- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Yas 28 de o niye oyle ya ahi gitmis vahi kalmamis adamin ozelligi noluyo kiKaç yaşındasın cnm benden tavsiye 35 yaşına kadar evlenme
Evlencegin kişi Ahi Vahi kalmamış olsun
Öff bi bitmediniz yani. Her konuya neden gelip bu cümle yazılır anlamıyorum. Ne yapsın mal gibi otursun mu? Hem ister boşanır ister boşanmaz kime ne. Artık yeni gelen üyeler de ezberlemiş bu lafı maşallah, birisi kocasıyla ilgili konu açmaya görsün, şak diye yapıştırıyorlar bu yazıyı. Bu nedir ya. Çemkirmenin de bir adabı, usulü vardır. ''Boşanmayacaksan kurcalama'' demek kimseye düşmez.
Yas 28 de o niye oyle ya ahi gitmis vahi kalmamis adamin ozelligi noluyo ki
Yok ya cok gezmis cok gormusun beklentileri daha fazla oluyor bence Allah helimixi hayirli insalarla karsilastirsinNe bileyim yasayacagini yasamış görmüş gezmiş tozmus olursa başka taraklarda bezi olmaz
Evine yuvasına bağlı olurmuki acep dedim bir ümit le
Bu yorumu yazanlar da bişey bildiklerinden ya da konu sahibine yardımcı olmak istedikleri için yazmıyorlar. Bu tarz yorumlar, açılan konuya yapılan ilk yorumlardan olur genellikle. Kesinlikle ilk sayfadadır, amaçları da alkış toplamaktır bu yorumların. O yüzden bu tepkim.Mesajiniz cok ilgimi cekti, cunku gordugum bir seyin tam tersini anlatiyor.
Bosanmayacaksan kurcalama diyen uyeler bosanmiyor diye sizin tabirinizle cemkirmiyor ki?
Mesela ben cemkiriyorum bosanmayanlara ve bosanmayacaksan kurcalama demem asla. Kurcala ve bosan derim.
O yorumu yazanlar da sizin gibi dusunuyor muhtemelen. Bosanmamak da secenek, o zaman cok sey ogrenip moralini bozma diyorlar.
Konu sahibi, kurcalayin ve bosanin.
Bu yorumu yazanlar da bişey bildiklerinden ya da konu sahibine yardımcı olmak istedikleri için yazmıyorlar. Bu tarz yorumlar, açılan konuya yapılan ilk yorumlardan olur genellikle. Kesinlikle ilk sayfadadır, amaçları da alkış toplamaktır bu yorumların. O yüzden bu tepkim.
Anliyorum, elestiriniz baska bir noktayaymis o halde.
Konu sahibi, whatsapp web uygulamasini deneyebilirsiniz elbette. Ancak anladigim kadariyla eski sevgilisi ile de iletisimdeymis, degil mi?
Bir de telefon hattindan aramalarini vs kontrol edebilirsiniz sifre alip.
Ooo belli ki eşiniz doğum sonrası ahmak depresyonuna girmiş açıkçası bu hemen hemen her erkekte var bence eşi doğum yaptıktan sonra bir hallenme geliyor adamlara.
Siz doğum kilolarinizi verebildiniz mu mesela bikini giyebilir Mısınız adam işten geldiğinde sizi dar siyah elbise uzun sarı saçlar ve güzel bir makyaj ile buluyor mu
Off Off anne olunca hiçbirimiz vakit bulamiyoruz ki konu sahibi bu dönem geçici bence soğuk kanlı olmanızı ama kocanız olacak o adamın yaptıklarını da unutmamanizi tavsiye ederim.
Google Web geçmişine baktın mı? Eşinin mail adresi açıksa bilgisayarda girdikleri siteler Oray'a da kaydediliyor. Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin
Bu arada bayanlar sayfa sayfa yazmışsınız yarısı koca bulma geyiği ayıptır ya.
Hayır bakmadım, bilgisayarı işyerinde. Telefondan da bakılıyor mu?
Sizin gibiler de bir bitmedi maslesef. Kendini buraların ağası paşası sanan kişicikler.Hangi üyeyi bulsamda bir azarlasam. Egomu tatmin etsem durumu. 1.si yeni üye değilim, 2.si çemkirmek ne demek biraz saygılı olun akıl verirken aklınızca, uslubunuza da dikkat edin.tabi kurcalasın mal olmasın, öğrensin sonra otursun diyim gönlünüz olsun.ben boşanın yada boşanmayın da demedim ayrıca tamamen fikir özgürlüğümle olaya yuvarlak bir yorum yaptım.benim Başkalarına akıl verirken birazınıda kendiniz kullanın.Öff bi bitmediniz yani. Her konuya neden gelip bu cümle yazılır anlamıyorum. Ne yapsın mal gibi otursun mu? Hem ister boşanır ister boşanmaz kime ne. Artık yeni gelen üyeler de ezberlemiş bu lafı maşallah, birisi kocasıyla ilgili konu açmaya görsün, şak diye yapıştırıyorlar bu yazıyı. Bu nedir ya. Çemkirmenin de bir adabı, usulü vardır. ''Boşanmayacaksan kurcalama'' demek kimseye düşmez.
bu mesajı yazan biri olarak bende kurcalar ve boşanırım bu net.Hani anlarsın ya yazısından yada anlatmıştır eskileri ama hala birliktedir o adamla. Neler yapabileceğini az çok kestirirsin İşte öylelerine kurcalama bari boşanmayacaksan, iyice mutsuz olma derim.Çemkirmişim ama.Mesajiniz cok ilgimi cekti, cunku gordugum bir seyin tam tersini anlatiyor.
Bosanmayacaksan kurcalama diyen uyeler bosanmiyor diye sizin tabirinizle cemkirmiyor ki?
Mesela ben cemkiriyorum bosanmayanlara ve bosanmayacaksan kurcalama demem asla. Kurcala ve bosan derim.
O yorumu yazanlar da sizin gibi dusunuyor muhtemelen. Bosanmamak da secenek, o zaman cok sey ogrenip moralini bozma diyorlar.
Konu sahibi, kurcalayin ve bosanin.
Sizin yuvarlak yorumlarınızın konu sahibine bi katkısı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu saçma öneri kk da o kadar popüler oldu ki, artık üyeler arasında bir yarış var, bu yorumu ilk kim yapcak diye. Kusura bakmayın ama millet şakşak yapsın amacıyla yazılmış bir yorumdan başka birşey göremiyorum ben.Sizin gibiler de bir bitmedi maslesef. Kendini buraların ağası paşası sanan kişicikler.Hangi üyeyi bulsamda bir azarlasam. Egomu tatmin etsem durumu. 1.si yeni üye değilim, 2.si çemkirmek ne demek biraz saygılı olun akıl verirken aklınızca, uslubunuza da dikkat edin.tabi kurcalasın mal olmasın, öğrensin sonra otursun diyim gönlünüz olsun.ben boşanın yada boşanmayın da demedim ayrıca tamamen fikir özgürlüğümle olaya yuvarlak bir yorum yaptım.benim Başkalarına akıl verirken birazınıda kendiniz kullanın.
bu mesajı yazan biri olarak bende kurcalar ve boşanırım bu net.Hani anlarsın ya yazısından yada anlatmıştır eskileri ama hala birliktedir o adamla. Neler yapabileceğini az çok kestirirsin İşte öylelerine kurcalama bari boşanmayacaksan, iyice mutsuz olma derim.Çemkirmişim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?