Ya cevap vermeyin su sapiga. Belli bunu yazan erkek. Cinsel durtulerini gidetrmek icin yazmis. Hadi canim hadi yallah baska kapiya burda mama yok sana
canım eğer öyle birşey varsa ve eşin tedavi olmak isterse hormon tedavisi ile iyileşebilir. ancak bu çok hassas bir durum. kendisi böyle bir durumda ikna olmak ister mi yada bunu kabul ediyor mu anlamak lazım. piskolojik bir yardım alsanız iyi olur. eğer hala senle evliliğini devam ettirebiliyorsa cinsel açıdanda belkide biseksüeldir. o yüzden senide seviyordur. bilemiyorum. allah yardımcın olsun.
Pırıl pırıl bir adet "BAN" :)))))
Eline gelecek olan
Siz sizesiniz neticede ne olacak ki,yaşınız kaç bilmiyorum ama gençseniz eşiniz belki de taklit falan yapıyordur,taklit yapmaktan hoşlanıyordur,eğleniyoruz diye düşünüyordur belki de.
Gerçek olduğunu varsayarak..
Bu bir fetiş olabilir.. Kabullenip kabullenmemen senin tercihin olur..
Şöyle bi yazı buldum konunun üzerine, bi oku derim..Erkek gibi göremiyorum ki, yani artık o kadınsı hareketler üzerine yapışmış gibi geliyor.
Oysa dışarıda veya normal zamanlarda gerçekten "normal."
İş yatak için cilveye gelince kadın ben değil, o oluyor. Daha net yazamıyorum bir önceki cevaplarda vardı yazmıştım.
hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar. ayrıca sapıklık yada anormal bir durum demedim. kişi eğer bu durumdan rahatsız olursa tedavisi var durumun.tedavi?
eşcinsellik hastalık değil ki tedavisi olsun. kişinin kendi cinsinden hoşlanması ya da karşı cinse özenmesi de sapıklık ya da anormal bir durum değildir.
hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar.
hormonal dengeyş sağlamak için tedavi oluyor araştırabilirsin. tıpkı cinsiyet değiştirdiklerinde hormon vermeleri gibi. piskolojik tedaviyle destekliyorlar.
Şöyle bi yazı buldum konunun üzerine, bi oku derim..
http://www.uplifers.com/transvestizm-kadin-kiyafeti-giyen-erkek-gey-midir/
Genelde zaten hani normalde benim giyip onu hareketlendirmem gerekir ya, bunu o yapıyor.
Yani ilişkiden önce giyiyor kıyafetleri. Düşünün yani kendi bedenine göre almış zaten çoğunu, ben giymeden önce ne bunlar diyordum? niye büyük yani? değiştirmeye götürecektim. bana allem edip kallem edip unutturdu. kendisine alıyormuş meğer sonradan ufak ufak giymeye başlayınca anladım.
ben duyduğumu okuduğumu söylüyorum. böyle birşeyle karşılaşmadığım için gerçek olup olmadığını bilemem. yazarsan eşcinselliklik tedavi duası bile çıkıyor yani. onlara kanacak halimiz yok tabiki. fakat kız rahatsız oluyorsa ve adamda terapi görmeyi kabul ederse niye denemesinler ki? bunun ne zararı olur? adamın kabul edeceğini zannetmiyorum gerçi.eşcinsellik tedavisi adı altındaki uygulamalar şartlatanlıktan başka bir şey değildir.. siz de inanmayın.
cinsiyet değiştirmedeki hormon takviyesi ayrı bir konu zaten ha deyince gel sana hormon vereceğiz demiyorlar. belli bir süreci var.
ben duyduğumu okuduğumu söylüyorum. böyle birşeyle karşılaşmadığım için gerçek olup olmadığını bilemem. yazarsan eşcinselliklik tedavi duası bile çıkıyor yani. onlara kanacak halimiz yok tabiki. fakat kız rahatsız oluyorsa ve adamda terapi görmeyi kabul ederse niye denemesinler ki? bunun ne zararı olur? adamın kabul edeceğini zannetmiyorum gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?