Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Ben de bunun yanlış bir yönlendirme oldugunu düşündüğüm için belirtme gereği duydum zaten adamın eşcinsel olduğuda kesin değil.
sanırım ben ilk yazdığımda cümlemi yanlış kurdum. bu yüzdende yanlış anlaşıldım. tedavi olabilir derken bir ihtimal demek istedim kesinlikten bahsetmedim. şöyle anlatayım derdimi. eşcinsel bir birey kendini sadece toplum baskından dolayı rahatsız hisseder zaten. cinsel tercihinden değil. ben tüm böyle bireyleri alıp tedavi edelim demiyorum. biz nasıl cinsel kimliğe sahipsek onlarda öyleler. lakin evet nasıl cinsiyet değiştiriyorsa sonra böyle olmaktan vazgeçenler de var. bu toplum baskısından mıdır yoksa kendi istekleri midir ben bunu bilemem. tek bildiğim böyle durumlarda birey kendi hür iradesiyle yardım almak isteyebiliyor. buda insani bir haktır. yüzde yüz kesin işe yarar yada yapılmalı demedim. onları başkalaşmış insanlar olarak görmüyorum.

Ay tövbe ya! Eşimi hayal ettim bi an amaaaaaan alır çocuğumu kaçardım evden

Ay tövbe ya! Eşimi hayal ettim bi an amaaaaaan alır çocuğumu kaçardım evden

Neyse ki benim çocuğum falan yok. O zaman izahı zor bir olayın içerisine düşerdim. Ki hala izahı yok. Adam eğlence diyor, ben anormalsin diyorum. Kavgaya dönmeden bu konu kapanmıyor.

Bunun vazgeçilebilecek bir sey olmadığının idrakında değilsiniz ancak dinsel toplumsal ya da ahlaki sebeplerden insanlar cinsel aktivitelerini kısıtlarlar ve kimliklerini yok sayarlar olan budur kolunu kestirme hakkın var kestirebilirsin kendi rızanla demekle eşdeğer

Ya baş parmaktir ya işaret. Hangi elini kullaniyorsa o elinkilerden başlayın. Bence olur yani, neden olmasın.

siz neden sürekli yanlış anlamaya meyillisiniz allah aşkına ben vazgeçsinler demiyorum ki. öyle birşey yazmadım asla. sürekli bir karşı atağa geçiyorsunuz. isteyen istediği gibi yaşasın. umrumda değil herkese saygı duyarım dedikçe beni bağnaz biri gibi göstermeye çalışıyorsunuz. gerçekten kendimi anlatmaya çalıştıkça hala aynı şeyi devam ettiriyorsunuz. ben duyduğumu okuduğumu anlattım işe yarar yaramaz ben bunu bilemem. vazgeçmiş insanlar biliyorum. belkide biseksüel olmalarından kaynaklıdır. tek cinse yatkınlık daha başka birşey olabilir. kendimi anlatmaya çalıştıkça üst üste yorumlar sallıyorsunuz. ne dememi bekliyorsunuz daha ben anlamadım. böyle insanları başkalaştırmıyorum dedim yok. yanlış anlaşıldım dedim yok. sadece duyduğumu aktardım dedim yok. ne desem hala yanlışsın yanlışsın diyip duruyorsunuz. tamam yanlışım en yanlış benim.

Peki video ya siz mi aldınız eşinizi.ve niye alma gereği duydunuz.eğlence ise kendi aranızda olan özel bi durum.video neden?

Direk ne biçim adamsın hiç hoşlanmıyorum bu hallerinden aklıma herşey geliyor de. Kır kalbini ki anlasın.

Ben size yanlışsınız demiyorum ama duyduğunuz şeyler tedavisi var lafları bu insanlara zarar verebilecek şeyler sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünmedim atağa da geçmiyorum sadece uyardım

Ya baş parmaktir ya işaret. Hangi elini kullaniyorsa o elinkilerden başlayın. Bence olur yani, neden olmasın.

Kilitlenmez dimi? Solak olduğu için direk aklıma sol parmakları geliyor ama denemek lazım.
Zaten telefon şifresi çözülse de sorunlar çözülmedikçe bir işe yaramayacak bana. ama en azından silip rahatlamak istiyorum. Sanki onlar durdukça böyle hiçbir zaman vazgeçmeyecekmiş gibi geliyor çünkü. Teşekkür ederim bu arada, bu gece deneyeceğim.

Ben size yanlışsınız demiyorum ama duyduğunuz şeyler tedavisi var lafları bu insanlara zarar verebilecek şeyler sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünmedim atağa da geçmiyorum sadece uyardım
şuan bu başlıkta benim yorumundan çok eşcinselleri yaralayacak o kadar çok yorum varki. bence ilk baş uyarmamız gerekenler onlar.

Silmeye çalışmayın bu aranızı açmaktan başka işe yaramaz alın karşınıza açık açık konuşun kızmadan nasıl hissettiğini sorun neden böyle yapmak istediğini

Peki video ya siz mi aldınız eşinizi.ve niye alma gereği duydunuz.eğlence ise kendi aranızda olan özel bi durum.video neden?

Çeksene şunu deyip uzattı ben de çektim. Aklımın kıyısından köşesinden, bu ne biçim bişey demek geçmedi. Hakikaten o sıra eğleniyorduk çünkü. Ufak taklitleri var telefonunda. O en son ki hali yok. Onu neden çekeyim? O iğrençti.

Konuşmaktan başka yapacak birşey yok.Peki bunun dışında dikkatinizi çeken birşeyler oldu mu?

Böyle düşünüyorsanız telefonda göreceğiniz şeyler boşanma sebebi olabilir yangına körükle gitmek istemem ama ya cidden erkek de hayal ediyorsa

Ay bi erkeği kostümle hayal edeyim dedim bi an igrendim şuan eşinizden

Konuşmaktan başka yapacak birşey yok.Peki bunun dışında dikkatinizi çeken birşeyler oldu mu?

Alışveriş merakı. İnanılmaz derece benim kıyafet alışverişlerimde "şunu al, bunu alma" diyen biriydi en başından beri. Dolabımızın yarısından çoğu benim kıyafetlerim. Bu kıyafetlerin çoğu da onun zevkiyle seçilen şeyler.

Böyle düşünüyorsanız telefonda göreceğiniz şeyler boşanma sebebi olabilir yangına körükle gitmek istemem ama ya cidden erkek de hayal ediyorsa

İnanın ben anlamıyorum cinsel yönelim, kimliği nedir ne değildir. Çünkü bu adam normal bir adam. Her haliyle öyle. Alışveriş merakını çıkarınca bir tane bile kusur, pürüz yoktu. Ama sonradan olaylar anlattığım şekle dönüştü.

Şu an için telefon görüntülerini silmek soruna çare olmaktan çok zarar verir.
Daha öncede yazdığım gibi en iyisi sizde ona şaka yaptığına inanmış gibi davranarak sanki egleniyormus gibi yaklaşın. Hatta gülerek ay şu telefondaki resimlere birdaha bakalım ya filan deyin. Oda havaya girsin ve sorular sormaya başlayın onu sıkmadan. Neden bundan hoşlandığını neler hissettiğini filan sorun.ağzından laf alın işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…