Kocam yoksa kadınlığa mı özeniyor!!

Eşcinsel oldukları halde eşcinsel olmak istemeyen insanlar var evet ama bu insanlar nasıl bir tedaviyle hetero olabilirler ki hetero olduğunuzu varsayarak konuşuyorum size eşcinsel ilişki nasıl geliyorsa onlara da öyle geliyor

İlk önce fake olduğunu düşünmüştüm ama konu sahibinin yorumlarını okuyunca öyle olmadığına inandım.
İşiniz gerçekten zor.Eşinize bundan hoşlanmadığınızı şakayı tadinda bırakmak gerektiğini söyleyin. Eğer ısrar ederse bilin ki niyeti şaka filan değil. İşte o zaman anlayışlı bir şekilde neden bunu istediğini ve neler hissettiğini sorun.tıpkı yakın bir arkadasiymis gibi davranın ona.Eminim yumuşayip anlatmak isteyecek..sizde bu konuşmaya göre kararınızı verirsiniz ne yapacağınızla ilgili.

Bu konunun eğitimini almadığım için sadece duyduğum okuduğum şeyleri aktardım. Bilmiyorum. Kadın çaresiz olduğu için eğer kocasıda kendi rıza verirse böyle birşey duydum demek istedim.

İşin içine iç çamaşırıyla cinayet falan eklemedim tabii tüh! aksiyonsuz oldu. Yaşamadığım bir şey olsa da beraber dalgasını geçsek hoş olurdu tabii. Neyse.
Peki peki.
Esin senin ic camasirlarini giyiyor video filan cekiyor ve sen hala yoksa kadinliga mi ozeniyor diye soruyorsun.
yoksasi mi kalmis bunun.
Bu sorun cok garip.
Daha ne yapmasi gerekiyor esinin .??

Sizi bir kadınla sevişmeye alıştırıp yatağa 3.yü alıcak bu herif benden söylemesi. Yada erkek de isteyebilir. Şu konuyu ilk açıldığında gördüm de inanmadım. Epey bi hit almış. Fake isen tebrikler.

Bu konunun eğitimini almadığım için sadece duyduğum okuduğum şeyleri aktardım. Bilmiyorum. Kadın çaresiz olduğu için eğer kocasıda kendi rıza verirse böyle birşey duydum demek istedim.
Ben de bunun yanlış bir yönlendirme oldugunu düşündüğüm için belirtme gereği duydum zaten adamın eşcinsel olduğuda kesin değil.

İnancınız için teşekkürler gırgıra alınmaktan bıktım çünkü. Buna benzer bir forumda üstü kapalı yazdığımda alay konusu olmuştum. Ondan beridir kendi kendime kapandım iyice. Çevreme anlatmam imkansız. Yurtdışında yaşıyorum ben. Tanıdık-samimiyet yok kimseyle.

4 gün önceki kavganın temeli görüntüleri saklaması üzerineydi. Yani bana itiraf etti. Aç şu telefonu dedim bir ara fırlatıp atacaktı kendini tuttu. Resmen o görüntüleri saklıyor. Hatta izlediğini bile biliyorum bir kere görmüştüm ama yanına gidip "çok komik" deyip güldüm. Çünkü başlarda sadece taklitten ibaretti. Ama şu gelinen son noktada artık en son kırıttı, salındı resmen önümde. Bir kadını izlemiş gibi oldum, içim kalktı. O gün bugündür bişey yok aramızda. Ne ondan bi adım geldi, ne ben attım. Bu konuyu açınca eğlenceye indirgeyip duruyor çünkü.

O film de gerçek bir hikaye ondan şaşırmayın

Filmin gerçek bir hikayeden esinlendiğini biliyorum evet. Şaşırmadım, umarım bunu dalga geçmek için alıp kullanmamıştır dedim. Zira yeni üye, ilk konu tartışmaya ve polemiğe çok çok müsait bir cinsel içerikli konu, film konusuna aşırı derecede benzer ve konudaki dışarıdan ziyaretçi sayısı çok fazla(ymış).

Keşke bunu evlenmeden önce fark etseymiş. Madem içinde var ne diye kadının başını yakarsın.

Fake isem lütfen bunu yöneticiler halletsin. Üyelerin bu olaya bir artısı veya eksisi olmuyor benim bildiğim.
Onun dışında öyle bir niyeti olsa, kendini açardı galiba. adam fantezi kıyafet giyiyor bunu mu saklasın benden? bilemiyorum :/

Tamam işte o kıyafetleri giyip sizinle seviştiğinde ne hayal ediyor zannediyorsunuz? Muhtemelen grup yaptığınızı aranızda bir erkek daha olduğunu kendi arzularını da böylece tatmin ettiğini falan düşünüyordur herhalde.

Peki peki.
Esin senin ic camasirlarini giyiyor video filan cekiyor ve sen hala yoksa kadinliga mi ozeniyor diye soruyorsun.
yoksasi mi kalmis bunun.
Bu sorun cok garip.
Daha ne yapmasi gerekiyor esinin .??

Adam en başta ciddi ciddi taklit yapıyordu. Güldük eğlendik. Ben öyle eşim kadın kıyafeti giydi aman allahım gay mi diyecek biri değilim. Eğlenceydi, eğlendik. Ama sonrası kadınsı hareketlere gelince olay boyut atladı. Yani başlarda bana normal gelen ama 2 haftadır kafamda acaba sorularına gebe bıraktı beni.

Hem de siteyi çok iyi bilen fake

Belki site geçmişinde avukat ve aynı anda hemşire olabilir
P -pastel

Evet mesala şunun kiblenesi bir post olduğunu da biliyorum. Pusuda mısınız nesiniz? Konuyu fake'ye getirip duracağınıza yönetimle görüşün. Sıkıldım yani. Avukat veya hemşire de değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…