Kocama küfür ettim

Evet benimki de öyle..

İki kere bu oldu hayatımızda ve çök zor unuttu hatta psikolojik desteği aldık biz affedemiyor unutamıyor.

Evet ağzımdan çıktı üzgünüm keşke demeseydim ama kontrol edemedim sakin bir sohbet değildi ki o, dozu artarak bağırarak çök çirkin şeyler duyarak bu oldu..bilemedim

Savunacak halim yok zaten ne yaparsa yapsın artık

Bizim toplumda şöyle garip bir özellik var. Millet birbirine küfürden beter şeyler yapınca sorun yok küfür edince özellikle kadın erkeğe ederse sıkıntı oluyor. Başımın belası sorun değil, eve elinde yemekle gelen kadına bağırmak çağırmak sorun değil, huzur kaçırmak sorun değil ama küfür sorun.

Bilemedim ya.
Sen tirnagima degmezsin, 5kurus etmezsin gibi cümleler duysam bende kufur edebilirim. Onun söyledikleri sizin ettiğiniz kufurden daha agir, sizi degersizlestiren cumleler kurmus, karsiliginida almış

Valla bunlara verilecek tek cevap var, atadan babadan kalma küfürümüz sittir git ... konu sahibesi gayet güzel icra etmiş madem adam beğenmyor konu sahibesinin cehennem olsun gitsin zorla değil ya.

Bilemedim ya.
Sen tirnagima degmezsin, 5kurus etmezsin gibi cümleler duysam bende kufur edebilirim. Onun söyledikleri sizin ettiğiniz kufurden daha agir, sizi degersizlestiren cumleler kurmus, karsiliginida almış
Değersizleştiren cümlelere bende değersizleştiren cümlelerle karşılığını veririm.Ortalığı yıkarım.Ama işte küfür ederse ..ayy bilemedim benim kırmızı çizgim galiba.Küfürü ben kimseye yakıştıramıyorum.

Olay ettiğin küfür değil neden anlamıyorsun? Erkek ( adam diyemeyeceğim) gözünde bitirmiş seni, evlendiğine pişman olduğunu demiş.

Yol yakınken dön sakın düzeltmek için cocuk yapma( genelde çevre ve kadının kendisi düzeltmek için cocuk yapıp çocukla boşanır ondan diyorum )

Galiba ben böyleyim.Ama küfürden beter hakareti de karşımdakine yediririm.Ben kız yurdunda kaldım,çok küfürde duydum.O yüzden hiç sevmiyorum.

Yani biz aslında gayet mutlu bir aileyiz .. güzel mesleklerimiz var, evet yeni evliyiz ve ikimiz zor karakteriz güçlü karakteriz bu da öne çıkıyor.

Ben ilk defa hayatımda küfür ediyorum yani bunu 3 kere söyledim eşime, ne yazık. Bilmiyorum çök üzgünüm küfür nedir ya..ama o patlamada çıktı. Damarıma bastı çök

Niye damarınıza bastı?Başka sorunlar var mıydı?

Valla bunlara verilecek tek cevap var, atadan babadan kalma küfürümüz sittir git ... konu sahibesi gayet güzel icra etmiş madem adam beğenmyor konu sahibesinin cehennem olsun gitsin zorla değil ya.
Bu erkekler kendilerini ne saniyor anlamiyorum. Begenmiyorsa niye kendi gitmiyor? 5kurus etmeyecek kadinla niye evlenmis? Agzinin ayari yok, pervasizca konusuyor. Istedigini soyleyen istemedigini duyar

Begenmeyen gitsin cumlesini bir erkege yakistirmiyorum. Benzer bisey yasadigim icin sanirim. Bazen anlatiyosun, anlatiyosun, bikmadan usanmadan konusuyosun ve karşındaki anlamak istemeyince çaren kalmiyor kufuru savunmuyorum, bende etmem ama konu sahibi agir cumleler duymus

Yüzüne tükürmüş yüzüne ? Ne mutlu ailesi?

Yüzüne tükürse ya Rabbi şükür der sözünün canlı örneğisin

Bunlar nasil sozler boyle. Ben 14 yıllık evliyim. Tartıştığımız zamanla muhakkak oluyor ancak eşimden bir kere boyle sozler duymadim. Yakin da vurur da size söyleyeyim.

Bunlar nasil sozler boyle. Ben 14 yıllık evliyim. Tartıştığımız zamanla muhakkak oluyor ancak eşimden bir kere boyle sozler duymadim. Yakin da vurur da size söyleyeyim.

Lama gibi tükürüyormuş da zaten ama sorsan mutlu evlilikleri varmış iyi meslekleri varmış ( ne alakaysa )

Niye damarınıza bastı?Başka sorunlar var mıydı?
Dediğim gibi işte, ev olayı. Beni çök öfkelendiriyor , en ufak bir şeyse hemen provoke ediyor, hemen “beğenmeyenler gidebilir” ben çök gururlu bir insanım en son valla ben gittim o evden be yeni evimi tutmak üzereydim kaporamı da verdim o beni durdudurdu. Bu olaydan sonra sakın bana bunu deme bir daha . Eşim alıştı hep ben gitmeliyim ya, ayrılsak yaşadığımız evde kalamam çünkü, kiradayız, kiramız yuksek vs vs. Daha yeni oldu bu olay (kapora), psikolojik olarak çök zordu sonra barıştık işte ama tabi hoooop sildim değil, lütfen bana sen deme bu evde zorla tutan kimse yok/ beğenmeyenler gitsin/ ve buna benzeri. Yok yine diyor ben de strese giriyorum gitmeliyim demek ki ama yeter be artık gitmeyeceğim kardeşim sen git!! İşte s*ktir git…dedim

Yüzüne tükürmüş yüzüne ? Ne mutlu ailesi?

Yüzüne tükürse ya Rabbi şükür der sözünün canlı örneğisin
Evet bunu yapmadan önce normal bir aileydik demek istedim. Her aile gibi, yoksa sizin ailerinizde hiç mi kavga bağrış yok, asla inanmam.

Evet küfür ve tükürmek çök kötü kendim biliyorum .:

Hep böyle saygısızca mı tartışırsınız?Yani ağır sözler.Hiç saygı yok aranızda.Madem defol git diyor,niye sizi durduruyor?Dengesiz.İleride hep artacak bunlar.İyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…