kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

gelgitkralicesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
313
125
48
Merhaba kizlar. Konuyu cok uzatmadan ozet gececegim. İki senelik evli ve cocuk dusunen bi ciftiz. Esimle asiri buyuk sorunlarimiz da yok. O her konuda kendini hakli gorur ama siniri gecince hak da verir. Evlendigimiz zaman bizim etrafimizdan coook uzaktan evli uc cocuklu esimden buyuk bi kadin vardi zamaninda esime iyilik yapmis bi kadin. Esim anlamiyodu ama kadin beni kiskanip yok benm kiloma inmeye calisir giydiklerimin aynisini almaya taktiklarimin aynisini takmaya calisirdi. Esimi de bana hep kotulerdi. Esim anlamadi ama kadinin kocama ilgisi vardi esimle hep kavga ettik bu yuzden. En sonunda is cigrindan cikti bosanmaya kadar gittik. Esim beni anladigini soyledi sonunda yalvar yakar baristik. Kadinla gorusmeme sartiyla kabul ettim. Cok sonra baskalarindan ogrendimki kadin kocamdan hoslandigini birilerine soylemis zaten. Benim hakkimdada atip tutmus. Esime bunlari anlatmadim. Konu kapandi sonucta tekrar acmanin geregi yok dedim. Dun ogrendimki meger bnm esim kadinin evine girip cikmiyomus ama cocuklarini alip gezmeye goturuyomus. Biliyorumki kadin bu bahaneyle yarin oburgun davet etmeye ve bnm salak kocamda kiramayip evine girip cikmaya baslicak. Hala huzursuzluk kavga cikmasin diye bisiy demedim. Ama su kadinin gercek yuzunu nasil ispatlarim yada nasil iyi bi ders veririm bilmiyorm. Bu arada bosanma asamasinda esimle baristigimda kadina artik bizle en ufak bi bagi kalmadigini ve kocama yanasirsa hayatini mahfederim gibi seyler soylemistim. Esiminde haberi vardi. Kadin yok o benim kardesim dedi bna ama ertesi gun kocama beni sikayet etti. Gidip kocasina herseyi anlatsam bosar kocasi. Tabi o saatten sonra benim evliligimde biter...

gidip eşine anlatmayan bana kalırsa . .
öncelikle eşinize ispatlayın haklı olduğunuzu .

konuyu açmaktan çekinmeyin yoksa eşiniz sizden gizli görüşmeye başlarsa
pişmanlığınızla kalırsınız . . en azından bu konuda katı olabileceğinizi bilsin

Zor bir durum gerçekten... O kadının çocuklarını gezmeye çıkarmaması için bir yöntem bulsanız?
Allah ıslah etsin akıl fikir versin böylelerine...

Evet ama ben zaten eger ayni seyler yasanirsa bida asla geri donusu olmaz bosaniriz diyerek baristim. Cocuklrla gorusme desem o cocuklarin ne gunahi car dicek daha once demisligi var bunu. Benim yapmak istedigim bu kadinin gercek yuzunu gostermek yada kadinin gozunu korkutmak. Gidip kadina bisiy soylesem aninda beni sikayet edicek

Bi de bence hemen cocuk yapin madem istiyosunuz, sizin cocugunuzu gezdirsin, belli ki cocuklari cok seviyo esiniz

eşin neden onun çocuklarını alıp gezdiriyor. mürebbiyemi mesleği

Bi de bence hemen cocuk yapin madem istiyosunuz, sizin cocugunuzu gezdirsin, belli ki cocuklari cok seviyo esiniz
Zaten cocuk istiyoruz ama sirf ondan kurtulmak icin cocuk yapmak vs vs gibi seyler dusunmek istemiyorum. Benim asil istedigim kadinin yuzunu esime gostermek. Sevgi dolu abla rolu oynuyor kendileri. Ben hircinlastigim icin simdi ne soylesem abartiyo gibi gozukuyorum

Evet murebbiye olsa gerek. Para da aliyormu ustune bi sorayim. Ben cikmazda olduum bi konuda destek almak icin buraya konu actim. Laf yetistirmek icin deil.
iyide neden bana kızıyorsunuzki. eşinizin hareketine sinirlendim ne diye gezdiriyor diye yazdım bunu.

Evet ama gerçekten neden gezdiriyor ki gezdirmeyebilir. Bence eşinizde de bişeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…