- 17 Şubat 2021
- 326
- -315
- 13
Cok tesekkür ederim cokAllah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkür ederim cokAllah yardımcınız olsun.
Allah başka der vermesin ablacım seninkinin yanında bizimki dert değil.Günaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Bugün ben de düşündüm. Boşamam da herhalde saç ektirme, peruk vs çaresine bakardım.Adamın saçları dökülse boşayacak mısınız acaba?
Saç ektirir.Adamın saçları dökülse boşayacak mısınız acaba?
Evet her halinle seversin de o kadar mükemmel aşk ya da evlilik yok :))Ay bayılırım 3 numara saça. Bu arada şu konuyu açan bir erkek olsa şimdiye taşlanmıştı. “Seven insan her halinle sevmeli” diye
Sevgilim saçlarını ve biyigini kestiğinde yurtt kapısında bekliyordu yazık . Heyecanla çıktımGünaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.
Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Bere taksın evdeGünaydın hanımlar,
Haberim yoktu bana da sürpriz oldu mahvetmiş güzelim saçlarınıNe çok saç sakal seven varmiş. 1 senedir
eşimin saçlarini ben kesiyorum 6 veya 7 numarayla başlayip 3 numarayla bitiriyorum. Bir daha siz kesin belki yanlis kesmiştir. Tek başina nasil kesecekki zaten.
Çünkü sürekli laf sokuyorum. Bak yine sinirlerim bozuluyorEşim her sene saçını sıfıra vurur, tatil öncesi yapar bunu, işe döndüğünde biraz toparlanmış olsun diye.
Ben de sevmiyorum o halini pek ama kızmıyorum bol bol dalga geçiyorum
Bu sebepten kızsam eşim hiç oralı olmaz, sizinki yine komiklik yapmaya çalışıyormuş.