Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

sadece fetiş olabilir..
önemli olan ne olduğu değil ki.. sizin bu durumdan rahatsız oluyor olmanız..

Açık açık konuşmaktan başka çareniz yok bunlar kolayca açığa çıkarılacak seyler değil bastırılmıştır sizi seviyorsa ve mutluysanız ilgisi tamamen sizedir ve sadece kadın giysileri giymek yatakta kadın gibi olmak istiyordur erkek sevmiyor olma ihtimali yüksek yani lezbiyen gibi düşünün sadece biyolojik olarak erkek

Görüntüler durdukça kendimi aldatılmış hissediyorum. Yani bu hissi anlatamam. Sanki o telefondaki adam başka biri off o kadar anlaşılması, anlatması güç ki...
Aslında güzel fikir ama şu ara bunu yapsam direk şüphelenir. Biraz aradan süre geçse... Bilemiyorum en son adama kendisinin anormal olduğunu çarptım yüzüne ben. Bağırış çağırış kıyamet koptu. Şimdi bu konuyu nasıl normale çevirebilirim? :/

Çok kolay sadece düşündüğünüzü ve ona haksızlık yaptığınızı anladığınızı söyleyin. Tabi dediğiniz gibi biraz zaman geçsin.
Çok sert yaklaşırsaniz veya tartisirsaniz bunu çözemezsiniz. Hem belkide gerçekten yanlış anlıyorda olabilirsiniz.Siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama illaki kadın gibi hissetmek için yapıyor diyemeyiz.konuşmaya çalışın.

sadece fetiş olabilir..
önemli olan ne olduğu değil ki.. sizin bu durumdan rahatsız oluyor olmanız..

Eğer olay ilk zamanki gibi taklitte kalsaydı eşime öyle gay, travesti veya ne deniyorsa ona... öyle şeyler düşünmeyecek ve hatta belki eğlenmeye devam edecektim. Ama şu geldiğimiz noktada ben karşımda erkek yerine kadın gördüm en son. O görüntü sabit aklımda ve silinmiyor. Bunun acısını da telefondakileri silerek çıkarmak istiyorum. Onlar durdukça eşimi normal göremiyorum ben. Aklım zihnim karman çorman. Konuyu açınca o eğlenceydi sevilca bu kadar! diyor ve sus pus oluyor.

Fetişist biri midir diyorsunuz? Ama düşünüyorum da bunu son 1-2 ayda ortaya çıkarmazdı. En başından bunu yansıtması gerekirdi. Ha alışveriş merakı buna bir işaret miydi diye sonradan düşündüm aslında. Baştan ilgili bir eş etiketiydi onun üzerindeki, şimdi değişti o en sonki olaydan sonra.

Ama dediğinizi deneyeceğim. Şu 4 gündür normale dönemedik. Ağzımı açsam o konuyu açacağım sanıp konu değiştiriyor. Ama yavaş yavaş yaklaşırsam belki böyle olmaz. Çok teşekkür ederim önümde tonlarca yol var da ışık tutan yok gibi hissediyordum şimdi birazcık kafamda toparladım sanki. Alttan alttan amacını öğreneceğim.

konu sahte olmayabilir.
sahteysede kib leyin yönetim ilgilenir zaten.
hiç yok mu yadırgadığımız insanlar tuhaf tuhaf yaşantılar.
olabilir yani

sanki kocan sadece fetiş ya da biseksüel bilemedim. ama yaptığı mide bulandırıcı.

bence olaya yanlış yaklaşıyorsunuz..
hem silseniz ne olacak siz zaten seyretmiyorsuñuz hafızanızı taze tutan görüntülerin kayıtlı olması değil ki.. zaten 7/24 evde değilseniz yenisini çekebilirde..
eşiniz sadece bir fetiş olabilir, cinsel kimliği farklı da olabilir ve hatta bazı arkadaşların verdiği örneklerdeki gibi fantezi dünyasında 3. bir kişiyide yatakta farz edebilir.. sonuç olarak eşiniz böyle..sizin acısını çıkartmayı düşündüğünüz şey bunu değiştirmeyecek.. burada önemli olan sizin rahatsız olmanız, eşinizden soğumanız..karar vermeniz gereken bu şekilde kabul edip etmeyeceğiniz bu doğrultuda da eşinizle kavga etmeden oturup konuşmanız net bir şekilde..

Fake denmesinin zararı yok ama konuya denmesinden sıkıldım. Yönetime gidip kırk sayfa yazı döküp bu kadın fake desinler ama buraya ben birinden bir şey bekledikçe "fake" denince sinirlerim harap oluyor. Zaten ben kimseyle konuşamıyorum. Bir de birileri köstek oluyor.
Neyse, onun dışında cinsel yönelim mi fetişist mi ben hala çözemedim. Çünkü bir ara travesti mi dedim de o galiba cinsel yönelim oluyor :/ anormal olduğu konusunda hemfikir gibiyiz zaten hepimiz. Ama konuşulmuyor adamla. Her cümlemin başına bir "o konuyu açma" lafı giriyor. Konuşmuyoruz bu konuyu. En son kavgası oldu o da fenaydı.

Eşiniz bastırılmış biri konuyu açtırmayacak ve gizleyecek ne olduğu önemli değil ama sizden gizliyor ve dürüst davranmıyor tepkiden korkuyor ve zaten kendini kabullenememiş olabilir güven verip açılmasını sağlamaktan başka çare yok

Ben onu hala seviyorum, bunu sorguladığımda anlıyorum, biliyorum ve hissediyorum.
Ama ne zaman gece olsa, birden buz kesiyorum. 4 gündür toplamda 100 cümle kurmuşuzdur. Nasıl özlediğimi anlatsam kelimeler yetmez. Birlikte bazen yemek yapardık falan onları hatırlayıp özlüyorum. Eve geliyor, akşam saatlerine kadar idare etsem de gece bir huy dürtüyor ve konuyu hep oraya getiriyorum. Ben ne yapacağıma karar versem her şey çözülecek ama kendimi, en az onu anlamadığım kadar anlamıyorum.

Fetişist biri midir diyorsunuz? Ama düşünüyorum da bunu son 1-2 ayda ortaya çıkarmazdı. En başından bunu yansıtması gerekirdi. Ha alışveriş merakı buna bir işaret miydi diye sonradan düşündüm aslında. Baştan ilgili bir eş etiketiydi onun üzerindeki, şimdi değişti o en sonki olaydan sonra.

Ama dediğinizi deneyeceğim. Şu 4 gündür normale dönemedik. Ağzımı açsam o konuyu açacağım sanıp konu değiştiriyor. Ama yavaş yavaş yaklaşırsam belki böyle olmaz. Çok teşekkür ederim önümde tonlarca yol var da ışık tutan yok gibi hissediyordum şimdi birazcık kafamda toparladım sanki. Alttan alttan amacını öğreneceğim.[/QUOTE]
Yani olabilir tabiki..bunu anlamak için zaman ve onu iyice konusturmaniz lazım.
Zaten hoşlanmadığınızı anladığında eğer basit bir fantezi hevesi yada fetişizs gibi bir durumsa buna son verir gibi geliyor bana.Ama farklı bir durumsa o zamanda siz çocuk filan olmadan bu evliliğe son verirsiniz.

nacizane fikrim kesinlikle konuşmaktan kaçması ve üstünü kapatmaktan yana olması sebebiyle ilişkinizi kurtarmaya, eskiye döndürmeye çalışmak sadece sizi yoracaktır.. eğer söylediği gibi eğlencesine olsaydı o görüntüleri saklamaz siz silmek istediğinizde sizden teli kaçırmazdı..

İşte hep o telefon aklımı kurcalıyor. Bu adam anlarım bir fantezi kurar belki, iğrenç ama neyse. Ama görüntüleri tutmak? Bu sanki tescillenmiş gibi geliyor. Zaten sırf o açıdan silmeye kafayı taktım. Sanki hani silersem bitecekmiş gibi. 2 haftadır o olaydan eser yok bu arada yani eylem fiil olarak. İşte 4 gün önce görüntüleri sakladığını öğrenince konu gündeme oturdu tekrar.

Off off kafam bulanık gerçekten.

Bu arada hepinize teşekkür ederim. Benim market alışverişine çıkmam lazım. Sonra yemek falan derken giremem bir süre. Eğer kendince akıl verecek, bir şey söylemek isteyen biri olursa yokum birkaç saat.

Transvestik fetişizm heteroseksüel erkeklerin kadın elbiselerine bürünme fantezileri ve isteklerini cinsel uyarılma veya cinsel ilişki için yardımcı öğe olarak kullanmalarını tanımlar.
Travesti demişsiniz de .
Alakası yok .bilin istedim
Ayrıca fake misiniz onu çözemedim

Hadi ya ne goruntuleri anlamadim müstescen seylermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…