kocama nasıl davranmalıyım?yardım:(

Evlendik sadece 3 4 ay beraber kaldık. Uzuuuuun zamandır sadece tatillerde görüşüyoruz. İş mecbur yapçak bişey yok. Siz isteyerek kalmadınız sizin hatanız değil. Öncelikle kendinizi suçlu hissedip adama sırnaşmayı bırakın. Özlediyse onun gelmesi lazım size. Hata olduğunu düşünmekten vazgeçmeniz lazım.

Sanırım başka biri girmiş hayatına. Bu beraberken de olabilirdi. Beni özlemedin mi canm aşkım demek yerine ciddi olun. Karşısına geçin. Açıkça beraberken böyleydik artık bana yanaşmıyorsun. Bir sbebi olmalı. Hayatına başka biri girdiyse söyle diyeblmelisinz.

artik bizden olmaz mi dedi? e resmen bu iliski bitti demis... yoksa ben mi yanlis anladim?
bence isinizi birakmayin. belki de ayrilik planlari yapiyordur ve sonunda siz hem isinizden hem kocanizdan olursunuz. ekonomik özgürlügünüzü birakmayin bence ve kocanizi karsiniza alip acik acik konusun. ne yapmak istiyorsun, bu evliligin senin gözünde gelecegi ne diye sorun bence.

belki başkası vardır

Siz nicin uzak duruyorsunuz ki? baska is bulamicakmisiniz? Neyi sabrediceksiniz? Yani neyi bekliyorsunuz?

bence bu soğukluğu doğrudan ayrı kalmanıza bağlamayın.
ayrı kaldığınız için daha çok birbrinize bağlanmanız gerekirdi.
eşinizin aklında başka şeyler var bence, belki de başka biri.
bence açık açık sorun neden böyle davrandığını, ve ayrılığı bir seçenek olarak sunun ona.
bakalım nasıl tepki verecek.

bence işinizi bırakmayın sonuçta onunuzde nasıl bır surec var bılemezsınız, inşallah ayrılmazsınız ama dıyelım kı oyle bısey oldu sızı o zaman ayakta tutan ve sıze guc veren ısınız olucak kendı ayaklarınız uzerınde durmanız olucak..
arkadaslar baska bı kadından suphelenmısler ama bır ılışkı uzmanından duymustum erkekler eslerını aldattıkları zaman eslerıne cınsel ısteklerı de azalırmıs, cinsel beraberlıkten kaçarlarmış sizin öyle bır durumunuz da yok..
yenı evlıyken ayrı kalmıssınız belkı bunalıma gırmıstır sonuçta oda istemış gitmenızı.. siz sıcak davranın yıne aynı sekılde ona soğuk hareketlerle cevap vermeyın bence... seviyorsa zaten zamanla kendını toparlar donem donem hepimizde olmuyor mu boyle seyler

simdi yaninizdayken bile yokmus ki zaten, bu kadar korkmayin kaybetmekten ayriliktan, her olumsuzlugu ve secenegi goz onunde bulundurarak ciddu ciddi konusun....unutmayinki en kotu karar bile kararsizliktan cok daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…