Onun hatası ne?Kızlar ben hatalıyım evet ama o da hatalı
Yani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı. Ama kadın erkeğin kurcalar bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur. Merak ettim baktım de yani bunun tek açıklaması bu. Böyle basit bir konuda bitirmeyi göze alabiliyorsa zaten bence hiç sevmemiştir.Kızlar selamlar , arada girip ilgimi çeken konuları okurdum . Böyle bir konuyla geleceğimi tahmin edemezdim . Eşimin de benim de 2. evliliklerimiz, ikimiz de çocuklar için katlandığımız zor evliliklerden çıkmış insanlarız . Aslında bu konuda birbirimizi anlayabilyoruz. Ben ilk eşim tarafından aldatıldım ve bitirdim. Şimdiki eşim ise sadakatinden süphe duymadığım biri ama son birkaç aydır gereksiz kıskançlık yapıyorum sanırım travmalarım yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha öncekilerde konuştuk hallettik falan ama ben en son çok kötü birşey yaptım. Nasıl güvenirken yaptım bilmiyorum ama birşey beni dürttü ve telefonunu karıştırdım. Telefonunda engelli ve silinmiş bir numara vardı mesajlar silinmemiiş herşey duruyor bir baktım ki eski sevgilisi ve arşive alınmış orda duruyo. Benimle tanışmadan önce engellemiş her yerden ve benden sonra hiç görüşmemiş. Aldatma söz konusu olmasa da ben kadın gururu ile acaba unutamadı mı diye düşündüm çünkü bana eski ilişkileri ile ilgili birşey anlatmamıştı.
Ben tabi birkaç gün kendimi tuttum zarfladım falan filan derken sonunda patladım ve açıklaması kadın takıntılı olduğu için herşeyi yapabilirmiş ve elinde kanıt olsun diye silmemiş.( Ablası ile konuşmuş o da bana aynı şeyi söyledi zor bıraktı kadını diye) Israrla seni aldatmış mıyım senden sonra görüşmüş müyüm diyor ve eski evliliğim de böyleydi devam etmeyelim diyor gidişat aynı diyor.
Ama şu an bütğn oklar bana döndü ve tek sorun benim telefonuna gizlice bakmam oldu ki normalde yapmam. Bititmek istediğini söylüyor . Ben hatamı kabul ediyorum ama o kabul etmiyor benden sonra görüşme yok diye aldatma yok dşye saklasam ne olacak diyor. Sana eski ilişkimimi anlatsaydım ne yapsaydım diyor. Bu arada 5-6 yıllık bekarlık hayatı var benden önce .
Kızlar ben hatalıyım evet ama o da hatalı. Yine de aldatma falan yok ortada aksine saatinde gelir gider herşeyi ortadadır, bir yere gitse haber eder. Ben bu adamı kaybetmek istemiyorum ama çok sinirli ve bitti diyor.
Bir de burcu boğa sildi mi tam siler .
Lütfen nasıl bir yol izlemeliyim bi akıl verin.
Yapmıyorum, bir kere bile açıp bakmadım, okumadım özelini.bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur.
Ne saçma bir düşünceYani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı
Evet sadece silmemek yoksa benle tanışmadan engellemiş ve numarasını silmiş sohbetler duruyor ben ilk olarak unutamadı kesin aklı diye öfkelendim ama meğerse sebep farklıymış bir de genelde telefondaki hiç şeyleri silmeyen bir tip belkide ondandırOnun hatası ne?
Eski mesajları silmemek mi?
bilmiyorum son zamanlarda biraz gereksiz kıskançlık kavgalarımız oldu doldu sanırım bi de ilk eşi de aşırı kıskançmış hep huzrusuzluk yaşamış senle de aynısı olacak diyorYani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı. Ama kadın erkeğin kurcalar bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur. Merak ettim baktım de yani bunun tek açıklaması bu. Böyle basit bir konuda bitirmeyi göze alabiliyorsa zaten bence hiç sevmemiştir.
Bu kadar sert bir tepkiye gerek yok zaten ben hatalı olduğumu söyledim şu an yaptığım hatayı nasıl telafi edrim diye destek istedimBunun burçla alakası yok,durup dururken öküz altında buzağı arayanı kimse kolay kolay çekmez.Hele ilk eşim aldattı bende etkisi şimdi çıkıyor gibi bencilce bir bahaneyle kimse muhattap olmak istemez.Güveniyorsan bakmayacaksın, baktıysan sonunu getireceksin yok öyle hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin.....
valla sakladığı oymuş işte başka hiç birşey yok iş dışında yalnız bir yere gitmez bile telefonu hep ortada dibime bile koyar gider beni ne dürttü anlamdım da böyle birşey yapmak içinBırak gitsin bırakalim diosa. Resmen havada kapmış bahane yapmış zaten seni bırakacağı varmis. Tamam guvenmemen hoş degil ama bunda ayrilacak kadar da bi durum yok. Normal insan böyle davranmaz. Vardir sakladigi ve bıktığı biseyler.
Adam da hata yok bence siz abartmışsınızEvet sadece silmemek yoksa benle tanışmadan engellemiş ve numarasını silmiş sohbetler duruyor ben ilk olarak unutamadı kesin aklı diye öfkelendim ama meğerse sebep farklıymış bir de genelde telefondaki hiç şeyleri silmeyen bir tip belkide ondandır
Kim diyor bunu? Güvenmediğiniz adamla neden evleniyorsunuz ha bide bu zamanda yapan öyle yaparki ruhun duymaz ayrıca kadının özel konuşmaları olabiliyorsa erkeğinde olur yapmıyorum evet eşimin telini alıp hiç kurcalamam hatta sesini bile kıstırıyorum eve gelince ne mesaj geliyor kim arıyor bilmem bakmamYani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı. Ama kadın erkeğin kurcalar bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur. Merak ettim baktım de yani bunun tek açıklaması bu. Böyle basit bir konuda bitirmeyi göze alabiliyorsa zaten bence hiç sevmemiştir.
yani işte kadın olarak ben bunu düşünemedim en başta kendi söyleyene kadar fotolar mesajlar durunca ki galerisinden silmiş açıklayınca ve ablası da aynı şeyi söyleyince ikna oldum ama o olan oldu artıkAdamin hatasi nerede?
Dedigi gibi takintili bir kadinsa elinde eski yazismalar dursun istemistir. Ben de oyle durumlarda tutarım yazismalari.
Sizden once bekarlık hayati olan bir adam sonucta. Sizinle tanistiktsn sonra konuşmamış etmemis. Adamin hatasi ne?
hata yok ben farkettim ama ilk önce unutamadı diye saklıyor sandımAdam da hata yok bence siz abartmışsınız
Bu sert tepkim sizi uyandırmak için , ortamlarda ilk eşim aldattı o yüzden travmam var, baktım derseniz çok komik ve kötü duruma düşersiniz .Umarım bunu eşinize söylemediniz öyleyse tüy dikmiş olursunuz.Özür dileyin ama artık bir şeyler kırıldı ,her şeyi silip yeniden başlamak mümkün ama iki tarafta istemeli....Bu kadar sert bir tepkiye gerek yok zaten ben hatalı olduğumu söyledim şu an yaptığım hatayı nasıl telafi edrim diye destek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?