Kocama sinir oldum

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Günaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.

Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.

Kökü onda uzar zaten. Bir daha sakın yapma de.

daha once hic konusmadi mi yani sacimi kisa yapmayi dusunuyorum diye? ben eger kisa sac sevmiyor olsam ben de bozulurdum ya haklisiniz.

Her insan hayatında bir defa 3 numara saç rahatlığını yaşamalı bence ya kadın ve erkek olarak kızmayın konu sahibi bunalmıştır

Zaman zaman hepimiz sinir oluyoruz ben de sakalını kısaltmasını sevmiyorum. Ama bi yerden sonra mecbur kısaltıyor. Memur çünkü

Geçen sordum o da bana sinir oluyormuş zaman zaman

Saçları 10 güne kadar bir yola girer. Takılmayın. Bu platformdaki türlü çeşitli manyak koca konusu okuyunca bu konu bana eğlenceli geldi❤

Keşke kadınların da saçları erkeklerinki kadar hızlı uzasa.. 2 güne gözünüz alışır çok üzülmeye değmez

Uzayana kadar sabredin ki hizli uzarlar. Ben eşimim saçini kotu kesince bir 10 gune toparliyor

Adam öyle seviyor demek ki. Ya da denemek istemiş. Uzar yani. Hem gözünüz de alışır iki güne merak etmeyin.

Bu tarz ani kararlarda eşlerin birbirine fikir sonrası gerekiyor bence. Ama yine de komik bir durum tatsizlik çıkarmaya değmez

daha once hic konusmadi mi yani sacimi kisa yapmayi dusunuyorum diye? ben eger kisa sac sevmiyor olsam ben de bozulurdum ya haklisiniz.
Sürekli şaka yapar sıfıra vursam diye. Sakın yapma kel insan sevmem diyordum. Saçımı kısaltacağım diyordu ama bu kadarı kötü sürpriz oldu.
Uzayana kadar bakmayın.
Bakamıyorum zaten. Gördükçe sinirim zıplıyor.

Cok tatlısınız cidden

Belki kisaltmaya calisirken yanlislikla kisa kesmistir ama itiraf edemiyordur.
Esim bir kere yanlislikla biyiklarini kesmis makina ile.
Saç, sakal yerinde, biyik yok ortada. Aman allahim cok komik bir goruntuydu gulmekten kendime gelemedim. Sakallari da kesince daha tahammul edilebilir bir goruntu olusmustu.

Kardesim de yanlislikla uzunluk ayarlayici aparati takmadan makinayi kafasina goturmus. Bir baktim makinayi degdirdigim yer kabak gibi oldu, neye ugradigimi sasirdim demisti. Sonra mecbur 0 a vurmus.

Uzmeyin tatli caninizi uzar 1-2 haftaya. Hic tahammul edemiyorsaniz bere falan takabilir.

Kısaltacağım diyordu ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir baktım karşımda bir kel.
Allah affetsin hiç kel adam sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…