- 30 Temmuz 2016
- 51
- 60
- 88
- 38
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Kesinlikle aldatmış.
Telefonda yazışarak falan boşaltmışlardır fotoğraf atmalar olmuş demekki seninki"Büyüdü benimki "demiştir.
İğrenç herif.Ben olsam boşardım.
Ne halin varsa gör der çocuğumu alırdım.
Doğrusu kanıt toplamak falan olabilir ama benim içim almıyor cidden böyle şeyleri.
Ne unutabilirim ne kanıt toplayana kadar sabır gösteririm.
Telefonu kafasında kırar evden kovarım.
Boşanma davasını da açar çocuğıma nafaka bağlatır hatta çalışmıyorsam bana da nafaka ödettirirdim.Ben bir daha evlenene kadar ödesin çatır çatır.
Pis herif ya böyle adamları şeylerinden asmak gerek.Beyinleri yerine p*pileriyle hareket eden kısmını imha etmek istiyorum
Benim telefonumda var ama onun telefonunda, whatsapp ayarları bölümünde whatsapp Web yok. Muhtemelen telefonu desteklemiyor
Bu kızla mutlaka whatsaap face bir yerde konuşmuş ama o mesajları silmiş peki o kadar şeyi aksatmadan silen biri öyle bir fotoğrafı silmeyi nasıl unutur ki yani imkansız. Ayrıca siz o yokken mi baktınız nasıl ne arada baktınız teli evde olduğunua göre o da evdeydi herhalde peki nasıl sakin kalabildiniz hiç birşey yokmuş gibi hesap sormadınız ben olsa çoktan hesap sorardım bu ne diye. Ayrıca teli ortada nasıl bırakabiliyor. Bence takibe alın.
:S o zman sıkıntı valla telefonları değişseniz veya herşeyi göze aldıysan eşinin telini bi şekil boz suyun içine falan düşür kendi telini ona vermek zorunda kal.
Sanırım ben de kanıt aramayı bırakıp bu akşam o telefonu kafasında kırıcam. Daha fazla dayanamıyorum çünkü. Üzüntüden sütüm azaldı.
+1 de benden..Boşanmayacaksan kurcalama. Kendine zarar vermekten başka hiç bir işe yaramaz.
Daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Genel klasörden silmiş zaten. Foto yayınım diye ayrıca klasör var. Ya oraya kaydolduğunu bilmiyor ya da unuttu bilemiyorum.
Eşimle aynı odada uyuyoruz, uykusu çok derindir. Gece alıp baktım. Sakin kalamadım zaten. Kaldırıp başka sebepten bağırıp çağırdım hırpaladım. Sinirden , horluyor bahanesiyle odadan kovdum. Yüzüne hemen vurmadım çünkü boşanma esnasında elimde sağlam kanıt olsun istiyorum.
Suçlu suçunu ne zaman kabul etmiş ki, tabiki inkar edecek. Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah herşeyin hayırlısı sizinle olur.Kıyamet koptu bu gece kıyamet !! Bağırdım, çağırdım, vurdum kırdım..Biriktirdiğim herşeyi akıttım.
Hiçbiri de içimi soğutmadı.
İlk önce kadının fotosunu gösterdim kendi telimden. Bu kadın kim diye sordum. Şaşırdı tanımıyorum dedi. Telefonunda ne işi var dedim. Bilmiyorum dedi. Açıpta nerde diye bile diyemedi.
Diğer fotoları sordum, önce ben olduğumu nerden çıkardın dedi, sonra mastürbasyon yaparken keyfi çektim dedi. Yalan üstüne yalan.. İnkar etti, ispatlayacam dedi . Günahını alıyormuşum. Kimse yokmuş hayatında.
Sabah olunca listesindeki herkesi tek tek arayacakmışta, ilişki yaşadığı biri varsa ortaya çıkacakmışta.
Hiçbirşeyi ispatlayamadı, kabullenmiyor da beklediğim gibi. O kadar belli ki bir haltlar yediği.
Sabah olunca ben çıkıcam hayatından o da ne hali varsa görsün !!
Hey allahim yarabbim evlenmek istiyorum ama bunları okuyunca korkuyorum insan kocasina guvenemicekse kime güvensin bu hayatta ??? Allah akil fikir ihsan eylesin kocaniza ya
Kıyamet koptu bu gece kıyamet !! Bağırdım, çağırdım, vurdum kırdım..Biriktirdiğim herşeyi akıttım.
Hiçbiri de içimi soğutmadı.
İlk önce kadının fotosunu gösterdim kendi telimden. Bu kadın kim diye sordum. Şaşırdı tanımıyorum dedi. Telefonunda ne işi var dedim. Bilmiyorum dedi. Açıpta nerde diye bile diyemedi.
Diğer fotoları sordum, önce ben olduğumu nerden çıkardın dedi, sonra mastürbasyon yaparken keyfi çektim dedi. Yalan üstüne yalan.. İnkar etti, ispatlayacam dedi . Günahını alıyormuşum. Kimse yokmuş hayatında.
Sabah olunca listesindeki herkesi tek tek arayacakmışta, ilişki yaşadığı biri varsa ortaya çıkacakmışta.
Hiçbirşeyi ispatlayamadı, kabullenmiyor da beklediğim gibi. O kadar belli ki bir haltlar yediği.
Sabah olunca ben çıkıcam hayatından o da ne hali varsa görsün !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?