Kocam!!

Mesajiniz cok ilgimi cekti, cunku gordugum bir seyin tam tersini anlatiyor.

Bosanmayacaksan kurcalama diyen uyeler bosanmiyor diye sizin tabirinizle cemkirmiyor ki?

Mesela ben cemkiriyorum bosanmayanlara ve bosanmayacaksan kurcalama demem asla. Kurcala ve bosan derim.

O yorumu yazanlar da sizin gibi dusunuyor muhtemelen. Bosanmamak da secenek, o zaman cok sey ogrenip moralini bozma diyorlar.

Konu sahibi, kurcalayin ve bosanin.

Ne bileyim yasayacagini yasamış görmüş gezmiş tozmus olursa başka taraklarda bezi olmaz
Evine yuvasına bağlı olurmuki acep dedim bir ümit le
Yok ya cok gezmis cok gormusun beklentileri daha fazla oluyor bence Allah helimixi hayirli insalarla karsilastirsin

Bakiyorumda evlilerin hepsi ver yansin ediyor evli erkek arkadaslarla kinusunca onlarda dertli valla hangisine aciyacagimi sasirdim bence en mantiklisi evlenmemek gibi görünüyor yada esi benzeri olmayan milyonda bir gorulen o ozel kisilikleri bulmak lazim

Bu yorumu yazanlar da bişey bildiklerinden ya da konu sahibine yardımcı olmak istedikleri için yazmıyorlar. Bu tarz yorumlar, açılan konuya yapılan ilk yorumlardan olur genellikle. Kesinlikle ilk sayfadadır, amaçları da alkış toplamaktır bu yorumların. O yüzden bu tepkim.

Anliyorum, elestiriniz baska bir noktayaymis o halde.

Konu sahibi, whatsapp web uygulamasini deneyebilirsiniz elbette. Ancak anladigim kadariyla eski sevgilisi ile de iletisimdeymis, degil mi?

Bir de telefon hattindan aramalarini vs kontrol edebilirsiniz sifre alip.

Oncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun . Kocaniz kötü bir yolda belli ki. Acik arayip delil arayip onu iyice gozunuzden düşürmek yerine sakin olmalisiniz.Ben olsam aksam karsima alir konusurum boyle birset var ne ayaksin derim. Inkara giderse inanmam asla. Cozume baglamaya calisirim tabiki boyle iliskiler isteyebilirsin o zmn benden ayrilman gerekir secim senin derim .Asla aglamayin asla alta dusmeyin neden deyin ifade edin kendinizi dua edin hayirlisi olsu

Çok üzüldüm ya. Eşinize direkt sorsanız doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum. Benim değil o arkadaşımın şeyi bile diyebilir.
Başka mecralardan kızlarla mesajlaşıyor olabilir ama Whatsapp web de iyi bir seçenek. Google a yazın orda daha iyi anlatmışlardır.

bn olsam tek bi kelime etmeden çıkarm hayatndan. demekki kadınlardanda aynı şekilde foto alıp ihtyacını karşılıyor ve seni hç düşünmüyor. whatsapp web çok konu oldu burda ama ben uğraştm yapamadım o yüzden bi bilgi veremicem. Allah sabır versn

( Konu sahibi, whatsapp web uygulamasini deneyebilirsiniz elbette. Ancak anladigim kadariyla eski sevgilisi ile de iletisimdeymis, degil mi?

Bir de telefon hattindan aramalarini vs kontrol edebilirsiniz sifre alip.)

Eski sevgiliye meraktan baktığını düşünüyorum daha önce de face arama geçmişinde yakalamıştım. Hoş bu dakkadan sonra her haltı da bekliyorum hiç şaşırmam doğrusu.
Aramalarına Nasıl bakıcam telefonundan mı şifre istiycem.

Diger mesajinizda sormussunuz. Hat hangi hat bilemiyorum ancak internetten sifre icin mesaj atacaginiz numarayi ogrenebilirsiniz.

Telefondan sifre isteyeceksiniz, numara ve sifre ile internet subesine gireceksiniz o hattin ve dokumu gorebileceksiniz.

Evet bebeğimi emzirdiğim için doğum kilolarımı veremedim henüz, çocuğumun gazı, uykusu, beslenmesinden vakit kalmadığı için evde dediğiniz tabirde de gezemiyorum. Hiçbiri de kocamın beni aldatmasına sebep değil! O beni ilgisiz bıraktığında benim aklıma aldatmak gelmiyorsa onun da gelmemeli.

Hayır bakmadım, bilgisayarı işyerinde. Telefondan da bakılıyor mu?

Bundan sonraki süreçte ne yapacaksınız yapın, yaptığınız her şeyin bi kaydı olsun. Anlatmaya çalıştığım şey şu ki eğer boşanma aşamasına gelecek olursanız resimler, yazışmalar, bulduğunuz her açığı delillendirecek şeyler olsun elinizde.

Üzülerek söylüyorum ama bu yüksek olasılıkla bir aldatma göstergesi..
Aksi şekilde iyi düşünmeye çalıştığımda dahi, bu hareketi anlamlandıracak bir şey bulamıyorum. Siz olan uzaklığına bir anlam veremiyorum. Umarım tez zamanda bu durum netliğe kavuşur.. Ve umarım eşinizin aklı iyice geç olmadan başına gelir.

Sizin gibiler de bir bitmedi maslesef. Kendini buraların ağası paşası sanan kişicikler.Hangi üyeyi bulsamda bir azarlasam. Egomu tatmin etsem durumu. 1.si yeni üye değilim, 2.si çemkirmek ne demek biraz saygılı olun akıl verirken aklınızca, uslubunuza da dikkat edin.tabi kurcalasın mal olmasın, öğrensin sonra otursun diyim gönlünüz olsun.ben boşanın yada boşanmayın da demedim ayrıca tamamen fikir özgürlüğümle olaya yuvarlak bir yorum yaptım.benim Başkalarına akıl verirken birazınıda kendiniz kullanın.
bu mesajı yazan biri olarak bende kurcalar ve boşanırım bu net.Hani anlarsın ya yazısından yada anlatmıştır eskileri ama hala birliktedir o adamla. Neler yapabileceğini az çok kestirirsin İşte öylelerine kurcalama bari boşanmayacaksan, iyice mutsuz olma derim.Çemkirmişim ama.

Sizin yuvarlak yorumlarınızın konu sahibine bi katkısı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu saçma öneri kk da o kadar popüler oldu ki, artık üyeler arasında bir yarış var, bu yorumu ilk kim yapcak diye. Kusura bakmayın ama millet şakşak yapsın amacıyla yazılmış bir yorumdan başka birşey göremiyorum ben.

Esiniz pc den filan anliyor mu yani takip ettiginizi anlayabilecek biri mi? Yakalsnmadan arastirin iyice gizlemesin. Bir de zipzip lik yapayim burcu ne esinizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…