- 23 Ocak 2020
- 1.342
- 1.345
- 133
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Çok teşekkür ederim. Öyle bir ortamda çocuğumu büyütemezdim. Benim hakkımda da neler neler söylediler. ikinci defa boşandı. Yok sorun sendemi , yok evliliklerin neden devam etmiyor acaba, daha neler neler, Hiç birine kulak asmadım. Herkes yaşadığını bilir dedim geçtim.Sizi çook tebrik ediyorum, etrafta çocuğunu değil kocalarını seçen bunca kadın varken, bu kadar toplum baskısı varken evladiniza sahip cikmissiniz
Değilmiş , onlar da kendi çocuklarıymış bende şok geçirdimDeğilmiymis?
Ben de ilk esinden adamın diğer cocuklar diye anladım
Dunden beri ruh gibiyim en son dun tartistik bu konuyu zaten rabbim bilmiyorum bana bjr cikis yolasin ben inanamiyorum opmesin vs. Diyenlere cocuk bu temas ister opulmek koklanmak isteryorumların hepsini okuyamadım fakat ne demek öpüp koklamaması normal? anladığım kadarıyla ortak çocuklar olmadan, bu adam baba gibi ilgileniyormuş. bezini alıyormuş, başında bekliyormuş. öpüp koklamak için ille de kan bağı mı olması gerekiyor? ben kuzenlerime baktım küçüklükten beri, öper koklarım sarılırım, sevgi göstermek kan bağıyla mı oluyor? adamın da evlenirken düşünmesi gerekirdi bu durumları sadece kadının değil. bebeklikten beri de birlikteler. çocuk baba diyor. kabul ettiyse bunları onun artık 3 çocuğu var. ben normaldir öpüp, koklamaz diyemem. eğer eşimin benden önce bir çocuğu olsaydı, annesi çocuğu saymasaydı beziyle kabul ettiysem dövme yaptıracaksam bile 3ünü yaptırırdım. biraz vicdan. bu zamanda insanlar evlat ediniyor, o halde evlat edindiklerini de öpüp koklamasınlar. var mı böyle bir mantık. o çocuk kardeşlerimi öpüyor beni neden öpmüyor diyecek kadar içerliyor, ne suçu var. hadi biyolojik babası arıyor, soruyor, bakıyor olsa neyse. o çocuk artık tekrar ediyorum kabul ettiyse onun sorumluluğunda. etmiyorsa da zaten evlenmeseydi.
Yapacagim o benim herseyim rabbim dusmanimi dahi evladiyla sinamasin bam telimiz masumlarİçinizde yaşattığınız duyguyu buradan hissettim. Allahım korusun evladı hasta veya engelli olan anneler o çocuklarına karşı daha bi hassastır ya sizin yaşadığınız duygu da buna benziyor galiba. Bu durumu biran önce çözmeniz gerekiyor. Öz baba hiç bilinmiyor baba bildiği adam ilgi göstermiyor. Bunlar kendini değersiz hissetmesine neden olabilir. İleride sağlıklı ilişkiler kuramayabilir. Durumu eşinizle konuşun. Gerekirse çocuğa açıklayın.
Amiin kurban olurum 3 ünede ama evlat cok agir basiyor:/Icim parcalandi konunuza cok uzuldum. hem size hem de o yavruya. Siz bariz ayrimciligin farkinda oldugunuz icin bu kadar korumaci davraniyorsunuz bence. Cunku diger cocuklarin onlari seven ve koruyan bir babası var ama buyuk oglunuz yalniz.
Yapilan cok vicdansizca geldi bana 6 yasinda bir cocugu, hem de onu babası bilen bir cocugu dislamak ve bunu hissettirmek hic guzel birsey degil.
Ne yapabilirsiniz hic bilmiyorum diger 2 çocukta var bosanayim deseniz onlar da magdur olacak, cocugunuza gercegi soylemeyi dusunmussunuz bunu bir pedagogla görüşün bence cocuk icin bu olay buyuk bir tramva olabilir kendini iyice kapatabilir.
Off ciddi icim parcalandi allah yardımcınız olsun esiniz olacak o seye(bir sifat bulamadım) de allah vicdan versin. bir nevi yetim bir cocuga verecek bir tebessümü cok gormesi korkunc
Dinleyecegim sizi yazmakla icimi dokmekle rahatladim biraz sira ogluşumdaGece gece ne kalp kaldı ne ciğer...
Ben sarılmak istedim yavruya böyle sıkı sıkı...
Ah kuzum benim. Küçücük kalbi şimdiden incinmiş aklı ermeye başlayınca ne olacak?
Okuma yazma öğrenince mesela, babasının kolunda kendi adının yazmadığını öğrenince ne hissedecek?
Ay hiç iyi gelmedi bu konu bana...
Önerim de yok, içten içe bela okuyup duruyorum. Ama arkadaşların söyledikleri çok mantıklı, lütfen ona gerçek babasının o olmadığını söyleyin.
Yine lütfen, bunu asla kendi başınıza anlık bir öfkeyle yapmayın, daha çok yaralamayın yavruyu.
Amiin kurban olurum 3 ünede ama evlat cok agir basiyor:/
İlk evlat ağır basıyor demek istedi sanırım.kurban olurum 3üne de ama evlat ağır basıyor ne demek ? gerçekten merak ediyorum.
Aynı şeyi düşündüm. Yanlış mı okudum diye tekrar tekrar okudumkurban olurum 3üne de ama evlat ağır basıyor ne demek ? gerçekten merak ediyorum.
bence ilk cocuk uzerinden guc mucadelesine girmislerİlk evlat ağır basıyor demek istedi sanırım.
Tek ben ve oglum olsak bosanip yuzune dahi bakmam peki diger ortak 2 cocugumuzAynı şeyleri yaşamış bir anne olarak yazıyorum. Boşan. Zira ben öyle yaptım. İlk başta çocuğumu kabul edip, sonra çocuğumun grip olmasından, gaz çıkartmasına kadar herşeyinden rahatsız olan kişilik şahsı boşadım. 4 yaşındaydı o zaman çocuğum. Ezdirmedim çocuğumu bir süre annemlerde yaşadık, ve 4 yaşındaki çocuğum anne iyiki buraya gelmişiz, bu kadarı çok rahatmış dedi. çünkü çocuğun oyuncağının çıkardığı sese bile tahmmül edemiyordu. 6 ay dan az sürdü. Bu cehennem evlilik bitti. Ve yazamadığım çok şey var. İlerisi daha kötü olurmu bilemem. Bu çocuğun ergenliği de var daha, çocuğunun daha fazla üzülmesine izin verme boşan...
Güç mücadelesine girmişler o ayrı, bir de ilk oğlumu koruyacağım diye ötekileri farkında olmadan dışlıyor bence.bence ilk cocuk uzerinden guc mucadelesine girmisler
İlk evlat ağır basıyor demek istedi sanırım.
Yani 3cude kocadan agir basiyo ben 2 sini ayirmamki operim koklarim oynarim oynatirim hepsiyle tek tek ilgileniyorum ilk oglumu diherlerinden cok seviyo degilim hatta ortanca cocugum (kizim cok tatli Tombul Tombul en tatlilari diyebilirim) ayrim yok benden mesele esimin yaptigikurban olurum 3üne de ama evlat ağır basıyor ne demek ? gerçekten merak ediyorum.
Aynı şeyi düşündüm. Yanlış mı okudum diye tekrar tekrar okudum
Acikladim BAYANLAR 3 ÜDE BENIM DOGURDUGUM CANIMI GOZUMU KIRPMADAN VERECEGIM YAVRULAR BAZEN YANLIS YAZABILIYORUM 3 AYLIK OLAN OGLUM BENI YORUYO KAFAM YERINDE DEGIL yanlis anlasilmasinAynı şeyi düşündüm. Yanlış mı okudum diye tekrar tekrar okudum
Yani 3cude kocadan agir basiyo ben 2 sini ayirmamki operim koklarim oynarim oynatirim hepsiyle tek tek ilgileniyorum ilk oglumu diherlerinden cok seviyo degilim hatta ortanca cocugum (kizim cok tatli Tombul Tombul en tatlilari diyebilirim) ayrim yok benden mesele esimin yaptigi
Acikladim BAYANLAR 3 ÜDE BENIM DOGURDUGUM CANIMI GOZUMU KIRPMADAN VERECEGIM YAVRULAR BAZEN YANLIS YAZABILIYORUM 3 AYLIK OLAN OGLUM BENI YORUYO KAFAM YERINDE DEGIL yanlis anlasilmasin
On yargılı olmak istemem ,kimseyi de görmediğim birşey için itham etmek istemem. Konunun başından bu yana bende olusan hissiyat; büyük oglunuza karşı fazla hassassiniz, bu durum eşinizin zamanla kendini geri çekmesine neden olmuş ( her davranisinda bir anlam yükleyip sucladiysaniz ) . Zamanla diğer iki çocuğunuzu da büyük oglunuzun sevgisini elinden alanlar olarak görmüş ve içten içe onları da suclamis gibisiniz. Umarim bu davranisiniz çocuklar arasında mesafeye neden olmaz.Acikladim BAYANLAR 3 ÜDE BENIM DOGURDUGUM CANIMI GOZUMU KIRPMADAN VERECEGIM YAVRULAR BAZEN YANLIS YAZABILIYORUM 3 AYLIK OLAN OGLUM BENI YORUYO KAFAM YERINDE DEGIL yanlis anlasilmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?