kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

Kocan niye onun cocuklarini gezdiriyo? Ustelik o kadin yuzunden mazide bosanma raddesine gelmeniza ragmen.. Kusura bakma ama kocan bi isler karistiriyo
Bende aralarinda bisiy oldugunu dusundum ilk basta. Hala da bazen dusunmuyo degilim. Ama bunlar ailece de gorusen insanlardi. Hem kadinla kiristirip hem kocasinin yuzune de bakabilir oyle insanlarda var. Ama o kkadar da degildir diye dusunuyorum. FarZedelimki var. Bunu ortaya cikarcak ne bi mesaj ne arama ne baska bisiy gormedim hic

Eşine soyleseniz sizin evliliginiz neden bitiyor ? O kismi anlayamadım..

evine girip cikacak kadar iletisim kuruyolar ya iste?

yanii ben neden llaf yedim onu anlasam
Kocamda garip zaten ben kocam masum da kadin civik demiyorum. Bnm esim de civik ki kadin yuz buluyor. Bende ortada bisiy varsa bunu ortaya cikarmanin derdindeyim zaten. Murebbiye mi meslegi diyince zaten iki yildir hassas oldugum bi konu kadinin adini duyunca bile nevrim donuyor

Kocanız hiç masum değil bence gerçekten. Kendinizi bu kadar yorduğunuza değecek biri mi düşünün bence. Size yazık. Sizi hak ediyor mu bunu düşünün?
Sizi bir şüpheyle ve mutsuzlukla yaşatmayı göze alan bir adam için kıymetli canınızı sıktığınıza değer mi?
Eşini kıracağını bilerek hala biriyle görüşmeye devam eden, eşini mutsuz edeceğini bile bile sözünü tutmadan görüşmeye devam eden bir adam için sinirlerinizi yıpratmayın bence.
Çocuk yapın demişler ama yapmadan önce de iki kere düşünün bence. Bu kadın biter başkasının çocuğuna ilgi gösterir sizi üzer belli olur mu? Bu mutsuz ortama bir çocuğu da ortak etmeyin zira anne mutsuzsa ev huzursuzsa bunu en çok çocuklar hisseder...

siz eşinize bu kadının gerçek yüzünü ispatlamaya çalışıyorsunuz ama burda bir danışıklı dövüş söz konusu...
o kadın ve eşinizin arasında birşeyler olduğunu sezdim anlattıklarınızdan... çocukları gezdirmek de işin kılıfı...
yoksa siz bu kadına haddini bildirseniz ne cüretle eşinize şikayet edebilir sizi??
burdan anlamıyormusunuz bu işin içinde sadece suçlu tarafın kadın olmadığını?
eşiniz masum görüntüsü altına bürünmüş... bence kadının haddini bildirmek ve gerçek yüzünü ispatlamakla uğraşmak yerine , eşinizle uğraşın... eşinizin peşine düşün, araştırın...

Allah Allah esiniz simdi sizi bayagi inandirms ama kusura bakmayin da boşanma sebebim olacak kadinin evine girip çikan adamin masumiyetini ben inanamam. Çocuğunu gezdirmek esinize mi kalmis? Başka türlü minnet odenmiyor muymus. Başka yalan bulsun kendine

Ben olsam bana bunları anlatanlara yüzleştirir sonra o evi de basina gecirirdim eşimin.

Anlamadim cnm. Evine girip cikicak kadar derken.. Ya boyle bisiy olsa bni kadindan uzak tutar sirlari ortaya dokulur yada kadin bisiy der anlarim diye. Oyle degilmi
Canimcim iletisim kurmadan kadinin evine nasil girecek? Yani bunlarin ikili bi iletisimleri var. Seni kadindan uzak tutsa suphelenirsin diye.. Kocan masum degil

Sevgili muzurtillki. Tum konusmalari okuduktan sonra kacinci kisilere kizdigimi anlarsin umarim. Sevgiyle kal. Ve hic hayatta boyle seyler bigun de senin basina gelmesin. Ve sen hic bi seyi yanlis anlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…