kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

evet aynisi oldu. ben sehir degistirdim evlendigimde. o kadini da bana en iyi bununla anlasirsin diye dusunuyorum diyerek tanitti

Kocan zaten arkadaşı yüzünden evliliğini tehlikeye atacak kadar dengesiz bir adam bir de meseleyi kocasina tasidin diye boşanmak mi isteyecek hem suçlu hem güçlü hesabi ? Bana kalirsa kocani hic de masum görme. Ne yapsam da kadinin yüzünü gostersem demissin ama bence kocan kadinin yüzünün de kendisine ilgisinin de farkında. Yoksa kimse kimsenin çocuğunu boşuna alip gezmeye de götürmez onun için evliliğini bitirme noktasına da getirmez. Allah yardimcin olsun da sakin çocuk falan yapayim demee arkadasim tek tavsiyem bu sana
kadinin esine soylesem bunu ilk konusacagi kisi benim kocam olur. aralarinda bisiy varsa da yoksada boyle bisiyi onun kocasina tasidigim icin bosaniriz zaten

kocasi biliyor gezdirdigini tabi. gel gor ki kocasi adam olsa zaten buna musade etmez ordan anla iste. ben cocuklarimi gezdiririm der olur biter

Kanit var zaten kadinin konustugu kisiler banada gelip konstu. Gerekirse ses kaydi bile yaparim. Ama sonra bunu nasil kulllanicam. Gidip kocamin burnunami dayayayim. Bu beni kucultmezmi
Canım bence böyle bır durumda küçülüp küçülmemeyı dusunmemelisin sonucta evlılıgın tehlıkede

boyle bisiy yuzunden bosanmaya kalktim zaten farzedelimki tekrari oldu. benim kocam aramizda bisiy var diyecek degil. benim asil tikandigim nokta bu. ya suphe yuzunden bitirirsem? ya sadece suphe yuzunden mi bosandim ben diye bigun pisman olursam...

canım mesajları okuyorum ama yetişemiyorum desem yeridir
bence susma
bırak huzursuzluk çıkacaksa da çıksın
eşine açık açık haberim var ve ben bunu istemiyorum de
hatta her türlü huzursuzluğu da çıkar yani, kesin tepkini göster
gerisini de kocana bırak
eğer o kadın için seni kaybetmeyi göze alıyorsa da evliliğini bir daha düşün

bu arada, kadının kocasına birşey söyleme
haklı da olsan kimsenin ahını alma

Allah aşkına neyi kime kanıtlıyorsun şimdi kalksa bi adam senden hoşlansa hatta bu adamın senin eşini sana şikayet etmişliği de olsa sen bu adamın derdini anlamayacak mısın? Hele ki bi erkek, en muhafazakarı bile uçan kuşu bile bakışından anlar, kendisinden hoşlanan kadını mı anlamayacak. Sen ne diye kıvranıp duruyosun sözünü tutmayan kocanken? Adam kavgadan gürültüden, evliliği ayrılığa kadar gitmesinden almamış demekki dersini. Karşısına çıkıp ta hesap sorması gereken taraf sen iken ona sezdirmeden bişeyler bişeyler yapmaya çalışıyosun. Al bi karşına konuş, " bana bak bebek istiyosun sen ne haltlar peşindesin hala, erkek adam sözünü böyle mi tutar, nasıl baba olacaksın sen? " de bakalım ne cevap verecek. Ondan sonra otur sen de bi düşün. Zira hamile kaldıktan sonra bazı şeyleri sineye çekmek daha zor gelecek sana

ben esimden bu kadin yuzunden siddet bile gordum. korkum cikacak olan huzursuzluktan degil bana tekrar el kaldirmasi. ailesi bu kadin yuzunden bosanmaya karar verdigimizi biliyor ve hep beni destekliyor. ama onlarin desteklemesi bisiyleri degistirmiyor. bu asamalardan gectikten sonra kocasindan cocugu alip gezdirmisti bikez onu biliyorum. ama telefonunda arada bir 18 yasindaki ogluyla bi kac saniyelik gorusmeler yaptigini gordum

Bence şüpheden öte evlilik bitirmek için çok sağlam sebeplerin var o kadini hayatından cikarmamasi ve uçuncu bir sahis için evliliginizi mahfetmesi.. Ama ille somut bir gerekçe isterim dersen bekle madem zaman sana kocanin hic de iyi niyetli olmadigini er yada gec kanitlayacaktir. O yüzden bu adamdan çocuk yapma kendi kendinin kuyunu kazmis ve isini zorlastirmis olursun.
boyle bisiy yuzunden bosanmaya kalktim zaten farzedelimki tekrari oldu. benim kocam aramizda bisiy var diyecek degil. benim asil tikandigim nokta bu. ya suphe yuzunden bitirirsem? ya sadece suphe yuzunden mi bosandim ben diye bigun pisman olursam...

Çok özür dileyerek diyorum ama size elin kadını yüzünden şiddet gösteren bir adam için boşanın zaten. Neden emin olup şüpheleri yok etmek istiyorsunuz ki?
Değecek biri değil?
Şüpheye de yer yok bence kimse karısını elin başka kadını yüzünden dövmez.
Kesinlikle çocuk yapmadan boşanın yazık günah size yaa

Cnm benm oncelikle icinde bulunduhun duruma cok uzuldum tez zamanda bir cikis yolu bulursun ins.

Gunahini almak istemem ama(kocanin) acaba seninle evlenmeden once bu kadinla.biseyler yasadi ve cocuklardan biri falan kocandan olabilir mi ve esin de o cocugu gormek adina cocuklarin hepsini gezdiriyorolabilir mi, benimle niye evlendi o zamn diyosun kadinla biraraya gelemiycegini anlamistr kadin kocasindan korkuyordur bosanamaz esinin ailesi biyle bir insani belki kabul etmiycektr esin boyle dusunur,kadin iyilik yapmis esinde buna karsiik cocuklaryla ilgileniyormus bana hic inandirici gelmedi,bu cocuklarin babasi yok mu gezdrcek hem iyiligin karsigi sadece bu yolla mi odeniyormus ki bosanma asamasina gelinmis ama esiniz hala bu durumu devam ettiriyor

Aynen aklıma geldi bu kötü senaryo hatta dedim kötü şeyler geliyor ama demeyeyim çok dizi izlemiş gibi olurum dedim. Ama aklıma geldi vallahi Şüpheleri üstünden atmak için bile evlenebilir yani
Ki konu sahibine bu kadın yüzünden şiddet bile uygulamış, dediğiniz şey olabilir bence

Hayatım süphelerin yersiz olsa kocan seni yalvar yakar ikna etmeye çalışır. Bak şiddet bile oldu diyosun. Bi erkek karısıyla başa çıkamadığı, onunikna edemediği için değil onu sindirebilmek ve sesini kesmek için şiddet kullanır

kadinin cocuklari olduktan sonra esimle tanismislar zaten akrabalar ama ayni ortamda hic bulunmamislar. bu sadece esimin degil ailesinin de soyledigi sey. dediginizi bende dusunmustum

bunlar ben bosanmak istemeden once oldu. bosanmak istedim. kocamda tamam dedi. babamin evine dondum. ona herseyi acik acik yazdim. kadinin iyi niyetli olmadigini her olayi ve kocaminda bunu anlamadigini. esime yazdim yani. oda bundan sonra yalvardi bir ay boyunca. geri dondum. gorusmeyi kestiler. tabi kadina da demedgimi birakmadim. kadin evimize gelip gidemiyor artik. esim gidiyorsa onu bilmiyorum

Ben tek bir şeyi burada anlamıyorum.
Geçen senelerde evli bir kadın sevgilime (evet kocam değil altı üstü sevgilim) asılıyor diye ben kadını hayatından komple sildirdim. Niyetini anladı anlayalı bana hak verdi ve bir daha görüşmedi bile. Yolda karşılaşsak selam vermez oldu. Ki bu adam benim kocam değil.
Evlilik bağıyla bağlı bir erkek nasıl oluyor da sizi dahi çiğneyip bu kadar soruna neden olan bir kadının çocuklarını silemiyor? Sizi kaybetmekten mi korkmuyor? Nedir yani?
Çoğu evli insan bu tip bir durumda o kişiyi komple çıkarır hayatından. Ki boşanma eşiğinden dönmüşse kesinlikle çıkarır. Cidden bu işte kötü bir yan var. Çok tuhaf çok. Kesinlikle bir şey var orada.
Lütfen yapmayın bunu kendinize ya yazık günah canınızdan kıymetli mi? Çocuk yok bir şey yok. Şüphesiz huzurla uyuyacağınız, güven duyacağınız günler için gerekirse bir şüphe için bitsin. Ki şiddet olmuş diyorsunuz daha ne yapması lazım bu adamın. Şu hayatınıza değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…