- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
Onun ailesi ya da arkadaşları geliyor mu? Aynı benim babam gibi. Ama şimdi kimsesi kalmadı yapayalnız
Yoo her yazimda yazmadim neden bosanmiyorsunuz diyenlere gerekce yazdim..yoksa yaptiklarinin hafifletilecek hicbir tarafi yok..bir babanin aglamasi tabiki herseyden onemli oyle olmasa zaten neden bukadar dertleneyim neden hic tanimadigim insanlara icimi dokeyim..her yazinizda kocaniz icin agliyor, ozur diliyor, pisman oluyor yazmissiniz da bu durumu hafifletiyor mu sizce? siz de her defasinda af mi ediyorsunuz? hersey bi yana baba aglamasi sizin durup dusuneceginiz en onemli kısım. tek kisim.
Kesinlikle oyle olmali saygi duymali..cocuklarim icin endiseliyim onlarin da babalarina benzemelerini hic ama hic istemitorumSizi kaybetmemek istiyorsa sizden dolayı anne ve babanıza da saygı duymak zorunda. Sadece size iyi olup sizin sevdiklerinize saygısız olması gerçek bir çaba değil.
Çocuklar da bu durumları görüyorlarsa onlarda da kişilik bozuklukları olabilir demek bu. Dışarıya böyle olan birisi , içeriye melek olamaz bence. İstemese de kırar.
Ne kadar guzel tespit kurnazlik degilde tam bir huysuzluk aksilik...ters bi adam..ayni seyi cocuklarda hissedebilir ilerde..benim babamda bize cok kizardi arkadaslarimizin yaninda hic sevgisini gostermedi ve biz evimize hic arkadas cagiramadik..arkadaslarimizla oldugumuzda babamla karsilasacagiz diye hep korktuk..ne zor ne aci..benim cocuklarim umarim bunu yasamazlarÇocuklar büyüdükçe onlar da böyle dengesiz babaları olduğu için utanacak. Çünkü eşiniz nasıl sizin dallarınızı kırdıysa çocuklarınıza da öyle yapacak. Belki arkadaşları olmayacak, dışlanacaklar.
Ayrıca sizi umursasa anne babanıza böyle davranmazdı. Sizin gidip gelmeleriniz eşinizi kurnaz yapmış. Yani rol yapıyor. Ama herkesin canına okuyor. Bu nasıl çabalamak?
Gidiyor bir aydir ilacta kullaniyor..kendinden o da hic memnun degilPsikiyatriste gitsin eşiniz . Kendi bu halinden çok mu memnun ? Hiç mi kendini düzeltmek için birşeyler yapmıyor ? Kendi ailesine karşı nasıl ? Bence kesinlikle bir doktorla terapi şart . Yoksa çocuklarınız İçin hiç sağlıklı bir aile ortamı gibi gelmedi bana
Olabilir cunku annesi babasi da seker hastasişeker hastası bir komşumuz vardı aynen böyle bir adamdı birde aşırı sinirli ve küfürbazdı ... insanlar hastalığına verip alttan alırdı .... belli eşinizde de olabilir bir doktora baktırabilir
Eğer bu adamla devam ederseniz muhtemelen sizin yaşadıklarınızı yaşayacaklar.Ne kadar guzel tespit kurnazlik degilde tam bir huysuzluk aksilik...ters bi adam..ayni seyi cocuklarda hissedebilir ilerde..benim babamda bize cok kizardi arkadaslarimizin yaninda hic sevgisini gostermedi ve biz evimize hic arkadas cagiramadik..arkadaslarimizla oldugumuzda babamla karsilasacagiz diye hep korktuk..ne zor ne aci..benim cocuklarim umarim bunu yasamazlar
Kusura bakmayın ama 2 değil 5 çocuğum olsa babama bu lafları eden adamın yanında durmam. Aç kalacağımı bilsem yine durmam. Ben böyle birsey duymadım görmedimEften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..
Ozur dilemesini tabiki soyleyecegim..daha bugun duydum olayi yoksa coktan kopartirdim kiyameti..ama bosanirim restini cekmeyecegim cunku egerki bosanirsam bu isin sorumlusunu ailemde gorecek sizin yuzunuzden diyecek ve ben ona bu firsati vermeyecegim annemi babami bu yukun altina sokmayacagim..her seyin bir zamani var ve bu evlilik bittiginde kendisinin hatalari yuzunden bittigini adi gibi bilecekKendize iyi davranıyormuş çünkü eyvallahınız yokmuş bilğyormuş resti çekmişiniz kaybetme korkusu varmış madem öyle benim aileme babama bunu nasıl yaparsın git özür dile toparla yoksa bu iş biter beni kaybedersin restini neden aileniz için çekmiyorsunuz sadece size iyi olması çıkarları için gibi duruyor düzenimiz bızulmasın yani
Dogru diyorsunuz bu yenilir yutulur bir sey degil..duydugumdan beri sindiremiyorum eve dama sigamiyorum..neden boyle adamlari bulur evleniriz ki..aptallik..Kusura bakmayın ama 2 değil 5 çocuğum olsa babama bu lafları eden adamın yanında durmam. Aç kalacağımı bilsem yine durmam. Ben böyle birsey duymadım görmedim
Çocuklarınıza bakımda aileniz yardımcı olur. Sizde çalışırsınız bakarsınız çocuklarınıza. İlla bi adama ihtiyaç Yok bu hayatta ki affedilecek birsey değil bu bnce çocukları da düşünün. O ortamda ne kadar sağlıklı büyürler kiDogru diyorsunuz bu yenilir yutulur bir sey degil..duydugumdan beri sindiremiyorum eve dama sigamiyorum..neden boyle adamlari bulur evleniriz ki..aptallik..
Evlilik elbetteki güzeldir doğru Eşini seçersen seninlegülen seninle ağlayan sıırtını her daim dayanabileceğin bir Eşin olursa dünyadaki Cennetin olur Evliliğin ama adam kaba saba sert suratsız aksi bununla bir ömür geçer mi ?Tam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..
Korkusu yok cesaretler bundan olsa gerek birdakıne döver kızın babasını vs böyle çocuk yoksa korunun bariSizden cok mu emin de ailenizi aglatacak kadar kotu davranabiliyor?kaybetme korkusu yoksa demek ki ya da umrunda degilse...
Ben sormazdim bile napayim diye babami aglatacak adam benim icin biter o gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?