- Konu Sahibi sevilay1984
-
Öyle miAdamın çocukları yalnız hepsi bu kadindan.
Bende nedense enteresan sekilde öyle bir algi olusmadi.Konu sahibi diger iki cocugun sevilme durumunu ,o adamdan olduklarini burda daha iyi anlatabilmek icin o sekilde yazmıştır muhtemelen.Kendisinin bizzat evlat ayirt ettigini düşünmüyorum konu sahibinin ama "kendi cocuklari" yerine "ikimizin çocuklarıni" demesi gerekirdi tabiki.evet o mesajı ilk postuna istinaden direkt yazmıştım. ama sonra okudukça da fikrim pek değişmedi.
kendi doğurduğu çocuklar için adamın çocukları gibi davranıyor. neredeyse herkes adamın eski eşinden çocukları sandı. yani burada bu algı oluştuysa bence gerçekte o 2 çocuk için de anneleri açısından sıkıntılı durumlar var.
Annenin psikolojik desteğe ihtiyacı var bence de , olayları objektif değerlendiremiyor muhtemelen. Konu çok derin her ayrıntıyı bilmeden doğru yorum yapmak çok zor. Böyle sorunlar bir günde oluşmadığı gibi bir günde de çözülemez maalesefevet o mesajı ilk postuna istinaden direkt yazmıştım. ama sonra okudukça da fikrim pek değişmedi.
kendi doğurduğu çocuklar için adamın çocukları gibi davranıyor. neredeyse herkes adamın eski eşinden çocukları sandı. yani burada bu algı oluştuysa bence gerçekte o 2 çocuk için de anneleri açısından sıkıntılı durumlar var.
Bende nedense enteresan sekilde öyle bir algi olusmadi.Konu sahibi diger iki cocugun sevilme durumunu ,o adamdan olduklarini burda daha iyi anlatabilmek icin o sekilde yazmıştır muhtemelen.Kendisinin bizzat evlat ayirt ettigini düşünmüyorum konu sahibinin ama "kendi cocuklari" yerine "ikimizin çocuklarıni" demesi gerekirdi tabiki.
Annenin psikolojik desteğe ihtiyacı var bence de , olayları objektif değerlendiremiyor muhtemelen. Konu çok derin her ayrıntıyı bilmeden doğru yorum yapmak çok zor. Böyle sorunlar bir günde oluşmadığı gibi bir günde de çözülemez maalesef
Bende nedense enteresan sekilde öyle bir algi olusmadi.Konu sahibi diger iki cocugun sevilme durumunu ,o adamdan olduklarini burda daha iyi anlatabilmek icin o sekilde yazmıştır muhtemelen.Kendisinin bizzat evlat ayirt ettigini düşünmüyorum konu sahibinin ama "kendi cocuklari" yerine "ikimizin çocuklarıni" demesi gerekirdi tabiki.
Bu adamı babasi biliyor,gerçek baba ortada yok ve hiç iletişim yokmuş.belki ilk çocuğun öz babası ile iletişimi, ilişkisi yok yada çok az. o nedenle konu sahibi ilk çocuğu zihninde farklı konumlandırmış olabilir. bu yüzden diğerlerini daha geriye atmış olabilir.
Bu adamı babasi biliyor,gerçek baba ortada yok ve hiç iletişim yokmuş.
Öz baba başkasıyla evlenmiş ilgilenmiyormus mesajlarında yazmış.belki ilk çocuğun öz babası ile iletişimi, ilişkisi yok yada çok az. o nedenle konu sahibi ilk çocuğu zihninde farklı konumlandırmış olabilir. bu yüzden diğerlerini daha geriye atmış olabilir.
Öz baba başkasıyla evlenmiş ilgilenmiyormus mesajlarında yazmış.
Evt başta beni öz babası bilsin demişooo fatal error.
böyle bir yalan çok ağır. üzgünüm ama konu sahibi hayatının hatasını yapmış.
derhal bir psikolog eşliğinde çocuğa gerçeği anlatmaları lazım.
Evt başta beni öz babası bilsin demiş
Sonra senin yüzünden oldu sen mesafe koydun aramıza çocukla demiş
Ne olursa olsun çocuğa yapılan bir haksızlık var
Öncelikle baba bildiği adam baba değil
Sonra baba bildiği adamın sevmediği düşünüyor
Öz babası olmadığını öğrenince yapılanı kafasında oturtabilir ama şimdi hersey havada kalıyor onun için ne yaptımda sevmiyor diye düşünüyor yavrum
Çok üzücü
Adama yazıklar olsun bence kücücük çocuğu sevmek için onun öz annesi yada babası olmaya ne gerek var
Öz baba başkasıyla evlenmiş ilgilenmiyormus mesajlarında yazmış.
Kesinlikle aynı fikirdeyimben zaten asla adamı haklı bulmuyorum. amacım aklamak değil. ama konu sahibi de kendi mağduriyetini kendisi yaratmış biraz. ve aslında kendisi de diğer iki çocuğa da haksızlık ediyor bir yerde.
ne yazık ki 3 çocuk da mağdur dışarıdan bakınca.
o diğer 2 çocuk da öz annelerinin babaları onları sevince takındığı tavrı hissediyordur sonuçta, ki çocukların antenleri çok daha hassas.
ailece terapi alsalar keşke.
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Hersey baştan yanlış
Ailece çözmeliler kesinlikle
Sanırım dede filan da hissettiriyor sevmediğini
Eşle çözse onları nasıl halledecek bilmiyorum
Çözüm galiba onların öz evlatları olmadığını bilmesi ama çocukta 6 yaşında
Biran önce çözüm bulunması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?