- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Erkek adam çükünün resmini niye çeker takmış boynuzu belli.
Ama siz sorsanız kesin şöyle yalanlar arkadaşın çükü veya arkadaşlarla iddaaya girdik kimin çükü büyük diye o yüzden çekip gönderdim. :)
Tum sayfalari okudum da cogu kisi konu sahibine yardim etmek yerine neler yazmis. Bir Allah in kulu ciksin da yardim etsin konu sahibine. Internetten arama gecmisine bakmasi icin ne yapmasi gerekiyor?
Google dan cep telwfonunu kullanarak web gecmisini nasil gorecek?
Whatapp web i bilen yok mu?
Bir program var adini bilmiyorum ama internetten bilgisayariniza indiriliyor. Sonra programi kurunca esinizin telefon numarasini gireceksiniz programa. Sonra o telefona mesaj gelecek. Bir sifre yazacak mesajda. O sifreyi bilgisayariniza yazacaksiniz. Boylece esiniz whatsapp ta ne yaparsa yapsin siz de bilgisayarinizdan herseyi goreceksiniz. Belki de whatsapp web dedikleri programdir.
Sizin yuvarlak yorumlarınızın konu sahibine bi katkısı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu saçma öneri kk da o kadar popüler oldu ki, artık üyeler arasında bir yarış var, bu yorumu ilk kim yapcak diye. Kusura bakmayın ama millet şakşak yapsın amacıyla yazılmış bir yorumdan başka birşey göremiyorum ben.
hiç öyle bir derdim olmadı. Yüzlerce konuya cevap yazdım ilk konuların şakşakcı toplamak için yazıldığını bilmiyordum bile.sayenizde nasıl sakşakcı toplanır öğrenmiş oldum hiç böyle birseye gerek duymama rağmen.mesajlarıma baksaydınız özellikle yeni açılan konulara yorum yapıp yapmadığımı görürdünüz.Günahımı aldınız hemde çemkirme diyebilecek kadar çirkin bir ifadeyle.Sizin yuvarlak yorumlarınızın konu sahibine bi katkısı oldugunu hiç sanmıyorum. Bu saçma öneri kk da o kadar popüler oldu ki, artık üyeler arasında bir yarış var, bu yorumu ilk kim yapcak diye. Kusura bakmayın ama millet şakşak yapsın amacıyla yazılmış bir yorumdan başka birşey göremiyorum ben.
Ona bakarsan burada kayınvalidelerin kötü davranması da iddia, her konuyu iddia deyip konu sahibesine yorum yazmazda kendi aramızda yazışırsak konuları açanlara ne faydamız olacak?
Konu sahibesi dertli ve tavsiye istiyor, rica ediyorum konu sahibesine yorum yapalım.
Bu arada konu sahibesi, eğer eşinizin yaptıklarını ortaya çıkardıktan sonra evliliğinizle ilgili ciddi kararlar alacaksanız araştırın ama ortaya çıkaracaklarınız sizi üzmekten öteye gitmeyecekse hiç araştırmaya kalkmayın, sonu ne olursa olsun yıpranan üzülen siz olacaksınız maalesef
Allah yardımcınız olsun.
Whatsapp web gizli kullanılabilecek bi uygulama değil. Eşi az çok bu işlerden anlıyorsa whatsapp webi hemen iptal eder.
Şöyle ki, bilgisayarınızı açıyorsunuz, whatsapp web yazıyorsunuz. ilk çıkan yere tıklıyorsunuz. Orda bir karekod çıkıyor, bu karekodu eşinin telefonuyla okutacak ve artık o telefon whatsapp webe bağlı olacak. Ama telefondan whatsapp a girince altta whatsapp web açık oldugu yazıyor. O yuzden kullanımı zor. Anca adam bunu anlamayacak kadar salak olacak da, o şekilde belki bişeyler yapılabilir.
Gsm operatörü Vodafone ise internetten arama ve mesaj geçmişine bakabilir. O da yine eşinin telefonundan S yazıp 7000 e gönderecek. gelen şifreyi bir köşeye not edecek ve o mesajı silecek hemen. Daha sonra vodafone in sitesinden online self servise bu şifreyle girip şifreyi kayıt ederse, daha sonraki zamanalrda aynı şifreyle otomotik açabilir. Online self servisten arama özetine bakacak.
Foto yayinim ne demek acaba, nerede yayinlamis sosyal medya falan mi acaba?
Yuzune carp yaptigini bekleme bosuna.. her sekilde hatali hareket...
Son durum nedir kocani paralamadinmi halaDerdime ortak olan, tavsiye verip yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Tek tek cevap veremiyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Anladığım kadarıyla foto yayını bir yerlerde paylaşılmış fotolar oluyor. Çünkü genel klasöründe foto yok. Muhtemelen çekti ordan sildi. Foto yayınım klasöründen silmeyi unuttu.
Allah yardımcınız olsun, bizler için boşan demekte kolaydır boşanma demekte ama burada ayrılma aşamasına gelmiş birçok kadının yazdıklarından gördüğüm kadarıyla o karar aşaması çok acılı ve sancılı bir süreç, çünkü bir ilişki evlilikle noktalanana kadar bir sürü yaşanmışlıklar oluyor, hepimiz evlilik yaparken karşımızdakine güvenerek evleniyoruz, o güvenin yıkılması eminim çok ızdırap vericidir, öte yandan onca yaşanmışlıkları silebilmekte kolay değildir.Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Masum bebeğimi düşündükçe bunlar kabus olsun, evliliğim yıkılmasın istiyorum. Diğer yandan gördüklerimi düşündükçe bu adamdan bir an önce ayrılmak, suratını bir daha görmemek istiyorum.
Son durum nedir kocani paralamadinmi hala
Suan nasilsiniz peki nasil davraniyor sanaDört gözle o anı bekliyorum ama şu anda onu yaparsam bir şekilde inkar edecek ve üste çıkacak. Daha somut deliller elde edene kadar sabrediyorum. Arkadaşların verdiği tavsiyelere göre bir yol alıcam
Allah yardımcınız olsun, bizler için boşan demekte kolaydır boşanma demekte ama burada ayrılma aşamasına gelmiş birçok kadının yazdıklarından gördüğüm kadarıyla o karar aşaması çok acılı ve sancılı bir süreç, çünkü bir ilişki evlilikle noktalanana kadar bir sürü yaşanmışlıklar oluyor, hepimiz evlilik yaparken karşımızdakine güvenerek evleniyoruz, o güvenin yıkılması eminim çok ızdırap vericidir, öte yandan onca yaşanmışlıkları silebilmekte kolay değildir.
Siz bebeğiniz ve kendiniz için en hayırlısı neyse ona karar verin inşallah fakat kararınız ne olursa olsun eşinizle eskisi gibi olamayacağınız aşikar, yıktığı güveni yeniden kolay kolay inşa edemeyecek zira.
Gözünle görmüşsün fotoyu, delil işte bu. Cesur ol. Delil yok diye beni pıstırır diye düşünme. Gördüm de bitti. Afedersin ama et ağzına. Ayrılacaksan ayrıl. Ayrılmayacaksan da hemen git uzuuun süre gelme konuşma gölgeni bile göremesin. Ancak böyle anlar ciddiyetini
Ben anlamasın diye normal davranmaya çalışıyorum ama kendimi tutamayıp laf sokuyorum. Sanırım o sebepten telefonu yanından ayırmıyor bu gece.Suan nasilsiniz peki nasil davraniyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?