kocama ağır konuştum

hak etmiyormuymus. . kargalar bile guler buna. .Midesiz ahlaksız bazi kadinlar ne demek arkadascs konuşuyoruz biliyor yani evli olduğunu. ..Olamaz arkadas evli bir kadinin da erkeginde karsi cinsten boylee arkadaşı olamaz buna musade eden sizsiniz kusura bakmayin o adwmin ayy pardonuna eyvallahla yetinmissiniz..Birinin bunu hak etmiyorum demesi icin cabalamasi lazım
ne yapti kocan? kadini arayip ilk olay olduğunda arkadas bak esimi seviyorum ondan af Diledim sen de yoluna bak dedi mi?
hicbir insan karsiligi olmadan durduk yere mesaj atmaz o tavizi veren esiniz..ve bu adamin buyuk bir derse ihtiyaci var...

Hayır canım 3 senedir görüşmüyor kadın unutmamış tekrar mesaj atıyor slm diye esimin telefonu hep ortalıkta gizli birşeyi yok yine öyle diyo ilgim olsa telefonu neden ortalıkta bırakayim diyo
üzgünüm inanmadım eşinize..ya 3 sene önce daha farklı şeyler yaşandı da unutamıyor kadın,ya da akşamları hariç görüşüyorlar.yoksa düşünsene 1 kadın öylesine telefondan sohbet ettiği üstelik kısa bir süre,adamı 3 sene sonra neden arasın?

3 etmiş zaten,2 kere yakalamış,3. seferde 3 yıl sonra görmüş..
bence bu işi kazısa altından başka işler çıkar.aynı kadınla durup durup 3 sene sonra mesajlaşılır mı? devam eden birşeyler var bence.

3 sene sonra konu sahibi kadının ilk attığı msjı görmüş
ama şu da var ki konuşmuş olsa neden facebook yazsın
kontrol edeceğini mutlaka bilir bilemedim
kadında sadece sohbet diyip kandırıyor mu?
kafam deli sorular:KK17:

suç eşinizde değil sizde. kusura bakmayın ama adam nasılsa olsa affediyor diyip çatur çutur konuşmuş kadınla

'Selam' yazmış
Ablam da bana hergün selam diye girizgah yapar

Pek görüşmediğim arkadaşlarım
'Selam naber, hayat nasıl gidiyor?' gibi başlar ilk mesajına

Zaten geçmişleri de sabıkalı
Maalesef eşine inanmadım
Ağır mağır konuşmamışsın, ahlaksızlar 3 yıldır kopamayacak ne paylaşıyo acaba

3 sene sonra konu sahibi kadının ilk attığı msjı görmüş
ama şu da var ki konuşmuş olsa neden facebook yazsın
kontrol edeceğini mutlaka bilir bilemedim
kadında sadece sohbet diyip kandırıyor mu?
kafam deli sorular:KK17:
face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış ...
1.de affediyor kadın,adam pişman
sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğreniyor,sinir krizleri vs
3 yıl sonra yeniden aynı kadın..
tesadüf gelmedi bana..insna 2 kere yakalanınca ,daha temkinli oluyor demek ki.yoksa insan olan aynı hatayı 3 kere yapmaz üstelik bu kadar sene sonra..

face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış ...
1.de affediyor kadın,adam pişman
sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğreniyor,sinir krizleri vs
3 yıl sonra yeniden aynı kadın..
tesadüf gelmedi bana..insna 2 kere yakalanınca ,daha temkinli oluyor demek ki.yoksa insan olan aynı hatayı 3 kere yapmaz üstelik bu kadar sene sonra..

veya da kadın intikam almak için bu oyunu mu oynadı?
kadın unutamamış tekrar mı yazdı
kocası devam mı ediyordu çok kötü durum buda

benim aklıma bu 3 geliyor

3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye

İsterse kocan %100 masum olsun, sana -ben mesaj atmadım bana bunu yapmaya hakkın yok- diyemez.
Düşün ki 2 kere suç işlemiş ve 2 kere af çıkarmışsın. 3üncüde ise suç mahallinde görülmüş. Direkt şüpheli arkadaşım.
Ağzına geleni saysan, sana kalkıp da diyemez hiçbir şey çünkü o kadını hayatınıza en başta musallat eden kişi kocan.
Evi yıkmıştım ben olsam kafasına. Hatta şu durumda anneleri babaları haberdar ederek ortalığı ayağa kaldırsan yeridir.

Neden pişman oluyorsunuz ki ? sizi bu duruma getiren o !
İyi etmişsiniz en azından ayağını denk almasını öğrenir.
Kadında sanki dünyada adam kalmamış gibi ne munasebet ki arıyor ya yapışıkmıdır nedir !
Onuda geçtim eşin bu yüzü vermeseydi zamanında zaten şu durumları yaşamazdınız
Allah her ikisini islah etsin sizede sabır versin...

İyi de eşin istemese kadın ona ulaşamazki. Numarasını değiştirir, rehbere kaydettirmez, kadın bunu nereden bulacak?

Sizin vicdan yapmanız gerek bir durum yok. Bence de az bile demişsiniz.

İyi de eşin istemese kadın ona ulaşamazki. Numarasını değiştirir, rehbere kaydettirmez, kadın bunu nereden bulacak?

Sizin vicdan yapmanız gerek bir durum yok. Bence de az bile demişsiniz.
Hattının sözleşmesi var değiştirecekti yoksa

Hayır canım 3 senedir görüşmüyor kadın unutmamış tekrar mesaj atıyor slm diye esimin telefonu hep ortalıkta gizli birşeyi yok yine öyle diyo ilgim olsa telefonu neden ortalıkta bırakayim diyo

niye numarasını değiştirmiyorsunuz ?

Hattının sözleşmesi var değiştirecekti yoksa
Bilmiyorum, engeller ya da o hat bir köşede durur ama tele takmaz vs.

O zaten 2 kere sizi üzmüş, 3. olmasın diye daha fazla çaba göstermeliydi.

Siz düşündüğünüz kadar ağır konuşmamışsınız bence. Hemen yelkenleri indirmeyin.

Bnce siz esinzden bosanin o kadinla evlensin o yoksa sizi hayatta affetmez kocaniz cok agir o laf cok! (Ama laf cuk oturmus konunuza keske taninasaydiniz)

Biz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
Az bile söulemişsin hiç numarasını değiştirmiyo mu bu adam kadın tak diye mesaj atıyo aman vicdan yaptırmaaın sana

Back
X