- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Mutfaga biraz su dokmus adamcagiz bi suru laf etmis yok evi su basacak falan diye..onun tum kotu huylarinin farkindayim..bugun birakip gitmesini biliyorum..kac defa bitti dedim beni dondurdu..o da farkinda hatalarinin hatta bizi kaybetmemek icin doktora da gitti..bize karsi biraz daha dikkat ediyor cunku biliyor benim eyvallahim olmadigini..cocuklarina cok duskun..yoksa cocuklar var ayrilamam klisesini yapmiyorum..yuzlerce insan var boyle bosanan..cocuklar ona duskun en cok beni dusunduren bu yoksa ben de biliyorum bu adamdan ne koy olur ne kasabaBugün açılan başka bir konuda bir üye babasının annesine olan tavrından aşağılamasından bahsetmiş. Çocuklarınız kaç yaşında? İleride onların tavrı nasıl olacaktır?
Eşiniz ne yapıyor tam yazmamışsınız ama babanızı bile ağlatmış. Böyle bir ortamda çocuklarınızı büyütmek ne kadar sağlıklı? Onlar da babalarına benzeyebilir veya sizi boşanmadığınız için ve bu ortama maruz bıraktığınız için suçlayabilir.
Çocuğum var boşanamam, ay çok zor klişesini geçin artık. Böyle yaparak çocuklara daha çok zarar veriyorsunuz.
Kesinlikle normal bir insanin yapacagi is degilnasıl yani adam su döktü diye yüzüne karşı "senin yüzünden evimi su basacak" mı dedi?
insan mı lan bu? bu yani sosyal bir varlık olamaz kusura bakmayın ama nerde yaşıyor hiç dışarı çıkmıyor mu neden böyle? benim aklım almadı evdeki misafir su dökünce böyle tepki verecek insanı. tamam öff pöff dese belki bir nebze ama direkt "senin yüzünden evimi su basacak" demek ne bileyim akıllı insan işi değil.
Garip olan bu ya..bana karsi cok dikkatli kaybetmekten korkuyor sanirim surekli sever hicbir dedigimi ikiletmez ama etrafina karsi cok tuhaf ve kirici davraniyorAsil sana nasıl davranıyor? Babana böyle yapan seni hergun diliyle canından bezdiriyordur!!
Bi yerde kopacak ben de farkindayim ama cok cabaliyor evliligimiz dagilmasin diye.ama ben onun ailesini el ustunde tutarken anamin babamin bu derece uzulmesini hazmedemiyorumO halıya o herifi bi dürerim yallah anasının evine geri iade.ne saygısız yaa.üzüldüm cidden durumunuza.aileniz destekse size ömür çürütmeyin şununla
Allah yardımcınız olsun.biz bile sizi tanımıyorken ailenize üzüldük.umarım Allah içine bir merhamet verir de değişir ama çok zor.Bi yerde kopacak ben de farkindayim ama cok cabaliyor evliligimiz dagilmasin diye.ama ben onun ailesini el ustunde tutarken anamin babamin bu derece uzulmesini hazmedemiyorum
Flaş TV de sırlar kapısında ki kötü evlat gibiymiş eşiniz. Bu kadar da olmaz dediğim karakterlerden.. Bizim de çocuğumuz var ilerde bize bu şekilde davranırlarsa zoruna gitmez mi diye empati yaptırsanız.Eften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..
Onun ailesi ya da arkadaşları geliyor mu? Aynı benim babam gibi. Ama şimdi kimsesi kalmadı yapayalnızTam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..
Ne yaptirsan bos zamaninda anasi babasi onlara oyle kotu davranirken ses cikarmamis ben ne yapsam bos bu saatten sonra..insanlarin cok degisecegine inanmiyorum benFlaş TV de sırlar kapısında ki kötü evlat gibiymiş eşiniz. Bu kadar da olmaz dediğim karakterlerden.. Bizim de çocuğumuz var ilerde bize bu şekilde davranırlarsa zoruna gitmez mi diye empati yaptırsanız.
AynenArkadaş komşu filan neyse de aileme yapılan en küçücük saygısızlığı asla affetmem.Hele de babamı kalbini kıracak,ağır sözleriyle koskoca adami çocuk gibi ağlatacak var ya anında atarım kapının önüne.
Koca yüz tane bulunur ama ana baba bir tane..
Psikiyatriste gitsin eşiniz . Kendi bu halinden çok mu memnun ? Hiç mi kendini düzeltmek için birşeyler yapmıyor ? Kendi ailesine karşı nasıl ? Bence kesinlikle bir doktorla terapi şart . Yoksa çocuklarınız İçin hiç sağlıklı bir aile ortamı gibi gelmedi banaTam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?