- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
Ailesinin soylediklerine o kadar da inanma guvenme derim...kadinin cocuklari olduktan sonra esimle tanismislar zaten akrabalar ama ayni ortamda hic bulunmamislar. bu sadece esimin degil ailesinin de soyledigi sey. dediginizi bende dusunmustum
Aynen aklıma geldi bu kötü senaryo hatta dedim kötü şeyler geliyor ama demeyeyim çok dizi izlemiş gibi olurum dedim. Ama aklıma geldi vallahi Şüpheleri üstünden atmak için bile evlenebilir yani
Ki konu sahibine bu kadın yüzünden şiddet bile uygulamış, dediğiniz şey olabilir bence
Kocasi cocuklari gezdiriyormus , kadini hic gormedenmi cocuklari gezdiriyor ?Ben de onu anlamadım bu cocukların kendi annesi babası yok mu da baska bir adam gelip ilgileniyor
Bence de oyle. Adamın hosuna gıdıyor bellı kı ıkı kadının onun ıcın bırbırıne gırmesıKocasi cocuklari gezdiriyormus , kadini hic gormedenmi cocuklari gezdiriyor ?
Hangi sifatla gezdiriyor cok merak efiyorum , kocasina ne diyor ..
Eve girip cikmiyormu cocuklari alirken..
Kocada is yok . Ama sadece kadin suclanmis sadece.
Ikiside masum degil
Cnm benm oncelikle icinde bulunduhun duruma cok uzuldum tez zamanda bir cikis yolu bulursun ins.
Gunahini almak istemem ama(kocanin) acaba seninle evlenmeden once bu kadinla.biseyler yasadi ve cocuklardan biri falan kocandan olabilir mi ve esin de o cocugu gormek adina cocuklarin hepsini gezdiriyorolabilir mi, benimle niye evlendi o zamn diyosun kadinla biraraya gelemiycegini anlamistr kadin kocasindan korkuyordur bosanamaz esinin ailesi biyle bir insani belki kabul etmiycektr esin boyle dusunur,kadin iyilik yapmis esinde buna karsiik cocuklaryla ilgileniyormus bana hic inandirici gelmedi,bu cocuklarin babasi yok mu gezdrcek hem iyiligin karsigi sadece bu yolla mi odeniyormus ki bosanma asamasina gelinmis ama esiniz hala bu durumu devam ettiriyor
Cocugu cok seviyormus onlarin ne gunahi varmis. Bana verdigi cvp buEşinizle bir kere konuşup kapattığınız konuyu yersiz zamansız açıp durmamanız doğru bir tutum olmuş. Benim anlamadığım eşiniz neden başkasının çocuklarını gezdirmeyi tozdurmayı kendine vazife görüyor. Açıklarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?