kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

Tobe tobe .. aklima cok uç nokta birsey geldi bu kadin evlenmeden oncede esinizin hayatinda olduguna gore kadinin cocugundan biri veya bikaçi esinizle olan yasak iliskisinden olabilir ? Yoksa elalemin kadini cocugu icin kendi esini dovup siddet uygulayip bosanma raddesine gelip yinede kopamamasi cocuklarla gorusmesi nasil bir bağ???? Olabilir bilemiyorum :/ benim aklima sadece bu geldi aman yarabbim yaaa -.-

Kadın sizi kıskanıyor ,size kocanızı kötülüyor, çevredekilerde bunu onaylıyorsa sizde huzursuzsanız kadına güzel bir oyun kurun..
Kocanız evde iken çağırın onu ya.. kocanız diğer odadan sizi dinlesin o vakit..Kadın bilmesin evde olduğunu ..kocanızdan ilgili konuşun iyi şeyler ay şöyle yardımcı böyle iyi diye..kadın zaten kocanızı kötülüyor ya size eşinizde duysun..zarf atın kadına ..kadında madem art niyetli ise tabi kocanızı eleştirir kotuler eee eşinizde gorur yuzunu....

Oyuna getir kadını..yada o kadınla başbaşa kal misal aç cep telefonunun ses kaydını bas tuşa çek kadının sesini...kocan hakkında yaptığı olumsuz sözleri dinlet birbir eşine...

Al sana ispat de...

kadinla yüz göz olmuslar zaten, o kadin enayi degil!! gelmez o eve! kötülemez o kocayi bir daha!
bunun bir oyun oldugunu anlar...! öylesi kadinlar o kadar psikopattir çünkü!!!

bu arkadasin yapabilecegi en dogru hareket, eger kayinvalidesi ve kayinpederi de arkasindaysa!!!
Onlari bu kadina yönlendirmek! esi ailesine rest çekemez! anne ve baba ogullarinin kulagini yasi kaç olursa olsun böyle konularda bükmeleri lazim!
birak esinin ailesi rezil etsin o kadini, etmiyorlarsa süphelenmen için büyük bir nedenin olacak!

ben o çocuklari neden esinin gezdirdigine anlam veremedim!
köpek gezdiriyor sanki!??
akran bile degil o çocuklarla! ortak ne gibi bir ilgi alanlari, ne gibi bir yönleri olabilir ki???
aklima kötü kötü seyler geliyor!!!

Ah evet, daha önce de yazmıştın. O zamandan beri hala çözüme kavuşmamış olması sıkıntılı.
Eşinin adına bi mail adresi açıp kadını işletmeyi falan dene hiçbir şey yapamıyorsan yahu.

Son düzenleme:

Eşiniz kadınla görüşmeme şartı ile sizinle barışıyor ama kadını görmeden nasıl çocuklarını alıyor???

Ortada verilmiş bir söz ve bir YALAN var. Eşiniz sizi kandırıyor.

Ben olsam kadını rezil ederdim, gidip eşine de anlatırdım ama benim söylediğimi söylemeyin derdim.

Kadının kocası kadını uyarsın, böyle böyle söylentiler duydum, o adamla görüşmeni istemiyorum, çocukları da vermeyeceksin desin.

Haaaa bu sadece o kadın için çözüm olur bu günlük. Yarın ortaya başka bir uzaktan akraba kadın çıkarsa YALANCI kocanız yine sizi yok sayacak, yine huzurunuzu bozacak, yine arkanızdan iş çevirecek.

Özet: Sakın çocuk yapmayın bu adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…