Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Sizi çook tebrik ediyorum, etrafta çocuğunu değil kocalarını seçen bunca kadın varken, bu kadar toplum baskısı varken evladiniza sahip cikmissiniz
Çok teşekkür ederim. Öyle bir ortamda çocuğumu büyütemezdim. Benim hakkımda da neler neler söylediler. ikinci defa boşandı. Yok sorun sendemi , yok evliliklerin neden devam etmiyor acaba, daha neler neler, Hiç birine kulak asmadım. Herkes yaşadığını bilir dedim geçtim.

Dunden beri ruh gibiyim en son dun tartistik bu konuyu zaten rabbim bilmiyorum bana bjr cikis yolasin ben inanamiyorum opmesin vs. Diyenlere cocuk bu temas ister opulmek koklanmak ister

Yapacagim o benim herseyim rabbim dusmanimi dahi evladiyla sinamasin bam telimiz masumlar

Amiin kurban olurum 3 ünede ama evlat cok agir basiyor:/

Dinleyecegim sizi yazmakla icimi dokmekle rahatladim biraz sira ogluşumda

lütfen ilk çocuğunuzu diğer ikisinden bu kadar ayrı tutmayın. sizin bu hislerinizi diğer ikisi de hissediyor emin olun ve onlarda da anneleri ile ilgili çok derin yaralar açıyorsunuz şu an. buna da hakkınız yok.
ilk çocuğun şu an bu kadar yaralanmasının sebebi kan bağı olmayan kişiyi öz babası sanması. bu yalan söylenmemiş olsa muhtemelen bu denli etkilenmeyecekti.
lütfen önce kendiniz terapi alın, çünkü hiç sağlıklı düşünebilen bir durumda değilsiniz. sonra da çocuğunuza pedagog eşliğinde gerçeği açıklayın.
inşallah sizleri affeder.

Tek ben ve oglum olsak bosanip yuzune dahi bakmam peki diger ortak 2 cocugumuz

kurban olurum 3üne de ama evlat ağır basıyor ne demek ? gerçekten merak ediyorum.
Yani 3cude kocadan agir basiyo ben 2 sini ayirmamki operim koklarim oynarim oynatirim hepsiyle tek tek ilgileniyorum ilk oglumu diherlerinden cok seviyo degilim hatta ortanca cocugum (kizim cok tatli Tombul Tombul en tatlilari diyebilirim) ayrim yok benden mesele esimin yaptigi

kusura bakmayın ben sizin de bal gibi ayrımcılık yaptığınızı düşünüyorum. hiçbir yazınız 3 çocuğunuza eşit davrandığınızın göstergesi içermiyor. kızınızı tanımlarken bile en tatlıları falan diyorsunuz. çok değişik, benim anlamayacağım bir kafa.
iyi ihtimalle ne yazdığının şuurunda olmayacak kadar psikolojiniz bozuk.
lütfen bir psikologla görüşün.

Acikladim BAYANLAR 3 ÜDE BENIM DOGURDUGUM CANIMI GOZUMU KIRPMADAN VERECEGIM YAVRULAR BAZEN YANLIS YAZABILIYORUM 3 AYLIK OLAN OGLUM BENI YORUYO KAFAM YERINDE DEGIL yanlis anlasilmasin

bütün anneler yorgun, kusura bakmayın ama sizinki yorgunluk değil. düşünme yapınız sağlıksız şu an. kendinizi iyileştirme yolları bulursunuz umarım. çünkü burada yazdıklarınız falan hiç normal şeyler değiller.

Acikladim BAYANLAR 3 ÜDE BENIM DOGURDUGUM CANIMI GOZUMU KIRPMADAN VERECEGIM YAVRULAR BAZEN YANLIS YAZABILIYORUM 3 AYLIK OLAN OGLUM BENI YORUYO KAFAM YERINDE DEGIL yanlis anlasilmasin
On yargılı olmak istemem ,kimseyi de görmediğim birşey için itham etmek istemem. Konunun başından bu yana bende olusan hissiyat; büyük oglunuza karşı fazla hassassiniz, bu durum eşinizin zamanla kendini geri çekmesine neden olmuş ( her davranisinda bir anlam yükleyip sucladiysaniz ) . Zamanla diğer iki çocuğunuzu da büyük oglunuzun sevgisini elinden alanlar olarak görmüş ve içten içe onları da suclamis gibisiniz. Umarim bu davranisiniz çocuklar arasında mesafeye neden olmaz.

Sizin davranışlarınız duzelince eşiniz de düzelecek gibi geldi bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…