Kocama küfür ettim

Evet bunu yapmadan önce normal bir aileydik demek istedim. Her aile gibi, yoksa sizin ailerinizde hiç mi kavga bağrış yok, asla inanmam.

Evet küfür ve tükürmek çök kötü kendim biliyorum .:

Bu normal kavga değil ki, adam seni evden kovmuş yüzüne tükürmüş neden evlendim 5 kuruş etmezsin demiş.

Toksik ilişki dışında kavgalar böyle olmuyor evet.

Sizin birbirinize tahammülünüz kalmamış ki

Bu işin başı var, burası sonu. Birbirinizi bu kadar yıprattıysanız devamı sadece ilişkiyi sürüklemek olur ve gereksizdir. Belki bir süre ayrı yaşayıp kemdinizi değerlendirmeniz gerekiyordur. 15 yıldır evliyim, eşime asla küfür etmedim, o da bana tabi ki ama bizde boşanma lafı geçer de bunun için bir de ön koşul belirlenirse o boşanma gerçekleşecektir şüphem yok. Eşler arasındaki ar perdesi yırtıldıktan sonra asla eskisi gibi olamayacaktır

Adamın derdi küfür yemek değil, bir kadından küfür yemek. Nasıl bir ruhsa artık. Onlar herşeyi diyebilirler ama kadın onlara diyemez. Bahane de aramış. Asıl onun lafları küfürden beter. Evlendiğinde pişman olmuş, bahane arayan ezik erkek davranışları. Cesaretiniz varsa boşanın, bu olgunlaşmamış ruh ile olmaz.

Hep böyle saygısızca mı tartışırsınız?Yani ağır sözler.Hiç saygı yok aranızda.Madem defol git diyor,niye sizi durduruyor?Dengesiz.İleride hep artacak bunlar.İyi düşünün.
Hep böyle değil. Ama eşim çök agresif çök hızlı agresifleşiyor ağzında çıkan şeyler çök ağır hep her şey sıfırlıyor değersizleşiyor bemi en çök kıran bu dilimi tutamıyorum o zaman öfkemden. Bugun de küfür ettim böyle.

Ay tamam, küfür ettim evet ettim. Kırdım kırıldım evet bana göre onun lafları daha ağırdı daha 2 gün önce benim cocuğum annesisin benim güzel karım vs vs , bugun tırnağını bile değmezmişim

Evet bunu yapmadan önce normal bir aileydik demek istedim. Her aile gibi, yoksa sizin ailerinizde hiç mi kavga bağrış yok, asla inanmam.

Evet küfür ve tükürmek çök kötü kendim biliyorum .:
Biz de yok.Hele ilk 5 yıl hiç tartışmadık neredeyse.Birimiz sinirliyse diğerimiz susar.Kızdığımız neyse onun hakkında konuşuruz.Hakaret,küfür olmaz.Birbirimizi rencide edecek şeyler söylemeyiz.Saygı duyarız.En fazla küser.O da 1 gün sürer.23 senedir böyle.Sizin toksik bir ilişkiniz var bence.Size normal gelebilir ama değil.

Sen kosa kosa heycanla gitmissin evine onun tavri senin sinirlerine hakim olamamana sebep olmus. Esini seviyorsun ama davranislari seni delirtiyor. Seni üzmek icin soylemiyorum ama esin seni sevmiyor ve tahammulsuzlugude bundan gibi geldi. Yoksa bosanma istemesinin altinda baska bi sebepmi var? Kac senelik evlisiniz severekmi evlendiniz?

Cidden anlamiyorum. Adam saydirip duruyor, senin s g demen mi sorun oluyor. Onun dediklerinin küfürden ne farki var. Adam cok agresiflesiyor ama kadin susup yutacak oldu. Yani s g bosanma sebebi degil belki, ama yüzüme tüküren adami bosarim

Daha yeni evliyiz çök severek evlendik..yazın bir yıl olacak.
Bilemedim zor bir yıldı bizim için..

2 gün önce benim cocuğum annesisin benim güzel karım vs vs , bugun tırnağını bile değmezmişim

İltifatlardan sonra seks istiyorsa iltifatları ciddiye almayın.

Erkekler seks için atmadıkları takla kalmaz. İşi bitince dönerler totolarını

Meşhur ekşide bile ‘ seks için aşk taklidi yapmak’ diye konu vardı

Baska kadin olsa da sasirmam

Dalga geçiyorsunuz anlıyorum biraz keyifim yok bugun okey
Ne seksi..şimdi tavırlar başlar ayrı yatacak istediği her şey yapar yaşadık gördük

Hakkinda hayirlisi olsun insaAllah.

Teşekkür ederim, neden böyle birbirimizi sevdik ama evde huzurlu yaşayamıyoruz. Severek ayrılmak çök kötü bir his sanki evet sebeplerin var ama bir tarafın istemiyor bu insanın iyi tarafları da biliyor güzel anılar kolay değil bu iş. Bilmiyorum artık, ne olursa olsun

Dalga geçiyorsunuz anlıyorum biraz keyifim yok bugun okey
Ne seksi..şimdi tavırlar başlar ayrı yatacak istediği her şey yapar yaşadık gördük

Dalga geçmiyorum gözünüzü açmaya çalışıyorum. Bu herife güven olmaz. Yüzünüze tükürmüş sinir oldum.

Siz hala onca şeye rağmen küfür etmesemiydim diyorsunuz. Valla bana bunları yapsa kocam gün yüzü görmemiş küfürlerimi duyardı hiç de pişman olmam.

Meslek gereği ağzım biraz bozuk, beğenmeğen beğenmesin küfür ettirecek seviyeye getirmesinler beni .

Kadın küfür etmez diyene de bi sürü söverim çıldırtmasınlar beni napim

Sende pişman olma asla.

Kimse kimsenin yüzüne tüküremez. En büyük küfür bu

Konu sahibi senin mutlu bir evliliğin yok. Çok gururlu da degilsin. Kendini kandırma.Sen üzülürsün. Herkes iyiyken iyi zaten yoksa niye evlensin millet. Önemli olan problemi aşarken ki tavrı. Ben eşimle en uç noktaya geldiğimde ki ne kavga kıyamet oooo, 5 para etmezsin dese, yüzüme tukurse biter o iş. Bitirmen için yazmıyorum. Mevcut durumu düzgün kavrayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…