Kocam!!

Foto yayinim ne demek acaba, nerede yayinlamis sosyal medya falan mi acaba?

Yuzune carp yaptigini bekleme bosuna.. her sekilde hatali hareket...

Ay aksam aksam guldurdun beni
Allahta seni guldursun
Konu sahibi alicagin cevaplar gercwktende bunlar olur :)

Whatsap webi anlatmışlar zaten.

Benim bildiğim rec diye bir program var play store dan esinin teline indirip arama kayıtlarına ulaşabilir. Tüm konuşmaları kaydediyor sessizce.

hiç öyle bir derdim olmadı. Yüzlerce konuya cevap yazdım ilk konuların şakşakcı toplamak için yazıldığını bilmiyordum bile.sayenizde nasıl sakşakcı toplanır öğrenmiş oldum hiç böyle birseye gerek duymama rağmen.mesajlarıma baksaydınız özellikle yeni açılan konulara yorum yapıp yapmadığımı görürdünüz.Günahımı aldınız hemde çemkirme diyebilecek kadar çirkin bir ifadeyle.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Masum bebeğimi düşündükçe bunlar kabus olsun, evliliğim yıkılmasın istiyorum. Diğer yandan gördüklerimi düşündükçe bu adamdan bir an önce ayrılmak, suratını bir daha görmemek istiyorum.

Operatörü avea, onun için de böyle bir uygulama var mıdır acaba biraz araştıracam. Bebeğimden çok vakit kalmıyor. Bu saat oldu yeni uyudu.
Kocam da hissetmiş gibi telefonunu bu gece yanından ayırmıyor.

Foto yayinim ne demek acaba, nerede yayinlamis sosyal medya falan mi acaba?

Yuzune carp yaptigini bekleme bosuna.. her sekilde hatali hareket...

Anladığım kadarıyla foto yayını bir yerlerde paylaşılmış fotolar oluyor. Çünkü genel klasöründe foto yok. Muhtemelen çekti ordan sildi. Foto yayınım klasöründen silmeyi unuttu.

Allah yardımcınız olsun, bizler için boşan demekte kolaydır boşanma demekte ama burada ayrılma aşamasına gelmiş birçok kadının yazdıklarından gördüğüm kadarıyla o karar aşaması çok acılı ve sancılı bir süreç, çünkü bir ilişki evlilikle noktalanana kadar bir sürü yaşanmışlıklar oluyor, hepimiz evlilik yaparken karşımızdakine güvenerek evleniyoruz, o güvenin yıkılması eminim çok ızdırap vericidir, öte yandan onca yaşanmışlıkları silebilmekte kolay değildir.

Siz bebeğiniz ve kendiniz için en hayırlısı neyse ona karar verin inşallah fakat kararınız ne olursa olsun eşinizle eskisi gibi olamayacağınız aşikar, yıktığı güveni yeniden kolay kolay inşa edemeyecek zira.

Gözünle görmüşsün fotoyu, delil işte bu. Cesur ol. Delil yok diye beni pıstırır diye düşünme. Gördüm de bitti. Afedersin ama et ağzına. Ayrılacaksan ayrıl. Ayrılmayacaksan da hemen git uzuuun süre gelme konuşma gölgeni bile göremesin. Ancak böyle anlar ciddiyetini

O kadar doğru ki yazdıklarınız gözlerim dolu dolu okudum. Çok zor bir noktadayım. İnşallah bu kafayla en doğru kararı verebilirim.

Aldattığı net fakat boşanma durumunda bu fotolar bana tek başına yardımcı olamayacak. O yüzden somut veriler elde etmek istiyorum.
Bana kalsa gördüğüm an tekmeyi basacaktım ama tuttum kendimi.

Bişey diyeyim mi gözünü karartırsan bişeyler yap istedim şuan. Yakın arkadaşların sırdaşların varsa görüş, birini bulun, buna bi yerlerden ulaşsın yazışsın. Sonra bi şekilde çıkar önüne koy. Yalnız dikkatli olmak lazım. Bilmiyorum kim yapar ama resmen düşer buna diye düşünüyorum. Ki bu iftira falan olmaz, zaten yaptığı bişeyi yeni biriyle yapacak. Bilmiyorum aklıma kabataslak bu geldi. Arkadaşın var mı canım çok yakın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…