Kocama küfür ettim

Evde yemek yapmak sizin göreviniz değil ki, madem siz yoktunuz eşiniz de yapabilirdi. İnsan bunun için eşine bu kadar laf eder mi? Eşiniz sizi tahrik etmiş, siz küfür edince de sizi suçlu çıkarmış. Maç izlerken veya trafikte insan ister istemez argo, küfür kullanabiliyor zaten. İzlediğimiz birçok diziden de kapıyoruz bunları. Bana küfrettin diye sızlanması bahane. Eşinizin size tahammülü yok

Dalga geçiyorsunuz anlıyorum biraz keyifim yok bugun okey
Ne seksi..şimdi tavırlar başlar ayrı yatacak istediği her şey yapar yaşadık gördük
Oyle konular aciliyorki insanlar artik neyin gercek olup olmadigini anlayamiyor. Bazende tiye almak gerekiyor hayati yoksa akıl sagligina zarar. Tabiki bir yuvayi kurmak kolay degil ama daha yolun basindaymissin. Belkide seni gercekten mutlu edecek seni oldugun gibi sevecek hor degil hoş görecek o kişi bosandiktan sonra cikacak karsina. Sizi ezikleyen insanlara tahammul etmeyin. Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilen bir bayansın zorla hicbirsey yürümez simdi cok uzuleceksin belki ama sonra mutlu olacaksin bilemezsin. Uc dort cocugun olsaydi yillarca evli olsaydin daha zor olcakti. Her şerde bi hayir vardir. Biraz cesaret. Seni istemeyen birini altın olsa kesende tutma

Mutlu aile mi? Yeni evlilikte küfürler, Allahını belası, tırnağıma değmezsin, evden gidebilirsin laflarını güçlü karakterle ne alakası var? Bunlar güç değil acizlik göstergesi. Mesleklerinizle hele hiç alakası yok. Biz kocaya boşa kızıyoruz desenize. Eve erken gelip erinizin yemeğini hazır edin bundan sonra.

İyi de onun söyledikleri küfürden beter. 5 kuruş etmezsin tırnağım etmezsin başımın belası bunlar s.ktir git demekten daha kötü. Üstelik kendisi başlatmış bağırmış. Bahane aramış resmen sorunlu. Dua etsin benim gibi biri yokmuş karşısında. Sakın alttan alma. Sakın kendini suçlama. S.ktirsin gitsin gerçekten.

Zor tabi kolay olurmu. Ne desem ne soylesem bos. Sık ele ince düsün. Ama once kendini dusun. Sevmek cok guzel ama İnsani asıl mutlu eden sevilmek. İkiside karsiikli oldugu zaman hayat çekilir hal aliyor

Konu sahibi aldatılıyor olabilir misiniz?

Hayır..
Çök doğru söylüyorsunuz sıkıntı şu, daha geçen hafta sonu eşim güzel pahalı hediye aldı bana ben ona çök anlayışı gösteriyorum diye, güzel plan yapıyorduk, güzel hedeflerimiz vardı, yani her şey öyle kötü değil…eşim beni seviyor ama öfkelenip çök ağır şeyler söylüyor öyle düşünmüyor aslında. Beni kırmak için söylüyor , yoksa baya adım atıyordu barışmak için, güzel hediye, ilgi hep, hava soğuk diye karşıdan geliyor beni
İşten alamaya (işim 15 dk uzak evimden) yani sırf yürümeyim diye soğukta. Tatlı gönderiyor eve, dediğim gibi daha geçen hafta güzel kol saati aldı sebepsiz , evse yardım ediyor, gülüyoruz, tartışıyoruz, kızıyoruz barışıyoruz, ama işte uç sevieye geldi bugun…

Ay ne mıymıy ettin hee. Huu sen haklısın sen. Eşeğin totosunu yesin sen onun kölesi misin de eve geç geldin diye seni aşağılıyor. Az bile yapmışsın. Hala pişman pişman konuşma bişey derse Hakettin de alttan alma.

Anlayış bitmiş saygı bitmiş tahammülsüzlük bile var kin nefret herşey var.. saygının şefkatin bittiği yerde küfür kinlik nankörlük devreye girer.. bunları bir düzeltin dicem ama durum vahim.. kocanız o evde bile durmak istemez kendi açınızdan da kendinizi onun yerine koyun ve kendinizi de düşünün

Aynen benim eşim de affetmezdi ağır bir kelime

Yani şu mesajinizi gorunce işin sekli degisiyor. Ozaman senin kocan sinirli bacım huyunu biliyorsan ve seviyorsan o sinirliyken sen alttan alacaksin daha ne deyim yani. Sevgisinden eminsen idare edeceksin hersey karsilikli yani sen sinirliyken o susacak o sinirliyken sen susacaksin evliligin temeli bu. İkiniz ayni anda hömkürürseniz bir anlık sinirle bosanmaya da gider baska şeyede

Üzülmeyin akışına bırakın masumlugu oynayın alttan alın o olgunluğu siz gösterin seslensin dursun kendi kendine duymamazliga verin he her diyip suskunluğu oynayın zamanla düzelmesini istiyorsanız evliliginizin bu şekilde yapın sevmediği istemediği şeylere daha özen titiz gösterin belki bı nevi değişir hemde siz de onu test edersiniz size karşı davranışlarını değerini

Eşim bana sadece bir kere sen salak mısın anlamıyor musun dedi. Evi başına yıktım.Kimse bana diyemez bende ona demem zaten. Ama sizin şu an en son takılacağınız şey bu gibi geldi. Altta çok farklı sebepler olduğunu düşünüyorum.Başta tahammül yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…