Evet bunu yapmadan önce normal bir aileydik demek istedim. Her aile gibi, yoksa sizin ailerinizde hiç mi kavga bağrış yok, asla inanmam.
Evet küfür ve tükürmek çök kötü kendim biliyorum .:
Bu işin başı var, burası sonu. Birbirinizi bu kadar yıprattıysanız devamı sadece ilişkiyi sürüklemek olur ve gereksizdir. Belki bir süre ayrı yaşayıp kemdinizi değerlendirmeniz gerekiyordur. 15 yıldır evliyim, eşime asla küfür etmedim, o da bana tabi ki ama bizde boşanma lafı geçer de bunun için bir de ön koşul belirlenirse o boşanma gerçekleşecektir şüphem yok. Eşler arasındaki ar perdesi yırtıldıktan sonra asla eskisi gibi olamayacaktırEvet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.
Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.
O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.
Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Hep böyle değil. Ama eşim çök agresif çök hızlı agresifleşiyor ağzında çıkan şeyler çök ağır hep her şey sıfırlıyor değersizleşiyor bemi en çök kıran bu dilimi tutamıyorum o zaman öfkemden. Bugun de küfür ettim böyle.Hep böyle saygısızca mı tartışırsınız?Yani ağır sözler.Hiç saygı yok aranızda.Madem defol git diyor,niye sizi durduruyor?Dengesiz.İleride hep artacak bunlar.İyi düşünün.
Biz de yok.Hele ilk 5 yıl hiç tartışmadık neredeyse.Birimiz sinirliyse diğerimiz susar.Kızdığımız neyse onun hakkında konuşuruz.Hakaret,küfür olmaz.Birbirimizi rencide edecek şeyler söylemeyiz.Saygı duyarız.En fazla küser.O da 1 gün sürer.23 senedir böyle.Sizin toksik bir ilişkiniz var bence.Size normal gelebilir ama değil.Evet bunu yapmadan önce normal bir aileydik demek istedim. Her aile gibi, yoksa sizin ailerinizde hiç mi kavga bağrış yok, asla inanmam.
Evet küfür ve tükürmek çök kötü kendim biliyorum .:
Sen kosa kosa heycanla gitmissin evine onun tavri senin sinirlerine hakim olamamana sebep olmus. Esini seviyorsun ama davranislari seni delirtiyor. Seni üzmek icin soylemiyorum ama esin seni sevmiyor ve tahammulsuzlugude bundan gibi geldi. Yoksa bosanma istemesinin altinda baska bi sebepmi var? Kac senelik evlisiniz severekmi evlendiniz?Evet kızlar..bir kavga çıktı ve ben si*tir git dedim.
Uzun yazmayacağım, şunu diyeceğim sadece…evlenip ilk aylarda baya tartışıyorduk, 2 kere küfürleştik biz..sonra söz verdik asla si*tir git ve buna benzeri çıkmayacak. Eşim dedi bir daha dersen boşanma sebebi olacak.
Bugunkü olayı anlatsam..kısaca, dünden öfkesi geçmedi, ben de bugun dolaştım butun gün işlerimi hallettim eve koşa koşa geldim yemek yapamadım ama yemek aldım dışardan taksi işe geldim eve iftar’dan önce, bugun çalişiyor diye evde yok, grldim evdeyimiş yemek yiyecek mısın? Hayır dedi sen zaten geciktin (saat 7) butun gün yoksun bağırma başladı ben şoktayım nereye geciktim yemek te getirdim bir başladı bir başladı ..dedi sen tırnağımı bile değmezsin başımın belası kadınsın vs vs ben de bir şeyler dedim, sonra dedi ki bu evde kalmak zorunda değilsin (kabul etmiyor oyle demedim diyor) ben de cevap olarak dedim hayır ben hiç bir yere gitmeyeceğim Sen si**ir git bu evden istersen. Offf çök kötü nasıl çıktı ağzımdan anlamadım çök sinirlendim.
O da yüzüme tükürdü ..vs vs. Yüzüğünü çıkardı boşanıyorum senden dedi. Zaten soylemiştim bir daha küfür edersen yaparım bana kimse küfür edemez hiç bir kadın.
Ben tani ki haksızım Sozümü tutamadım o da tabi çirkin şeyler söyledi de bir önemi yok .. diyor ki barışsak bile sana tahammülüm yok toleransım yok doldurdun sen beni kafamda yazdım sen yine küfür ettin bana. Tamam o zaman dedim, yap gerektiğini. Ne diyeceğim. Ama tabi üzgünüm. Boşanma sebebi mi bu gerçekten ya…
Hep böyle değil. Ama eşim çök agresif çök hızlı agresifleşiyor ağzında çıkan şeyler çök ağır hep her şey sıfırlıyor değersizleşiyor bemi en çök kıran bu dilimi tutamıyorum o zaman öfkemden. Bugun de küfür ettim böyle.
Ay tamam, küfür ettim evet ettim. Kırdım kırıldım evet bana göre onun lafları daha ağırdı daha 2 gün önce benim cocuğum annesisin benim güzel karım vs vs , bugun tırnağını bile değmezmişim
Daha yeni evliyiz çök severek evlendik..yazın bir yıl olacak.Sen kosa kosa heycanla gitmissin evine onun tavri senin sinirlerine hakim olamamana sebep olmus. Esini seviyorsun ama davranislari seni delirtiyor. Seni üzmek icin soylemiyorum ama esin seni sevmiyor ve tahammulsuzlugude bundan gibi geldi. Yoksa bosanma istemesinin altinda baska bi sebepmi var? Kac senelik evlisiniz severekmi evlendiniz?
2 gün önce benim cocuğum annesisin benim güzel karım vs vs , bugun tırnağını bile değmezmişim
Baska kadin olsa da sasirmamSen kosa kosa heycanla gitmissin evine onun tavri senin sinirlerine hakim olamamana sebep olmus. Esini seviyorsun ama davranislari seni delirtiyor. Seni üzmek icin soylemiyorum ama esin seni sevmiyor ve tahammulsuzlugude bundan gibi geldi. Yoksa bosanma istemesinin altinda baska bi sebepmi var? Kac senelik evlisiniz severekmi evlendiniz?
Evet, onun için yapmayacakları şey yokİltifatlardan sonra seks istiyorsa iltifatları ciddiye almayın.
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah.Daha yeni evliyiz çök severek evlendik..yazın bir yıl olacak.
Bilemedim zor bir yıldı bizim için..
İltifatlardan sonra seks istiyorsa iltifatları ciddiye almayın.
Erkekler seks için atmadıkları takla kalmaz. İşi bitince dönerler totolarını
Meşhur ekşide bile ‘ seks için aşk taklidi yapmak’ diye konu vardı
Ona ne suphe. Burda okuya okuya herseye alistik hicbirseye sasirmiyoruz artik o en basiti gibi geliyo helekiBaska kadin olsa da sasirmam
Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah.
Dalga geçiyorsunuz anlıyorum biraz keyifim yok bugun okey
Ne seksi..şimdi tavırlar başlar ayrı yatacak istediği her şey yapar yaşadık gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?