- 12 Aralık 2016
- 103
- 58
- 13
- 30
Eşcinsel oldukları halde eşcinsel olmak istemeyen insanlar var evet ama bu insanlar nasıl bir tedaviyle hetero olabilirler ki hetero olduğunuzu varsayarak konuşuyorum size eşcinsel ilişki nasıl geliyorsa onlara da öyle geliyorben size kendimi anlatamayacağım. hayatımı ve ne konumda olduğumu bilmediğinizden hayatın kadar makale okudum demeniz ayrıca enteresan. size üstüne bastıra bastıra diyorum. böyle olmak normal bir durum hastalık olarak görmüyorum. fakat artık böyle olmak istemeyen insanlarda var. fakat siz sürekli beni sanki bu insanları eleştiriyorum gibi nüksediyorsunuz. isteyen istediği gibi yaşar kimsenin cinsiyeti ırkı dini mesleği beni ilgilendirmez. kimseyi de ilgilendirmez. ancak gerçekten sizinle anlaşamayacağımız aşikar. birbirimizi doğru anlamıyoruz belliki. o yüzden ben size iyi geceler diliyorum.
Aynen aklıma direk bu geldi,senaryo hırsızlığı emek hırsızlığı deniyor bunaİnşallah "The Danish Girl" filmini izleyip gelen bir fake üye değilsinizdir.
Bu konunun eğitimini almadığım için sadece duyduğum okuduğum şeyleri aktardım. Bilmiyorum. Kadın çaresiz olduğu için eğer kocasıda kendi rıza verirse böyle birşey duydum demek istedim.Eşcinsel oldukları halde eşcinsel olmak istemeyen insanlar var evet ama bu insanlar nasıl bir tedaviyle hetero olabilirler ki hetero olduğunuzu varsayarak konuşuyorum size eşcinsel ilişki nasıl geliyorsa onlara da öyle geliyor
O film de gerçek bir hikaye ondan şaşırmayınİnşallah "The Danish Girl" filmini izleyip gelen bir fake üye değilsinizdir.
Peki peki.İşin içine iç çamaşırıyla cinayet falan eklemedim tabii tüh! aksiyonsuz oldu. Yaşamadığım bir şey olsa da beraber dalgasını geçsek hoş olurdu tabii. Neyse.
Sizi bir kadınla sevişmeye alıştırıp yatağa 3.yü alıcak bu herif benden söylemesi. Yada erkek de isteyebilir. Şu konuyu ilk açıldığında gördüm de inanmadım. Epey bi hit almış. Fake isen tebrikler.Erkek gibi göremiyorum ki, yani artık o kadınsı hareketler üzerine yapışmış gibi geliyor.
Oysa dışarıda veya normal zamanlarda gerçekten "normal."
İş yatak için cilveye gelince kadın ben değil, o oluyor. Daha net yazamıyorum bir önceki cevaplarda vardı yazmıştım.
Ben de bunun yanlış bir yönlendirme oldugunu düşündüğüm için belirtme gereği duydum zaten adamın eşcinsel olduğuda kesin değil.Bu konunun eğitimini almadığım için sadece duyduğum okuduğum şeyleri aktardım. Bilmiyorum. Kadın çaresiz olduğu için eğer kocasıda kendi rıza verirse böyle birşey duydum demek istedim.
İlk önce fake olduğunu düşünmüştüm ama konu sahibinin yorumlarını okuyunca öyle olmadığına inandım.
İşiniz gerçekten zor.Eşinize bundan hoşlanmadığınızı şakayı tadinda bırakmak gerektiğini söyleyin. Eğer ısrar ederse bilin ki niyeti şaka filan değil. İşte o zaman anlayışlı bir şekilde neden bunu istediğini ve neler hissettiğini sorun.tıpkı yakın bir arkadasiymis gibi davranın ona.Eminim yumuşayip anlatmak isteyecek..sizde bu konuşmaya göre kararınızı verirsiniz ne yapacağınızla ilgili.
O film de gerçek bir hikaye ondan şaşırmayın
Sizi bir kadınla sevişmeye alıştırıp yatağa 3.yü alıcak bu herif benden söylemesi. Yada erkek de isteyebilir. Şu konuyu ilk açıldığında gördüm de inanmadım. Epey bi hit almış. Fake isen tebrikler.
İşte bunlar hep bastırılmanın ve ataerkilliğin suçuKeşke bunu evlenmeden önce fark etseymiş. Madem içinde var ne diye kadının başını yakarsın.
Tamam işte o kıyafetleri giyip sizinle seviştiğinde ne hayal ediyor zannediyorsunuz? Muhtemelen grup yaptığınızı aranızda bir erkek daha olduğunu kendi arzularını da böylece tatmin ettiğini falan düşünüyordur herhalde.Fake isem lütfen bunu yöneticiler halletsin. Üyelerin bu olaya bir artısı veya eksisi olmuyor benim bildiğim.
Onun dışında öyle bir niyeti olsa, kendini açardı galiba. adam fantezi kıyafet giyiyor bunu mu saklasın benden? bilemiyorum :/
Peki peki.
Esin senin ic camasirlarini giyiyor video filan cekiyor ve sen hala yoksa kadinliga mi ozeniyor diye soruyorsun.
yoksasi mi kalmis bunun.
Bu sorun cok garip.
Daha ne yapmasi gerekiyor esinin .??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?