- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Hayir konu sahibini yönlendirdik whatsap web kur diye kadincagiz suc islemesin bile bile ya. Aksam kurucam esimin telefonuna demişti inşallah kötü biseyle karsilasmaz merak ediyorum ne yaptı acaba
Hayir konu sahibini yönlendirdik whatsap web kur diye kadincagiz suc islemesin bile bile ya. Aksam kurucam esimin telefonuna demişti inşallah kötü biseyle karsilasmaz merak ediyorum ne yaptı acaba
çok zor durumlar gerçekten
Endiselenmeyin, yapsa da dava konusu olmayacaktir ve bosanmayi etkilemeyecektir.
Yani oyle bir suc degil bu, zaten whatsapp webi esinin yuklemedigini de ispatlamak zor.
Edit: Hukukcu uyeler cok daha iyi biliyor tabi.
Bak canim eger bosanmayacaksan ve esinin bunu bildiginden haberi yoksa birak ne hali varsa görsünKızlar teşekkür ederim. Telefonunu aldım, whatsapp Web yüklemeye çalıştım ama olmadı. Telefonunda bu uygulama yüklü olmadığı için yapamadım. Nasıl indirebilirim diye araştırdıkça işin içinden çıkamadım.
Fotoları telefonuma attım, google da aratayım dedim onu da beceremedimGoogle görseller bölümünde kamera simgesi olması gerekiyormuş. Bulamadım, saatlerdir uykusuz bir şekilde elimde bir hiç bekliyorum.
sorun boşanmamalarında zatenÖff bi bitmediniz yani. Her konuya neden gelip bu cümle yazılır anlamıyorum. Ne yapsın mal gibi otursun mu? Hem ister boşanır ister boşanmaz kime ne. Artık yeni gelen üyeler de ezberlemiş bu lafı maşallah, birisi kocasıyla ilgili konu açmaya görsün, şak diye yapıştırıyorlar bu yazıyı. Bu nedir ya. Çemkirmenin de bir adabı, usulü vardır. ''Boşanmayacaksan kurcalama'' demek kimseye düşmez.
bu adamlar tükenmez :)Erkek adam çükünün resmini niye çeker takmış boynuzu belli.
Ama siz sorsanız kesin şöyle yalanlar arkadaşın çükü veya arkadaşlarla iddaaya girdik kimin çükü büyük diye o yüzden çekip gönderdim. :)
Ben konunuzu baştan beri okudum ve düşüncem şu yönde bana kalırsa fiilen bir aldatma yok yani daha doğrusu herhangi bir kişiyle cinsel olarak bir ilişki yaşadığını düşünmüyorum ya da birisiyle sürekli iletişim halinde olacağı bir ilişki içinde olduğunu da zannetmiyorum. Öyle olsa baştan beri teşefonuna şifre koyardı ya da saklardı. Ayrıca birlikte olamadınız diye bunu yapmış olsa hamilelik döneminde de bunları yapmış olması lazım o dönem bişey yoktu doğumdan sonra oldu demişsiniz. Bana sanki kendini tatmin etmek için biryerlerde birileriyle bu resmi paylaşıp cinsel içerikli konuşma yapmış gibi düşündüm. Bir nevi cinsel fantazi tatmini.
Ayrıca erkek milleti boşluğa düşünce aptalca sürükleniyor eğer ilişkinizde bir gelecek görebiliyorsanız biraz çabayla bu yanlıştan çevirebilirsiniz. Aranızda iletişimsizlik oluşmuşsa bu dönem öncelikle karşılıklı oturup konuşun derim.Tabi bu yazdıklarım fiili bir aldatma olmaması olasılığı dahilinde. Eğer gerçekten aldattıysa süründürün ve boşayın tabi ki.
Bana göre aldatma sadece yatakta basmak değil.Kadın yaptığında da tamam diyen kocalar var ayrıca ama affeden kadınlara göre sayıları daha az.Size göre aldatma sadece yatakta basmak mı?
Eşlerimizin başkalarıyla cinsel içerikli konuşması aldatma değil mi?Biz yapsak onlar tamam der mi?
Et ete girince mi aldatma illa ki? Merak ettim.
canım whatsapwep diye bişe yüklemen gerekmiyor zaten öle bişe yok. Eşinin konuşmalarını takip etmek istiyorsan önce Pc'den whatsapweb i açacaskın ardından eşinin telefonunu alıp whatsapı açıp ordan whatsap ayarlarıına giirceksın o kısımdada whatsap web diye bi bölüm çıkıyor direk ekrana bi kutu açılcak pc den açılan kodu o kutuya taratcaksın oturumu sürekli açık tut seçeneğini aktif etmeyi unutmaki sürekli açık kalsın önce kendi telinin üzerinde dene sonra eşinin telini alıp yaparsın.. Delil toplamadan bişe yapma sakın inkar eder zaten ortada bise yoksada anlarsın bi kaç güne ..
Allah yardımcın olsun
Aynen onun da çıkmadıBen ıphone 4 kullanıyorum whatsap ayarlar kısmından girip bakıyorum ama bende de çıkmıyor whatsap web. Telefonu desteklemiyordur belki.
sorun boşanmamalarında zaten
boşansalar herkese anlatsalar tamam diyeceğim
sorun önce etrafı aldatıldım diye yıkıp sonra her şeyi yutmalarında
adamın bu defa saygısı yakalanma korkusu da olmuyor bir kez affetti artık hep af edecek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?