Kocam!!

Okadar korkuyorumki bunları okudukça her insanın başına rahatlıkla gelebilecek şeyler bunlar. Şöylede düşünebilirsin eğer şuanda bir konuşmada bulunursan daha dikkatli olacak ve yapmaya devam edecek. Bana kalırsa sadece cinsel tatmini için başlayıp bunu tadın alıncada bırakmamış gibi. Biz kadınlar duygularımızi çabuk yansıtıriz sana tavsiyem kesinlikle belli etmeden izlemeye devam et. Bi kaç şeyden sonra da kararlı bir şekilde karşına al hem bunları göster şok olsun hemde kararlı bir şekilde bosaniyorum blöf ü yap. İşe yaramazsa zaten kaybetmissindir bu adamı zorlama. IzdirAP çekersin. Allah yardımcın olsun

Şimdi harekete geçerseniz elinize koca bir HİÇ geçecek. Benim değil, benim ama bakmak için çektim gibi bahaneleri duymanız kuvvetle muhtemel.

Yani ne denirki cok zor. Bide adamin ne halti yedigini bilmiyorsun birde kanitlanman gerek mahkeme de delil olsun diye. Cinsel organi cekmek de cok igrenc gercekten herkesin basina gelebilir yani büyük konusmamak lazim ama sanirim ben buna tahamül edemezdim

Şaka yapıyor olmalısınız
Bu kadın kimsenin seks oyuncağı değil. O bir anne. Üzerinde kocaman bi sorumluluk var. Kimse için saç rengini değiştirmek zorunda değil. Onun önceliği bebeğini en verimli şekilde beslemek, sırf kocasının uçkuru derdine diyet yapıp sütünün verimini azaltamaz. Yapmak zorunda da değil. Hiç birşey bi insana ihanet etmek için sebep olamaz.

Hiç de sakin olmayın. O kadar haklısınız ki. Lütfen siz 'erkektir aldatır, bi kereden bisey olmaz' mantığını benimseyen kadınlardan olmayin. Zaten onlar yüzünden bu hale geldi bu erkek musveddeleri.

Herkesin başinagelebilecek birsey..malesef. Hamilelikden sonra boyle oımasi daha uzucu.ama belkide siz dusunduyunuz gibi drgil olabilir belki bilemem ama bi dedigime kendimde inanmadim.telefonda saklamak hemde.takipte kalin şimdilik

Ben ilsam esinizi tuzaga dusururum sizde yabanci bi hesap acin artik face mi neyse ordan esinizi cagirin bulusun ve hesap sorun

Tum sayfalari okudum da cogu kisi konu sahibine yardim etmek yerine neler yazmis. Bir Allah in kulu ciksin da yardim etsin konu sahibine. Internetten arama gecmisine bakmasi icin ne yapmasi gerekiyor?
Google dan cep telwfonunu kullanarak web gecmisini nasil gorecek?
Whatapp web i bilen yok mu?
Bir program var adini bilmiyorum ama internetten bilgisayariniza indiriliyor. Sonra programi kurunca esinizin telefon numarasini gireceksiniz programa. Sonra o telefona mesaj gelecek. Bir sifre yazacak mesajda. O sifreyi bilgisayariniza yazacaksiniz. Boylece esiniz whatsapp ta ne yaparsa yapsin siz de bilgisayarinizdan herseyi goreceksiniz. Belki de whatsapp web dedikleri programdir.

Bence ağzına Edebilirsin. Durup kanıt toplaman senin için çok zor şu an Nasıl dayanacaksın? Bence dök içini belki çok araştırarak kendini daha çok üzecek şeker öğrenecek kendine de bebeğine de yazık edeceksin sütün gidecek. İyice ölç biç. Eşine güvenebileceksen bundan sonra devam et. Ama yok ya sinek küçük ama mide bulandırıyor diyorsan bitir bu işi sağlıklı bir ortamda büyüt bebeğini
Bir de 4 ay dır sana yanaşmayan (sen yanaşmana rağmen ) bir insan hamileliği de sayarsak Rahat durmamıştır sana ilgisi sevgisi kalmamış belli

Yahu ben de aynı görüşteyim boş yere kocaniz ahmak depresyonda demedim herhalde!!! kadına bu gözle bakmanın ve böyle bir beklenti içinde olmanin eşi doğum yapan erkek için ahmaklik olduğunu söylemek istedim.bende doğum yaptım bende kilolarımi veremedim bende eşim beni aldatsa sizinle aynı tepkiyi veririm. Lütfen üstte özellikle ahmak depresyonu yazdığımı unutmayın.
Neden onları söyledim çünkü ben şahsen erkeklerin eslerinden böyle bir beklenti içine girebileceklerini düşünüyorum doğum yaptığımızda biz bile kendi vücudumuza yabancilasiyoruz kırılgan ve hassas oluyoruz birde üstüne aldatilmak çok ağır durum yaratıyor kocalar da hiç olmadıkları kadar ahmak olabiliyorlar aldatilmayi bırakın es yan gözle başkasına baksa dünyamız yıkılacak gibi oluruz.
Asla sex objesi gibi de olun demedim ordaki tasvir esinizin hareketlerinden yola cikarak yazdigim esin beklenti tasviridir olmasi gerekenin anlatıldığı bir tasvir değildir. Böyle bir kadın olmanız lazım olmadiginiz için aldatiliyorsunuz asla demedim!!! böyle bir mana cikmamali. Burdaki suçlu siz değil bu halti yiyen ahmak kocanizdir tabiki de!!!!
Neyse ben sizi anlıyorum, tabiki de hiçbirimiz aldatilmayi haketmeyiz salak bir siyah elbise giymedigimiz icin ve onerimi tekrarliyorum olabildigince soğuk kanlı ama içinizden geldiği gibi davranın bu donem elbet geçici. bebeginiz de hayırlı ve sağlıkla büyütmek nasip olsun.

Whatsapp web gizli kullanılabilecek bi uygulama değil. Eşi az çok bu işlerden anlıyorsa whatsapp webi hemen iptal eder.
Şöyle ki, bilgisayarınızı açıyorsunuz, whatsapp web yazıyorsunuz. ilk çıkan yere tıklıyorsunuz. Orda bir karekod çıkıyor, bu karekodu eşinin telefonuyla okutacak ve artık o telefon whatsapp webe bağlı olacak. Ama telefondan whatsapp a girince altta whatsapp web açık oldugu yazıyor. O yuzden kullanımı zor. Anca adam bunu anlamayacak kadar salak olacak da, o şekilde belki bişeyler yapılabilir.
Gsm operatörü Vodafone ise internetten arama ve mesaj geçmişine bakabilir. O da yine eşinin telefonundan S yazıp 7000 e gönderecek. gelen şifreyi bir köşeye not edecek ve o mesajı silecek hemen. Daha sonra vodafone in sitesinden online self servise bu şifreyle girip şifreyi kayıt ederse, daha sonraki zamanalrda aynı şifreyle otomotik açabilir. Online self servisten arama özetine bakacak.

Link paylasmak yasakmi bilmiyorum ama burda whatsap webin kendi telefonunuza kurulumu var. Butun gub pc basinda beklemenize gerek yok. %100 çalışıyor babamın telefonunda denedim hâlâ cakmadi takipteyim. Insallah kotu bisey cikmaz iciniz ferahlar

Bnde hiç durmaz uykudan öle bi uyandrrdm ki onu neye ugradgını sasrdı ki bi olay oldu eşimn teliyle alakalı bnide gece seytan dürttü baktm acr diye kaytta bi arkadsyla konsması var tabi bn olayı hep yanlş anlamşm ama inann sabah namazna kalkmştm bide dinldm tabi kan beynme scradı titrmeye basladm direk gttm bi kaldrşm var noluyo deprm mi var hırsz mı ne ye ugradgnı sasrdı kalmş üstnü giyo o derce.direk sor yani

Allah'ım düzgün adam kalmadığına dair inancım günden güne artıyor

Whatsap webten takip edebilirsiniz.

Ama ben olsam bekleyemez bu ne bu diye o telefonu kafasında kırardım.
Şey bu watsap web ne işe yarıyo. Bn giriyorm watsapına bişi yok başka konşma faln yok. Varsa watsap vebten nasıl bulablirm ki ?

Şaka dimi bu? Ay ben senin yerinde olsam neler yapardım dicem de seni gaza getirip üzmek istemem. Biz eslerimize güvenmicez de kime güvenicez allah aşkına gerçekten üzülüyorum artık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…