Kocama sinir oldum

Kısaltacağım diyordu ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir baktım karşımda bir kel.
Allah affetsin hiç kel adam sevmem
Esimle 1 donem kus oldugumuzda gidip sacini kisa kestirmisti inadina. Cunku ben de uzun sac, sakal seviyorum erkekte. Barisinca kisa sactan hic hosnut olmadigim icin dogru durust yuzune bakmamis, yeterince ilgi gostermemistim.
Ceza olarak fazla yanasmayin, anlar o bence 1 daha cesaret etmez.

Sabahtan beri suratım asık geziyorum. Kendince şebeklikler yapıyor ama işe yaramıyor :))

Ayy bende sakalını biyigini asla kestirmem bı kere kestirip gelmiş 20gun suratına bakmadim

Ay benimki de ilk tanıştığımızdan beri sakallıdır. Ben de öncesinde hep köse erkekle görüşmüş biri olarak tutturdum tamamen kes sakallarını, tipini merak ediyorum diye. Kestiği gün pişman oldum Çok başka birisi gibi geldi, sürekli garip garip bakıp onu inceliyordum . Tek iyi yanı yanakları yumuşacık olmuştu, sürekli öpmüştüm. Yıllardır kazıtmak istiyor saçlarını, izin vermiyorum. Şimdi uzak mesafedeyiz, ben yanına gelene kadar uzayacak şekilde kazıt diyorum ama şimdi de o yapmıyor . Bana demeden yapsa ben de çok sinir olurdum, haklısınız.

Uzar kısa bir sürede

Lakin erkeklerin kadının herhangi bir şeyine karışması çok büyük sorun iken adamın saçının sadece kısa kesilmesine neden bu kadar tepki

Bu kadar büyük değişiklikte sizinle paylaşmalıydı yorumları var mesela

Eşim kısa saç sevmiyor ama çok bunaldım saçlarımı kısa kestirmek istiyorum diye konu açılsaydı herkes kestir bir şey olmaz alışır yazardı

Bence büyütmeyin birkaç güne uzar sadece hoşlanmadığınızı belirtin

Bende iste 2 hafta önce aylardır aldatıldığımı öğrendim, kızın 22 yasında oldugunu ögrendim, esim evi terk etti, aileler birbirine girdi, hamilelik süphesi atlattım değilmişim, ilk 3 gün diazem ile durdum... saka mısınız ya azıcık kafam dağılsın diye girdim, bu yazılanları görünce helal olsun bana ne güclüyüm diyorum flash tv seviyesinde şeyler yaşadım suraya konu acıp akıl bile almadım . Saç kesti diye hayıflanıyorsunuz

Hazır iyice kellen sarımsak zeytinyağı sürün kafasına yada sürsün

Saçlar hem hızlı uzar hem gürlesir

Ayy bi defasinda kuzenimin dugunu var ben ozeniyorum kiyafet aldm ayarladm kendmi filan neysr dugunden onceki gun aksam esim berberdn bi geldi ben sokkkk resmen heryeri ayni boy ve 3 no saniyordum ki

Ama dugun vs olmamis olsaydi bu kdr uzulmezdim dugunde fotogramiz var baktkca hatirliyorum kut diye inme inmsti nasip boyleymis nornalde de guzel yapar eder sacini nerden ne estiyse yazdi cok bunalms demekki

Eşim de her defasında saçını sakalını kesiyor, sinir oluyorum. Soyulmuş hıyara dönüyor. Söyleyince '' Yahuşukluluğumu kıskanıyorsun. '' diyor. Ama gerçekten sevmiyorum. Bu sefer de '' Ne kadar çok pis adam seviyorsun. '' diyor.

Gerçekten çok güldüm
Allah sizide güldürsün
Bence evlenmeden önce saçsız-sakalsız bir hali görülmeli adayların
Başka türlüsü zorr

Evet ya. Karşımda hiç tanımadığım biri varmış gibi hissediyorum. Mahallenin delisi geldi diyorum

Allah yardımcınız olsun.

Benim eşiminde tanidim taniyali kirli sakalı vardı. Geçen ay komple tıraş oldu ayni yolunmus tavuk gibiydi. Kendide aynaya bakınca şok oldu. Kırilmasin diye birsey söylemedim ama bir süre sanki evde yabancı bir erkek var gibiydi

Eşim saçını kısaltır normalde ama bu kadar da değil. Banyoya saçlı girdi, saçsız çıktı. Herifi tanıyamadım

Gerçekten çok güldüm
Allah sizide güldürsün
Bence evlenmeden önce saçsız-sakalsız bir hali görülmeli adayların
Başka türlüsü zorr
Amin. Allah hepimizi güldürsün :)
Hamamda bir görmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…