Esimle 1 donem kus oldugumuzda gidip sacini kisa kestirmisti inadina. Cunku ben de uzun sac, sakal seviyorum erkekte. Barisinca kisa sactan hic hosnut olmadigim icin dogru durust yuzune bakmamis, yeterince ilgi gostermemistim.Kısaltacağım diyordu ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir baktım karşımda bir kel.
Allah affetsin hiç kel adam sevmem
Sabahtan beri suratım asık geziyorum. Kendince şebeklikler yapıyor ama işe yaramıyor :))Esimle 1 donem kus oldugumuzda gidip sacini kisa kestirmisti inadina. Cunku ben de uzun sac, sakal seviyorum erkekte. Barisinca kisa sactan hic hosnut olmadigim icin dogru durust yuzune bakmamis, yeterince ilgi gostermemistim.
Ceza olarak fazla yanasmayin, anlar o bence 1 daha cesaret etmez.
Ayy bende sakalını biyigini asla kestirmem bı kere kestirip gelmiş 20gun suratına bakmadimGünaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Bende iste 2 hafta önce aylardır aldatıldığımı öğrendim, kızın 22 yasında oldugunu ögrendim, esim evi terk etti, aileler birbirine girdi, hamilelik süphesi atlattım değilmişim, ilk 3 gün diazem ile durdum... saka mısınız ya azıcık kafam dağılsın diye girdim, bu yazılanları görünce helal olsun bana ne güclüyüm diyorum flash tv seviyesinde şeyler yaşadım suraya konu acıp akıl bile almadım . Saç kesti diye hayıflanıyorsunuzGünaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Bıyığını keserse ben de burnunu keserim :))Ayy bende sakalını biyigini asla kestirmem bı kere kestirip gelmiş 20gun suratına bakmadim
Evet ya. Karşımda hiç tanımadığım biri varmış gibi hissediyorum. Mahallenin delisi geldi diyorumAy benimki de ilk tanıştığımızdan beri sakallıdır. Ben de öncesinde hep köse erkekle görüşmüş biri olarak tutturdum tamamen kes sakallarını, tipini merak ediyorum diye. Kestiği gün pişman oldumÇok başka birisi gibi geldi, sürekli garip garip bakıp onu inceliyordum . Tek iyi yanı yanakları yumuşacık olmuştu, sürekli öpmüştüm. Yıllardır kazıtmak istiyor saçlarını, izin vermiyorum. Şimdi uzak mesafedeyiz, ben yanına gelene kadar uzayacak şekilde kazıt diyorum ama şimdi de o yapmıyor . Bana demeden yapsa ben de çok sinir olurdum, haklısınız.
Allah yardımcınız olsun.Bende iste 2 hafta önce aylardır aldatıldığımı öğrendim, kızın 22 yasında oldugunu ögrendim, esim evi terk etti, aileler birbirine girdi, hamilelik süphesi atlattım değilmişim, ilk 3 gün diazem ile durdum... saka mısınız ya azıcık kafam dağılsın diye girdim, bu yazılanları görünce helal olsun bana ne güclüyüm diyorum flash tv seviyesinde şeyler yaşadım suraya konu acıp akıl bile almadım . Saç kesti diye hayıflanıyorsunuz
Dalga geçiyorum zaten :)Ben olsam gulerdim dalga gecerdim bi daha yapmazdi
Günaydın hanımlar,
Eşim saçını kısaltır normalde ama bu kadar da değil. Banyoya saçlı girdi, saçsız çıktı. Herifi tanıyamadımEşim de her defasında saçını sakalını kesiyor, sinir oluyorum. Soyulmuş hıyara dönüyor. Söyleyince '' Yahuşukluluğumu kıskanıyorsun. '' diyor.Ama gerçekten sevmiyorum. Bu sefer de '' Ne kadar çok pis adam seviyorsun. '' diyor.
Amin. Allah hepimizi güldürsün :)Gerçekten çok güldüm
Allah sizide güldürsün
Bence evlenmeden önce saçsız-sakalsız bir hali görülmeli adayların
Başka türlüsü zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?