Kocam yine saçma sapan davranıyor

boşanmak kolay değil. bence uzman yardımı almayı kabul ederse öyle barışın.

Evet ama o zaman benim kalbimi bu kadar kırmamıştı ayrılmak istemiyodum

Ben başka ünideki arkadaşımın dersine bile girmiştim çok önceden

her harfine katılıyorum. Elif'ten vazgeçtim artık açtığı konulara bakmıyorum bile yorum yazcam parmaklarıma yazık. konu sahibine de sanırım aynı duruşu sergileyeceğim çünkü yardım etmek amaçlı yorum yapıyoruz faydası olmuyor.

Olgunlaşmamış ,evliliğin ne olduğunu bilmeyen iki insan evlenmesin mümkünse. Oyuncak haline getirip saçma sapan bir düzene mecbur kalıyorsunuz sonra. Allah muhafaza birde çocuk olsa böylesi evlilikte ve bu ergence yaşamda nasıl büyütülürdü. Aman aman. Geleceğinden korkun o çocuğun.

Beni niye karıştırıyosunki

Bide hocan için öyle konuşması bana komik geldi yani seni hocanın yanında mahçup etmesi hoş değil ama sanki kıskançlıktan yapmış gibi.
Benimkide kıskandığı zaman böyle şeyler yapar. Kavga ederiz. Şimdi kaybetmek üzere olduğununda farkında ciddiyetünin de farkında kabullenmek istemediği için sürekli gülerek senin ruh halini olaylara olan bakışını değiştirmeye çalışıyor.
Hocaya laf etmesi mühim değil aslına bakacak olursak hoca kimdir ki sırf hoca diye üstün bir saygıyı mı hakediyor? Asla. Ama sizi mahçup etmesi sıkıntı tabi.
Hoca konusunda ayıplanabiliri şuan ama arkadaş çevrem işimden ötürü doçent profesör doktorlar avukatlar başhekimler özel üniversite sahipleri parti il başkanları milletvekilleri bakan yakınlarını falan kapsıyor çoğunlukla:) ve arkalarından söylediğim sözler hep aynı "görmemişler basit kişilikler" falan diye konuşurum hatta etşimde biçok yaptıkları şeyle alay eder güleriz çünkü öyleler. Mevkileri üst diye sanıyoruzki çok modern ve çok düzgünler. Ama değiller. Dışarıda gçrdüğünüz bir işçiyle üniversitedeki bir hoca arasında bir fark olmadığını 10 senedir çalıştığım işim sayesinde öğrendim. kocandan üstün görme yani. Böyle yapıyorsun demiyorum sadece bi dipnot olarak söyledim. Karı koca olarak ikinizin eşlik durumu mühim. Dışarıya bakmadan düşün evliyken seni mutlu ediyormuydu. Yani ben sadece evliliklerde hemen boşanma kararı alınmasına karşıyım hepsi bu

Varya başlığını okuyunca dedim kii EYVAH EYVAH bu kız barışmış.
Neyse kii yokmuş öyle bir şey.
Bakkk artık sende görüyorsun onun hanzo davranışlarını.
Kurtul bu adamdan.
Lütfen.
Hamile olmadığına da sevindim.
Bakkk adam hormonlarını hayatını ruhunu alt üst ediyor.

Beni niye karıştırıyosunki
Geçen senin konunda yazmıştım aslında da ikinizi birden, persephone görmedi galiba
Birde burada tekrarlamak istedim, ardından yazmam neyse o
Persephone ayrıldı dediler
Resmen mi dedim, öyle galiba dendi
Sanmıyorum demiştim, evet resmen değilmiş ve yakında barışırlar

Bu arada arkadaşlar ben kimseyle flörtleşmedim bu sadece korktuğumdan değil başka bir insanla kendimi düşünebilmem için belki de on yıl geçmesi gerekir. Eşim benim hayatımda ilk sevgilimdi ve başkasına o gözle hiç bakmadım bana öyle bakan kimseyle de konuşmadım.

Yok adam çok yaşlı zaten kıskanacağı bir şey yok da sırf kendince trollemek için yaptı hatta mevzu nedir mevzu varsa çağırayım bizim tayfayı çözelim falan dedi adam da şaşırdı tabi. Ama diğer konularda haklısınız kimseyi üstün görmemek lazım tabi.

Babam da ikna oldu o beni oyalıyodu "barışırsınız siz beni yok yere uğraştırma" falan dedi sonra hep haftaya haftaya dedi ama ikna oldu artık başlatacak annem de konuşmuş

Böyle bir kocadan ancak utanılır..
Hiç mi bişey öğrenememiş kocanız hayatta insanlığa dair..
Saygı, terbiye, görgü falan??
Bana muştayı öğreten bu adam mesela
Saygı kim o kim
Muşta ile kahvehaneyi bastı denince googlea muşta yazdım öyle gördüm afalladım
Adam serserinin tekiymiş zaten

Biraz yontulması lazım o bigerçek ama sıkılmışsın bu durumlardan bunuda hesaba kat. Herşy bitince bu sıkıntın geçince keşke yanımda olsaydı diyeceksen bu sana daha çok üzüntü verir. Eşin seni seviyor sadece bunu nasıl göstereceğini bilmiyor. Formda ne kocalar okuyoruz kaç kurtar kendini diyoruz. Seninki biraz tatliş kaçıyor o kötülerin yanında. Salim kafayla iyice düşünmeden sadece içindeki ona karşı olan gıcıklığın verdiği yetkiye dayanarak evlilik aktini bozma derim:)

Allah yardımcınız olsun ben yerinizde olsam çok korkardım açıkcası.

beni bu tarzda insanlar müthiş derecede korkutuyor çünkü içlerinde büyük bi ruh hastası barındırıyorlar.
bence hiç uzatmadan yollarınızı ayırmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…