- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.114
- 133
Evet bence de güzel bi filmdi. Sonu hüsran olsa da , kadının da erkeğinde arkadaşlık o saygı ve anlayışı hayranlık uyandırmıştı bende... hayatta herşey insan için algısının kesinlikle en iyi anlatımı...Güzel, tavsiye ederim. :)
Alışveriş merakı. İnanılmaz derece benim kıyafet alışverişlerimde "şunu al, bunu alma" diyen biriydi en başından beri. Dolabımızın yarısından çoğu benim kıyafetlerim. Bu kıyafetlerin çoğu da onun zevkiyle seçilen şeyler.
İnanın ben anlamıyorum cinsel yönelim, kimliği nedir ne değildir. Çünkü bu adam normal bir adam. Her haliyle öyle. Alışveriş merakını çıkarınca bir tane bile kusur, pürüz yoktu. Ama sonradan olaylar anlattığım şekle dönüştü.
Açık açık konuşmaktan başka çareniz yok bunlar kolayca açığa çıkarılacak seyler değil bastırılmıştır sizi seviyorsa ve mutluysanız ilgisi tamamen sizedir ve sadece kadın giysileri giymek yatakta kadın gibi olmak istiyordur erkek sevmiyor olma ihtimali yüksek yani lezbiyen gibi düşünün sadece biyolojik olarak erkekAlışveriş merakı. İnanılmaz derece benim kıyafet alışverişlerimde "şunu al, bunu alma" diyen biriydi en başından beri. Dolabımızın yarısından çoğu benim kıyafetlerim. Bu kıyafetlerin çoğu da onun zevkiyle seçilen şeyler.
İnanın ben anlamıyorum cinsel yönelim, kimliği nedir ne değildir. Çünkü bu adam normal bir adam. Her haliyle öyle. Alışveriş merakını çıkarınca bir tane bile kusur, pürüz yoktu. Ama sonradan olaylar anlattığım şekle dönüştü.
Şu an için telefon görüntülerini silmek soruna çare olmaktan çok zarar verir.
Daha öncede yazdığım gibi en iyisi sizde ona şaka yaptığına inanmış gibi davranarak sanki egleniyormus gibi yaklaşın. Hatta gülerek ay şu telefondaki resimlere birdaha bakalım ya filan deyin. Oda havaya girsin ve sorular sormaya başlayın onu sıkmadan. Neden bundan hoşlandığını neler hissettiğini filan sorun.ağzından laf alın işte..
Çok kolay sadece düşündüğünüzü ve ona haksızlık yaptığınızı anladığınızı söyleyin. Tabi dediğiniz gibi biraz zaman geçsin.Görüntüler durdukça kendimi aldatılmış hissediyorum. Yani bu hissi anlatamam. Sanki o telefondaki adam başka biri off o kadar anlaşılması, anlatması güç ki...
Aslında güzel fikir ama şu ara bunu yapsam direk şüphelenir. Biraz aradan süre geçse... Bilemiyorum en son adama kendisinin anormal olduğunu çarptım yüzüne ben. Bağırış çağırış kıyamet koptu. Şimdi bu konuyu nasıl normale çevirebilirim? :/
sadece fetiş olabilir..
önemli olan ne olduğu değil ki.. sizin bu durumdan rahatsız oluyor olmanız..
Çok kolay sadece düşündüğünüzü ve ona haksızlık yaptığınızı anladığınızı söyleyin. Tabi dediğiniz gibi biraz zaman geçsin.
Çok sert yaklaşırsaniz veya tartisirsaniz bunu çözemezsiniz. Hem belkide gerçekten yanlış anlıyorda olabilirsiniz.Siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama illaki kadın gibi hissetmek için yapıyor diyemeyiz.konuşmaya çalışın.
Eğer olay ilk zamanki gibi taklitte kalsaydı eşime öyle gay, travesti veya ne deniyorsa ona... öyle şeyler düşünmeyecek ve hatta belki eğlenmeye devam edecektim. Ama şu geldiğimiz noktada ben karşımda erkek yerine kadın gördüm en son. O görüntü sabit aklımda ve silinmiyor. Bunun acısını da telefondakileri silerek çıkarmak istiyorum. Onlar durdukça eşimi normal göremiyorum ben. Aklım zihnim karman çorman. Konuyu açınca o eğlenceydi sevilca bu kadar! diyor ve sus pus oluyor.
konu sahte olmayabilir.
sahteysede kib leyin yönetim ilgilenir zaten.
hiç yok mu yadırgadığımız insanlar tuhaf tuhaf yaşantılar.
olabilir yani
sanki kocan sadece fetiş ya da biseksüel bilemedim. ama yaptığı mide bulandırıcı.
Eşiniz bastırılmış biri konuyu açtırmayacak ve gizleyecek ne olduğu önemli değil ama sizden gizliyor ve dürüst davranmıyor tepkiden korkuyor ve zaten kendini kabullenememiş olabilir güven verip açılmasını sağlamaktan başka çare yokFake denmesinin zararı yok ama konuya denmesinden sıkıldım. Yönetime gidip kırk sayfa yazı döküp bu kadın fake desinler ama buraya ben birinden bir şey bekledikçe "fake" denince sinirlerim harap oluyor. Zaten ben kimseyle konuşamıyorum. Bir de birileri köstek oluyor.
Neyse, onun dışında cinsel yönelim mi fetişist mi ben hala çözemedim. Çünkü bir ara travesti mi dedim de o galiba cinsel yönelim oluyor :/ anormal olduğu konusunda hemfikir gibiyiz zaten hepimiz. Ama konuşulmuyor adamla. Her cümlemin başına bir "o konuyu açma" lafı giriyor. Konuşmuyoruz bu konuyu. En son kavgası oldu o da fenaydı.
bence olaya yanlış yaklaşıyorsunuz..
hem silseniz ne olacak siz zaten seyretmiyorsuñuz hafızanızı taze tutan görüntülerin kayıtlı olması değil ki.. zaten 7/24 evde değilseniz yenisini çekebilirde..
eşiniz sadece bir fetiş olabilir, cinsel kimliği farklı da olabilir ve hatta bazı arkadaşların verdiği örneklerdeki gibi fantezi dünyasında 3. bir kişiyide yatakta farz edebilir.. sonuç olarak eşiniz böyle..sizin acısını çıkartmayı düşündüğünüz şey bunu değiştirmeyecek.. burada önemli olan sizin rahatsız olmanız, eşinizden soğumanız..karar vermeniz gereken bu şekilde kabul edip etmeyeceğiniz bu doğrultuda da eşinizle kavga etmeden oturup konuşmanız net bir şekilde..
Ben onu hala seviyorum, bunu sorguladığımda anlıyorum, biliyorum ve hissediyorum.
Ama ne zaman gece olsa, birden buz kesiyorum. 4 gündür toplamda 100 cümle kurmuşuzdur. Nasıl özlediğimi anlatsam kelimeler yetmez. Birlikte bazen yemek yapardık falan onları hatırlayıp özlüyorum. Eve geliyor, akşam saatlerine kadar idare etsem de gece bir huy dürtüyor ve konuyu hep oraya getiriyorum. Ben ne yapacağıma karar versem her şey çözülecek ama kendimi, en az onu anlamadığım kadar anlamıyorum.
nacizane fikrim kesinlikle konuşmaktan kaçması ve üstünü kapatmaktan yana olması sebebiyle ilişkinizi kurtarmaya, eskiye döndürmeye çalışmak sadece sizi yoracaktır.. eğer söylediği gibi eğlencesine olsaydı o görüntüleri saklamaz siz silmek istediğinizde sizden teli kaçırmazdı..
Hadi ya ne goruntuleri anlamadim müstescen seylermi4 gün önce büyük bir kavgadan çıktık. Şu an aramız limoni. Kendisini affettirmesi gereken bir durum yokmuş ortada. O da ben de eğleniyormuşuz sadece. Ama bu adam telefonunda görüntüleri saklıyor. Silmeyeyim diye şifre koymuş ben bunu 4 gün önce fark ettim eve gelince ondan kıyamet koptu zaten.
Kocan olmuş bacın :) fake değilsen bir an önce icabına bakmalısınYüzüne vurduğumda "şakadan, eğlenceden anlamıyorsun ne biçim insansın" deyip azarladı. Daha 4 gün önce oldu bu tartışma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?