- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Emin ol erkekler uzak tutmuyor kırıştırdıkları kadını evlerinden.Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
Konu hassas sizin için elbetteAfedersin
Aynen. Dusunki bu konuda bu kadar ani cikislari olan ben, bu konuyu kocamla actigimda kavgaya donusmesi kacinilmaz oluyoryanlış anlama oldu demekki.
Kocasi ise gidip gelmekten baska kocalik yapmiyor sanirim. Gozumle gormedim ama kadinin daha once esini aldattigini da duydum. Dogrumu bilmem.. Zaten huylanmamda bu duyduklariminda etkisi buyuk. Ama dedigim gibi. Esime kendini yardimsever ablla gibi gostermisEşiniz neden gezdiriyor ki çocukları ? O gezdiremiyor mu, babası yok mu çocukların ?
Merhaba kizlar. Konuyu cok uzatmadan ozet gececegim. İki senelik evli ve cocuk dusunen bi ciftiz. Esimle asiri buyuk sorunlarimiz da yok. O her konuda kendini hakli gorur ama siniri gecince hak da verir. Evlendigimiz zaman bizim etrafimizdan coook uzaktan evli uc cocuklu esimden buyuk bi kadin vardi zamaninda esime iyilik yapmis bi kadin. Esim anlamiyodu ama kadin beni kiskanip yok benm kiloma inmeye calisir giydiklerimin aynisini almaya taktiklarimin aynisini takmaya calisirdi. Esimi de bana hep kotulerdi. Esim anlamadi ama kadinin kocama ilgisi vardi esimle hep kavga ettik bu yuzden. En sonunda is cigrindan cikti bosanmaya kadar gittik. Esim beni anladigini soyledi sonunda yalvar yakar baristik. Kadinla gorusmeme sartiyla kabul ettim. Cok sonra baskalarindan ogrendimki kadin kocamdan hoslandigini birilerine soylemis zaten. Benim hakkimdada atip tutmus. Esime bunlari anlatmadim. Konu kapandi sonucta tekrar acmanin geregi yok dedim. Dun ogrendimki meger bnm esim kadinin evine girip cikmiyomus ama cocuklarini alip gezmeye goturuyomus. Biliyorumki kadin bu bahaneyle yarin oburgun davet etmeye ve bnm salak kocamda kiramayip evine girip cikmaya baslicak. Hala huzursuzluk kavga cikmasin diye bisiy demedim. Ama su kadinin gercek yuzunu nasil ispatlarim yada nasil iyi bi ders veririm bilmiyorm. Bu arada bosanma asamasinda esimle baristigimda kadina artik bizle en ufak bi bagi kalmadigini ve kocama yanasirsa hayatini mahfederim gibi seyler soylemistim. Esiminde haberi vardi. Kadin yok o benim kardesim dedi bna ama ertesi gun kocama beni sikayet etti. Gidip kocasina herseyi anlatsam bosar kocasi. Tabi o saatten sonra benim evliligimde biter...
Kocasi ise gidip gelmekten baska kocalik yapmiyor sanirim. Gozumle gormedim ama kadinin daha once esini aldattigini da duydum. Dogrumu bilmem.. Zaten huylanmamda bu duyduklariminda etkisi buyuk. Ama dedigim gibi. Esime kendini yardimsever ablla gibi gostermis
Allah askina kim kimin çocuğunu neden gezdirir ya. Sizin cocugunuzu eşinizin asla istemediği ve sizden hoslandgini bildigi bir adam gelip alabilir evinize girip cikabilir mi ya?? Var mi boyle dünya.ne yapar o koca size bu durumda ???Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
bak senin sorunun tam olarak bu. Uzgunum ama buyuk ihtimalle kendini kandiriyorsun. Esin sandigin kadar masum degil.Esime kendini yardimsever ablla gibi gostermis
Kocasi ise gidip gelmekten baska kocalik yapmiyor sanirim. Gozumle gormedim ama kadinin daha once esini aldattigini da duydum. Dogrumu bilmem.. Zaten huylanmamda bu duyduklariminda etkisi buyuk. Ama dedigim gibi. Esime kendini yardimsever ablla gibi gostermis
kadinla gorusmuyor zaten sozde. benim bildigim kadariyla. tabi benden gizli gorusuyormu bilmiyorum.Senin eşinde iş yok ki...
Yazık, bi kadını yuvasına tercih ediyor. Arkadaşça da olsa görüşmeyiversin ya, ölmez! Çok mu lazımmış o ablası eşine.
kadinin esine soylesem bunu ilk konusacagi kisi benim kocam olur. aralarinda bisiy varsa da yoksada boyle bisiyi onun kocasina tasidigim icin bosaniriz zatenEşine soyleseniz sizin evliliginiz neden bitiyor ? O kismi anlayamadım..
evet haklisin. buda bende su soruyu doguruyor. bu kadin biz evlenmeden once hayatinda vardi. kadin evli ve uc cocuk annesi ustelik. farzedelimki aralarinda birseyde var. sonucta kadin kocasinida bosamayacak belliki. iyide neden rahat rahat iliskilerini surdurmek varken benle evlendi. yada neden cocuk yapmaya calisiyor benden. benim bu kadin hakkindaki fikrim gayet netti. 5 cocuklu da olsam bosanirim demistim.Kocanız hiç masum değil bence gerçekten. Kendinizi bu kadar yorduğunuza değecek biri mi düşünün bence. Size yazık. Sizi hak ediyor mu bunu düşünün?
Sizi bir şüpheyle ve mutsuzlukla yaşatmayı göze alan bir adam için kıymetli canınızı sıktığınıza değer mi?
Eşini kıracağını bilerek hala biriyle görüşmeye devam eden, eşini mutsuz edeceğini bile bile sözünü tutmadan görüşmeye devam eden bir adam için sinirlerinizi yıpratmayın bence.
Çocuk yapın demişler ama yapmadan önce de iki kere düşünün bence. Bu kadın biter başkasının çocuğuna ilgi gösterir sizi üzer belli olur mu? Bu mutsuz ortama bir çocuğu da ortak etmeyin zira anne mutsuzsa ev huzursuzsa bunu en çok çocuklar hisseder...
evet haklisin. buda bende su soruyu doguruyor. bu kadin biz evlenmeden once hayatinda vardi. kadin evli ve uc cocuk annesi ustelik. farzedelimki aralarinda birseyde var. sonucta kadin kocasinida bosamayacak belliki. iyide neden rahat rahat iliskilerini surdurmek varken benle evlendi. yada neden cocuk yapmaya calisiyor benden. benim bu kadin hakkindaki fikrim gayet netti. 5 cocuklu da olsam bosanirim demistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?