- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi persephone__
-
Evet ama o zaman benim kalbimi bu kadar kırmamıştı ayrılmak istemiyodumBoş sınıfta salak mısın sen diye bağırmaya çekinmiyosun ama
Valla ben bi senden bi de Elif'ten bişey anlamadım
Siz ikiniz boşanamazsınız ama rahatlık ta vermiyosunuz
Ne istiyosunuz belli değil
Muştadan bile peynir ekmek gibi bahsediyodun bu adam sonradan kıro olmadı hep böyleydi
Ben başka ünideki arkadaşımın dersine bile girmiştim çok öncedenAyrica universiteye ogrenci olmayanlari almazlar. Benim esimi hic almadilar mesela. Disarda görüşün diyorlardi. Bi mezuniyette aldilar. Hangi universite seninki bu kolunu sallaya sallaya giriyor? Sikayet edelim güvenlik onlemi yok diye..
Bence naz yapıyosunEvet ama o zaman benim kalbimi bu kadar kırmamıştı ayrılmak istemiyodum
Ben başka ünideki arkadaşımın dersine bile girmiştim çok önceden
her harfine katılıyorum. Elif'ten vazgeçtim artık açtığı konulara bakmıyorum bile yorum yazcam parmaklarıma yazık. konu sahibine de sanırım aynı duruşu sergileyeceğim çünkü yardım etmek amaçlı yorum yapıyoruz faydası olmuyor.Boş sınıfta salak mısın sen diye bağırmaya çekinmiyosun ama
Muştadan bile peynir ekmek gibi bahsediyodun bu adam sonradan kıro olmadı hep böyleydi
Açıkçası boşanmamın sebebi kırolukları değilBence naz yapıyosun
O da farkında
Boşanacak insna böyle mi olur
İstemem yan cebime gibi davranıyosun
Beni niye karıştırıyosunkiBoş sınıfta salak mısın sen diye bağırmaya çekinmiyosun ama
Varya başlığını okuyunca dedim kii EYVAH EYVAH bu kız barışmış.Hanımlar kocam bir süre önce evi terk etti ve ayrıldık. Babama söyledim dava açıyorduk o da boşanmak istiyordu zaten ama sonradan hamile olduğumu düşünüp vaz geçti. Sonra ben hamile olmadığımı söyleyince çok üzüldü bikaç gün sonra geldi dedi ki "ben çok havaya girmiştim hayallerim yıkıldı ama barışırsak bu sefer gerçek olabilir" vs ben barışmadım. Dün okulda sınavlarım vardı bir arkadaşımla sınavı bekliyorduk. Arkadaşım da hat sanatını seviyor bana o şekilde kağıda ismimi yazıp verdi . Ben de ders notlarımın arasına koydum kağıdı. Sınavdan sonra hocayla konuluyoduk baktım kocam geldi yanımıza direk kıro kıro "hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım" falan dedi. Neyse ben baktım rezil oluyorum güldüm falan sanki kocam şaka yapıyomuş gibi yaptım hoca da anlamadı güldü o da. Sonra ben içeri girdim kocam da peşimdn geldi boş bi sınıfta ben bağırdım falan buna napıyosun salak musın diye hala gülüyo karşımda "ama çok komikti l.vuk nasıl şaşırdı" falan dedi. Sonra barışalım falan dedi ben de "şu hareketlerine bak şu yaptıklarından sonra ne barışcam senle" dedim o da elimi falan tutmaya çalıştı ama asıl sinir bozucu olan bunlar olurken hep güldü hala işin ciddiyetini anlamıyor. Neyse o arada o arkadaşımın yaptığı yazı düştü notların arasından. Onu gördü delirdi kim yaptı bunu diye. Ben de arkadaşım dedim adını sordu kız ismi söyledim bi tane. Hiçbir kız bi kıza böyle yapmaz dedi inanmadı gelirim sınıfınıza olay çıkarırım söyle çabuk falan dedi ama yaklaşık bi saat zaptetmeye çalıştım sınavdan sonra bizim sınıf dağılmamış olsa kesin gelirdi. O kadr canım sıkkın ki okula gidesim gelmiyor. Sürekli okula geliyor kantine gidiyorum bi bakıyorum çay içiyor yıllık izin mi almış nedir okula giriyorum bahçede kedileri seviyor oluyor her gün okulda güvenlikçiyle bile kanka olmuş. Gerçi eşim hep kavga ettiği için polisten nezaretten korkmaz da bazen şikayet etmeyi düşünüyorum günlük stresini benle atıyor sonra da gülerek gidiyor. En kötüsü de yaptıklarının çok komik olduğunu zannediyor.
Geçen senin konunda yazmıştım aslında da ikinizi birden, persephone görmedi galibaBeni niye karıştırıyosunki
"hayırdır beyamca mevzu ne ben kocasıyım"
Yok adam çok yaşlı zaten kıskanacağı bir şey yok da sırf kendince trollemek için yaptı hatta mevzu nedir mevzu varsa çağırayım bizim tayfayı çözelim falan dedi adam da şaşırdı tabi. Ama diğer konularda haklısınız kimseyi üstün görmemek lazım tabi.Bide hocan için öyle konuşması bana komik geldi yani seni hocanın yanında mahçup etmesi hoş değil ama sanki kıskançlıktan yapmış gibi.
Benimkide kıskandığı zaman böyle şeyler yapar. Kavga ederiz. Şimdi kaybetmek üzere olduğununda farkında ciddiyetünin de farkında kabullenmek istemediği için sürekli gülerek senin ruh halini olaylara olan bakışını değiştirmeye çalışıyor.
Hocaya laf etmesi mühim değil aslına bakacak olursak hoca kimdir ki sırf hoca diye üstün bir saygıyı mı hakediyor? Asla. Ama sizi mahçup etmesi sıkıntı tabi.
Hoca konusunda ayıplanabiliri şuan ama arkadaş çevrem işimden ötürü doçent profesör doktorlar avukatlar başhekimler özel üniversite sahipleri parti il başkanları milletvekilleri bakan yakınlarını falan kapsıyor çoğunlukla:) ve arkalarından söylediğim sözler hep aynı "görmemişler basit kişilikler" falan diye konuşurum hatta etşimde biçok yaptıkları şeyle alay eder güleriz çünkü öyleler. Mevkileri üst diye sanıyoruzki çok modern ve çok düzgünler. Ama değiller. Dışarıda gçrdüğünüz bir işçiyle üniversitedeki bir hoca arasında bir fark olmadığını 10 senedir çalıştığım işim sayesinde öğrendim. kocandan üstün görme yani. Böyle yapıyorsun demiyorum sadece bi dipnot olarak söyledim. Karı koca olarak ikinizin eşlik durumu mühim. Dışarıya bakmadan düşün evliyken seni mutlu ediyormuydu. Yani ben sadece evliliklerde hemen boşanma kararı alınmasına karşıyım hepsi bu
Babam da ikna oldu o beni oyalıyodu "barışırsınız siz beni yok yere uğraştırma" falan dedi sonra hep haftaya haftaya dedi ama ikna oldu artık başlatacak annem de konuşmuşVarya başlığını okuyunca dedim kii EYVAH EYVAH bu kız barışmış.
Neyse kii yokmuş öyle bir şey.
Bakkk artık sende görüyorsun onun hanzo davranışlarını.
Kurtul bu adamdan.
Lütfen.
Hamile olmadığına da sevindim.
Bakkk adam hormonlarını hayatını ruhunu alt üst ediyor.
Bana muştayı öğreten bu adam meselaBöyle bir kocadan ancak utanılır..
Hiç mi bişey öğrenememiş kocanız hayatta insanlığa dair..
Saygı, terbiye, görgü falan??
Yok adam çok yaşlı zaten kıskanacağı bir şey yok da sırf kendince trollemek için yaptı hatta mevzu nedir mevzu varsa çağırayım bizim tayfayı çözelim falan dedi adam da şaşırdı tabi. Ama diğer konularda haklısınız kimseyi üstün görmemek lazım tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?