- 23 Temmuz 2016
- 57
- 28
- 3
- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Şaka yapıyor olmalısınızOoo belli ki eşiniz doğum sonrası ahmak depresyonuna girmiş açıkçası bu hemen hemen her erkekte var bence eşi doğum yaptıktan sonra bir hallenme geliyor adamlara.
Siz doğum kilolarinizi verebildiniz mu mesela bikini giyebilir Mısınız adam işten geldiğinde sizi dar siyah elbise uzun sarı saçlar ve güzel bir makyaj ile buluyor mu
Off Off anne olunca hiçbirimiz vakit bulamiyoruz ki konu sahibi bu dönem geçici bence soğuk kanlı olmanızı ama kocanız olacak o adamın yaptıklarını da unutmamanizi tavsiye ederim.
Ben ilsam esinizi tuzaga dusururum sizde yabanci bi hesap acin artik face mi neyse ordan esinizi cagirin bulusun ve hesap sorunKızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Evet bebeğimi emzirdiğim için doğum kilolarımı veremedim henüz, çocuğumun gazı, uykusu, beslenmesinden vakit kalmadığı için evde dediğiniz tabirde de gezemiyorum. Hiçbiri de kocamın beni aldatmasına sebep değil! O beni ilgisiz bıraktığında benim aklıma aldatmak gelmiyorsa onun da gelmemeli.
Ne alakasi var? Biz erkekler gobek yapip kel kalinca aldaltiyormuyuz?
Fiziksel bozulmalar yuzunden aldatacaksa lamet olsun oyle adamlara
Ee bencede!! Bi tarz beklentilerde bulunan kocalara ahmak depresyonundalar diyorum ben.
Kızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Bnde hiç durmaz uykudan öle bi uyandrrdm ki onu neye ugradgını sasrdı ki bi olay oldu eşimn teliyle alakalı bnide gece seytan dürttü baktm acr diye kaytta bi arkadsyla konsması var tabi bn olayı hep yanlş anlamşm ama inann sabah namazna kalkmştm bide dinldm tabi kan beynme scradı titrmeye basladm direk gttm bi kaldrşm var noluyo deprm mi var hırsz mı ne ye ugradgnı sasrdı kalmş üstnü giyo o derce.direk sor yaniKızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
Şey bu watsap web ne işe yarıyo. Bn giriyorm watsapına bişi yok başka konşma faln yok. Varsa watsap vebten nasıl bulablirm ki ?Allah'ım düzgün adam kalmadığına dair inancım günden güne artıyor
Whatsap webten takip edebilirsiniz.
Ama ben olsam bekleyemez bu ne bu diye o telefonu kafasında kırardım.
HahahahaErkek adam çükünün resmini niye çeker takmış boynuzu belli.
Ama siz sorsanız kesin şöyle yalanlar arkadaşın çükü veya arkadaşlarla iddaaya girdik kimin çükü büyük diye o yüzden çekip gönderdim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?