Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Ya cevap vermeyin su sapiga. Belli bunu yazan erkek. Cinsel durtulerini gidetrmek icin yazmis. Hadi canim hadi yallah baska kapiya burda mama yok sana

cinsel dürtü gidertmek için yaşını başını almış kadınların arasından çok girerdim bir p... sitesine. kabalığınızı kendinize saklayın.

tedavi?
eşcinsellik hastalık değil ki tedavisi olsun. kişinin kendi cinsinden hoşlanması ya da karşı cinse özenmesi de sapıklık ya da anormal bir durum değildir.

Gerçek olduğunu varsayarak..
Bu bir fetiş olabilir.. Kabullenip kabullenmemen senin tercihin olur..

Siz sizesiniz neticede ne olacak ki,yaşınız kaç bilmiyorum ama gençseniz eşiniz belki de taklit falan yapıyordur,taklit yapmaktan hoşlanıyordur,eğleniyoruz diye düşünüyordur belki de.

Ona göre dediğiniz gibi bu sadece taklit, eğlence ve gırgır olsun diye yapılan bir şey. Ama bana göre pek öyle değil gibi. Telefonunda fotoları, videoları var. Hatta birini bana çektirmişti ama o zaman gülüp eğleniyorduk ben de aldım çektim. Şimdi ise onları silmemem için parmak izi şifresi dahi koydu telefonuna.

Gerçek olduğunu varsayarak..
Bu bir fetiş olabilir.. Kabullenip kabullenmemen senin tercihin olur..

Erkek gibi göremiyorum ki, yani artık o kadınsı hareketler üzerine yapışmış gibi geliyor.
Oysa dışarıda veya normal zamanlarda gerçekten "normal."
İş yatak için cilveye gelince kadın ben değil, o oluyor. Daha net yazamıyorum bir önceki cevaplarda vardı yazmıştım.

tedavi?
eşcinsellik hastalık değil ki tedavisi olsun. kişinin kendi cinsinden hoşlanması ya da karşı cinse özenmesi de sapıklık ya da anormal bir durum değildir.
hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar. ayrıca sapıklık yada anormal bir durum demedim. kişi eğer bu durumdan rahatsız olursa tedavisi var durumun.

hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar.

Tedavisi varsa da olacağını sanmıyorum. Bunu basite indirgeyip eğlence olarak görüyor kendisi. Yani renk katıyormuşuz güya... Normal anlarda normal zaten. Yani bu normalden kastım, erkek gibi diyeyim

hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar.

eşcinsellik tedavisi adı altındaki uygulamalar şartlatanlıktan başka bir şey değildir.. siz de inanmayın.
cinsiyet değiştirmedeki hormon takviyesi ayrı bir konu zaten ha deyince gel sana hormon vereceğiz demiyorlar. belli bir süreci var.

o zaman normal değil .. gırgırına olmadığı apaçık ortada..

ben duyduğumu okuduğumu söylüyorum. böyle birşeyle karşılaşmadığım için gerçek olup olmadığını bilemem. yazarsan eşcinselliklik tedavi duası bile çıkıyor yani. onlara kanacak halimiz yok tabiki. fakat kız rahatsız oluyorsa ve adamda terapi görmeyi kabul ederse niye denemesinler ki? bunun ne zararı olur? adamın kabul edeceğini zannetmiyorum gerçi.

Tövbe estağfurullah. Sor eşine ya da camasirlarini giymesine vs. falan izin verme ne olcak tepkisi?

sandığından çok daha fazla zararı olur.
şöyle düşün birisi seni karşı cinsten hoşlanıyorsun diye ''tedavi'' ettirmeye götürse ve sana abuk sabuk bir sürü test yaptırmaya kalksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…