kocama ağır konuştum

Bu kadınla nerden tanışıyorlar?
Yıllardır ne konuşması yahu o kadar olay üstüne bir de..
Kocanız da yazık kırılmış çok hassas bir adam, nazik, düşünceli, sevgi dolu
Biraz kendine çeki düzen verme zamanı gelmiş kendisinin bence

Son yaptığına haketmemisse de onceki yaptıklarına saysın. Yalnız öncekileri sineye cektiyseniz bu son olayda adamdan taraf bisey yok bunu hayli hayli sineye çekmeniz gerekir. Ama yine de biraz bi trip atın sürdürün hemen vicdan yapmayın. Yoksa verdiginiz tepkiyi küçümseyip aaa bisey olmuyormus deyip devam edecektir. Allah yardımcınız olsun, zor durum.

Konuyu okuyunca ve nickinin altindaki evli mutlu iki cocuklu cumlesini okuyunca ister istemez şöyle düşündüm..biz kadinlar ne kadar bayiliyoruz kendimizi mutlu gostermeye , mutlu oldugumuza başkalarını ve hattaaa kendimizi inandırmaya çalışmaya..halbuki aldatilmissiniz.face de de surekli eşinin aldigi hediyenin resmini cekip paylaşanlar, esiyle yemege gidip yedigi yemegin resmini cekip paylasanlar, mutluyum imaji veremeye calisanlar birsürü..kimse mutlu degil ama mutluluk oyunu peşinde herkes

İşte bunlar hep yutmanın yan etkileri..

Çok üzücü. Eşiniz bence haketmis. 3 kere aynı hatayi yaptığına gore sert bir uyarinin zamani gelmiş çoktan. Esiniz hatasını anlayıp af diliycektir diye düşünüyorum. Eğer pişman olursa sürdürmeyin sizde bence. Umarım tez zamanda sıkıntınzdan kurtulursunuz.

Hanımlar siz postu yanlış anladınız kadın aldatildim ne yapmalıyım demiyor kocama çok mu yüklendim acaba diye soruyor boşanmak ya da bu olayın üzerine gitmek kadını baglamiyor

Oha, adamin ayaklarini da yikasaydin. Bunlardan adam olmaz icinde varsa ne kadar inkar da etseler duramiyorlar. Evde gul gibi karin 2 tane erkek evladin var ornek olucagina yaptiklarina bak. Ben cok daha agir konusurdum. Elin kadiniyla arkadasca konusmakta nedir ya bu nasil bu aciklama!

Hatayı en bastan yapmıssın ki, aldatan bir adamı affetmek arkasından gelecek ihanetlere de göz yummaktır...

Sevgiliyken üstesinden gelmek daha kolay olurdu simdi evli cocuk sahibisin su an işin daha zor... Kendin etmiş kendin bulmuşsun...

Dalga mı geçiyorsunuz kocan seni aldatmış affetmişsin .Sonra bi daha kızla konuşmuş yakalamışsın deme şimdi agır konuştum demişsin yapmayın kendinize bu haksızlığı saygısızlığı kendine gelin derim madem boşanmıyorsunuz agır mı konuştum diye de üzülmeyin öylr bi kocaya kocanız sizi aldattı diye acaba hiç üzüldü mü ? Siz bi laf demişsiniz diye cok mu yani böyle yaparsanız daha cok yakalarsınız

agzına diline saglık...

sakın taviz verme böyle seviyesiz kadınlar oldukça etrafda çok yuvaları yıkar bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…