- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
bu sabah işe gelirken biranda fark ettim ki ben yapamıyorum asla affedecek yüreğim midem yokmuş yani ben hayatımda bana ciddi anlamda yanlış yapanları sonu ne olursa olsun bıçak kesip çıkarmışımdır hayatımda iş kocama gelince de aynı şeyi bu sabah fark ettim ben bunları unutup devam edemem.Canım durumun ne. Çok kararlı görüyorum seni barışmak affetmek için bahane arayan çaresiz bir kadın yok. Umarım ilerleme katetmişsindir.
dün gece uyurken gidip telefonunu aldım ve baktım her şeye görüşme dökümünü aldım ve baktım ki en çok konuştukları listesinde o kişi var. her şeyi anlarım bana desin ki iş öğretiyorum o kadar aradı desin ki birlikte iş yapıyoruz desin ki düşünüdüğün gibi bşy yok. peki bana o akşam yaşananları karısının yanında cilveli cilveli konuşmasını nasıl açıklayacakCanım durumun ne. Çok kararlı görüyorum seni barışmak affetmek için bahane arayan çaresiz bir kadın yok. Umarım ilerleme katetmişsindir.
Canım anlamadığım şu.eşin bu kadar salakmı ki bunu sana göstere göstere yapsın.bide sana yok bana karışamazsın filan demeler.insanlar hata yapar.insanız sonuçta hata yaparız.ama böyle bişey yapmış bile olsa eşin pişman değil.anladığım bu benim.dün gece uyurken gidip telefonunu aldım ve baktım her şeye görüşme dökümünü aldım ve baktım ki en çok konuştukları listesinde o kişi var. her şeyi anlarım bana desin ki iş öğretiyorum o kadar aradı desin ki birlikte iş yapıyoruz desin ki düşünüdüğün gibi bşy yok. peki bana o akşam yaşananları karısının yanında cilveli cilveli konuşmasını nasıl açıklayacak
aynen aynen ve ben kafayı yiyeceğim hadi diyelim ben yanlış anladım sen yanımda konuştun hata yaptın insan demez mi ya bir dakika sn yanlış anladın bnm görüşütüğüm kimse yok niye niye niye demiyorCanım anlamadığım şu.eşin bu kadar salakmı ki bunu sana göstere göstere yapsın.bide sana yok bana karışamazsın filan demeler.insanlar hata yapar.insanız sonuçta hata yaparız.ama böyle bişey yapmış bile olsa eşin pişman değil.anladığım bu benim.
bu sabah işe gelirken biranda fark ettim ki ben yapamıyorum asla affedecek yüreğim midem yokmuş yani ben hayatımda bana ciddi anlamda yanlış yapanları sonu ne olursa olsun bıçak kesip çıkarmışımdır hayatımda iş kocama gelince de aynı şeyi bu sabah fark ettim ben bunları unutup devam edemem.
sürekli acaba biriyle mi görüştü diye ömür geçiremem sadece bu yılın sonuna kadar bekliyorum inanılmaz bşy olmazsa ayrılmaktan başka yolum kalmaz bana.
şu an konuşmuyoruz ayrı uyuyoruz hadi ben anladım kendi derdimi sen neyin derdini tutuyorsun da bana tavırlısın beni acılar içinde izliyorsun
ben herşeye bir açıklama bulsun diyorum peki bana karşı bu acımasızlığına ne diyecek açıklama yapmamasına benim hayatıma karışma demesine ne cevap verecek.
sabahın köründe baş ağrısı 9 da uyuyan ben şimdi uykular haram kaç gündür saat 2 gibi uyuyorum zorlaya zorlaya iş var diye kendimi ayakta tutmaya çalışyorum.
benm kocam eşim sevdiğim adam bunu yaptıysa hiç birinizin kocasına güvenmiyorum bayanlar.
şu an çok kötüyüm bir anda karar verip hemen gidip dava açmak istiyorum. eşim resmen bana istediğini düşün diyor ben artık nasıl bu evliliğe devam edeyim. sinir krizi geçireceğim iş yerinde resmen sadece annem için duruyorum o benden herkesten daha çok üzülecek yaşadıklarıma kadın duysa kalp krizi geçirir. zor tutuyrm kendimi eğer ben gidip dilekçe verip dava açarsam asla geri dönmem bana suçsuz olduğunu ispat etse bile dönemem çünkü o duruma gelmiş bir evlilik herkes tarafından herşey duyulmuş ben nasıl o adamla geri başlayayımeşin beğenilme duygusuyla aşırı ego geliştirmiş o sanıyor ki sen olmasan da herkes yoluna kul köle olacak ama düşüşü kötü olacak buraya yazıyorum herkes elini eteğini çektiğinde görecek dünyanın kaç bucak olduğunu
ben çok kötüyüm ellerim titriyor su an ben dayanamıyorum neyi bekliyorum bu saatten sonra onunla aynı yatağa girmeyi bile istemiyorken neden bekliyorum bana ispat etse herşeyin bir açıklamasını sunsa bile ben eski ben değilim neden son duruma gelene kadar kendimi üzüp bitiriyorum.Canım herkesin kocası kendine hoş gelir...
Belki senin bu olaydan önce eşinde aman aman ne güzel yanları var dedigin adam tipine başka birimiz asla normal degil diyecegimiz biri eşin.
Söylediklerinden anladıgım kadarıyla af etsen dahi, asla bu konuyu rafa kaldıramazsın,ki kaldırma,
Ne hali varsa görsün madem
ben çok kötüyüm ellerim titriyor su an ben dayanamıyorum neyi bekliyorum bu saatten sonra onunla aynı yatağa girmeyi bile istemiyorken neden bekliyorum bana ispat etse herşeyin bir açıklamasını sunsa bile ben eski ben değilim neden son duruma gelene kadar kendimi üzüp bitiriyorum.
çok düşündüm izin alıp karar verene kadar ailemin yanına gitmeyi ama gelin görün halimi ben kuş gibi köşeye sıvışan dizlerimi göğsüme çekip saatlerce uzanıp düşünen ben yüzü bembeyaz hiç bşy yemeyip hiç konuşmayan çektiği acı son derece yüzüne yansıyan ben nasıl gidip bu çaresizliğimi acımı anneme göstereyim gidersem eminim orada kriz geçirim anneme bunu yapmam.Canım, yapma bunu kendine,imkanın varsa evden uzaklaş,kafanı topla,bu kadar yıpratma,saglıgına zarar.
çok düşündüm izin alıp karar verene kadar ailemin yanına gitmeyi ama gelin görün halimi ben kuş gibi köşeye sıvışan dizlerimi göğsüme çekip saatlerce uzanıp düşünen ben yüzü bembeyaz hiç bşy yemeyip hiç konuşmayan çektiği acı son derece yüzüne yansıyan ben nasıl gidip bu çaresizliğimi acımı anneme göstereyim gidersem eminim orada kriz geçirim anneme bunu yapmam.
benim dediğim o güne kadar düşündüğünüz gibi ilgisiz soğuk bir evliliğim yoktu kimsesiz babamın evine geldi tek başına üzerimde eşofmanlarla yüzüğü taktım. askere gitti tek kuruş ailesi göndermedi ondan bundan borç alıp ona gönderdim hep. gelinliğimi gelin ayakkabımı ben kendim aldım aldığım nişan elbisesini giymek nasip olmadı ailesi bana şahsi senle bir sorunumuz yok deyip beni sürekli kötü ettiler herkese tek dertleri oğulları evlenmesin onlara baksın buna da tamam deyip bırakmadım onu. evlendim üç yılda sevgim daha da arttı iki dakikaya bir oturduğu koltuğa gidip saatlerce öpüp koklayıp sabah erkekn kalkıp herşeyini hazırlayıp öpüp işe giderdim evin koridorunda karşı karşıya gelsem dakikalarca sarılırdım işe gittikten sonra gün içerinde 5 6 kez arayıp sni çok özledim akşam olsun yuvamıza gidelim sana sarılmak istiyorum derdim etrafımdaki herkes ona olan sevgimi aşkımın farkındaydılar. her şeyde arkasında oldum onu daha iyi yere getirmek için onla çalıştım hasta olduğum halde iki büklüm kalkıp aç kalmasın diye ona yemek hazırladım hep. bu anlattıklarım belki okuyanlar için basit ve anlamsız olabilir beni anca bu kadar fedakarlık yapana evli bir kadın anlar. evet erken uyuyordum dizlerine yatar öyle uyurdum beni geç bir saatte yatağıma götürür oturmaya devam ederdi. tabi ki hep böyle değildi her sofraya oturduğumuzda televizyonu kapatıp sohbet edelim evde sadece ikimizin sesi olsun derdim onla daha fazla vakit geçirmek için eve kendime bağlamak niyetiyle değildi yaptığım her şey isteyerek aşkla yaptım. bakımıma kişisel temizliğe gelecek olursak bu konuda asla geri kaldığımı düşünmüyorum eğer yatak odasıysa sanmıyorum. onun ki sadece heyecan tabi zamanla heyecanı tutkulu aşka dönüşecek biliyrm herşeyin farkındayım.Bence eşiniz sıkılmış, yapacak olsa yanında konuşmaz diyenler olmuş ama bal gibi de konuşur, bi kere adam takmıyor. Sen benim hayatıma karışamazsın demiş evde telefonla konuşması mi anormal? Evliliğiniz artık ev arkadaşlığına dönmüş üzgünüm. Siz de çok yoğun çalışıp eve yorgun argın gelmekten bunu farkedememissiniz. Tüm gün istesiniz eve gelince de 9-10 gibi uyuyorsunuz eşinizi günde bir kaç sat görüyorsunuz, dışarda ne yaptığını bilmiyorsunuz haliyle, eve sadece uyumaya geliniyor gibi bi durum sezdim.
Bence bu kadar yıpratmayin kendinizi, durum ne kadar iç açıcı gorunmese de, net bir delil de yok. Ayrıca ilişkiniz ilk zamanlarda nasıldı bilmem ama son durumda ortada büyük bir aşk, büyük bir sevgi ve bağlılık görmedim ben iki taraftan da. Siz de çok boşlamissiniz sanki o olay bir anda sizi kendinize getirmiş bir anda eşinizin ilgi göstermesini istiyorsunuz ama uzun süredir adamın bu ilgisizligi monotonluga dönerken ses çıkarmayacak onu siz alıştırmissiniz şimdi gerek duymuyor. Ben de sizin gibi aldatmanın şüphesinden bile gemileri yakarım devam edemem ama evli değilim, siz biraz daha gözlemleyin ve bu süreçte kendinizi de ihmal etmeyin. Allah daha beterinden saklasın. Eger yapıyorsa da tamamen acizliginden karaktersizliginden yapıyordur. Sonunda yalnız kalacak olan kendisi emin olun. Siz kararlı ve net bir şekilde tepki koyunca zaten etekleri tutusacak onun şu an ciddiye almıyor sözde
yok gelir özür diler sarılmaya çalışır ben sensiz yapamam diye resmen yalvarırdı. evet inat ederdi bazı şeyleri ama konu aldatma olunca nasıl bir inat edebilir ortada bşy yoksa neden bana bşy demiyrsn. şimdi düşününce benm eşim bir yılda değişmiş ben görmemişim. bana kaç kez benm hayatım demiş ben duymamışım şimdi bunun farkına varıyorum.Konu sahibi huyu nasıldır mesela? yani normalde huyu böyle midir sebepsizce günlerce trip atar mı, haksızken bile küser mi, inadı var mı.
yok gelir özür diler sarılmaya çalışır ben sensiz yapamam diye resmen yalvarırdı. evet inat ederdi bazı şeyleri ama konu aldatma olunca nasıl bir inat edebilir ortada bşy yoksa neden bana bşy demiyrsn. şimdi düşününce benm eşim bir yılda değişmiş ben görmemişim. bana kaç kez benm hayatım demiş ben duymamışım şimdi bunun farkına varıyorum.
Sizce sizin eşiniz bir gün içinde tanıdığı bir kızla şakalaşsa sizin yanınızda siz de deseniz ki ne yapmaya çalışıyorsun eşiniz dese bu benm hayatım karşıma dese sizin tepkiniz ne olur onun dediği gibi hayatına saygı mı duyardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?