kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

bence adamın hatası bunu eşiyle eşi yakalamadan paylaşmamak.
şahsen ben de eşimin telefonunda arşivinde vs eski mesajlarını görmek istemezdim.
yine de bu kadar büyütülecek bir şey değil adam resmen bahane etmiş ayrılmaya bahane arıyormuş.

Yooo çok normal. Kimse kimsenin gereksiz triplerini, saçmalıklarını çekmek ve huzursuz bir hayat sürmek zorunda değil.

Adam bir benzerini yaşamış daha önce, ortak çocukları olduğu için belki bıçak kemiğe dayanana kadar sürdürmeye de çalışmıştır.

Neden aynı şeyleri tekrar yaşasın ?

Asıl sen kimsin ki benim aklımı sorguluyorsun? En güvenen sizsiniz evet mükemmelsiniz.
Meraktan bile bakılır diyorum, bir şey aramak amacı ile değil sadece meraktan. Bu güvensizlik vs değil. Çok büyük anlamlar yüklemenin manası yok. Konu sahibi merak etmiş bakmış bakabilir, bende bakıyorum, tamam en doğru sizsiniz evet ama benim gibi düşünen bir sürü insan var. Erkeğin telefonu kurcalanır.
Siz bakmamaya devam edin

İşte iliski felsefem adamı bağlasan, telefonunu her sn kontrol etsen kaç yazar, yapacak adamın kaşi gözü gene yapar
Tabi bacım yaa unutma yapan da her zaman kendine yapar karaktersizlik ruhunda varsa iğneyi deliğinden geçirirken bile yapar

Boşanmak ne kadar kolay olmuş insanlar için. Bu basit bir mesele hanımefendi, nesi normal? Bu kadar kolay mı kuruluyor yuva da kolay bozulsun. Bir telefon karıştırdı diye? Bence korktuğu başka şeyler var, baktı bu kız karıştırıyor foyası ortaya çıkacak baştan önünü keseyim dedi heralde.

Tamam.
Hiçte merak etmiyorum, arkadaşlarıyla, müşterileriyle ne konuşmuş çokta derdim değil.
Yani öyle bir algı yarattınız ki sanki her allahın günü kontrol edilmeli gibi bir şey söylemişim gibi. Sadece konu sahibinin yaptığının yanlış olmadığını söylemek istedim. Bir sefer bakmış merak etmiş, saygısız terbiyesiz yapmaz bu konu sahibini, kimseyi yapmaz.

, saygısız terbiyesiz
Ben konu sahibine böyle birşey söylemedim, bana soylemedigim laf üzerinden yorum yapma lütfen, asıl algıyı böyle yonlendirerek sen yapıyorsun. Ben bu hareketi kendim saygısızca bulur eşime yapmam dedim. Sen nasıl bulursan oradan devam et, hiç umurumda değil yani

Sen eski kocan aldattığı için güvensizlik yaşıyorsun
O, eski karısı aşırı kıskanç olduğu için böyle basit bi olayda hemen boşanalım aynı şeyleri yaşayacağım diyor...
Yani keşke travmalarınızla başa çıkmayı öğrenip öyle bir yola girseymişsiniz.
Ne senin ona eski yaşantılarının faturasını kesmeye hakkın var ne de onun sana.

Konuya gelirsek, bana göre olay basit bir kıskançlık aslında. Ben de telefon kurcalarım ara sıra çaktırmadan. Evet, bu aslında saygısızlık ama insan merak ediyor çünkü 7/24 yan yana da olsak tanıyamayabiliyoruz birini.
Yani düşünüyorum da, arada telefon kurcalama huyum olmasaydı eski sevgilimin kumar oynadığını fark edemezdim, ya da eski eşim beni nerdeyse eski flörtüyle tanıştıracaktı vs. vs.
Karşılaştığımız şeye ne tepki verdik bu da önemli. Adama çok sert tepkiler mi verdin yoksa normal bi tonda mı konuştun?

Ben olsam akışına bırakırdım sanırım. Bu sebeple ayrılmak istiyorsa saygı duyarım ne yapabilirim.
Ben dozunda kıskançlık yapabileceğim bazı şeyleri sorgulayabileceğim bi ilişki yaşamak isterim şahsen. Kıskanılmaktan hiç hoşlanmayan biriyle yapamam.

kendin çok saygılı olduğun için yapmazmışsın ya. Aynı kapıya çıkıyor. Tabii bunu düşünmüyorsun o sıra benim aklımı sorgulamakla meşguldün.

Adamda hata yok susup bırakacaktın orda kızım neyin kavgasını ettinKonuyu gelirsek evet bir halt yemişsin adam mutsuz olmakta hakli ama bosanacak bir durum da yok. Bunun icin bosanilir mi Allah aşkına
yani aslında yok ama işte
teşekkür ederim güzel yorumunuza. Çok haklsıınız geçmişin izleri sinlinmeden evlenmişiz. Ben normalde 2 yılda ilk kez yaptım bunu ve birkaç gün kendimi tuttum ama laf sokarak falan yaklaştım anladı tabi itiraf ettim ve olay kavgaya döndü ikimiz de gerildik

Evet dedğiniz gibi saygısızlık yaptım ama evli bir adamın bu hareketi de saygısızlık bana göre . Bunu anlatmaya çalıştım ama ilk hata benimkki diye ben haksız konuma düştüm.
Akışına bırakıp eğer ısrarla boşanma talebi gelirse bunun bir bahane olduğunu söyleyip uzaklaşmayı düşünüyorum .

Adamın hatası ne? Tüm hata sizin, adam bit özür dilesin, hatasını kabul etsin, adam ne yapmış ki.
Ama böyle bir şey için de ayrılınmaz, bence bunun öncesi de var da anlatmıyorsunuz. Kimse eşinden telefonuna baktın diye boşanmaz. Ya kavganız çok şiddetliydi, ağıza alınmayacak şeyler söylediniz ya da sürekli kavga çıkartan bir tipsiniz

Bence eski esini tetiklemis olay.

Cunku adamin eski karisi asiri kiskancmis. Bu yuzden huzursuzluk yasiyormus. Ayni seyi konu sahibi yapmaya baslayinca adam muhtemelen bu evlilik de oyle olacak, uzamadan bitsin madem kafasina girmis.

Bence eski esini tetiklemis olay.

Cunku adamin eski karisi asiri kiskancmis. Bu yuzden huzursuzluk yasiyormus. Ayni seyi konu sahibi yapmaya baslayinca adam muhtemelen bu evlilik de oyle olacak, uzamadan bitsin madem kafasina girmis.
Hiç sanmıyorum, tanışma aşamasında olsalar evet ama kimsenin eşinden ortada hiçbir şey yokken boşanacağını da düşünmüyorum. Yine de dediğiniz gibiyse adam zerre sevmiyordur yani, saçma geldi bana.

Tamam.
Hiçte merak etmiyorum, ailesiyle, arkadaşlarıyla, müşterileriyle ne konuşmuş çokta derdim değil.
Ben sana akılsız demedim ayrıca, akli olana bir kere söylenir dedim.
Bu sürekli kurcalayanlarda boşanmaz zaten ayrıca canım benim bi tane kadın biliyorum böyle kurcalıyor bir boklar buluyor 2 kavga sonra kocammlı storyler dünde zaten instada kocamı paylaşmıyorum diye bekar olduğumu öğrendim buna biraz incindim ama napim taliplerimi bekliyorum

Yiaaa sende mi bekarsın benim gibi tühhhh ne kadar üzüldüm anlatamam

paylasmayinca bekar mi olunuyormus, bende bekarım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…