Kocam yuzunden dalsiz budaksiz kaldim

nasıl yani adam su döktü diye yüzüne karşı "senin yüzünden evimi su basacak" mı dedi?

insan mı lan bu? bu yani sosyal bir varlık olamaz kusura bakmayın ama nerde yaşıyor hiç dışarı çıkmıyor mu neden böyle? benim aklım almadı evdeki misafir su dökünce böyle tepki verecek insanı. tamam öff pöff dese belki bir nebze ama direkt "senin yüzünden evimi su basacak" demek ne bileyim akıllı insan işi değil.

Mutfaga biraz su dokmus adamcagiz bi suru laf etmis yok evi su basacak falan diye..onun tum kotu huylarinin farkindayim..bugun birakip gitmesini biliyorum..kac defa bitti dedim beni dondurdu..o da farkinda hatalarinin hatta bizi kaybetmemek icin doktora da gitti..bize karsi biraz daha dikkat ediyor cunku biliyor benim eyvallahim olmadigini..cocuklarina cok duskun..yoksa cocuklar var ayrilamam klisesini yapmiyorum..yuzlerce insan var boyle bosanan..cocuklar ona duskun en cok beni dusunduren bu yoksa ben de biliyorum bu adamdan ne koy olur ne kasaba

Kesinlikle normal bir insanin yapacagi is degil

O halıya o herifi bi dürerim yallah anasının evine geri iade.ne saygısız yaa.üzüldüm cidden durumunuza.aileniz destekse size ömür çürütmeyin şununla

O halıya o herifi bi dürerim yallah anasının evine geri iade.ne saygısız yaa.üzüldüm cidden durumunuza.aileniz destekse size ömür çürütmeyin şununla
Bi yerde kopacak ben de farkindayim ama cok cabaliyor evliligimiz dagilmasin diye.ama ben onun ailesini el ustunde tutarken anamin babamin bu derece uzulmesini hazmedemiyorum

Bi yerde kopacak ben de farkindayim ama cok cabaliyor evliligimiz dagilmasin diye.ama ben onun ailesini el ustunde tutarken anamin babamin bu derece uzulmesini hazmedemiyorum
Allah yardımcınız olsun.biz bile sizi tanımıyorken ailenize üzüldük.umarım Allah içine bir merhamet verir de değişir ama çok zor.

Psikiyatri görüşmesinin ayrıntılarını size anlattı mı? Doktor ne tanı koymuş ya da ne önermiş?

Flaş TV de sırlar kapısında ki kötü evlat gibiymiş eşiniz. Bu kadar da olmaz dediğim karakterlerden.. Bizim de çocuğumuz var ilerde bize bu şekilde davranırlarsa zoruna gitmez mi diye empati yaptırsanız.

Sizi kaybetmemek istiyorsa sizden dolayı anne ve babanıza da saygı duymak zorunda. Sadece size iyi olup sizin sevdiklerinize saygısız olması gerçek bir çaba değil.

Çocuklar da bu durumları görüyorlarsa onlarda da kişilik bozuklukları olabilir demek bu. Dışarıya böyle olan birisi , içeriye melek olamaz bence. İstemese de kırar.

Onun ailesi ya da arkadaşları geliyor mu? Aynı benim babam gibi. Ama şimdi kimsesi kalmadı yapayalnız

Flaş TV de sırlar kapısında ki kötü evlat gibiymiş eşiniz. Bu kadar da olmaz dediğim karakterlerden.. Bizim de çocuğumuz var ilerde bize bu şekilde davranırlarsa zoruna gitmez mi diye empati yaptırsanız.
Ne yaptirsan bos zamaninda anasi babasi onlara oyle kotu davranirken ses cikarmamis ben ne yapsam bos bu saatten sonra..insanlarin cok degisecegine inanmiyorum ben

Aynen

Anami babami aglatacak ha?

Buyuk konusmayim da ben de aynisini yaparim

eger size ve cocuklara iyi davraniyorsa degismesi icin ugrasilabilir, anne ve babaniza hasta oldugunu onun hic biseyini ciddiye almamalarini soyleyin, vardir ya bazi insanlar kimse onlardan bisey beklemez,aman kafası iyi degil derler.gelmesinler evinize siz gidin.

Psikiyatriste gitsin eşiniz . Kendi bu halinden çok mu memnun ? Hiç mi kendini düzeltmek için birşeyler yapmıyor ? Kendi ailesine karşı nasıl ? Bence kesinlikle bir doktorla terapi şart . Yoksa çocuklarınız İçin hiç sağlıklı bir aile ortamı gibi gelmedi bana

her yazinizda kocaniz icin agliyor, ozur diliyor, pisman oluyor yazmissiniz da bu durumu hafifletiyor mu sizce? siz de her defasinda af mi ediyorsunuz? hersey bi yana baba aglamasi sizin durup dusuneceginiz en onemli kısım. tek kisim.

Çocuklar büyüdükçe onlar da böyle dengesiz babaları olduğu için utanacak. Çünkü eşiniz nasıl sizin dallarınızı kırdıysa çocuklarınıza da öyle yapacak. Belki arkadaşları olmayacak, dışlanacaklar.

Ayrıca sizi umursasa anne babanıza böyle davranmazdı. Sizin gidip gelmeleriniz eşinizi kurnaz yapmış. Yani rol yapıyor. Ama herkesin canına okuyor. Bu nasıl çabalamak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…