kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
Emin ol erkekler uzak tutmuyor kırıştırdıkları kadını evlerinden.
Babamdan biliyorum, evimize kadar soktuğu kadınlarla ilişki yaşadığını öğrendiğinde annecim nasıl üzülmüştü.
Hiç beni uzak tutar diye düşünme, hatta yakın olmanızı ister. Arkadaş gibi..

Eşiniz neden gezdiriyor ki çocukları ? O gezdiremiyor mu, babası yok mu çocukların ?
Kocasi ise gidip gelmekten baska kocalik yapmiyor sanirim. Gozumle gormedim ama kadinin daha once esini aldattigini da duydum. Dogrumu bilmem.. Zaten huylanmamda bu duyduklariminda etkisi buyuk. Ama dedigim gibi. Esime kendini yardimsever ablla gibi gostermis

bence nasıl bir kadın hissediyorsa
erkek de hisseder kendine bu derece asılan bir kadının kendisine asıldığını
farkında olmaması mümkün değil, bu yüzden hiç kocanıza kanıtlamaya çalışmayın kadının niyetini

ayrıca bence evli bir adamın
her ne kadar geçmişte ona yardımı dokunmuş bir "abla"sı olsa da
onun çocuklarını karısından habersiz gezdirmesi, o kadının evine eşinden habersiz girip çıkması hiç doğru değil
niyet "iyi" ise, sizi de alsın birlikte gezdirin

bir de benim merak ettiğim
kadının kocası var zaten
neden eşiniz gezdiriyor?
ve kadının kocası, sizin kocanızın onun çocuklarını gezdirdiğini biliyor mu???

Kadına olan öfkenizden burnunuzun ucundaki tuhaflığı görmüyorsunuz.
Çoğu kadın yüz bulamadığı adamlara bu denli yapışmaz. Eşiniz kadının çocuklarını gezdiriyor sizden gizli.
Ve dedikoducu komşularınız gelip bunu sizinle paylaşıyor.
Sizi boşanmaya kadar getiren bir konuyu eşiniz sallamıyor..Bence oturun bunu sorgulayın.

Valla bu ortam da cocuk yapmayı falan dusunme derim ben çünkü kocan da masum durmuyo her an yeni bi kriz cikabilir. O kadını uzak tutmanın tek çaresi kocan! onda da is yok .

Belki iftira atıyorlar kadına, bunu da göz önünde bulundurdunuz mu?
Her nerde oturuyorsanız cennet mahallesinden betermiş..Dedikodu kazanı.

Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
Allah askina kim kimin çocuğunu neden gezdirir ya. Sizin cocugunuzu eşinizin asla istemediği ve sizden hoslandgini bildigi bir adam gelip alabilir evinize girip cikabilir mi ya?? Var mi boyle dünya.ne yapar o koca size bu durumda ???

Bir de konuyu acarsam kavga ederiz diyorsunuz esim boyle bir sey yapsa paralarim ben be ne kavgasi yemisim onun bagrintisini kavgasini.Milletin karisini cocuğunu avutmak ona mi düşmüş. Rica ederim azicik mantik ya.

Tatlım canını sıkmak istemiyorum ama eşin pek masum gelmedi bana.

Ben bu işten hiç bir şey anlamadım. Kadını görmüyorsa görüşmüyorsa neden çocuklarla görüşüyor. Çocuklarla kan bağı yok bir şey yok bu düşkünlük neden?
Cidden çok ama çok tuhaf.
Bana hiç mantıklı gelmedi. Saçma.
Çocukları görüyorsa kadını görmek zorunda. Kadını görmüyorsa çocuklara sevgisi neden neden görüşüyor? Çok mantıksız.
İnanmamalısınız bunlara ya valla

evet haklisin. buda bende su soruyu doguruyor. bu kadin biz evlenmeden once hayatinda vardi. kadin evli ve uc cocuk annesi ustelik. farzedelimki aralarinda birseyde var. sonucta kadin kocasinida bosamayacak belliki. iyide neden rahat rahat iliskilerini surdurmek varken benle evlendi. yada neden cocuk yapmaya calisiyor benden. benim bu kadin hakkindaki fikrim gayet netti. 5 cocuklu da olsam bosanirim demistim.

farzedelimki aralarinda birsey vardi. tabiki bunu kabul etmicekler. bosansam bu sefer hayat boyu acaba sadece bi suphe yuzundenmi bitirdim bu evliligi dicem kendime.

Nasıl düşündü bilemem ama bin türlü kötü senaryo üretecek kadar kötümserim. Ama canınızı daha da sıkmak hiç istemem
Çok üzüldüm bu şüpheyle aynı evde yaşamak çok zor olmalı.
Umarım en iyi şekilde çözümlenir ama
Bence çok dikkat edin altından bir pislik çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…