- Konu Sahibi burcindemir
-
canım bunlar konustu heralde senı ıkna edebılmek ıcın zaten kadına vurduktan sonrakı tepkısı nasıldı haklıysa cok sınırlenmıs olmalı kadın ,bence artık konusma onlarla
haklısın bencede eğer bi hatası yoksa çok büyük tepki vermesi gerekirdi. senin tokatlamana izin verdiğine göre kendini suçlu hissediyor
ooooh ne güzel çakmışssıneşin ne yaptı o anda onu merk ettm
bende suna takıldımki hadı bu bi ynlıs anlamaydı esiniz ikna etti vs ama bikaç defa daha telde bu tür sorunlar yasadık demisin yanı onlardamı bu tarz seylerdi.herseyin ilki hatadır ama devam ediyosa bu hata olmaktan çıkmıstır bence artık. fevri davranmamalı kocana sahip çıkmalısın ama tepkinide çok net bi sekilde belli etmelisin yoksa olay kapanır gider bi gün karsna yine aynı sorun gelir.
Kadınla cumartesi telefonda görüştükden snr aliyle dün bir cafede buluştuk ...Kendisi açıklamaalı olarak bana şöyle anlattı kantine su verdikleri kişi bunların su sebilini ve para borçlarını vermeden kaçıp kantini devretmişler bu bayanda burada 2 yıldır çalışıyormuş tek tanıdıkları oymuş gidip ortagı ile konustuklarını ve nasıl o kişileri bulabileceklerini sormuslar bayanda buraya geliyorlar servisciliğe basladılar diye telini vermiş ben geldiklerinde arıyım die sadece onun için görüştüklerine dair yemin ediyor ayrıca ogün 30dk önce eşimi çaldırıp kapattıgını eşimde kayınvalidem bazlama yapmıstı onları alıp eve gelecekdi o sırada kendisini caldırıp kapattıgını söyledi arkasından annesinin yanında kadını arıyıp buyur nurten bir şey mi var demiş kadın da yanlıslıkla oldu demiş arkasından da 30dka snr mesaj atıyor tabi eşimde msjın gelmesi sonucu bende çok şaşırdım yha düşünsene öyle bir şey umsam telefonu ortada bırakırmıyım dedi birden öyle bir şey gelince bende o yüzden panikledim şaşırdım ve senin çok kızacagını sinileneceğini anladığım için ne yapacagımı bilemedim ve o an telefonda tam tepkimi koyamadım ama yarın yanına gidip tepkimi koyacagım dedi kesinlikle msj atmasının sebebini bilmediğini,onunla aralarında hiç bir şey olmadıgını anlattı bana....Ben yinede kendisine inanamadıgımı belirterek bugün bayanla yüzyüze görüşmeye çalıştıgı kantine gittik..Dışarı çagırdım eşim neden bu mesajı attıgını ve aramızı bozmaya mı calısıp calısmadıgını sordu ben sana karımın resimlerini gösterdim sürekli mesaj cekiyorum ben karıma benim senle aramda bir şey mi olduda bana msj cekiyorsun dedi....Bende hadi cvp ver dedim kadına oda sadece gündüz eşim ve ordaki adamın kendisi ile dalga geçtiğini mesaj cekmeyi bilmediğine dair o yüzden de calıstıgı için mesaj cektiğini aradıgındada mesaj cekmeyi ögrendiğini söyleyecekmiş bende eşimin bilmesine ne gerek oldugunu sordum git kendi kocana cek dedim oda kocasının da kendisine kızdıgını ve bir daha böyle bir şey yapmamasını söyledi bende öncesinde yanlıslıkla arıorsun snrda mesaj cekiorsun ve sadece mesaj cekmeyi ögrendiğin için öylemi dedim evt dedi bende sen ne utanmaz bir kadınsın yha dedim oda biz dostuz arkadasız ali ile sonucta dedi bende sen benim kocamla hiç bir şey olmazsın dedim valla tam hatırlamıyorum ama bir şeyler daha söyledim suratında ki imasından dolayı saçından tutup cektim baya tokat attım kendisine ve senin gibi kadınlara böyle yapmak gerekiyor işte dedm snrda aliye beni eve bırak defol git dedim yha ben bir şey yapmıyorum anlamıormusun hala neden beni sucluyrsun benim suçum yok dedi bende seninle konuscak bir şeyim yok beni eve bırak git dedim 3 saattir yine ağlıyorum sizce ne yapmalıyım
Ne oldu şimdi..
Kadını tokatladın, saçını başını yoldun da rahatladın mı..
Soğudu mu için, geçti mi hırsın..
Şaka gibi ya..
Adam öyle aciz ve onursuz ki, 2 kadını karşı karşıya getirip, kendisi sıyrılıveriyor aradan..
En azından biraz onurlu davranıp, yediği haltı kabul edip, o kadını mağdur etmeyebilirdi.
Belli ki hayatındaki kadınların hiçbirine değer vermiyor..
Varsa yoksa kendisi..
Aldatan erkek çok gördüm, ama böylesi az bulunur..
Gitmiş bir de neler söylemiş kadına, sanki kendisi masum..
Kimbilir onu da nasıl korkuttu, eşiyle-ailesiye ilgili belki..
Bir dahaki sefere, o 2.kadınlarla muhatap olma arkadaşım..
Tek muhatabın eşin.. Kadınları döve döve bir yere varamazsın..
Konuya güzel değindiniz ozaman hiç inkar etmemişti dürüstçe böyle böyle oldu ama asla görüşme yapmadım sadece telde konustum dedi açıkcası cok sinirlenip aynı tepkileri göstermiştim ve ispatlamışdı bana .. Ama bu sefer ne yaptım ne ettim annesi gil de sordu vs. yha yapmadım yapmadıgım seye nasıl yaptım derim allahın askına neden bana inanmıyorsun bir kere yaptım adım cıktı yha dedi...Evet belkide bir şeyler başlamadan engel oldum belki de kadın eşimin mesaj çekmeyi bilmeyişi ile dalga geçmesini vs. konusmalarını yanlıs algılamıs eşimde konusmus olabilir.. Bilemiyorum yani çünkü gelen
mesajda ne aşkım,ne sevgilim vs. birşey yazmıyordu ve aralarında bir şey olsa eve girmeden önce konusup aramamasını söyleyebilirdi telefonun kapatabilirdi .BELKİDE KENDİM ÖYLE UMUYORUM BİLMİYORUM.hayatında biri olsa benle bir bahane bulup kavga edebbilirdi ,az mesaj ceker,aramazi dı beni ,ilgisiz olurdu ama tam tersi ilgilidir hatta sıkılırım cogu zaman ilgisinden cok mesaj attıgını sıkıldıgımı felan söylerim yapmamam gerekmiş megeerse adam yazıor ne güsel sende yaz evdesin nasıl olsa ..Düşündü mmm çok düşündüm gayri resmi elimde hiç bir şey yok onları yatarken,bulsuurken,askım cicimle konusurken yakalamadım suana kadar hiç böyle bir şey de duymadım görmedim önceki olay da da onun için son ama son bir şans vermeye karar verdim suan hala kendisinle ayrı yatıoruz biraz daha tepkimi sürdüreceğim hemen barısmayacagım..Cok yıprandım çok üzgünüm gençken evlilik hep gözüme toz pembe gelirdi dayımla yengeme imrenirdim ama o cok imrendiğim evlilikde bile dayım yengemi aldatmısdı bir gecelik ilişkiyle hamileyken yemgemDE KENDİNE ZARAR vermişti saf gibi.Aslında evlilik hiç te öyle toz pembe değilmiş görmek istediğimiz gib i görüyormuşuz.Aslında eşim bana çok ilgili ve alakalı,asla zamanından snr eve gelmez ,asla bir yere gitmez akşamları evine baglı ama telefon merakı 2keredir beni çok yıprattı kendisi asla olmayacagına dair söz verdiğini söyledi bense cvbımı hiç vermedim 21 yasında evlilik bitirmekde dogru gelmiyor dul olmak üvey baba ile yasamak olmaz benim için ben çok dikkat cekici bir kadınım annemin eşi tutucu ..Bir daha yapmamasını temenni ediyorum allahıma sıgınıyorum dogru yolu göstermesini diliyorum kendisine ,anne olma konusunda da kendime 1yıl daha vermeyi düşünüyorum öncesi olmaz varsın geçsin 7sene hiç önemli değil önemli olan pişman olmamak ..[YAZDIGINIZ TÜM YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM..
Evet neticeye gelmişiz.
Önce kızıldı,öteki kadın suçlandı,hırpalanıp sinir atıldı.
Başta inanılmayan açıklamalara inanıldı.Eşin günahı alındığı noktasına gelindi.
"En iyi evliliklerde bile yaşanıyor" sonucuna bağlandı.
Kendini suçlama başladı.
Burçin kızım,eşinin ilgili olması aldatmadığı anlamına gelmez.Şimdi daha bile ilgili olacaktır.Eve zamanında gelmesi sadık olduğunu göstermez.Senin eşin mesaiyle çalışmıyor,istediği zaman istediği yere gider.Başında patronu yok,müdürü yok,güniçinde istediğiyle rahat rahat konuşur.Bazıları sınırı aşıp uygunsuz zamanda ararsa işte böyle ortaya çıkar.Yoksa zaten haberin olmaz.Ayşe olmazsa Fatma olur ama mutlaka konuşacak birileri çıkar.
Sen mutlaka bir iş bulup çalış.Yarın öbürgün aynı şey veya daha kötüsü yaşanırsa kapıyı çekip gidecek güçte olmalısın.Yoksa böyle 2 gün yatak ayırmakla birşey elde edemezsin.Eşin de biliyordur gidecek yerin olmadığını ve nasılsa barışacağınızı.Bugün kantindeki kadın eşin için önemsiz olabilir,yarın bakarsın bir başkası önem kazanır.
ben o kadın olucam senin eşinle hiçbir alakam olmayacak bana tokat atacaksın seni o sokak ortasında tekme tokat evire çevire döver kocanı da seni de mahkemelerde sürüm sürüm süründürürdüm,polisler bile sorgu yaparken buna dikkat eder suçlanan adam sinirlenip haksız yere suçlanmaya ses çıkarıyor mu çıkarmıyor mu diye...siz de buna inandıysanız kocanızla mutluluklar dilerim
Ne oldu şimdi..
Kadını tokatladın, saçını başını yoldun da rahatladın mı..
Soğudu mu için, geçti mi hırsın..
Şaka gibi ya..
Adam öyle aciz ve onursuz ki, 2 kadını karşı karşıya getirip, kendisi sıyrılıveriyor aradan..
En azından biraz onurlu davranıp, yediği haltı kabul edip, o kadını mağdur etmeyebilirdi.
Belli ki hayatındaki kadınların hiçbirine değer vermiyor..
Varsa yoksa kendisi..
Aldatan erkek çok gördüm, ama böylesi az bulunur..
Gitmiş bir de neler söylemiş kadına, sanki kendisi masum..
Kimbilir onu da nasıl korkuttu, eşiyle-ailesiye ilgili belki..
Bir dahaki sefere, o 2.kadınlarla muhatap olma arkadaşım..
Tek muhatabın eşin.. Kadınları döve döve bir yere varamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?