Kocama isminden baska seyle hitap edemiyorum

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
7 yillik evliyiz. Biz sevgiliyken ismimizi sadece kirgin oldugumuzda kullanirdik. Simdi ise sadece duz isimle hitap eder olduk.
Esim insanlarin yaninda bi iki bebegim, hayatim dedim diye cok kizdi yeni evliyken. ben de agiz aliskanligindan kimse var mi yok mu bakmiyordum. Aliskanligim gitsin diye yalnizken de kullanmadim hitaplari. Oyle oyle sogudum sanirim. Simdi yalnizken de edemiyorum. Etmek istesem de dilimin ucuna geliyor soylemiyorum. Esim de soylemiyor.
Mesajlasirken yazayim diyorum onda bile yazip siliyorum.

Sadece cinsellik sirasinda kullanilir oldu guzel hitaplar bizde.
Bir insan esine canim bile diyemez mi?
Sanki dersem gururum kirilacak gibi hissediyorum.

Ama eslerine sevgiyle hitap edenleri gorunce kiskaniyorum.

Esime niye hitap kullanmiyorsun deyince dalgasina 3-5 hitap soyluyor arka arkaya. Sonra sen niye kullanmiyorsun diyor?

Nasil cozulebilir bu durum? Gercekten rahatsizim bu durumdan.

Canim sut ve ekmek alir misin gelirken yazdim. Sonra canimi silip gonderdim.

Kadinlar kulubundeki forumdaslara bile daha cok canim diyorum inanin.

Bence soz baslatın ne var ki
tabi ki bu güzel sözcüklere ac oluyor insan
Evlisiniz seviyorsunuz içinizden geldiğince diyin o da zamanla alışır

Ben kizginsam eğer hiç aşkım canım fln diyemem..normalde canım derim hehh bide hayatım :) eşiniz sanki duygularınıza bi kere gem vurmuş biraz zor demek ki oda böyle hoşuna gidiyo bilirsiniz skiniy Jean herkes giyemez buda öle bişey.

esinizin o tutumundan kaynaklanmis. adam istemiyor zaten ne yapacaksiniz illa canim.cicim diyerek? ben de ismiyle hitap edemiyorum.o da bunu garipsiyor.adimi soylersen bakmam diyor vs.. bence benimki sorun

Ben hep adiyla hitap ederim cok nadir de tatlim derim ama benimki daha cok utangacliktan yani ne biliyim askim filan demek cok tuhaf geliyor bana ama cevremdeki arkadaslarimin birbirlerine hitaplarina imrenmiyor da degilim

Bence soz baslatın ne var ki
tabi ki bu güzel sözcüklere ac oluyor insan
Evlisiniz seviyorsunuz içinizden geldiğince diyin o da zamanla alışır
Gurur yapiyorum
O cok kizardi bana ismiyle hitap istemezdi. Evlenince bir oduna donustu.
Başkalarının yanında söyleyince niye kızdı ki? Kırmış sizi, içinizden gelmiyor artık haliyle. Bence konuşun bunu, buraya yazdığınız gibi anlatın. Kırıldığınızı bilsin.
Disarida canim de evde ne dersen de diyor. Asiri geleneksel. Konustum tamam diyor bir iki hitap ediyor sonra yine alismamis toto da don durmuyor malesef

Önce konuş eşinle, içinde biriktirdiklerini soru işaretlerini çıkart
Sonra istemesende içinden gelmesede canımlı cicimli hitaplar kullan, içinden gelmesede kullan öyle öyle kendinde alışırsın eşinide alıştırırsın
Bu konuda iş bize düşüyor ne yazıkki, duygudan yoksun adamlara yön vermek lazım.
Canımsız ekmek yoğurt al hiç sıcak değil

esinizin o tutumundan kaynaklanmis. adam istemiyor zaten ne yapacaksiniz illa canim.cicim diyerek? ben de ismiyle hitap edemiyorum.o da bunu garipsiyor.adimi soylersen bakmam diyor vs.. bence benimki sorun
Hayir seviyor aslinda guzel hitaplari ama ben edemiyorum artik. Cinsellik sirasinda aklina geliyor onun da.
Ben hep adiyla hitap ederim cok nadir de tatlim derim ama benimki daha cok utangacliktan yani ne biliyim askim filan demek cok tuhaf geliyor bana ama cevremdeki arkadaslarimin birbirlerine hitaplarina imrenmiyor da degilim
Ben de utanirdim esim sevgiliyken askim de canim de hayatim de bebegim de diye diye alistirdi.
Sonra da milletin icinde deme diye unutturdu :)
Su an utangaclik mi gurur mu ne bilmiyorum. Dilimin ucuna gelse bile kullanamiyorum

İcimden geliyor ama dilime vuramiyorum.
Soylersem siritiyorum, gozlerine bakamiyorum, kizariyorum sanki cok tuhaf bir sey yapiyormusum gibi

Seni kirmis belliki cnim.bende ismiyle hitap ediyorum abes bi durum diilki.ama sen icinden geliyorsa soyle neden kendini soyutluyosun ki yazip siliyosun.esin o senin

Olsun cnm hala icinden geliosa soyle cekinme.ayni sekilde bende bisiyden dolayi esime fena kirginim sen gibi sadece ismiyle sesleniyorum.halbuki benimde hayatim askim demek var hala icimde ama demiyorum (
Sen de soyld icinden geliyorsa, soylemeye soylemeye cok absurt gibi geliyor hitap etmek zamanla

İcimden geliyor ama dilime vuramiyorum.
Soylersem siritiyorum, gozlerine bakamiyorum, kizariyorum sanki cok tuhaf bir sey yapiyormusum gibi
Hiç yapmadığın bişey düşün ilk yapacağın Zaman tedirgin olursun sonra alışırsın, farketmezsin bile Nasıl yaptığını
Onun gibi alıştırabilirsin kendini
Utansanda Bi anda söyle geç
50lik 60lık kendinden geçmiş teyze amca modunda takılmayı bırakın, Şirin hitaplar aradaki bağı kuvvetlendirir
Siz karı kocasınız aranızda kibirden gururdan kaleler olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…