İyi yaptın canımm..Ya abarti olani ben de sevmiyorum dogrusu. Ama herkesinki kendibe degerlidif bence.
Benim istedigimde sizinki gibi olmasi ama ev disari ayrimini yapamiyorum.
Deniyorum. Simdi mesaj attim canim bu gun ne pisireyim diye
Secenekler ne canim yazmis :)İyi yaptın canımm..
Arada haberdar et bizi mutlaka,ben pek meraklandım şimdi..
Onemli olan hitabin ne oldugu degil ki sevgi dolu olmasi.Eskiden eşime x-Can derdim, sonra herkes demeye başladı ne alakaysa:)
Şu aralar ortamlarda z-bey diyorum, sadece bana özel oldu
Aşkım falan hiç demem, yalnızken Can'ım derim
Siz ama çok dert etmişsiniz, Can'ım dan başlayın ilk zamanlar, alışınca diğerlerine geçersiniz
Hahaha simdi izledim cok komikmisAklıma Dilber Ay geldiAşkitom derse eşimi vururum mu öyle bişey demişti Ne kadın ya
Biri aşkım deyince kafamda "neredesin aşkım buradayım aşkım" şarkısı çalıyor , benim için de hiç romantikliği kalmadıAklıma Dilber Ay geldiAşkitom derse eşimi vururum mu öyle bişey demişti Ne kadın ya
Ya eski kafali olunca boyle oluyor.başkalarının yanında ya da ailelerin yanında aşkım hayatım vs demenin ne kötü yanı varki anlamadım ben, hatta güzel bişey bence, ben olsam benim çocuğum eşiyle böyle konuşsa ne güzel çocuğum mutlu diye sevinirim
Belki de bu konu sırf bu yüzden bu kadar uzamıştır. :) Birbirinizle kırıldığınız, kızdığınız her konuyu sakin sakin konuşabiliyor olmanız lazım. Çift olmak bunu gerektirir. Bazen karşımızdakine çok fazla sorumluluk yüklüyoruz. Erkeklerin bakış açısı bizimkinden çok farklı. Gururunuzu incittiğinin hatta gerçekte ne kadar alındığınızın bile farkında değildir bence. Düz mantıkla yaklaşıyorlar her şeye, yapıları buna daha uygun. :)Gururumdan dolayi evde suslu giyinmeye bile cekiniyorum
Doğru aslında gizem olayıBence bu isin pek esprisi yok. Yani surekli askim dersen de o askim onun adi gibi oluyo. Hatta ismini soyleyemiyosun. Bence boyle alistiysaniz bozmaya gerek yok illa ki. Sex esnasinda soylemeniz olaya gizem katiyomus ne guzel
Kendine kucuk seyleri buyuk mesele haline getirme derim canim bunlar cok onemsiz seyler bende sevmem.hic.milletin yaninda askimli canmli cicimli konusmayi esimde olsa mesefa olmali aramizda en azindan milletin yaninda . bak canim.sen kimsenin ev halini bilemezsin herkesin yaninda hayatim canim der eve gider kadinin afedersin agzna eder .o yuzden kimseye bu konuda ozenme . cok kucuk seyler bunlar gercekten7 yillik evliyiz. Biz sevgiliyken ismimizi sadece kirgin oldugumuzda kullanirdik. Simdi ise sadece duz isimle hitap eder olduk.
Esim insanlarin yaninda bi iki bebegim, hayatim dedim diye cok kizdi yeni evliyken. ben de agiz aliskanligindan kimse var mi yok mu bakmiyordum. Aliskanligim gitsin diye yalnizken de kullanmadim hitaplari. Oyle oyle sogudum sanirim. Simdi yalnizken de edemiyorum. Etmek istesem de dilimin ucuna geliyor soylemiyorum. Esim de soylemiyor.
Mesajlasirken yazayim diyorum onda bile yazip siliyorum.
Sadece cinsellik sirasinda kullanilir oldu guzel hitaplar bizde.
Bir insan esine canim bile diyemez mi?
Sanki dersem gururum kirilacak gibi hissediyorum.
Ama eslerine sevgiyle hitap edenleri gorunce kiskaniyorum.
Esime niye hitap kullanmiyorsun deyince dalgasina 3-5 hitap soyluyor arka arkaya. Sonra sen niye kullanmiyorsun diyor?
Nasil cozulebilir bu durum? Gercekten rahatsizim bu durumdan.
Canim sut ve ekmek alir misin gelirken yazdim. Sonra canimi silip gonderdim.
Kadinlar kulubundeki forumdaslara bile daha cok canim diyorum inanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?