Kocama isminden baska seyle hitap edemiyorum

ben eşime aşkım bitanem tarzı birşey hiç söylemedim. bebişim tosunum tosuncuğum falan diyorum çok takma yani. benim ağzıma hiç yakışmıyor zaten aşkım falan

Bizde bıraktık. Misal : Adı Mahmut ise: Maho. Benim adım Zeynep ise: Zeyno. kızgınsak birbirimize Mahmut! Zeynep!

Yah bu adam bana kusum derdi hayatim sevgilim omrum vs demedigi yoktu
Ben ona cinkus bile derdim
Bugun 3 kez telde konustuk.
2 mesaj attim canim bile diyemedim

başkalarının yanında söyleyince ne olacakmış?
herkes herkese ismiyle hitap edebilir fakat aşk sözcükleri söyleyemez.
bunu eşinizle konuşun derim.

eşim bana 1-2 kere ismimle hitap etti Allah'ımmmm nası bi bozuldum, istemsiz gittim bir tane patlattım . bi de adama "bi daha bana hsos deme" dedim ne diyecekse. aslında öle acaip romantik filan da değilizdir de alışkanlık işte. siz de haklısınız. ben var ya afedersiniz hödük gibi bir kadındım hala da öle sayılırım. zar zor adama canım filan demeye başladım. şimdi anneannesinin yanında bile "bitanem, hayatım" filan diyorum.
eşinize gurur yapmayın, o sizin hayat arkadaşınız. oturun, konuşun. ben böle sölemek istiyorum sen de kullanırsan alışırım deyin. kocadan utanılır mı ya? evlilik hayatımızın hepsi neredeyse, istediklerinizi söyleyin ki bilsinler, anlamaz bu erkekler böyle ince şeyleri.

İnsanın hevesi bir kırıldım mı toparlanması zor oluyor
O size diyor mu peki ?

Ben hayatım bebişim bebişko bebiş kafası ve bunun gibi şeyler eşim genelde gülüm der benim dediklerimide söyler bazende hatun kısmısı der ama aşkım bize göre değil nedense

Ben bile alistiysam herkes alisir ama benim durumumda esim tanistigimizdan beri soyletme cabasindaydi, cekindigimi biliyodu. İsmiyle hitap etmiyodum zaten bu yasakti ama yuzyuzeyken ter basiyodu cunku hitap etmeden konusmaya calisiyodum. Evleneli birbucuk sene oldu simdi askimlar sevgilimler askitomlar nasil cikiyo agzimdan farketmiyorum bazen baskalarina bile agzimdan kaciyor. Yani diye diye alisiyor insan. Sizin durumunuzda esiniz sanki orali degil cabanizi gormuyor sizin icin onemini de bu yuzden farketmiyor. Mesajda yazdiginiz halde niyetinizi anlamamis bile. Bence oturup konusmalisiniz. İsteklerinizi duygularinizi kirginliginizi konusabilirsiniz. En azindan icinizden gecenleri bilir.

Babam eşime aşkım canım deyince çok seviniyor. Ne güzel mutlular diye. Kendisi anneme adıyla hitap eder oysa. Bazıları demişya aşkım hayatım demek gösteriş diye. Hiç alakası yok o bir alışkanlık.

Ya ben sevdigim beyle evlensem bi de bana aşkım dedi diye kızsa bozulmazdm daha cok isve cilve yapıp "ama ben aşkımı cok seviyorum ne yapaym aklim tutuluyor snei görünce düşünemiyorum ki bisey" falan diye isi sımarıklıga vurur konuyu kapattırırdm yani. Nedir ki :)

Bence simdi mesajda aşkım bitanem sevgilim falan diye baslasanız yeni bir heyecan gelir iliskinize. Hani sanki ilk flört dönemindeymissiniz gibi :) o demese bile siz yazmaya devam edin. Muhakkak o da baslar :)

Kusura bakmayin mesajlariniza donemedim. Zira esime su an guzel hitap degil ismini bile söylemek istemiyorum.
Delirtti beni gece gece
Mune konumu kapatabilir misin lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…