- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
Kocam benimle benim sualemden biri iftar yemeğine davet ettiğinde tanımadığım yere ben gitmem diyip beni annem gille gonderiyor durum canımı sıkıyor napmaliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesi babasina göndermiyor, o iftara ailesiyle gitmesini soyluyor, cunku asosyal.Annengile niye gönderiyor?
Onlarla git diye mi?
Evet onlarla git diye sürekli böyleAnnengile niye gönderiyor?
Onlarla git diye mi?
Benim koca kendi sualesinede gitmiyor anası gil ev annem gil tmSiz de onun sülalesinin davetlerine gitmeyin.
Aman bu küflü antikayi nereden buldunuz bu ne böyleBenim koca kendi sualesinede gitmiyor anası gil ev annem gil tm
YaniAnnesi babasina göndermiyor, o iftara ailesiyle gitmesini soyluyor, cunku asosyal.
Surekli böyle ama annesi gil bir yere gidelim diyince itibarsız gidiyorBirşey yapmayin.Gitmek istemiyorsa gitmesin.
Canınızı sıkacak birşey değil ki bu.
27 nisanda doğmuşKocan kova burcu mu? Ben de boyleyim püü bize
Yok boga o zaman.27 nisanda doğmuş
Yani degistiremezsin, ayri ayri takilacaksiniz
Kocanın doğum günü yaklaşıyor. Ne hediye alacaksın?Kocam benimle benim sualemden biri iftar yemeğine davet ettiğinde tanımadığım yere ben gitmem diyip beni annem gille gonderiyor durum canımı sıkıyor napmaliyim