Kocam yuzunden dalsiz budaksiz kaldim

Yok hic oyle dusunmuyorumm sadece cocuklarim kucuk diye sabrediyorum ki yine de defalarca kopardim ipleri hep ozur diledi hep duzelecegim dedi
Abla nasihati denemişi denemeyeceksin ama madem çoluk çocuğunuz var onların hatırına geçinmek gerek diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Keske bunu anlayabilseydi bu olgunlukta olabilseydi..insan kocasindan cekinir mi inanin ben onunla ne bir yere gitmek istiyorum ne insan icine karismak..densizin asabinin biri...cok buyuk bir hataymis evlenmek

Abla nasihati denemişi denemeyeceksin ama madem çoluk çocuğunuz var onların hatırına geçinmek gerek diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Keske o da biraz nasihat dinlese..inanin cok zor boylesiyle gecinmek..5 yildir evliligim icin cocuklarim icin cabaliyorum zaten ama olmuyor..sanirim bir gun bu bag tamammen kopacak

Dogru esi buldugumu sanip evlenmisim yanilmisim oysaki..oyle evliliklere gipta ediyorum insallah herkesin oyle olur yuvasi..ama benim olmuyor hicbir zaman da olmayacak sanirim

Hep sallaniyor zaten evliligimiz..cok defa kopardim ipleri..her defasinda yalvar yakar ozur diledi..en son kavgada da bitti dedim birakma beni diye agladi..hatta psikatriye gitti sizi kaybetmek istemiyorum diye..ama olmuyor iste olmuyor
Gercekten pisman oldugundan degil demek ki...
Hata bir kere olur, ayni seyi tekrarlayip sonra aglamalar ozurlerle geliyorsa oyle ikna olacaginiz icin rol yapiyor iste.sonra yine ayni devam.olmuyorsa olmuyordur zorlamayin siz de.

İnanamıyorum, babanızı ağlatmasına nasıl göz yumdunuz? Ben evli olsam böyle biriyle, dolaptaki bütün içecekleri alır halıya boca eder, üstüne de musluğu açar evi su bastırır o lafları koca müsveddesine yedirirdim. Çocuklarım için diyip duruyorsunuz ama bu adam ileride çocuklarınızın arkadaş dahi edinememesine sebep olacak muhtemelen, yarın bi gün çocuğunuz evlenmeye kalksa karşıdaki aile dahil herkesi rezil edecek, belki çocuğunuzun mutluluğuna engel olacak kadar büyük olacak işler. En sonunda " anne neden bu adamı boşamadın" dediklerinde ihale size kalacak...

Garip olan bu ya..bana karsi cok dikkatli kaybetmekten korkuyor sanirim surekli sever hicbir dedigimi ikiletmez ama etrafina karsi cok tuhaf ve kirici davraniyor
Kusura bakmayın ama hiç inanmadım buna.
Dediğiniz tarz bir insanın herhangi birine karşı kaybetme korkusuyla yaklaşacağı biraz fazla ihtimal dışı.
Kaldı ki kaybetmekten korksa babanıza böyle davranamaz, tepki göstereceğinizi, üzüleceğinizi bilir. Ya da belki siz de sadece size iyi davranmasıyla yetinip ses çıkarmıyorsunuz bu duruma.
Resmen mağara adamı gibi bir tiple evlisiniz.
Çocuklarına düşkün bir baba olarak hayal etmeye çalışıyorum , yok yine de olmuyor bir türlü

Ahh ben olaya bir sahit olsaydim dediklerinizden fazlasini yapardim..ben olsam bunu yapamazdi zaten..ama haklisiniz ilerde daha neler yapar bu adam

Olmuyor degil mi ben de anlamiyorum oturtamiyorum..ses cikarmadigimi mi saniyorsunuz..en son kavgamiz annesinin babasinin yaninda oldu..evden kovdum bosayacagim seni dedim onlarin onunde..ne kavga ettik bi gorseniz..annesine dondum bak eserinjzle gurur duyun bu adamin yaptigi hicbirseye simdiye kadar ses cikarmamissinjz herkese her seyi yapabilecegini saniyor oglunuz dedim..benim basimi yaktiniz..kizinizin boyle kocasi olsun ister misiniz dedimm..bundan daha agir bir laf olamzdi heralde hem kocama hem ailesine

kuzeniminde tam olarak boyle okuzun ağbabasi bir eşi var bizde gitmiyoruz sulalecek kendi aileside dahil
adamin yaptiklarindan ziyade kizin pasifligine daha cok hayiflaniyoruz hayat bir tek kocadan ibaret degil kocaniz kimki babanizi aglatacak

Gercekten pisman oldugundan degil demek ki...
Hata bir kere olur, ayni seyi tekrarlayip sonra aglamalar ozurlerle geliyorsa oyle ikna olacaginiz icin rol yapiyor iste.sonra yine ayni devam.olmuyorsa olmuyordur zorlamayin siz de.
Rol yapiyor olabilir mi gercekten..herkese karsi boyle ama cok az kisiyle anlasabiliyor..doktora gittik beraber doktora tek tek anlatti ben bencilim dedi ben asabiyim kendimi frenleyemiyorum ofkelenince esime cocuklarima zarar veriyorum dedi..ilac kullanmak istiyorum cocuklarimi cok kotu etkiliyorum lutfen bana yardim edin dedi..ama inanin rol yapiyor da olabilir cunku biz 5 yildir kavga ediyoruz ve o 5 yildir ozur diliyor ben ettim sen etme diye

kuzeniminde tam olarak boyle okuzun ağbabasi bir eşi var bizde gitmiyoruz sulalecek kendi aileside dahil
adamin yaptiklarindan ziyade kizin pasifligine daha cok hayiflaniyoruz hayat bir tek kocadan ibaret degil kocaniz kimki babanizi aglatacak
Hayat kocadan ibaret degil....

Kendi ailesi ile ilişkileri nasıl? Yok mu kendine çeki düzen ver diyecek birisi. Gerçi sevgiyi saygıyı bu yaşa kadar edinememişse zor ama kimin ne zaman farkındalık kazanacağı belli olmaz.

Size ve çocuklara karsi çok iyi davrandığını yazmissiniz. Doktora eşime, cocuklarima zarar veriyorum derken hangi zarardan bahsediyor?

Esimun dostumun ayagini kesecek hadi bir sekilde idare ederimde babami aglatacak ole mi.2 gun once geldi annemler esim eve ugrayamadi cok yogundu belki 10 defa telefon acti babamla konustu babamin en buyuk zaafim oldugunu biliyor benimle arasini bozmak istemiyorsa babama saygi duyacak.
Esinizi alin karsiniza net ve öz bir sekilde konusun.

Herhalde kadın sabır taşını direkt yutmuş
Hiç mi ailede misafire nasıl davranılır terbiyesi verilmemiş buna

Konuya cevabım babamla beraber çıkardım o evden

Hastaysa tedavi olsun o halde.doktor ne diyor bu duruma?yani bilemedim tabi disardan da yorum yapmak kolay gibi gorunebilir ama yillariniz geciyor omur bitiyor yazik degil mi size yazik degil mi o cocuklarin psikolojisine?
Size de uzuldum ama cocuklara daha cok uzuldum boyle bir duruma katlanmak zorunda birakildiklari icin.esimle ufak bir tartismamizda bile cocuklarimin nasil etkilendiklerini ne kadar uzulduklerini gorebiliyorum sizinkileri dusunemiyorum o yuzden.

Arkadaşlara verdiğiniz cevapları okudum.. Şimdi ben işin şurasındayım... Eşinizin ailesine sizin eseriniz diye kızmışsınız ya... İşte siz de 5 yıllkk evliliğiniz süresince hep affetmişsiniz... Siz de onun ailesi gibi davranmışsınız...Neyi bekliyorsunuz? 5 yıldır her yaptığı hatayı affederek düzeltememişsiniz.. 5 yıl daha çekecek misiniz? Düzelmez... Ben babamı baba olarak görmüyorum...Ama annem ve kardeşim memleketten bize geldiklerinde kendi evleri gibi rahat edebilirler... Eğer ki eşimin bir yanlış hareketini göreyim, bir imada bulunsun sizin eşiniz gibi yani... inanın ona o evi dar ederim.. Soluğu mahkemede alır... Eşimden önce annem ve kardeşim vardı...32 yaşındayım ve eşim bunun sadece 7 yıl kadarı hayatımda... Benim aileme saygı duymayan adamı adam diye yanımda gezdirmem.. Aynı şekilde ben de eşimin ailesine karşı ondan beklediğim şekilde yaparım.. Sizin eşiniz zıvanadan çıkmış.. Hayat tek kullanımlık jeton... Siz de boşa kürek çekerek bitiriyorsunuz.. Yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…