- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi eymen seymen
-
taktik olmasın bu tel işi herşeyi bekliyorum ben erkeklerdenHayır canım 3 senedir görüşmüyor kadın unutmamış tekrar mesaj atıyor slm diye esimin telefonu hep ortalıkta gizli birşeyi yok yine öyle diyo ilgim olsa telefonu neden ortalıkta bırakayim diyo
onu yapmaya yürek gerekŞeytan diyo ki
Al ekran görüntüsünü
Yay sosyal medyaya bu ikisinin yazdılarını
Evli lavuklar, özel mesajda saklandım sanıyorlar diye rezil et
Cümle alem duysun ne mal olduklarını da insan içine çıkamasınlar
Aldatan şerefsizler bile bu cesareti buluyokenonu yapmaya yürek gerek
bu sana -bana göre öyle evet hiç tereddütsüz ama işte her kadın da bu yürek yok bak görürsün konu kocsmı seviyorum ama ya da evladımı babasız büyütemem lafıyla sonlanacakAldatan şerefsizler bile bu cesareti buluyoken
Aldatılan taraf afişe etmekten korkmamalı
O zaman konu açmasınlarbu sana -bana göre öyle evet hiç tereddütsüz ama işte her kadın da bu yürek yok bak görürsün konu kocsmı seviyorum ama ya da evladımı babasız büyütemem lafıyla sonlanacak
konu sahibi vicdan yapmış bi kezAz bile yapmışsın diyenlerdenim. Gidip özür dilemezsin umarım.
O kadın şimdiye kadar neden her yerden engellenmemiş peki bunu da sordun mu eşine? Kadın başka bir hesap açsa bile devam eden bir şey var ki ısrarla selamlaşılıyor.
Yalnız eşin de sana değil ama o kadına karşı baya sadakat varmış. Bu zamana kadar ısrarla aynı kadın.
Tamda bu yorumu yazmak için tekrar girdim foruma bencede ilk o görseydi cevap atma olasılığı vardı şimdi böyle sıyrıldı işin içinden konu sahibi kendine gelmelisin ki engel ol bişeylere ne demek iki defa affetmek yaMesajı ilk o görse cevap vermeyeceğine emin misin bunu sor kendine
Valla Can'ım canını sıkmak istememem ama babam da öyle bi kadınla arkadaşım kardeşim ayağına konuştu anneme söyledim annem ağzıma geleni saydı ona da kadına da kadın da yalanla özür filan diledi yık ben onun kardeşi gibiyim filan Dedi aradan yoklar geöti baktık yine görüşüyorlar meğer kardeş Ayağına babamla o kadın sevgiliymiş eşine inanma iyice araştırBiz eşimle dört yıl flört ettik bir yıl nisanlı kalip evlendik çok sevdik birbirimizi 6 yıldır evliyiz iki oğlumuz var ama geçmişte aldatildim fiilen birşey olmadı ama face bi kızla arkadaş olmuştu cepten de konuşuyordu bunu öğrendim pişman oldu çok yalvardı affettim bi süre sonra yine aynı kadınla konuştuğunu öğrendim yine büyük tartışma sinir krizleri çok af diledi pişmanim dedi sadece sohbet ediyoruz hiç birşey yok dedi neyse onu da sineye çektim aradan 3 sene geçti aynı kadın mesaj atmış slm diye resmi var tanıdım hemen ben gördüm ilk mesajı aldım telefonu ağzıma geleni saydım kadın yanlış anlama düşündüğün gibi birşey yok arkadaşca konuşuyoruz falan neyse kadın özür diledi bir daha yazmam dedi ben deliye döndüm eşim geldi ona seni tanıdığım güne lanet olsun dedim yeminler etti bir ilgim yok takıntılı demek ki konuşmuyoruz o mesaj atmış bi ilgim yok diye inanıyorum ona gerçek olsa inkar edemiyo anlıyorum hemen ama geçmişte yaşadığım günlere geri döndüm sanki yine o kadını görünce deli oldum ağzıma geleni saydım haksızlik mi ettim sizce lanet olsun sana dedim ya çok ağırına gitmiş ilgim yok haketmiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?