Kocam!!

Ya bu whatsupp web telefona kurulan birşey değil ki konu sahibini yanlış mı yönlendirdiniz anlamıyorum. Bilgisayarından google arama motoruna girip whatsupp web diye aratip ilk sonuca tıklayacaksın. Orada bi karekod cikmasi lazım onu da esinin telefonuna okutacaksin bütün yazışmalarını görürsün bunu yaptinmi. Biraey yukleyeyim diye ugrasma telefona

ilahi ya sabah sabah güldürdün beni.

Whats app web telefona da kuruluyor. Yalnız firefox dan girilecek ve masaüstü olarak açılacak. Hem de kodu bir kere okutmak yeterli. Bağlantı kopsa bile kendini yeniliyor. Kontrol her an cepte

bilgi bilgidir...süperr :))) tesekkürler kuzumm

Whatsap webi anlatmışlar zaten.

Benim bildiğim rec diye bir program var play store dan esinin teline indirip arama kayıtlarına ulaşabilir. Tüm konuşmaları kaydediyor sessizce.

ne sinsirella var burda harıkasınız yahu.bi arkadassım eşinden şüphelenıyodu ..hemen soylıyım bari.ama htc marka telefonu ..uygulamayı gormemesi için napıcak? tlf kırıp samsung mu aldırssa

zaten rehber de yabancı biri olacağını ben sanmıyorum inanmayın buna
daha önce de söylediğim gibi bence sosyal medya hesabı var orada dönüyor bir şeyler
fotoğrafı google da aramayı denediniz mi belki bir hesap adı falan bulursunuz hem kızın foto hem diğer foto
whatsapp web de bilgisayar da google a yazın çıkan kare kodu kocanizin telefonunda kare kod okuma bölümünden okutun ayarlarsa whatsapp web olmasa da oluyor diye biliyorum
ben kendi telefonumda öyle yapmistim yanlış hatırlamıyorsam

Konunuzu başından beri okuyorum. İnanın yine iyi sabrettiniz. Ama keşke çok sabırlı biri olup daha da kanıt bulabilseydiniz. Sabah evi terk edeceğinizi söylemiştiniz ne yaptınız ? Gidebildiniz mi ?

Konunuzu başından beri okuyorum. İnanın yine iyi sabrettiniz. Ama keşke çok sabırlı biri olup daha da kanıt bulabilseydiniz. Sabah evi terk edeceğinizi söylemiştiniz ne yaptınız ? Gidebildiniz mi ?

Evet sabah aileme geldim. Onlara henüz durumu açıklayamadım . Uygun zamanı bekliyorum.
Kısa sürede kanıt bulamayacağımı anladım. Daha fazla beklemeye de tahammülüm kalmamıştı.

Fotoğrafları Google da aramayı denedim, beceremedim.
Karekodu da okutamadım çünkü öyle bir bölüm yok telefonunda . Epey uğraştım bulamadım öyle bir bölüm. Ayarlarında da whatsapp Web yok

Sabahtan beri arıyor bir suçum yok diye. Whatsapp grubundaki arkadaşlarına kızın fotosunu atmış, bu kim tanıyan var mı önemli bir durum diye. Bir arkadaşı da özelden yazmış. Niye yayınlıyorsun , 3 ay önce size attığım foto, niye silmedin vs. Güya arkadaşının ilgi duyduğu kızın fotosuymuş. Arkadaşı bana izah edecekmiş. Mesajların ekran görüntüsünü atmış.
İşin içine arkadaş girince işkilleniyor insan.
Diğer fotolar da benim hatam ama kimseye atmadım diyip duruyor

Bu açıklama aslında mantıklı gibi geliyor insana. Ama hemen güvenmeyin arkadaşlar yalan söyleyebilir vs. Bilemiyorum çok karışık bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…