Kökü onda uzar zaten. Bir daha sakın yapma de.Günaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Uzayana kadar bakmayın.Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Sürekli şaka yapar sıfıra vursam diye. Sakın yapma kel insan sevmem diyordum. Saçımı kısaltacağım diyordu ama bu kadarı kötü sürpriz oldu.daha once hic konusmadi mi yani sacimi kisa yapmayi dusunuyorum diye? ben eger kisa sac sevmiyor olsam ben de bozulurdum ya haklisiniz.
Bakamıyorum zaten. Gördükçe sinirim zıplıyor.Uzayana kadar bakmayın.
Cok tatlısınız ciddenGünaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Teşekkür ederim :)Cok tatlısınız cidden
Kısaltacağım diyordu ama bu kadarını beklemiyordum.Belki kisaltmaya calisirken yanlislikla kisa kesmistir ama itiraf edemiyordur.
Esim bir kere yanlislikla biyiklarini kesmis makina ile.
Saç, sakal yerinde, biyik yok ortada. Aman allahim cok komik bir goruntuydu gulmekten kendime gelemedim.Sakallari da kesince daha tahammul edilebilir bir goruntu olusmustu.
Kardesim de yanlislikla uzunluk ayarlayici aparati takmadan makinayi kafasina goturmus. Bir baktim makinayi degdirdigim yer kabak gibi oldu, neye ugradigimi sasirdim demisti.Sonra mecbur 0 a vurmus.
Uzmeyin tatli caninizi uzar 1-2 haftaya. Hic tahammul edemiyorsaniz bere falan takabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?