Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

bende suna takıldımki hadı bu bi ynlıs anlamaydı esiniz ikna etti vs ama bikaç defa daha telde bu tür sorunlar yasadık demisin yanı onlardamı bu tarz seylerdi.herseyin ilki hatadır ama devam ediyosa bu hata olmaktan çıkmıstır bence artık. fevri davranmamalı kocana sahip çıkmalısın ama tepkinide çok net bi sekilde belli etmelisin yoksa olay kapanır gider bi gün karsna yine aynı sorun gelir.

hımm ben pek bilemedim eşinizin normal hallerini siz daha iyi bilirsiniz inanır veya inanmazsınız (o bayanla bi ilişki olmuş mu olmamış mı)
Benim takıldıgım başka bişey var aslında. kadın/erkek insanımız bi iş ilişkisi ile başka arkadaslığı karıştırıyor birbirine sanki. iş yaptıgım insanlara siz diye hitap ederim, cok samimi oldugum biriyse ailem vs tanır zaten (bekarım) ne biliyim ancak bi fatura miktarını filan mesaj atarım o da binde bir. (bi de iş hattımla normal hattım farklı zaten)
küçük yerdesiniz ve insanlar siz diyemiyor birbirine varsayalım, o zaman evli bi kadın nasıl msj atabiliyor akşam vakti? saat 19-20 büyük şehirde bile mesai bitmiş.
diyelim ki gerçekten alacak verecek meselesi, o nedenli görüşmeler olmuş ama bunun da bir üslubu var, olmalı. Yoksa ohoooo her gün bin kişiyle iş nedeniyle muhatap oluyoruz, (gerçekten aralarında bişey olmamış olsa bile)iş tarzları çok doğru değil. hem eşiniz hem o kadın için söylüyorum.
Bişey olmuşsa da kusura bakmayın ama size karşı sorumluluğu olan eşiniz önce ona kızın, kadının saçını başını yolmaktansa.

canım bunlar konustu heralde senı ıkna edebılmek ıcın zaten kadına vurduktan sonrakı tepkısı nasıldı haklıysa cok sınırlenmıs olmalı kadın ,bence artık konusma onlarla

canım bunlar konustu heralde senı ıkna edebılmek ıcın zaten kadına vurduktan sonrakı tepkısı nasıldı haklıysa cok sınırlenmıs olmalı kadın ,bence artık konusma onlarla

haklısın bencede eğer bi hatası yoksa çok büyük tepki vermesi gerekirdi. senin tokatlamana izin verdiğine göre kendini suçlu hissediyor

Konuya güzel değindiniz ozaman hiç inkar etmemişti dürüstçe böyle böyle oldu ama asla görüşme yapmadım sadece telde konustum dedi açıkcası cok sinirlenip aynı tepkileri göstermiştim ve ispatlamışdı bana .. Ama bu sefer ne yaptım ne ettim annesi gil de sordu vs. yha yapmadım yapmadıgım seye nasıl yaptım derim allahın askına neden bana inanmıyorsun bir kere yaptım adım cıktı yha dedi...Evet belkide bir şeyler başlamadan engel oldum belki de kadın eşimin mesaj çekmeyi bilmeyişi ile dalga geçmesini vs. konusmalarını yanlıs algılamıs eşimde konusmus olabilir.. Bilemiyorum yani çünkü gelen
mesajda ne aşkım,ne sevgilim vs. birşey yazmıyordu ve aralarında bir şey olsa eve girmeden önce konusup aramamasını söyleyebilirdi telefonun kapatabilirdi .BELKİDE KENDİM ÖYLE UMUYORUM BİLMİYORUM.hayatında biri olsa benle bir bahane bulup kavga edebbilirdi ,az mesaj ceker,aramazi dı beni ,ilgisiz olurdu ama tam tersi ilgilidir hatta sıkılırım cogu zaman ilgisinden cok mesaj attıgını sıkıldıgımı felan söylerim yapmamam gerekmiş megeerse adam yazıor ne güsel sende yaz evdesin nasıl olsa ..Düşündü mmm çok düşündüm gayri resmi elimde hiç bir şey yok onları yatarken,bulsuurken,askım cicimle konusurken yakalamadım suana kadar hiç böyle bir şey de duymadım görmedim önceki olay da da onun için son ama son bir şans vermeye karar verdim suan hala kendisinle ayrı yatıoruz biraz daha tepkimi sürdüreceğim hemen barısmayacagım..Cok yıprandım çok üzgünüm gençken evlilik hep gözüme toz pembe gelirdi dayımla yengeme imrenirdim
ama o cok imrendiğim evlilikde bile dayım yengemi aldatmısdı bir gecelik ilişkiyle hamileyken yemgemDE KENDİNE ZARAR vermişti saf gibi.Aslında evlilik hiç te öyle toz pembe değilmiş görmek istediğimiz gib i görüyormuşuz.Aslında eşim bana çok ilgili ve alakalı,asla zamanından snr eve gelmez ,asla bir yere gitmez akşamları evine baglı ama telefon merakı 2keredir beni çok yıprattı kendisi asla olmayacagına dair söz verdiğini söyledi bense cvbımı hiç vermedim 21 yasında evlilik bitirmekde dogru gelmiyor dul olmak üvey baba ile yasamak olmaz benim için ben çok dikkat cekici bir kadınım annemin eşi tutucu ..Bir daha yapmamasını temenni ediyorum allahıma sıgınıyorum dogru yolu göstermesini diliyorum kendisine ,anne olma konusunda da kendime 1yıl daha vermeyi düşünüyorum öncesi olmaz varsın geçsin 7sene hiç önemli değil önemli olan pişman olmamak ..[YAZDIGINIZ TÜM YAZILAR İÇİN ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM..

Son düzenleme:

Ne oldu şimdi..
Kadını tokatladın, saçını başını yoldun da rahatladın mı..
Soğudu mu için, geçti mi hırsın..
Şaka gibi ya..
Adam öyle aciz ve onursuz ki, 2 kadını karşı karşıya getirip, kendisi sıyrılıveriyor aradan..
En azından biraz onurlu davranıp, yediği haltı kabul edip, o kadını mağdur etmeyebilirdi.
Belli ki hayatındaki kadınların hiçbirine değer vermiyor..
Varsa yoksa kendisi..
Aldatan erkek çok gördüm, ama böylesi az bulunur..
Gitmiş bir de neler söylemiş kadına, sanki kendisi masum..
Kimbilir onu da nasıl korkuttu, eşiyle-ailesiye ilgili belki..

Bir dahaki sefere, o 2.kadınlarla muhatap olma arkadaşım..
Tek muhatabın eşin.. Kadınları döve döve bir yere varamazsın..

Evet neticeye gelmişiz.
Önce kızıldı,öteki kadın suçlandı,hırpalanıp sinir atıldı.
Başta inanılmayan açıklamalara inanıldı.Eşin günahı alındığı noktasına gelindi.
"En iyi evliliklerde bile yaşanıyor" sonucuna bağlandı.
Kendini suçlama başladı.

Burçin kızım,eşinin ilgili olması aldatmadığı anlamına gelmez.Şimdi daha bile ilgili olacaktır.Eve zamanında gelmesi sadık olduğunu göstermez.Senin eşin mesaiyle çalışmıyor,istediği zaman istediği yere gider.Başında patronu yok,müdürü yok,güniçinde istediğiyle rahat rahat konuşur.Bazıları sınırı aşıp uygunsuz zamanda ararsa işte böyle ortaya çıkar.Yoksa zaten haberin olmaz.Ayşe olmazsa Fatma olur ama mutlaka konuşacak birileri çıkar.
Sen mutlaka bir iş bulup çalış.Yarın öbürgün aynı şey veya daha kötüsü yaşanırsa kapıyı çekip gidecek güçte olmalısın.Yoksa böyle 2 gün yatak ayırmakla birşey elde edemezsin.Eşin de biliyordur gidecek yerin olmadığını ve nasılsa barışacağınızı.Bugün kantindeki kadın eşin için önemsiz olabilir,yarın bakarsın bir başkası önem kazanır.

Eşinin bu tarz olaylarını ilk defa yaşamıyormuşsun..
bir kaç defa daha olmuş..
ve sen hala o eşe konuşma hakkı veriyorsun..
belliki aldatmış..
illa bir temas olmasına gerek yok eğlenmiştir kadınla konuşup mesajlaşıp...

yaa senin hatan şuki o kadını karşına alıp muhatap oluyorsun.
o kim yaa..
o kimki sana gelipte nerden biliyip kendine güvensiz bir kadın olduğunu diyebilsin..

senin yapman gereken bence şuyduki..
eşini bulup eşine söylemen..
böyle böyle karın eşimi rahatsız ediyor.. karına sahip çık diyip kapatacaksın..
bırak gerisini eşi halletsin.. vururmu naparsa iyiii yapar..

o eşinede güven duyma artık..
karşısında dik dur...
bir hata yaparsa gideceğini hissettir gerekirse çarp kapıyı çık
adam her olayd demekki öyle su yüzüne çıkmışkiii bu kadar ergen bir senaryo yazabildi... :94:

nedense ben bu 2. kadınla görüşme , saçını yolma hikayesine inanmadım .... o kadar içtenlikten uzak geldi ki bana anlatımı , sanki konu sahibesinin kafasında canlandırdığı senaryoyu okudum... sanırım tepkilerimizden sonra anlattığına pişman oldu, kocasını bizim gözümüzde aklamak için yazılmış bir hikaye :96:

ben o kadın olucam senin eşinle hiçbir alakam olmayacak bana tokat atacaksın seni o sokak ortasında tekme tokat evire çevire döver kocanı da seni de mahkemelerde sürüm sürüm süründürürdüm,polisler bile sorgu yaparken buna dikkat eder suçlanan adam sinirlenip haksız yere suçlanmaya ses çıkarıyor mu çıkarmıyor mu diye...siz de buna inandıysanız kocanızla mutluluklar dilerim

allah mest etsin canım.inşallah pişman olmazsın.ama ilk anlattığın olaylarla şimdiki yorumun çok farklı.galiba böyle olmasını istiyorsun.neyse.........:26:

Öncelikle ben cahil kafasız bir insan değilim herşeyi görmek istediğim gibi görmüyorum ben kendime oldukca güvenirim eşimden ayrıldıgımda sorunsuzca yasayabilirim kndisi bunu gayet iyi bilior izmirde annemin evi var kiracımız oturuyor içinde bir işe girerim ne alırsamda yerim ayrıca elimde gittiğim bir sürü kurs belgesi var öncelik web tasaım kursu donanımlı 1milyar verdi o kursa kendisi,bilgisayar ,ingilizce kursu hepsine gittim ...Şuan tasarımını yaptıgım siteler var internette gayet ii kazanıorum hemde seviyorum bilgisayar ile ugrasmayı ..Alinin kendi işi değil orada calısıor ama patronu aynı iş yerinde 2 ceşit su satışı yaptıgı için ortak gibi gösteriorlar kendilerini ama ali her ay 900 tle calısan bir işçi.Her yere istediği gibi gidemez yani :) dün de anlatmadım ama biz kadının yanına giderken kendisi işyerinden su almaya gitmişti bende adam görmesin die markete girdim dükkanın oradaki adam şans eseri gördü beni tabi suratıma baktıgında birşey oldugunu anladı bende kendisine alinin ödtüye neden girdiğini bu ara orada calısmıor normalde diye sordum ali aynı iş yerinde 7yıldır calısıor bizim ne kadar birbirimizi severek evlendiğimizi benim ailemi alinin ailesini cok iyi tanır oda bana haydar demir eşimin akrabası uzaktan onun sebil ve su borçlarını ödemeyip kaçtıgını söyledi önceden de ali odtüde çalışıordu o vermişti bende aliye kızdım neden sebili verdin bak adam kaçtı yoksa senmi aldın dedim die yani aralarında sorun cıkmıs alide sinirlenmiş demiş çözücem bu olayı demiş ordada nurten var babasını felan tanıorum kadının aliye dedim al numarasını adamalrla ilgili haber versin sana git su sebilleri paraları al die dedim dedi..adamların 600tl brrcu varmış..Bende dedim nurten dediğin kadına aliye böyle böyle mesaj cekmiş dedim oda alla halla sanmıorum o kadının kocası naatoda calısıor felan filan dedi bende bilmiyorum abi dedim bu kaadınla konusup bu olayı çözücem dedim oda bana git rahatla ben sanmıyorum alinin öyle birşey yapcagını dedi akşam eve gitmek için çıldırıyor dedi..7bucugu geçince kavga ediyor yha abi burçin bekliyordur deyip kaçıyor dedi ..yani olay böyle ali kpss sınavlarına girip kazandı iş basvuruları yaptıgı işyerlerinden birinden bu sabah haber geldi mayısın 2snde baslıyor hayırlısı ile 2milyara yakın maaş alıcak ..

birde öteki kadına kızıldı snr hırpalanıp sinir atıldı demişsiniz çok yanlıs bu sözleriniz ben tek taraflı hiç bir zaman karşı kadını suclamadım ne yapılmışsa ortak yapılmıştır bir ilişki yasanıorsa beraber yasıoruz ben eşimin telefon geçmişlerine baktıgımda sadece eşimin aramalarını görüyorum kadınınkini göremiyorum ben onun için hep aliyi suçladım hep neden patronuna kendisinin ilgilenmesini söylemedin dedim oda kendisinin suclu göründüğünü akrabam olundugu için ben almışım gibi oldum dedi ...Kadını suclamamda ki sebepde mesajı atan kadın ben değilim sonuçta neden attıgını soruyorum bana verdiği cvpı da yazdım bana yeterli gelmedi saçlarını çekip alinin kendisine msj cekip cekmediğini ilgi gösterip göstermediğini sordum orda magdur olan kadın ve o magduriyette bir şey olsaydı söylerdi kadın 74dogumluymus ben 90lıyım gördüğüm manzarayı siz görmediniz kadının yanında calısan adamda geldi ve uzun görüşme olan 2konusmada kendisnin telde görüştüğünü söyledi sebebin ise adamların yerini söyledikleri için adamlar yerimizi nie sölediniz die 2sini sıkıştırmışlar bunlarda aliyi arıyıp kızmıslar .....yani ben konustuklarını görüp ne konustuklarını ccıkaramadıgım için suan ne söylesem boş ama herkesden dinlediklerim aşırı tepki gösterdiğimi gösterdi bana patronun ssöyledikleri aliyi dogruluyordu kadının yanında olan telefonsuz adamın sölediklerini de dinleyince olaylar baglandı birden bire bende yaptıklarımla kaldım ne yapmam gerekirdi sizce ?

Peki güzel söylediniz kadının suçu yokmu mesajı atan kadın ve kendisi kocasına bunu söylediğinde kızdıgını bir daha böyle birşey yapmamasını söyledi ..Asıl hiç bir şeyde suçu olmayan yırtık biri olarak görünen benim ben ne yaptım? Hiç birşey .Şüphelendim aliden peki neden gelen mesajdan dolayı ....Ben birden değişmedim olayalrın içine girdim iyice herkesle yüzleşip olayı çözmeye çalıştım anlatılanları ve yasadıklarımı kıyasladım ....

YA elbette döve döve bir yere varınmaz ama dinlediklerimden konusmalara acıklık getirdim tek getiremediğim yer ise kadının kocamı annem gilde arayıp ali özir dilerim yanlıslıkla oldu deyip arkasından mesaj cekmesi burada suan kadından baska hiç bir şüphe gelmiyor aklıma diyorumki o bir bayan belki eşiyle sorunları vardı bilmiyorum alinin onunla nasıl konustugunu belki ilgi duymustur diye düşünüyorum ,yanlıs düşünce içerisindemiyim sizce ben tek burası kaldı çözülmeyen cünkü oda kadının anlatamadıgı yer alininde gerçekten sen ne biliyorsan onu biliyorum dediği yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…