- 29 Mart 2016
- 521
- 679
- 103
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
canım iphone larda var foto yayınım dıye .telefonun modeli ne peki?foto yayınım diye bir klasör ilk defa duydum
Kendi seyine neden baksinkiya belki kendi bakmak için çekmiştir diycem ama kız resmi ne alaka..
Erkek adam çükünün resmini niye çeker takmış boynuzu belli.
Ama siz sorsanız kesin şöyle yalanlar arkadaşın çükü veya arkadaşlarla iddaaya girdik kimin çükü büyük diye o yüzden çekip gönderdim. :)
Link paylasmak yasakmi bilmiyorum ama burda whatsap webin kendi telefonunuza kurulumu var. Butun gub pc basinda beklemenize gerek yok. %100 çalışıyor babamın telefonunda denedim hâlâ cakmadi takipteyim. Insallah kotu bisey cikmaz iciniz ferahlar
bilgi bilgidir...süperr :))) tesekkürler kuzumm
Whatsap webi anlatmışlar zaten.
Benim bildiğim rec diye bir program var play store dan esinin teline indirip arama kayıtlarına ulaşabilir. Tüm konuşmaları kaydediyor sessizce.
Kıyamet koptu bu gece kıyamet !! Bağırdım, çağırdım, vurdum kırdım..Biriktirdiğim herşeyi akıttım.
Hiçbiri de içimi soğutmadı.
İlk önce kadının fotosunu gösterdim kendi telimden. Bu kadın kim diye sordum. Şaşırdı tanımıyorum dedi. Telefonunda ne işi var dedim. Bilmiyorum dedi. Açıpta nerde diye bile diyemedi.
Diğer fotoları sordum, önce ben olduğumu nerden çıkardın dedi, sonra mastürbasyon yaparken keyfi çektim dedi. Yalan üstüne yalan.. İnkar etti, ispatlayacam dedi . Günahını alıyormuşum. Kimse yokmuş hayatında.
Sabah olunca listesindeki herkesi tek tek arayacakmışta, ilişki yaşadığı biri varsa ortaya çıkacakmışta.
Hiçbirşeyi ispatlayamadı, kabullenmiyor da beklediğim gibi. O kadar belli ki bir haltlar yediği.
Sabah olunca ben çıkıcam hayatından o da ne hali varsa görsün !!
vallahi bencede süper pc den olmuyor o iş bütün gün takipteyim
ayyy ben de mi yüklesem bak şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu soktun.. :) anlar mı yaaaa.rezil olurummm
Neden bu kadar acele ettiniz takip etmeluydiniz elinizde dogru duzgun vir delil bile yok su saatten sobrada herseyi ortadan kaldiracak zaten bulamayacaksiniz
şüpheli hareketleri yoksa yapma canım, zaten bdv bayanları olarak paranoyak olduk vallahi.
Konunuzu başından beri okuyorum. İnanın yine iyi sabrettiniz. Ama keşke çok sabırlı biri olup daha da kanıt bulabilseydiniz. Sabah evi terk edeceğinizi söylemiştiniz ne yaptınız ? Gidebildiniz mi ?
Ya bu whatsupp web telefona kurulan birşey değil ki konu sahibini yanlış mı yönlendirdiniz anlamıyorum. Bilgisayarından google arama motoruna girip whatsupp web diye aratip ilk sonuca tıklayacaksın. Orada bi karekod cikmasi lazım onu da esinin telefonuna okutacaksin bütün yazışmalarını görürsün bunu yaptinmi. Biraey yukleyeyim diye ugrasma telefona
zaten rehber de yabancı biri olacağını ben sanmıyorum inanmayın buna
daha önce de söylediğim gibi bence sosyal medya hesabı var orada dönüyor bir şeyler
fotoğrafı google da aramayı denediniz mi belki bir hesap adı falan bulursunuz hem kızın foto hem diğer foto
whatsapp web de bilgisayar da google a yazın çıkan kare kodu kocanizin telefonunda kare kod okuma bölümünden okutun ayarlarsa whatsapp web olmasa da oluyor diye biliyorum
ben kendi telefonumda öyle yapmistim yanlış hatırlamıyorsam
Sabahtan beri arıyor bir suçum yok diye. Whatsapp grubundaki arkadaşlarına kızın fotosunu atmış, bu kim tanıyan var mı önemli bir durum diye. Bir arkadaşı da özelden yazmış. Niye yayınlıyorsun , 3 ay önce size attığım foto, niye silmedin vs. Güya arkadaşının ilgi duyduğu kızın fotosuymuş. Arkadaşı bana izah edecekmiş. Mesajların ekran görüntüsünü atmış.
İşin içine arkadaş girince işkilleniyor insan.
Diğer fotolar da benim hatam ama kimseye atmadım diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?