Kocam!!

Sanırım ben de kanıt aramayı bırakıp bu akşam o telefonu kafasında kırıcam. Daha fazla dayanamıyorum çünkü. Üzüntüden sütüm azaldı.

Daha önceki mesajlarımda yazmıştım. Genel klasörden silmiş zaten. Foto yayınım diye ayrıca klasör var. Ya oraya kaydolduğunu bilmiyor ya da unuttu bilemiyorum.
Eşimle aynı odada uyuyoruz, uykusu çok derindir. Gece alıp baktım. Sakin kalamadım zaten. Kaldırıp başka sebepten bağırıp çağırdım hırpaladım. Sinirden , horluyor bahanesiyle odadan kovdum. Yüzüne hemen vurmadım çünkü boşanma esnasında elimde sağlam kanıt olsun istiyorum.

canım dünden beri aklımdan çıkmadı şu konu ya sanki yakınıma olmuş gibi üzüldüm. Whatsap webi desteklemiyor diye bişey olamaz gir güncelle whatsap ı büyük ihtimal güncelleme gelmemiş onun whatsapına android mi iphone mi telefonu ?? Ahlaksız ya sonrada kır o telefonu kafasında

telefonun modeli ne peki?foto yayınım diye bir klasör ilk defa duydum

Gönderiyor kesin ispatla ve cükünü kes bu ne yaa karısına yanasmayipta gidip elin kizlarina böyle yapan erkeklerin Allah cezasını verir

Fotoğrafı montaj yapın , kesilmiş vaziyette koyun odasına. Bakıp korksun biraz.

Ne diyeceğimi bilemedim. Sizin kadar bekleyemezdim sanırım.

Foto yayini ile ilgili bilgilere internetten hemen ulasilabiliyor.

http://haber.incehesap.com/film-rulosu-ve-foto-yayini-arasindaki-fark-nedir-1558-haber/

Whatsapp web i de tarif ettiler konu sahibi tekrar bakin. Ama gecmis silindiyse eski konusmalari goremeyebilirsiniz, ki whatsapp konusmasi olup olmadigini bilmiyorsunuz.

Internet sitelerinden de gorusuyor olabilir. Yani beklemenizin yarariniza olmasi icin internet siteleri icin de bir sey yapmaniz gerek.

Aslinda elde kanitlar var da, ne yazsam bilemiyorum. Adam telefonunu sakliyor demistiniz laf soktunuz diye. Bu bile ispat degil midir?

Arastirdikca kendinizi dahada uzersiniz benim fikrimce bence hic kurcalamayin ama ben herseyi goze aldim kotu bir sey ogrendigimdede bitirmeye hazirim diyebiliyorsaniz lyle arastirin..fakat arastirmak sizi cok uzecek..

Kıyamet koptu bu gece kıyamet !! Bağırdım, çağırdım, vurdum kırdım..Biriktirdiğim herşeyi akıttım.
Hiçbiri de içimi soğutmadı.

İlk önce kadının fotosunu gösterdim kendi telimden. Bu kadın kim diye sordum. Şaşırdı tanımıyorum dedi. Telefonunda ne işi var dedim. Bilmiyorum dedi. Açıpta nerde diye bile diyemedi.

Diğer fotoları sordum, önce ben olduğumu nerden çıkardın dedi, sonra mastürbasyon yaparken keyfi çektim dedi. Yalan üstüne yalan.. İnkar etti, ispatlayacam dedi . Günahını alıyormuşum. Kimse yokmuş hayatında.

Sabah olunca listesindeki herkesi tek tek arayacakmışta, ilişki yaşadığı biri varsa ortaya çıkacakmışta.

Hiçbirşeyi ispatlayamadı, kabullenmiyor da beklediğim gibi. O kadar belli ki bir haltlar yediği.

Sabah olunca ben çıkıcam hayatından o da ne hali varsa görsün !!

Suçlu suçunu ne zaman kabul etmiş ki, tabiki inkar edecek. Rabbim yardımcın olsun canım. Inşallah herşeyin hayırlısı sizinle olur.

Hey allahim yarabbim evlenmek istiyorum ama bunları okuyunca korkuyorum insan kocasina guvenemicekse kime güvensin bu hayatta ??? Allah akil fikir ihsan eylesin kocaniza ya

Zaten burayi okuya okuya sonumuz paronayak aldatilma potansiyelli kadin olacak korkarimki

Neden bu kadar acele ettiniz takip etmeluydiniz elinizde dogru duzgun vir delil bile yok su saatten sobrada herseyi ortadan kaldiracak zaten bulamayacaksiniz

Adam şok geçirdiği için muazzam saçmalamış. Kanıt bulabilseydiniz iyi olurdu ama böyle bir şeyi içinde tutmak da zordur. Bu daha başlangıç. Ne özürler dileyip ne taklalar atacak. Şeyinin keyfine hem ailesinin hem kendisinin huzurunu bozdu. Şimdi şeyine bayrak takıp gezsin, bol bol da fotoğraf çektirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…