Kocam yuzunden dalsiz budaksiz kaldim

Ayyy oturduğum yerde dondum kaldım şu an...
Nasıl babana suyu döktü diye böyle çirkin davranır. Benim kocam babama bunu yapsa saldırırım ona orda . Adamcağız doğru söylemiş kovulmaktan beter olmuş. Bi an kendi babamı koydum yerine de gerçekten yüreğin nasıl dayanabiliyor bunlara ? Adamla aynı evde nasıl yaşayabiliyorsun ?
Bence sende hatalısın. Böyle bir adamı ailenle muhatap ettiğin için. İlla evliliği yirütmek ve boşanmamak istiyorsan , aileni çağırıp o kocana karşı küçük düşürmemen lazımdı.

O bunları derken sen ne yaptın acaba? merakımdan soruyorum.
Büyük konuşmayı sevmem ama kendimi biraz tanıyorsam benim babama böyle konuşacak kocam var ya yerin dibine sokarım onu. 2.cümleyi bile kuramaz yani ışık hızıyla olaya dalar, sen kim olduğunu sanıyorsun benim babamla bu şekilde konuşamazsın saygısız vs vs saydırırdım.
Belli ki adama dur diyen yok, sert duvara toslamadığından habire gaza basıp devam ediyor konuşmasına

Baban için çok üzüldüm herhalde babamın ağlaması bir ömür aklımdan çık az o adamı da ömür boyu görmek istemezdim . Ailem tahammülüm olmadığı tek konudur.

Sizin eyvallahınız yok ama babanızın olsun mu istiyorsunuz? Kusura bakmayın da böyle bişey olduğunda o adamın burnundan getirmediyseniz bi ne desek boş, kabul etmişsiniz zaten. Gözünüzde kocanızı aklamaya çalışıyosunuz, değişmek isteyen adam değişir. Bu öfke kontrol problemi gibi değil , tuhaf bi insaniyetsizlik.

Kusura bakmayın da hiç eyvallahınız yokmuş gibi değilsiniz . eyvallahı olmayana bu olay son damla olurdu . Çocuklarınız sağlıklı ortamda yetişmiyor üzgünüm.

İşte malesef bu adam da çocuklarınız babası.
Ne yazık...
Bu adam sizi kaybetmemek için çabalıyorsa o çabayı ana babanızın gönlünü hoş tutmak için de göstersin. Bunu ona söyleyeceksiniz.
Ana babama düzgün davranmadığın sürece benden sana eş olmaz diyeceksiniz
Yaptırımınız ne ise onu kullanın.
İnsan gibi gitsin ellerini öpsün, daha da böyle terbiyesizlik yapmasın.
Söz versin ve tutsun
Ha olmuyorsa kapatsın kendini bir kafese, yaşasın dilediğince.
Baksanıza kimse yaklaşmıyormuş yanına, yazık değil mi, tecrit hayatı mı bu? İnsan insana muhtaçtır, böyle bir hayatı seçmeyin.

Babamı üzecek o adamı değil bir çocuk dört çocuk ile boşarımmm. Hiç acımam dönüpte bakmam şu dünyada bi babam var onada laf söyletmem kan kustururum o adama evi zindan ederim psikopat bi kadın olur burnundan getiririm

Valla benım kocam babama bı tık sesını yukseltecek and olsun onu dokulen suda bogarım. Ne sabırmıs arkadas benım babamı aglatacak adam daha anasının karnından dogmadı bu tum aılem ıcın gecerlı beynını dagıtırdım onun orda

Terbiyesiz edep yoksunu..
Yazik.
Ona da oyle davrananlar olur merak etmesin, ahlaksiz

Bazi arkadaslar nasil sabir varmis siz kocanizi defalarca affetmissiniz benim babama boyle yapacak dunyayi dar ederim demis..hepiniz haklisiniz bazi seyler zamani gelince yapilacaktir ama olaylar buraya yazilanlardan sartlar burda verilenlerden ibaret degil..yoksa bosanmak 5 dk..merak etmeyin bu yaptigi davranisi fazlasiyla odeyecek oyle bir kavgayla bir bosanmayla degil..hayat bu o kime nasil davrandiysa ona da ilerde oyle davranilacak hayat ilmik ilmik yaptiklarini cikaracak karsisina..allahin adaleti var cunku..yorum yapan herkese tesekkur ederim..taslar yerine oturacak kimse merak etmesin.

Ben babamı bitim kadar sevmem ama nefsime vurduğumda benim bile zoruma gitti. Çocuklarınızı acil olarak o psikopattan uzaklaştırın. Zira Allahın adaleti evlat üzerinden işler. Evlatlarınıza yazık.

Dogru esi buldugumu sanip evlenmisim yanilmisim oysaki..oyle evliliklere gipta ediyorum insallah herkesin oyle olur yuvasi..ama benim olmuyor hicbir zaman da olmayacak sanirim
Çıkmayan canda ümit vardır kimbilir gıpta edilen sizinde bir evlilik hayatınız olur

Bence psikolojik destek almalı eşiniz

Benim babamla pek aram olmamasına rağmen. Yani baba figürü benim için yok hükmünde olmasına rağmen.. Babanızın ağlaması resmen yüreğime oturdu...
Sizin çocuklarınızın ileriki haliyim diyeyim. Anneme zamanında çok eziyet etti. Alkol şiddet vs. hep dedim keşke boşansaydın bizim için çekmemeliydin diye... O çektiği için şimdi baba bana birşey ifade edemiyor ne yazıkki...
Sizin çocuklarda benim gibi olmaz umarım ve size keşke bıraksaydın demez. Çocuklar büyüyene kadar düzelmeli bu vakka. Yoksa onlarıda kimsesiz koyarsınız. Ama onlar sizin gibi katlanır mı bilemem...

Bahane ile kendini avutuyorsun . Eden bulmuyor artık . bence eşinle birlikte senin de bir destek alman lazım. Adım atmaya korkuyorsu n.

Şimdi anlasildi şimarik ve patavatsiz dangalak.buyümüs. suan senin babana benim icim acidi
Konusmayi denediniz mi hic ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…