- Konu Sahibi Yuzyillikyalnizlik
-
Evet ayirmiyorki yapmis bunu ne yazikki oyle gorunuyor peki ne yapmayi dusubuyorsun bosanmayi dusunuyormusun cocuk var naoicaksin allah yardimcin olsunBen anlamasın diye normal davranmaya çalışıyorum ama kendimi tutamayıp laf sokuyorum. Sanırım o sebepten telefonu yanından ayırmıyor bu gece.
Avea yani türk telekomda var bu uygulama telefondan şifre şu şekilde alınıyor. *952# yapıp arama tuşuna basıyorsunuz şifre ekranda görünüyor. Ama telefon yanınızdayken bu işlemi yapın. Ben bu operatörü kullanıyorım onlıne işlemlere de giriyorum ayda 1-2 sefer. Ama her girdiğimde telefonuma sms geliyor onlıne işlemlere girdiniz bildirim almak istemiyorsanız ayarlarınızda değişiklik yapın diye. Değişiklik nerden yapılıyor bilmiyorum oyüzden değiştirmedim ben. Siz de ilk girdiğinizde eşinizin telefonu yanınızdayken girin ki msj geliyorsa en azından gelen mesajı silersiniz. Değiştirebiliyorsanız ayarları değiştirip birdaha girin uyarı sms i gelip gelmediğini görün. Yoksa her girişinizde eşinize sms gider yakalanırsınız.Operatörü avea, onun için de böyle bir uygulama var mıdır acaba biraz araştıracam. Bebeğimden çok vakit kalmıyor. Bu saat oldu yeni uyudu.
Kocam da hissetmiş gibi telefonunu bu gece yanından ayırmıyor.
ya belki kendi bakmak için çekmiştir diycem ama kız resmi ne alaka..
sevgili Zeytin, optimizmin dibine vurmuşsun.
Evet bebeğimi emzirdiğim için doğum kilolarımı veremedim henüz, çocuğumun gazı, uykusu, beslenmesinden vakit kalmadığı için evde dediğiniz tabirde de gezemiyorum. Hiçbiri de kocamın beni aldatmasına sebep değil! O beni ilgisiz bıraktığında benim aklıma aldatmak gelmiyorsa onun da gelmemeli.
Katılıyorum sana. Erkeğin içinde şerefsizlik varsa ooo dünya güzeli olsan ne olur? Bizim erkeklerin ağzını açık bırakan bir sürü ünlü kadın aldatılıyorsa olay ne bakım ne güzellik. Sadece kişilik adamlık meselesi. Kadın da erkek de tabi ki bakımlı olacak ama bakım illa saçları sarıya boya süper minileri giy tonla makyaj yapıp evin içinde salınmak değil ki herkes kişisel temizliğine dikkat edecek kadın da erkek de hijyenik olacak en güzel bakım bu adam olan için. Adam kıçını göbeğini kaşıyıp, burnunu karıştırıp tv izleyip osururken bizim hatunların tavsiyeleri çok yersiz kalıyor.Allah askina kadinlar bari demesin bunu.
Neden kadin surekli seks objesi gibi "erkegi eve baglamak"zorunda olsun ki????
Adam gibi adam evine duskunse olur zaten. Karisinin fizigine ,bakimina,kiskirtici giyinisine mi gelecek eve...
Onlar her aksam kirmizi boxer ,sinekkaydi tras, baklavali kaslari ile mi karsiliyorlar kadinlari????
Avea yani türk telekomda var bu uygulama telefondan şifre şu şekilde alınıyor. *952# yapıp arama tuşuna basıyorsunuz şifre ekranda görünüyor. Ama telefon yanınızdayken bu işlemi yapın. Ben bu operatörü kullanıyorım onlıne işlemlere de giriyorum ayda 1-2 sefer. Ama her girdiğimde telefonuma sms geliyor onlıne işlemlere girdiniz bildirim almak istemiyorsanız ayarlarınızda değişiklik yapın diye. Değişiklik nerden yapılıyor bilmiyorum oyüzden değiştirmedim ben. Siz de ilk girdiğinizde eşinizin telefonu yanınızdayken girin ki msj geliyorsa en azından gelen mesajı silersiniz. Değiştirebiliyorsanız ayarları değiştirip birdaha girin uyarı sms i gelip gelmediğini görün. Yoksa her girişinizde eşinize sms gider yakalanırsınız.
Ben konunuzu baştan beri okudum ve düşüncem şu yönde bana kalırsa fiilen bir aldatma yok yani daha doğrusu herhangi bir kişiyle cinsel olarak bir ilişki yaşadığını düşünmüyorum ya da birisiyle sürekli iletişim halinde olacağı bir ilişki içinde olduğunu da zannetmiyorum. Öyle olsa baştan beri teşefonuna şifre koyardı ya da saklardı. Ayrıca birlikte olamadınız diye bunu yapmış olsa hamilelik döneminde de bunları yapmış olması lazım o dönem bişey yoktu doğumdan sonra oldu demişsiniz. Bana sanki kendini tatmin etmek için biryerlerde birileriyle bu resmi paylaşıp cinsel içerikli konuşma yapmış gibi düşündüm. Bir nevi cinsel fantazi tatmini.Öyle oluyormuş. Bu sabah bi ara lavaboya girdiğinde telefonundan şifre aldım, gelen smsi de hemen telefonundan sildim. Arama geçmişine baktım. Çokça arama var. Zaten normalde de işi gereği çokça telefon görüşmesi yapıyor. Burdan birşey bulamam gibi geliyor
Eski kız arkadaşıyla tahmin ettiğim gibi bir iletişimi olmamış. Sms ya da görüşme yok. Benim hödüğün merakı ya da hala unutamaması, takip etme sebebi.
Doğum yaptığım ilk günler ayrı odalarda yatıyorduk, annem yanımda kalıyordu. O vakitler geceleri çokça internete girmiş. Ne haltlar yediyse artık.
Kızlar ben 2 senelik evliyim, 4 aylıkta bir evladım var. Hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Hamileliğim boyunca eşimle çok fazla yakınlaşmadık.Doğumdan sonra ise eşime bir haller oldu.
4 aydır doğru düzgün bana ne sarıldı ne dokundu. Baştan sorun etmesem de gittikçe benim için büyük bir mesele haline geldi.
Ben yanaştıkça "yorgunum, sabah erken kalkıcam " vs gibi bahanelerle uzaklaştı. O uzak durdukça ben sordum . Her seferinde bir şey uydurdu.
Geçenlerde o uyurken alıp telefonunu kurcaladım. Mesajlar, whatsapp işkillenecek hiçbirşey yoktu. Face, mail hepsi tertemiz. Neyse adamın günahını aldım derken fotoğraflara baktım bir de. Bakmaz olaydım!!
Fotoğrafların foto yayınım bölümünde bir kız fotosu vardı. Daha da berbat olanı iki ayrı fotoda ( burayı çok çok utanarak yazıyorum kusura bakmayın lütfen) kocam cinsel organını çekmiş!!! Görünce şok oldum. Lavaboda çekilmişti, yüzü görünmüyor. Pantolonundan tanıdım. Allak bullak oldum, ne yapacağımı şaşırdım.
Çok berbat haldeyim. Bu fotoları o kıza mı başka kızlara mı atıyor, ne haltlar yıyor bu adam bir an önce bulmalıyım. Burada bir ara whatsapp web muhabbeti vardı. Belki o yolla sağlam kanıtlar elde edebilirim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim kızlar?
Link paylasmak yasakmi bilmiyorum ama burda whatsap webin kendi telefonunuza kurulumu var. Butun gub pc basinda beklemenize gerek yok. %100 çalışıyor babamın telefonunda denedim hâlâ cakmadi takipteyim. Insallah kotu bisey cikmaz iciniz ferahlar
suna bir bak istersen. Youtube da boyle seyler var.
Bişey diyeyim mi gözünü karartırsan bişeyler yap istedim şuan. Yakın arkadaşların sırdaşların varsa görüş, birini bulun, buna bi yerlerden ulaşsın yazışsın. Sonra bi şekilde çıkar önüne koy. Yalnız dikkatli olmak lazım. Bilmiyorum kim yapar ama resmen düşer buna diye düşünüyorum. Ki bu iftira falan olmaz, zaten yaptığı bişeyi yeni biriyle yapacak. Bilmiyorum aklıma kabataslak bu geldi. Arkadaşın var mı canım çok yakın?
Ben konunuzu baştan beri okudum ve düşüncem şu yönde bana kalırsa fiilen bir aldatma yok yani daha doğrusu herhangi bir kişiyle cinsel olarak bir ilişki yaşadığını düşünmüyorum ya da birisiyle sürekli iletişim halinde olacağı bir ilişki içinde olduğunu da zannetmiyorum. Öyle olsa baştan beri teşefonuna şifre koyardı ya da saklardı. Ayrıca birlikte olamadınız diye bunu yapmış olsa hamilelik döneminde de bunları yapmış olması lazım o dönem bişey yoktu doğumdan sonra oldu demişsiniz. Bana sanki kendini tatmin etmek için biryerlerde birileriyle bu resmi paylaşıp cinsel içerikli konuşma yapmış gibi düşündüm. Bir nevi cinsel fantazi tatmini.
Ayrıca erkek milleti boşluğa düşünce aptalca sürükleniyor eğer ilişkinizde bir gelecek görebiliyorsanız biraz çabayla bu yanlıştan çevirebilirsiniz. Aranızda iletişimsizlik oluşmuşsa bu dönem öncelikle karşılıklı oturup konuşun derim.Tabi bu yazdıklarım fiili bir aldatma olmaması olasılığı dahilinde. Eğer gerçekten aldattıysa süründürün ve boşayın tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?