- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- 48
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Bende aralarinda bisiy oldugunu dusundum ilk basta. Hala da bazen dusunmuyo degilim. Ama bunlar ailece de gorusen insanlardi. Hem kadinla kiristirip hem kocasinin yuzune de bakabilir oyle insanlarda var. Ama o kkadar da degildir diye dusunuyorum. FarZedelimki var. Bunu ortaya cikarcak ne bi mesaj ne arama ne baska bisiy gormedim hicKocan niye onun cocuklarini gezdiriyo? Ustelik o kadin yuzunden mazide bosanma raddesine gelmeniza ragmen.. Kusura bakma ama kocan bi isler karistiriyo
yanii ben neden llaf yedim onu anlasam
evine girip cikacak kadar iletisim kuruyolar ya iste?Bende aralarinda bisiy oldugunu dusundum ilk basta. Hala da bazen dusunmuyo degilim. Ama bunlar ailece de gorusen insanlardi. Hem kadinla kiristirip hem kocasinin yuzune de bakabilir oyle insanlarda var. Ama o kkadar da degildir diye dusunuyorum. FarZedelimki var. Bunu ortaya cikarcak ne bi mesaj ne arama ne baska bisiy gormedim hic
yani ,,mürebbiyemi gezdiriyor, neyi bu adam anlamında yazdım ama tepki aldım. şaşırdım vallabende anlamadım :)
tek suç kadının değil ki adam da onun kadar hatalı.
sen o kadının neyisin ki gidip çocuklarına bakıcılık yapıyorsun?
Kocamda garip zaten ben kocam masum da kadin civik demiyorum. Bnm esim de civik ki kadin yuz buluyor. Bende ortada bisiy varsa bunu ortaya cikarmanin derdindeyim zaten. Murebbiye mi meslegi diyince zaten iki yildir hassas oldugum bi konu kadinin adini duyunca bile nevrim donuyoryanii ben neden llaf yedim onu anlasam
yanii ben neden llaf yedim onu anlasam
Evet ama ben zaten eger ayni seyler yasanirsa bida asla geri donusu olmaz bosaniriz diyerek baristim. Cocuklrla gorusme desem o cocuklarin ne gunahi car dicek daha once demisligi var bunu. Benim yapmak istedigim bu kadinin gercek yuzunu gostermek yada kadinin gozunu korkutmak. Gidip kadina bisiy soylesem aninda beni sikayet edicek
Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmievine girip cikacak kadar iletisim kuruyolar ya iste?
ben kocayı eleştirdim. ha adama laf söylenmeyecekse bilememsevgili okypete,
nasıl anlamazsın
3. şahısları hatalı bularak konu açan bazı sevgili üyeler kendilerini eleştirmeye başladığımızda agresifleşiveriyorlar işte
Afedersinyani ,,mürebbiyemi gezdiriyor, neyi bu adam anlamında yazdım ama tepki aldım. şaşırdım valla
Canimcim iletisim kurmadan kadinin evine nasil girecek? Yani bunlarin ikili bi iletisimleri var. Seni kadindan uzak tutsa suphelenirsin diye.. Kocan masum degilAnlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
yanlış anlama oldu demekki.Afedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?