kocama ağır konuştum

onu yapmaya yürek gerek

O değilde konuyu okudum aldatılmışsınız (illa yatakta basmak gerekmiyor.) Esiniz kadinla goruşuyor ve sonra o yazdiginiz" evli, mutlu, iki cocuklu" yazısını gördüm. Artık midem bulandi bu herkesin yapmacıklığından, evli olan herkesin en az bir hesabinda yazili bu " evli, mutlu, bilmem neyli... " Ama o mutlu dedikleri evliligin ici pislik yuvasi. Halada kocama agir konustum diyorsun. Basini okşasaydın bari birde.

Aldatan şerefsizler bile bu cesareti buluyoken
Aldatılan taraf afişe etmekten korkmamalı
bu sana -bana göre öyle evet hiç tereddütsüz ama işte her kadın da bu yürek yok bak görürsün konu kocsmı seviyorum ama ya da evladımı babasız büyütemem lafıyla sonlanacak

bu sana -bana göre öyle evet hiç tereddütsüz ama işte her kadın da bu yürek yok bak görürsün konu kocsmı seviyorum ama ya da evladımı babasız büyütemem lafıyla sonlanacak
O zaman konu açmasınlar
Çocuğunun babasına bunca kadın saydırıp durmasın, yazık

o sana senin laflarından daha kırıcı hareketler yapmış..hatta hiç affı olmayan şeyler bunlar...bırak o düşünsün..

Az bile yapmışsın diyenlerdenim. Gidip özür dilemezsin umarım.
O kadın şimdiye kadar neden her yerden engellenmemiş peki bunu da sordun mu eşine? Kadın başka bir hesap açsa bile devam eden bir şey var ki ısrarla selamlaşılıyor.

Yalnız eşin de sana değil ama o kadına karşı baya sadakat varmış. Bu zamana kadar ısrarla aynı kadın.

konu sahibi vicdan yapmış bi kez

Adam alışmış affedilmeye, yapıyor eşi affediyor. Neden vazgeçsinki. Hep söylerim bir kez affettiniz mi erkeğin eline istediğini yapabilirsin ruhsatını vermişsiniz demektir.

Sadece arkadaşsa sen de bul bir sanal arkada,sadece konuşuyoruz dersin, laftan sözden anlamıyorsa bunu dene bir de tamam koçum sen de konuş ben de konuşayım birileriyle de, ayrıca hiçte ağır konuşmamissin

Madem oyle hala niye engellememiş ki... Birde üste çıkmaya çalışıyor.Bırak alla sen ya..

Mesajı ilk o görse cevap vermeyeceğine emin misin bunu sor kendine
Tamda bu yorumu yazmak için tekrar girdim foruma bencede ilk o görseydi cevap atma olasılığı vardı şimdi böyle sıyrıldı işin içinden konu sahibi kendine gelmelisin ki engel ol bişeylere ne demek iki defa affetmek ya eymen seymen

Valla Can'ım canını sıkmak istememem ama babam da öyle bi kadınla arkadaşım kardeşim ayağına konuştu anneme söyledim annem ağzıma geleni saydı ona da kadına da kadın da yalanla özür filan diledi yık ben onun kardeşi gibiyim filan Dedi aradan yoklar geöti baktık yine görüşüyorlar meğer kardeş Ayağına babamla o kadın sevgiliymiş eşine inanma iyice araştır

ne demek arkadaşça konuşmak ne demek sadece konuşmak..

konuşmasın arkadaş..

zamanında bi halt yenmiş ki bunun fiilen veya sosyal medya üzerinden olması önemli değil..

sen affetmişsin o bir daha bi bayana bile yaklaşmamalıydı...

dik dur sen kötü bi şey yapmamışsın..

Facebook hesabını kapattır bence, benim eşim eski kız arkadaşlarını Fb hesabndan aratmış ki bunu evlenmeden önce yapmış yine de sen onları hala unutamamışsın hayatlarını merak ediyorsun diye hesabını kapattırdım şu an hiçbir sosyal medya hesabı yok ayrıca telefon şifresini de söylüyor bana içim gayet rahat. Sevgisini ispat etmek istiyorsa eşin de bunu yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…