- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi mahsunkadin
-
O bunları derken sen ne yaptın acaba? merakımdan soruyorum.Eften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..
Mutfaga biraz su dokmus adamcagiz bi suru laf etmis yok evi su basacak falan diye..onun tum kotu huylarinin farkindayim..bugun birakip gitmesini biliyorum..kac defa bitti dedim beni dondurdu..o da farkinda hatalarinin hatta bizi kaybetmemek icin doktora da gitti..bize karsi biraz daha dikkat ediyor cunku biliyor benim eyvallahim olmadigini..cocuklarina cok duskun..yoksa cocuklar var ayrilamam klisesini yapmiyorum..yuzlerce insan var boyle bosanan..cocuklar ona duskun en cok beni dusunduren bu yoksa ben de biliyorum bu adamdan ne koy olur ne kasaba
Eften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..
Bazi arkadaslar nasil sabir varmis siz kocanizi defalarca affetmissiniz benim babama boyle yapacak dunyayi dar ederim demis..hepiniz haklisiniz bazi seyler zamani gelince yapilacaktir ama olaylar buraya yazilanlardan sartlar burda verilenlerden ibaret degil..yoksa bosanmak 5 dk..merak etmeyin bu yaptigi davranisi fazlasiyla odeyecek oyle bir kavgayla bir bosanmayla degil..hayat bu o kime nasil davrandiysa ona da ilerde oyle davranilacak hayat ilmik ilmik yaptiklarini cikaracak karsisina..allahin adaleti var cunku..yorum yapan herkese tesekkur ederim..taslar yerine oturacak kimse merak etmesin.
Çıkmayan canda ümit vardır kimbilir gıpta edilen sizinde bir evlilik hayatınız olurDogru esi buldugumu sanip evlenmisim yanilmisim oysaki..oyle evliliklere gipta ediyorum insallah herkesin oyle olur yuvasi..ama benim olmuyor hicbir zaman da olmayacak sanirim
Kendimi kandirdigim dogru bir insan hic degismezZamana bırakıyorsunuz , Allah’ın adaleti falan yazıyorsunuz sadece kendi kendinizi kandırıyorsunuz . Ayağa kalkın ve harekete geçin
Benim artik hic umudum kalmadi artikÇıkmayan canda ümit vardır kimbilir gıpta edilen sizinde bir evlilik hayatınız olur
Bence psikolojik destek almalı eşinizTam da oyle..kocamin tavirlari densiz laflari ani ofke patlamalari yuzunden evime kimse girip cimiyor..En son ailem burdayken ki yilda bir kere zor gelirler sacma sapan tavirlari yuzunden babam ben senin kocani gormek istemiyorum bir daha keske bir ton sopa atip yollasaydi evinden en azindan onun acisi gecerdi belki diyor..agliyor adam..napayim ben bu adami..iki cocuk var ortada..hep duzelir belki doye sabrediyorum ama yok olmayacak..ne yapacagimi sasirdim..ne annem ne babam ne arkadaslarim hicbiri bizimle olmak istemiyor..komsular bile ugramiyor evime..uzuluyorum dusunuyorum ama bi cozum bulamiyorum.. ne zormus bi evliligi yurutmek..
Şimdi anlasildi şimarik ve patavatsiz dangalak.buyümüs. suan senin babana benim icim acidiEften puften seyler..yazik adam su doldururken dokulmus vay efendim mutfagimi su basacak senin bi sise suyun yuzunden vay efendim 30 lira hali yikama parasi veremezmis...yazarken bile utaniyorum..cok uzgunum..kendi ailesine daha beter..asil sikinti ordaya buna hic dur sus dememisler herkese ayni davranabilecegini saniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?