Hadislerden bahsediyorumBen hitap olayına çok takılmadım da eşin gidip gelirlen selam vermemesi ve sizinde hoşgeldin güle güle dememesi garibime gitti
Eve girerken selam vermekle ilgili pek çok hadis var onları okumanı tavsiye ederim.
Sizde şöyle düşünün bi eve misafirliğe gittin hg demedi ev sahibi ne kadar cok bozulursun demi istenmediğini düşünür gitmek istersin eşinde boyle dusunuyor olabilir.erkeklerin klasik bi lafı vardır eve gelince güleryüzlü karsılasın diye o hesap..
Kimse içinde demesini istemiyorum zaten yalnizken diyelim yeter. Bi nevi yumuşak sevgi dolu sohbetler istiyorum.Kendine kucuk seyleri buyuk mesele haline getirme derim canim bunlar cok onemsiz seyler bende sevmem.hic.milletin yaninda askimli canmli cicimli konusmayi esimde olsa mesefa olmali aramizda en azindan milletin yaninda . bak canim.sen kimsenin ev halini bilemezsin herkesin yaninda hayatim canim der eve gider kadinin afedersin agzna eder .o yuzden kimseye bu konuda ozenme . cok kucuk seyler bunlar gercekten
Haklisin canim ama artik evlisiniz o nasil icinden geliyosa oyle davransin cunku bir zaman sonra hep.senin demenle soylerse erkekler sikilir yani bende sikilirim bir bayan olarak . herkes icinden geldigi gibidavransin . benimde esim fazla.konusmaz ben de isterdim muhabbet edelim hergun fazla konusmuyo ne yapalim bende fazla konusmuyrm ona ayak uyduruyorm en kisa yol :)Kimse içinde demesini istemiyorum zaten yalnizken diyelim yeter. Bi nevi yumuşak sevgi dolu sohbetler istiyorum.
Küçük dert gibi görünüyor ama yapı meselesi olsa takmazdim. Sevgiliyken ki halini biliyorum adamın.
Nasil değişecek bu algı?"Gururumdan evde süslü giyinmiyorum" demişsiniz.Benim buradan anladığım; en ufak özen,süslenme,sıcaklık,sevgi ifadesini karşıdakine yamanma,kendini pazarlama,karşılıksız cilve (!) gibi algılıyorsunuz.Umarım yanlış anlamışımdır ama önce bu algıyı değiştirmeniz gerek
Eşinizle bu konuda konuşabilirsiniz mesela yani cilve hususunda kendinizi nasıl hissettiğinizle ilgili.Bu konuda kendi kendinize de düşünün,onun güzel bir hitabından ne kadar etkilendiğinizi düşünün.Belli ki eşiniz de sizin girişiminizi mütakiben alışacak samimi konuşmaya,sevgi göstermeye.En ufak sevgi sözünde bile hoşunuza gittiğini muhakkak belirtin.Nasil değişecek bu algı?
Karşılıksız veya değil cilve gibi algıladığım doğru. Bak bana güzel görünmeye çalışıyor düşünecek diye düşünüyorum
Valla hic zorlamayla söylenecek bir kelime değil zira içten gelmezse soyleyemezsin tabi evlilik hayatindan bahsediyorum. Biz hiç isim kullanmayiz hep aşkım hayatım ömrüm..tatli sözün neresi itici anlayamadim hadi bebeğim olsa neyseAşkım ne ya . Bence söylememen daha iyi.
Aşkım aşkım dolanip duruyor millet.Fazlasıyla zorlama ve itici duruyor .
Çekinecek utanacak birşey yok ki ortada, 7 yıllık evlisiniz çokta eski değil evliliğiniz, illa aşkım canım bebeğim demekte gerekmiyor, bizde isim kısaltılır, örneğin ibrahimse ibocum diye seslenirim, İbrahim denilmişse mutlaka ortada ciddi bir konu vardır, ki 22 yıllık evliyiz birbirimize güzel güzel hitap etmezsek hayırdır havalandın derdin ne'ye kadar gider konu.Ya tamam esim suclu da
Ben de uzuluyorum soyleyemedigim icin.
O yuzden duzeltmek istiyorum esimi mutlu etmek icin degil kendimi mutlu etmek için.
Masallah size:) aynen katiliyorum.aslen doguluyum.esim ic anadolulu bolgesi.ona ragmen hic ismimizle hitap etmedik.ilk cok garipsediler.hatta annem uyarmisti falan:) amaan dedim kirin artik şu tabulari dedim devam ettik.simdi alistilar normal geliyor herkese:)Çekinecek utanacak birşey yok ki ortada, 7 yıllık evlisiniz çokta eski değil evliliğiniz, illa aşkım canım bebeğim demekte gerekmiyor, bizde isim kısaltılır, örneğin ibrahimse ibocum diye seslenirim, İbrahim denilmişse mutlaka ortada ciddi bir konu vardır, ki 22 yıllık evliyiz birbirimize güzel güzel hitap etmezsek hayırdır havalandın derdin ne'ye kadar gider konu.
Ailelerden de çevreden de çekinmeyiz ayıp birşey değil insanın eşine kuşum, gülüm cır cır böceğim demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?