canım adamı başıma kaldırdım kendimden önce o dedim hastayken bile onun yemesi içmesi kıyafetini düşündüm neyini eksik ettim ki ilişkiyi canlı tutayım evin koridorunda karşılaşsak bile yarım saat sarılan öpen biriydim daha ne yapayım adamın gözü açmış anladımki sorun bunların eksik ya da fazla olması değil erkekler her dönem macera ararmışİnşallah düşündüğümüz gibi olmaz çok kötü bir durum :/ Annemde ikinci evliliğinde aldatılmıştı aynı evde çok gördüm çilesini. Şakın eşine zıt gitme,sinirlenip hesap sorma evden de uzaklaşıyorlar bu defa. İlişkinizi canlı tutmaya çalış istediği şeyleri yap vs
benim tarzım değildi öyle kimle konuşuyorsun neden samimi konuştun diye sormak o an eşimin takip eden gözlerini görünce tutamadım kendimi. şimdi eve dönermiyim bilmiyorum ama dönersem asla konusunu açmayacağım aynı hatayı yapmayacağım bulduğum anda önüne koyup yolun açık olsun demek olacak.İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz çok kötü bir durum :/ Annemde ikinci evliliğinde aldatılmıştı aynı evde çok gördüm çilesini. Şakın eşine zıt gitme,sinirlenip hesap sorma evden de uzaklaşıyorlar bu defa. İlişkinizi canlı tutmaya çalış istediği şeyleri yap vs
Tabii ki asla yutulacak bir şey değil. Fakat önce kesin mi diye bir anla bence sonra pişman olmamak içinbenim tarzım değildi öyle kimle konuşuyorsun neden samimi konuştun diye sormak o an eşimin takip eden gözlerini görünce tutamadım kendimi. şimdi eve dönermiyim bilmiyorum ama dönersem asla konusunu açmayacağım aynı hatayı yapmayacağım bulduğum anda önüne koyup yolun açık olsun demek olacak.
O kadının işyerine gideceğini nereden biliyordunuz size neden detay verdi ki şu kadına şu kişiye gidiyorum diye. Aynı kadın olduğunu nasıl anladınız? ayrıca çalışıyormuşsunuz ne zaman eşiniz geldi de takım elbise giydi akşam mı gitti. Hem bir işler olsa yanınızda konuşmazdı çok mantık dışı yani bence.[/QUOTE
o gün eve geldim baktım kıyafet değiştirmiş sabah giydikleri sepetteydi. erken gelip gitmiş akşam neyse akşam saat 11 gibi geldi yeni bir firmayla anlaşmışlar ortak çalıştığı bir bayan var onla o firmaya daha önce gittiğini biliyrdum olabilir iş dedim takılmadım. akşam geç gelince dedim yoruluyorsun yok dedi zaten ben istedim gitmeyi neyse tamam dedim ama dedim niye üzerini değiştirdinki ne gerek var takım elbise giymeye dedim kendince bşyler dedi üzerinde durmadım.
detay vermedi sadece öyle gittiğini söyledi zaten o gün bşyler olduğuna eminim aynı kadın olduğunu düşünmemin sebebi firmadaki bayan dedi kapatırken telefonu ve o bayana iş öğretiyordu yine tatlı tatlı iş anlattı iki dakika öyle karar verdim geçen gittiği firmadaki kadın diye.
neyse diyelim yanılıyorum bir erkek nasıl karısına derki ben istediğimle konuşurum karışamazsın benm hayatım.
tmm kendi hayatı olduğunu düşünüyorsa açık açık desin herkes kendi yoluna baksın ben onu bağlamıyorum ki
sadece beni aptal yerine koyma diyorum o kadar
kurt un aklına kuzuyu sokma... bence hiç sorma üsteleme sessiz sessiz izle moralini de hiç bozmamerhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu süre içinde hiç eşimden şüphelenmedim beni aldatıyor mu diye .bu konuda çok rahattım hiç dert etmezdim kendime peşine düşmezdim olacağı varsa muhakkak ki ben görürüm diye.
yaklaşık olarak 1 aydır sebebini tam olarak bilmiyorum bir anda bir güvensizlik başladı şimdi düşününce küçük küçük şeyler beni daha çok şüpheye itiyor. kendisine bu durumu söyledim sadece yaptığı bana ters davranarak ne demek istyrsn demek oluyor.
dün akşam telefonla birini aradı iş için bir bayan baktım çok samimi konuşuyor samimi derken işte senli benli normalde asla iş hayatında biriyle senli konuşmaz baktım konuşurken bi yandanda beni takip ediyor gözleriyle onu öle takip ettiğini görünce şaşırdım kim dedim. neyse kapatalım iyi akşamlar dedi. telefondan sonra tekrar kim dedim 45 yaşındaki kadından mı kıskanıyorsun dedi. 45 deyince üzerinde durmadım kapattım konuyu sabah işe geldim kafama takıldı bu adam kendisinden buyuk birine neden sen diye hitap etsin. ve biraz düşününce bundan iki hafta önce o konuştuğu kişinin iş yerine gittiğini biliyordum iş gereği gidecekti ve o gün eve gelip kıyafetlerini değiştirip takım elbise giyinip koku sürülüp çıkmış eve gelince anladım.
eşime soruyorum sadece yaptığı bana kızmak ne demek istiyorsun demek.o bana oturup bir açıklama yapmadığı için ben konuyu kapatamıyorum ve içim içimi yiyor.
kızlar acaba ben mi yanlış anlıyorum. ben mi abartıyorum. lütfen yardımcı olun yol gösterin
yönlendirme yapmış senin bişeylere ulaşmanı ondan gizli açıkça engelliyor . ben telefonla konuşmasından değil bundan çok büyük şüphelenirdim.evet olabilir ama ona hissettirmeden almalıyım bu da mümkün değil herşeyi çok iyi biliyor herşeyden haberi oluyor izinsiz bşye bakınca hemen yönlendirme yapmış anında haberi oluyor döküm almam sıkıntı
haklısınız aldatmayan adam kendini anlatır konuşur. ve şimdi bundan sonra nasıl yol alaqcağımı düşünüyorum içimdeki kafamdaki herşey bitti.Tecrübeli birisi olarak, gerçekten kadın hissediyor.Yani tüm olanlara kılıf uydurabilirim ama siz ona soru sorduğunuzda o manasız saçma, agrasif savunma tarzı ve ukalalığı.Çok üzgünüm ama klasik aldatan erkek tavrı.
yok artık izlemeye gerek görmüyorum ben anladım anlayacağımı adam inkar etmiyor ki peşine düşeyim şimdi bu saatten sonra nasıl kendime yeni bir hayat kurarım ona bakmam lazımkurt un aklına kuzuyu sokma... bence hiç sorma üsteleme sessiz sessiz izle moralini de hiç bozma
gözümle görmeye ispatlayıp ona işte hadi inkar et demeye artık ihtiyaç duymuyorum evet belki ileri boyutta bşy yaşamıyordu ama ben eşimde başkasına karşı ilgi duyduğunu gördüm. daha yeni evliydik hiç bşyinin eksik etmedim kendimi suçlamıyorum eşimin neden bunu yaptığını biliyorum beğenilme duygusu. biri ona beğendiğini gösterdi oda kaydı hepsi bu başka bir açıklaması yok. bu bile benm evliliğimi bitirmeye yeterli ama süreçler sancılı herşeyi düşününce cesaretim kırılıyor ama onla da devam edemem ne yapacağımı bilmiyorumKadından etkilenmiş gibi görünüyor. Kurcalasanız bir sürü olay çıkar
Size olan o ani çıkışlarla bile kendini ele vermiş aslında saygısızca
sizce bu konuda haklı mıyım eşime sen çok samimi konuştun o kadınla dedim bana verdiği cevap sana mı soracağım kimle nasıl konuşacağımı. ben eminim bana şunu yapmaya çalışıyor ona asla bu konularda karışmamam hayatına dikkat etmemem gördüğümde bile konuşmaya hak buldurmamaya çalışıyor
zaten ben aldatmaya ramak kalayı gördüm bu da bnm kötü olmama boşanmayı düşünmeme yetki ben kaç gündür uyumuyrm yemek yemiyorum hasta gibiyim yüzümden herşey anlaşılıyor herkes soru soruyor neyin var diye ama onun umrunda değil işini gidip geliyor uyuyor uyanıyor televizyon izliyor gülüyor yemek yiyor. boşanmayı ciddi anlamda düşünüyorum sadece biraz cesarete ihtiyacım var ve pazartesi karar vermiş olacağımHaklisin mutlaka takip et bunlar supheli hareketler yani belki bisey yapmamistir daha ama belkide niyeti bozmustur erkeklerin hepsi ayni anacim bi kadin azicik ilgi gosterse azicik baksa bunlar kendini brad pitt saniyo popolari kalkiyo ama caktirma iste dahada hircinlasmasin
Özellikle cevap yazmakine için üye olup bu kadar uzun yazdığınız için çok tşk ederim eşim erkek olmasına rağmen çok baskı içinde yetişmiş biriydi tanıştığımızda herseyden korkan borçlanmaya bile cesareti olmayan biriydi ailesinin durumu olmadığı için evliliğimize karşı çıktılar bnle evlenmesin diye bni bir şehre kötü ettiler bunları yazarken ağlıyorum askere gitti hep arkasında durdum maddi manevi yolunu bekledim herkes gözümün içine bakarken bnm gözüm ondan başkasını görmedi dünyayı karşıma aldım annemin yalvarmalarini dinlemeden evlendim herşey çok güzeldi taki o akşama kadar ve ben anladim ki sevdiğim uğruna herşeyi verdiğim adam bildigim adam değilmiş evde onun sözü geçerdi çalıştığım bir aylık maaşımı eline verirdim hesap kartım bile kendisindwydi bir yere gidilecekse o demeden gitmezdim daha nasıl kendi egemenliği eksik bırakmış olabilirim bir kadın eşini tanır emin olun onunki ne kıskandırmak ne de beğenilme duygusu o benden önceki hayatında hiç bir kız ona yaklaşmamiş üniversite ortamında bile şimdi birinin beğendiğini görünce uğruna bir dünya insana kafa tutan birini unuttu az önce konustum dediğiniz gbi sakince bna neden hiç açıklama yapmadın neden bna bunu yaptın bn ciddi anlamda boşanmayı dusunuyrm dedim ve verdiği cevap sen bilirsin ardından ayakta durmak için bsyler atıştırmak için masaya oturdum bir anda ağlama krizine girdim eşim dediğim insan karşımda sadece bni izledi sizce bn mi hatalıyım halenMerhaba, konunuzu tesadüfen okuyup sırf cevap yazabilmek için üye oldum.
Eşiniz için kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptığınızı söylemişsiniz, muhtemelen birlikteliğinizin hemen her alanında özverili ve koruyucu bir eş oldunuz. Belki bu durum eşinizde rollerin tam tersi şekillenmesi gerektiği düşüncesiyle kendi erkeklik rolü konusunda özgüven eksikliğine sebep oldu. Ya da fazlaca korunup kollanmak onu kıskanmadığınızı, kaybetme endişesi duymadığınızı hissettirerek ego tatmin ihtiyacını artırdı. Belki bir erkek olarak irade sergileyeceği, inisiyatif sahibi olacağı, güçlü hissedeceği bir evlilik hayal ediyordur. Çünkü biliyorsunuz erkekler güçlü kadınlar karşısında yetersizlik hissine düşerler.
Bunların hepsi belkiler ama aklınızda bulunması bu kadar önemli bir karar arefesinde bence önemli. Eşiniz çocukça bir kararla karısını biraz kıskandırmak istemiş ve eline yüzüne bulaştırmış olabilir mi? Ya da siz koruma iç güdüsünü biraz abartıp eşinizin beğenilme, onaylanma, kıskanılma ihtiyacını farkedememiş olabilir misiniz?
Ne kadar kırılmış olduğunuzu tahmin edebiliyorum fakat çok iyi düşünün, tatlı dille sakince yeniden konuşmayı denemeden geri dönülmez bir karar almayın. Allah yardımcınız olsun.
Bir haftada 2 kilo verdim yürüyecek gücüm yok ise zorla gdyrm bir dilim ekmegi bitiremyrm bn bsy de emin olup takip etmem bn öyle görüştüğü kişiyi bul ortaya çıkar bnm tarzım değil bnm eşimin içinde varmış o bni yıktı biraz zamana ihtiyacım var bu şehirde gidecek kimsem yok ailem uzakta şimdilik aynı evdeyim onun şimdi hiç bsy umrunda değil çünkü burnu çiçeğinde goruyrm ne bnm ağlama krizlerim ne hiç bsy yiyemem hiç bsy onun umrunda değil biliyrm üzüldüğüm bn bunları hiç birini hak etmedim 3 yıl geçti halen önceki travmayı atlatamadım şimdi başka bsyle sınav oluyrm bn çok güzeldim gelin oldum annem bile kızına allahım bu nedır kimdir diye keşke snin gbi güzel olsaydım dedi düşünün üç yılda çok yiprandim eşimin ailesi bni bitirdi kuzenlerim bni görünce ne olmuş sna bi insan nasıl böyle değişir dyrlar soruyrm size değermiydiMerhaba, konunuzu tesadüfen okuyup sırf cevap yazabilmek için üye oldum.
Eşiniz için kimsenin yapmayacağı fedakarlıklar yaptığınızı söylemişsiniz, muhtemelen birlikteliğinizin hemen her alanında özverili ve koruyucu bir eş oldunuz. Belki bu durum eşinizde rollerin tam tersi şekillenmesi gerektiği düşüncesiyle kendi erkeklik rolü konusunda özgüven eksikliğine sebep oldu. Ya da fazlaca korunup kollanmak onu kıskanmadığınızı, kaybetme endişesi duymadığınızı hissettirerek ego tatmin ihtiyacını artırdı. Belki bir erkek olarak irade sergileyeceği, inisiyatif sahibi olacağı, güçlü hissedeceği bir evlilik hayal ediyordur. Çünkü biliyorsunuz erkekler güçlü kadınlar karşısında yetersizlik hissine düşerler.
Bunların hepsi belkiler ama aklınızda bulunması bu kadar önemli bir karar arefesinde bence önemli. Eşiniz çocukça bir kararla karısını biraz kıskandırmak istemiş ve eline yüzüne bulaştırmış olabilir mi? Ya da siz koruma iç güdüsünü biraz abartıp eşinizin beğenilme, onaylanma, kıskanılma ihtiyacını farkedememiş olabilir misiniz?
Ne kadar kırılmış olduğunuzu tahmin edebiliyorum fakat çok iyi düşünün, tatlı dille sakince yeniden konuşmayı denemeden geri dönülmez bir karar almayın. Allah yardımcınız olsun.
Bn bildiğim halde gordugum halde kalıp devam edemem çünkü sinir hastası olurum bigun aşağı atarım kendimi ve zararın neresinde dönersem kardır bırakırım yaşım genç çocuk da yok niye onun malını çoğaltmak için ona çalışayım bn bu evi yapmamak için şuan zor duruyrm nasıl devam ederimBir kadın erkeğinin nefes alışını tanır.Maalesef çoğu erkeğin elinde oyuncak oldu evliliklerimiz
Yakaladıktan sonra kimi ardına bakmadan çekip gitti kimi çaresizlikten kalıp kocalarının yalanlarına hehe demek zorunda kaldı.
Benim size tavsiyem gidemeyecekseniz bırakamayacaksanız hiç eşelemeyin!Evet tereddütler soru işaretleri buna izin vermiyor ama araştırıp yakaladıktan sonrada aynı evde mutlu bir evlilikte yaşanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?