Gurur yapiyorumBence soz baslatın ne var ki
tabi ki bu güzel sözcüklere ac oluyor insan
Evlisiniz seviyorsunuz içinizden geldiğince diyin o da zamanla alışır
O cok kizardi bana ismiyle hitap istemezdi. Evlenince bir oduna donustu.Ben kizginsam eğer hiç aşkım canım fln diyemem..normalde canım derim hehh bide hayatım :) eşiniz sanki duygularınıza bi kere gem vurmuş biraz zor demek ki oda böyle hoşuna gidiyo bilirsiniz skiniy Jean herkes giyemez buda öle bişey.
Disarida canim de evde ne dersen de diyor. Asiri geleneksel. Konustum tamam diyor bir iki hitap ediyor sonra yine alismamis toto da don durmuyor malesefBaşkalarının yanında söyleyince niye kızdı ki? Kırmış sizi, içinizden gelmiyor artık haliyle. Bence konuşun bunu, buraya yazdığınız gibi anlatın. Kırıldığınızı bilsin.
Hayir seviyor aslinda guzel hitaplari ama ben edemiyorum artik. Cinsellik sirasinda aklina geliyor onun da.esinizin o tutumundan kaynaklanmis. adam istemiyor zaten ne yapacaksiniz illa canim.cicim diyerek? ben de ismiyle hitap edemiyorum.o da bunu garipsiyor.adimi soylersen bakmam diyor vs.. bence benimki sorun
Ben de utanirdim esim sevgiliyken askim de canim de hayatim de bebegim de diye diye alistirdi.Ben hep adiyla hitap ederim cok nadir de tatlim derim ama benimki daha cok utangacliktan yani ne biliyim askim filan demek cok tuhaf geliyor bana ama cevremdeki arkadaslarimin birbirlerine hitaplarina imrenmiyor da degilim
İcimden geliyor ama dilime vuramiyorum.Önce konuş eşinle, içinde biriktirdiklerini soru işaretlerini çıkart
Sonra istemesende içinden gelmesede canımlı cicimli hitaplar kullan, içinden gelmesede kullan öyle öyle kendinde alışırsın eşinide alıştırırsın
Bu konuda iş bize düşüyor ne yazıkki, duygudan yoksun adamlara yön vermek lazım.
Canımsız ekmek yoğurt al hiç sıcak değil
Ne mutlu size :)Bizde hic birbirimize ismimizle hitap etmedik
Cok kirdiSeni kirmis belliki cnim.bende ismiyle hitap ediyorum abes bi durum diilki.ama sen icinden geliyorsa soyle neden kendini soyutluyosun ki yazip siliyosun.esin o senin
Bazen bende ismini söyleyeyim diyorum söyleyemiyorumNe mutlu size :)
Cok kirdi
Ama bu 7 yil onceydi.
Vallahi biz de boyleydik. İsimle hitap buzz gibi gelirdi.Bazen bende ismini söyleyeyim diyorum söyleyemiyorum
Anne baba yaninda bile ismimle hitap etmeztabi ben utanirim onlarin yaninda
Dimi.. Zor valla haklisinVallahi biz de boyleydik. İsimle hitap buzz gibi gelirdi.
Sen de soyld icinden geliyorsa, soylemeye soylemeye cok absurt gibi geliyor hitap etmek zamanlaOlsun cnm hala icinden geliosa soyle cekinme.ayni sekilde bende bisiyden dolayi esime fena kirginim sen gibi sadece ismiyle sesleniyorum.halbuki benimde hayatim askim demek var hala icimde ama demiyorum(
Hiç yapmadığın bişey düşün ilk yapacağın Zaman tedirgin olursun sonra alışırsın, farketmezsin bile Nasıl yaptığınıİcimden geliyor ama dilime vuramiyorum.
Soylersem siritiyorum, gozlerine bakamiyorum, kizariyorum sanki cok tuhaf bir sey yapiyormusum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?