Kocama sinir oldum

Günaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.

Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Adamın yüzüne bile bakasım yok.
Allah başka der vermesin ablacım seninkinin yanında bizimki dert değil.

Ay bayılırım 3 numara saça. Bu arada şu konuyu açan bir erkek olsa şimdiye taşlanmıştı. “Seven insan her halinle sevmeli” diye
Evet her halinle seversin de o kadar mükemmel aşk ya da evlilik yok :))

Günaydın hanımlar,
Bu bir koca çekiştirme konusudur. Konu çok basit gelecek ama benim için sinir bozucu.

Az önce eşim duştan çıktı ve kel. Ki ben erkekte kısa saç sevmem. Adam gitmiş saçlarını, 3 e mi ne vurmuş. Bir de çirkin olmuş ki. Berbere düzelttirse sıfıra vurulması lazım. Ancak öyle düzelir.
Sevgilim saçlarını ve biyigini kestiğinde yurtt kapısında bekliyordu yazık . Heyecanla çıktım
Anam bı baktım saç bıyık sakal gitmiş
Ben yıkıldım aglicam.
Kavga çıkardım iki hafta küs kalmıştım o sürede uzar diye düşünüp :D

Gülerek anlatsam da zamanla anladım ki seviyor olsam böyle gözüme batmazmis saçı sakalı kesti çirkin oldu diye.

Eşim iki gün evvel sakallarını kestiğinde kurban olurummm diye sarıldım çünkü...

Ne çok saç sakal seven varmiş. 1 senedir
eşimin saçlarini ben kesiyorum 6 veya 7 numarayla başlayip 3 numarayla bitiriyorum. Bir daha siz kesin belki yanlis kesmiştir. Tek başina nasil kesecekki zaten.

Günaydın hanımlar,

Bere taksın evde :D Zaten kelsini hem kel hem fodul olmussun puahaha dıye sinirini bozup bıraz psıkolojık baskı yaparsanız daha kestırmez sankı :D Benim eşimde hıc sevmem bıyık ve kecı sakalı bırakıyor ben buna nasıl evet demısım dıyorum:-)

Eşim her sene saçını sıfıra vurur, tatil öncesi yapar bunu, işe döndüğünde biraz toparlanmış olsun diye.
Ben de sevmiyorum o halini pek ama kızmıyorum bol bol dalga geçiyorum 😂

Bu sebepten kızsam eşim hiç oralı olmaz, sizinki yine komiklik yapmaya çalışıyormuş.

Ne çok saç sakal seven varmiş. 1 senedir
eşimin saçlarini ben kesiyorum 6 veya 7 numarayla başlayip 3 numarayla bitiriyorum. Bir daha siz kesin belki yanlis kesmiştir. Tek başina nasil kesecekki zaten.
Haberim yoktu bana da sürpriz oldu mahvetmiş güzelim saçlarını 😡

Eşim her sene saçını sıfıra vurur, tatil öncesi yapar bunu, işe döndüğünde biraz toparlanmış olsun diye.
Ben de sevmiyorum o halini pek ama kızmıyorum bol bol dalga geçiyorum 😂

Bu sebepten kızsam eşim hiç oralı olmaz, sizinki yine komiklik yapmaya çalışıyormuş.
Çünkü sürekli laf sokuyorum. Bak yine sinirlerim bozuluyor 😃😃

Ben böyle şeylere takılmam.
Bu kadar tepki gösterilmesini de anlamlı bulmuyorum.
Eşlerin saçlarıyla ilgili değişiklik yaparken diğerine haber verme, izln alma zorunluluğu olmadığını düşünüyorum.
Eşim adı üstünde hayat arkadaşım, ona olan duygum, bakışım, paylaşımım saçını-sakalını kesti diye niye değişsin?
Sizin de bir süre sonra gözünüz alışır,
hem 10 güne kalmaz uzar saçları.
Böyle bir konu için tatsızlaşmayın derim.

en fazla bir haftaya uzar, buradaki konu eşim bana saçlarımı kestirdim diye kızdı, surat yapıyor suratıma bakmak istemiyormuş diye açılsa adam taşlanırdı :-)

Back
X