- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 56
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Abla nasihati denemişi denemeyeceksin ama madem çoluk çocuğunuz var onların hatırına geçinmek gerek diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallahYok hic oyle dusunmuyorumm sadece cocuklarim kucuk diye sabrediyorum ki yine de defalarca kopardim ipleri hep ozur diledi hep duzelecegim dedi
Keske bunu anlayabilseydi bu olgunlukta olabilseydi..insan kocasindan cekinir mi inanin ben onunla ne bir yere gitmek istiyorum ne insan icine karismak..densizin asabinin biri...cok buyuk bir hataymis evlenmekHerkesin uzak durmak istediği bir adamdan ben de sogurdum heralde. Herkesçe bilinen mendeburlugunu geçtim aileyi üzmek kırmak ne demek ya. Ilerde torun torba, evlatlarınız bile görüşmek istemese bu huysuz adamla başbaşa bir ömür geçirebilecek mısınız? Ki böylesi insanlari bilirim çevresinde evlâdı torunu bile kalmaz. Ben boşanın demiyorum ama tedavi gerekiyorsa tedavi olacak. haddini yerini bilmesi gerekiyor. Kimse kimseye bayılmıyor hayatta ama nezaket diye bir şey var. Ailenizi sevmiyorsa bile sizin hatriniza saygı duymalı.
Keske o da biraz nasihat dinlese..inanin cok zor boylesiyle gecinmek..5 yildir evliligim icin cocuklarim icin cabaliyorum zaten ama olmuyor..sanirim bir gun bu bag tamammen kopacakAbla nasihati denemişi denemeyeceksin ama madem çoluk çocuğunuz var onların hatırına geçinmek gerek diye düşünüyorum Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah
Dogru esi buldugumu sanip evlenmisim yanilmisim oysaki..oyle evliliklere gipta ediyorum insallah herkesin oyle olur yuvasi..ama benim olmuyor hicbir zaman da olmayacak sanirimEvlilik elbetteki güzeldir doğru Eşini seçersen seninlegülen seninle ağlayan sıırtını her daim dayanabileceğin bir Eşin olursa dünyadaki Cennetin olur Evliliğin ama adam kaba saba sert suratsız aksi bununla bir ömür geçer mi ?
Gercekten pisman oldugundan degil demek ki...Hep sallaniyor zaten evliligimiz..cok defa kopardim ipleri..her defasinda yalvar yakar ozur diledi..en son kavgada da bitti dedim birakma beni diye agladi..hatta psikatriye gitti sizi kaybetmek istemiyorum diye..ama olmuyor iste olmuyor
Kusura bakmayın ama hiç inanmadım buna.Garip olan bu ya..bana karsi cok dikkatli kaybetmekten korkuyor sanirim surekli sever hicbir dedigimi ikiletmez ama etrafina karsi cok tuhaf ve kirici davraniyor
Ahh ben olaya bir sahit olsaydim dediklerinizden fazlasini yapardim..ben olsam bunu yapamazdi zaten..ama haklisiniz ilerde daha neler yapar bu adamİnanamıyorum, babanızı ağlatmasına nasıl göz yumdunuz? Ben evli olsam böyle biriyle, dolaptaki bütün içecekleri alır halıya boca eder, üstüne de musluğu açar evi su bastırır o lafları koca müsveddesine yedirirdim. Çocuklarım için diyip duruyorsunuz ama bu adam ileride çocuklarınızın arkadaş dahi edinememesine sebep olacak muhtemelen, yarın bi gün çocuğunuz evlenmeye kalksa karşıdaki aile dahil herkesi rezil edecek, belki çocuğunuzun mutluluğuna engel olacak kadar büyük olacak işler. En sonunda " anne neden bu adamı boşamadın" dediklerinde ihale size kalacak...
Olmuyor degil mi ben de anlamiyorum oturtamiyorum..ses cikarmadigimi mi saniyorsunuz..en son kavgamiz annesinin babasinin yaninda oldu..evden kovdum bosayacagim seni dedim onlarin onunde..ne kavga ettik bi gorseniz..annesine dondum bak eserinjzle gurur duyun bu adamin yaptigi hicbirseye simdiye kadar ses cikarmamissinjz herkese her seyi yapabilecegini saniyor oglunuz dedim..benim basimi yaktiniz..kizinizin boyle kocasi olsun ister misiniz dedimm..bundan daha agir bir laf olamzdi heralde hem kocama hem ailesineKusura bakmayın ama hiç inanmadım buna.
Dediğiniz tarz bir insanın herhangi birine karşı kaybetme korkusuyla yaklaşacağı biraz fazla ihtimal dışı.
Kaldı ki kaybetmekten korksa babanıza böyle davranamaz, tepki göstereceğinizi, üzüleceğinizi bilir. Ya da belki siz de sadece size iyi davranmasıyla yetinip ses çıkarmıyorsunuz bu duruma.
Resmen mağara adamı gibi bir tiple evlisiniz.
Çocuklarına düşkün bir baba olarak hayal etmeye çalışıyorum , yok yine de olmuyor bir türlü
Rol yapiyor olabilir mi gercekten..herkese karsi boyle ama cok az kisiyle anlasabiliyor..doktora gittik beraber doktora tek tek anlatti ben bencilim dedi ben asabiyim kendimi frenleyemiyorum ofkelenince esime cocuklarima zarar veriyorum dedi..ilac kullanmak istiyorum cocuklarimi cok kotu etkiliyorum lutfen bana yardim edin dedi..ama inanin rol yapiyor da olabilir cunku biz 5 yildir kavga ediyoruz ve o 5 yildir ozur diliyor ben ettim sen etme diyeGercekten pisman oldugundan degil demek ki...
Hata bir kere olur, ayni seyi tekrarlayip sonra aglamalar ozurlerle geliyorsa oyle ikna olacaginiz icin rol yapiyor iste.sonra yine ayni devam.olmuyorsa olmuyordur zorlamayin siz de.
Hayat kocadan ibaret degil....kuzeniminde tam olarak boyle okuzun ağbabasi bir eşi var bizde gitmiyoruz sulalecek kendi aileside dahil
adamin yaptiklarindan ziyade kizin pasifligine daha cok hayiflaniyoruz hayat bir tek kocadan ibaret degil kocaniz kimki babanizi aglatacak
Hayat kocadan ibaret degil....
Olayı duyduktan sonra ne tepki verdiğinizi merak ettim ben.Ahh ben olaya bir sahit olsaydim dediklerinizden fazlasini yapardim..ben olsam bunu yapamazdi zaten..ama haklisiniz ilerde daha neler yapar bu adam
Size ve çocuklara karsi çok iyi davrandığını yazmissiniz. Doktora eşime, cocuklarima zarar veriyorum derken hangi zarardan bahsediyor?Rol yapiyor olabilir mi gercekten..herkese karsi boyle ama cok az kisiyle anlasabiliyor..doktora gittik beraber doktora tek tek anlatti ben bencilim dedi ben asabiyim kendimi frenleyemiyorum ofkelenince esime cocuklarima zarar veriyorum dedi..ilac kullanmak istiyorum cocuklarimi cok kotu etkiliyorum lutfen bana yardim edin dedi..ama inanin rol yapiyor da olabilir cunku biz 5 yildir kavga ediyoruz ve o 5 yildir ozur diliyor ben ettim sen etme diye
Herhalde kadın sabır taşını direkt yutmuşnasıl yani adam su döktü diye yüzüne karşı "senin yüzünden evimi su basacak" mı dedi?
insan mı lan bu? bu yani sosyal bir varlık olamaz kusura bakmayın ama nerde yaşıyor hiç dışarı çıkmıyor mu neden böyle? benim aklım almadı evdeki misafir su dökünce böyle tepki verecek insanı. tamam öff pöff dese belki bir nebze ama direkt "senin yüzünden evimi su basacak" demek ne bileyim akıllı insan işi değil.
Rol yapiyor olabilir mi gercekten..herkese karsi boyle ama cok az kisiyle anlasabiliyor..doktora gittik beraber doktora tek tek anlatti ben bencilim dedi ben asabiyim kendimi frenleyemiyorum ofkelenince esime cocuklarima zarar veriyorum dedi..ilac kullanmak istiyorum cocuklarimi cok kotu etkiliyorum lutfen bana yardim edin dedi..ama inanin rol yapiyor da olabilir cunku biz 5 yildir kavga ediyoruz ve o 5 yildir ozur diliyor ben ettim sen etme diye
Rol yapiyor olabilir mi gercekten..herkese karsi boyle ama cok az kisiyle anlasabiliyor..doktora gittik beraber doktora tek tek anlatti ben bencilim dedi ben asabiyim kendimi frenleyemiyorum ofkelenince esime cocuklarima zarar veriyorum dedi..ilac kullanmak istiyorum cocuklarimi cok kotu etkiliyorum lutfen bana yardim edin dedi..ama inanin rol yapiyor da olabilir cunku biz 5 yildir kavga ediyoruz ve o 5 yildir ozur diliyor ben ettim sen etme diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?