kocama asilan kadindan kurtulamiyorum

Esim anlamadi ama kadinin kocama ilgisi vardi esimle hep kavga ettik bu yuzden. En sonunda is cigrindan cikti bosanmaya kadar gittik. Esim beni anladigini soyledi sonunda yalvar yakar baristik. Kadinla gorusmeme sartiyla kabul ettim. Cok sonra baskalarindan ogrendimki kadin kocamdan hoslandigini birilerine soylemis zaten. Benim hakkimdada atip tutmus. Esime bunlari anlatmadim. Konu kapandi sonucta tekrar acmanin geregi yok dedim. Dun ogrendimki meger bnm esim kadinin evine girip cikmiyomus ama cocuklarini alip gezmeye goturuyomus. Biliyorumki kadin bu bahaneyle yarin oburgun davet etmeye ve bnm salak kocamda kiramayip evine girip cikmaya baslicak. Hala huzursuzluk kavga cikmasin diye bisiy demedim. Ama su kadinin gercek yuzunu nasil ispatlarim yada nasil iyi bi ders veririm bilmiyorm. Bu arada bosanma asamasinda esimle baristigimda kadina artik bizle en ufak bi bagi kalmadigini ve kocama yanasirsa hayatini mahfederim gibi seyler soylemistim. Esiminde haberi vardi. Kadin yok o benim kardesim dedi bna ama ertesi gun kocama beni sikayet etti. Gidip kocasina herseyi anlatsam bosar kocasi. Tabi o saatten sonra benim evliligimde biter...[/QUOTE]

Kocanız değil siz salaksınız. Kocanızın keyfi gayet yerinde, kadınla basbayağı ilişkisi var.
Çocuk gezdirmek işin bahanesi.Bu zamanda hangi erkek başkasının çocuğunu gezdirir,yapmayın Allah aşkına.Gider maç izler,playstation oynar, arkadaşlarıyla gezer ,bu liste uzar gider,ama çocuk gezdirmek?! Bak işte bu olmaz.Neyi ispatlayacaksınız,zaten herşey ortada,yok seviyorum boşanmak istemiyorum deseniz anlarım.Ama bile bile herşey ortadayken bunu kabul etmek ,her kadına göre değil.

Bende soylememek icin zorladim kendimi ama sonrasinda belki konu sahibine faydasi olur bu iskenceden kurtulmasina vesile olur die vicdanen dusunduklerimi yazmak istedim.

Diğer kadın sizi hiç ilgilendirmiyor.

Siz kocanızla nikah kıydınız, size sadık kalmak için bir söz verdi ve çok belli ki sözünü tutmuyor. Aynı kadın yüzünden daha önce boşanma noktasına kadar gelmişsiniz, ama eşiniz pişman olup kendi evliliği ile ilgileneceğine o kadınla bir şekilde takılmaya devam ediyor, sizi sallamıyor bile.

Kocanızın kimi seçtiği çok açık. Şu durumda sizin de bir seçim yapmanız lazım, kabullenip buna göz mü yumacaksınız, yoksa yollarınızı ayıracak mısınız?

Farkında olmayabilirsiniz ama tam da bu yol ayrımındasınız.

Ben bir çok seyi anlayamadim bu konuda. Bu kadin ne gibi iylik yapmis ki esiniz illede görüsüyor bu bayanla?
Neden baskasinin cocuklarini gezdiriyor ve size onunla görüsmedigini söylüyor bu da cok ilginç.
Hem sizi bosanmanin esiyine getiren bir kisinin oldugunu bile bile o hala onunla görüsüyor.
Bence kocaniz herseyin farkinda hatta o kadinla bir iliskisi oldugunu bile düsündüm ben. Birde diyorsunuz ki kadin kocasini öncedende aldatmis, bu da hic ic acici degil.
Siz sanki kendinizi kandiriyormussunuz gibi geldi bana... ben cok gicik aldim bu kadinla esinizin arasinda olan samimiyette.
Ama siz kocanizin tepkisinden korkup bu durumu kabullenmissiniz gibi.
Hakkinizdan hayirlisi olsun insAllah bunun arkasinda düsündügüm gibi seyler yoktur.

Kocana birsey ispatlamana gerek yok oda farkindadir belkide hoşuna gidiyor hep erkekleri saf saniyorsunuz yok o hoslaniyor ama benim saf kocacigim anlamiyor diyorsunuz hangi erkek elalemin karisi icin bosanma raddesine gelir ve yinede evine girio cikar o kadinin "cocuklari gezdiricem " lafiyla bu cocuklarin babasi mi yok annesi mi yok ??? Gezdiremiyorkar mi?

Kocanızın kendini geri çekmesi iletişimi kesmesi lazım aksi takdirde siz ne ispatlarsanız ispatlayın ispatınıza bir kulp bulurlar. Kadına laf bile edilmiyor baksana kocama yetiştirir diye çekiniyorsun. Eşiniz tavır almalı.

Eşinizle bir kere konuşup kapattığınız konuyu yersiz zamansız açıp durmamanız doğru bir tutum olmuş. Benim anlamadığım eşiniz neden başkasının çocuklarını gezdirmeyi tozdurmayı kendine vazife görüyor. Açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

senin degil kocanin elinde ona asilan kadindan kurtulmak.
ama adam birak o kadindan kurtulmayi almis onun cocuklarini gezdiriyor..
tövbe tövbe aklima sanki kendi cocuguymus gibi geldi birden
yoksa ne diye gezdirsin?

Ben de onu anlamadım bu cocukların kendi annesi babası yok mu da baska bir adam gelip ilgileniyor
Kocasi cocuklari gezdiriyormus , kadini hic gormedenmi cocuklari gezdiriyor ?
Hangi sifatla gezdiriyor cok merak efiyorum , kocasina ne diyor ..
Eve girip cikmiyormu cocuklari alirken..
Kocada is yok . Ama sadece kadin suclanmis sadece.
Ikiside masum degil

Bence de oyle. Adamın hosuna gıdıyor bellı kı ıkı kadının onun ıcın bırbırıne gırmesı

eşin kadının ilgisini çoktan anlamış hatta hoşuna gitmiş bile.eşine ne ki onun çocuklarından?çocukların babası var.ne kadar yakışıksız bi durum.

Ayrica bu adam o kadin yuzunden sana siddet uygulamis demissin
böyle adami bosayacaksin kardesim
birak kendi pisliginde yasasin!

Son düzenleme:
Çocukları gezdirdiğinden emin misiniz?
Hemen hemen tüm cevapları okudum.
Bir şüphe uğruna evliliğimi bitirirsem diye korkuyorum demişsiniz. O zaman çocukları gezdirmiyor ihtimali de var. Öyle anlaşılıyor bi yandan bakınca da. Çünkü gezdirmesi çok absürt ve şüphe uyandırıcı.

Eşiniz çocukları kimden alıyor babalarından mı yoksa evden annelerinden mi? Ve bu bilginin kaynağı sağlam mı?
Birşeyler oturmadı zihnimde.
Ayrıca burda hemen herkes dikkatli ol kocanı takipte kal diyor boşan demiyor.

Valla buraya dert yanan daha da dert sahibi olur.
Pes doğrusu, hemen yazmışsınız.

Eşin hafta içi çalışıyor olmalı. Hafta sonu da babaları evdedir herhalde. Hangi ara gezdiriyormuş ki çocukları?

Bence cocuklardan en az birinin esinizin olma ihtimali film gibi gelse de kulaga gercek olabilir...yoksa iSrarla sizi kaybetmek pahasina neden baskasinin cocugunu gezdirsin..

Cocugu cok seviyormus onlarin ne gunahi varmis. Bana verdigi cvp bu

Çok saçma. Akraba değiller bisi değiller. Öyle olsaydı da cocukları babaları gezdirsin. Sana verdiği sözü hatırlat. Basbasa sakin ve samimi bir şekilde oturup konuşmaktan başka şansın yok gibi görünüyor.

Kusura bakmayin ama esiniz haksiz. Madem bosanmadan donulmus ve ayrilmayi istemeyen kendisi kaba tabirle ayagini denk alacak. Hala gorusmenin ne anlami var. Hem de size soylemeden. Velev ki illa gorusulecek bwnim bugun filancaya gitmem lazim diye soylemesi gerekmezmi? Ya da sende benimle gel tadimiz kacmasin demesi gerekmez mi? Simdi sorsan aman yanlis aamani istemedim o yuzden sordum vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…