- 30 Mayıs 2015
- 5.190
- 12.780
- 448
- 34
Bırak gitsin bırakalim diosa. Resmen havada kapmış bahane yapmış zaten seni bırakacağı varmis. Tamam guvenmemen hoş degil ama bunda ayrilacak kadar da bi durum yok. Normal insan böyle davranmaz. Vardir sakladigi ve bıktığı biseyler.
Yooo çok normal. Kimse kimsenin gereksiz triplerini, saçmalıklarını çekmek ve huzursuz bir hayat sürmek zorunda değil.Siz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.
Bence eşinin hatası büyük. Ne diye tutuyor eski mesajları? Çok saçma, konu sahibinin o mesajları görmesi de yaralayıcı olmuştur. Düşünsene eski sevgilisiyle cilveleşme mesajları vs.. Ayrıca böyle saçma konuda sende eski karım gibi kıskanç olacaksın beni bunaltacaksın vs diyip boşanmak istemesi de normal değil
İşte iliski felsefemırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış
Asıl sen kimsin ki benim aklımı sorguluyorsun? En güvenen sizsiniz evet mükemmelsiniz.Akli olana laf bir kere söylenir, sen kimsin ki sana yalan söyleyelim, bakmıyoruz, bakacaksam bı şüphem varsa niye kocam ki zaten, bu saygisizligi kendime de eşime de yapmam, saygısizlik çünkü, bakmak şüphe gereği olur, ne demek açıp telefon karıştırmak. Benim şüphem yok ki eşimden, ha ola ki böyle birşey yaptı, insanogludur, beni salak yerine koymus olmaz, ben öğrendiğim dk basar giderim, yine açıp bakmam, o yapmaya devam etsin, zerre umurumda da olmaz.
Tabi bacım yaa unutma yapan da her zaman kendine yapar karaktersizlik ruhunda varsa iğneyi deliğinden geçirirken bile yaparİşte iliski felsefemadamı bağlasan, telefonunu her sn kontrol etsen kaç yazar, yapacak adamın kaşi gözü gene yapar
Boşanmak ne kadar kolay olmuş insanlar için. Bu basit bir mesele hanımefendi, nesi normal? Bu kadar kolay mı kuruluyor yuva da kolay bozulsun. Bir telefon karıştırdı diye? Bence korktuğu başka şeyler var, baktı bu kız karıştırıyor foyası ortaya çıkacak baştan önünü keseyim dedi heralde.Yooo çok normal. Kimse kimsenin gereksiz triplerini, saçmalıklarını çekmek ve huzursuz bir hayat sürmek zorunda değil.
Adam bir benzerini yaşamış daha önce, ortak çocukları olduğu için belki bıçak kemiğe dayanana kadar sürdürmeye de çalışmıştır.
Neden aynı şeyleri tekrar yaşasın ?
Tamam canım ederiz kapişşşErkeğin telefonu kurcalanır.
Siz bakmamaya devam edin
Tamam.Siz bakmamaya devam edin
Yani öyle bir algı yarattınız ki sanki her allahın günü kontrol edilmeli gibi bir şey söylemişim gibi. Sadece konu sahibinin yaptığının yanlış olmadığını söylemek istedim. Bir sefer bakmış merak etmiş, saygısız terbiyesiz yapmaz bu konu sahibini, kimseyi yapmaz.Tamam.
Hiçte merak etmiyorum, arkadaşlarıyla, müşterileriyle ne konuşmuş çokta derdim değil.
Ben konu sahibine böyle birşey söylemedim, bana soylemedigim laf üzerinden yorum yapma lütfen, asıl algıyı böyle yonlendirerek sen yapıyorsun. Ben bu hareketi kendim saygısızca bulur eşime yapmam dedim. Sen nasıl bulursan oradan devam et, hiç umurumda değil yani, saygısız terbiyesiz
kendin çok saygılı olduğun için yapmazmışsın ya. Aynı kapıya çıkıyor. Tabii bunu düşünmüyorsun o sıra benim aklımı sorgulamakla meşguldün.Ben konu sahibine böyle birşey söylemedim, bana soylemedigim laf üzerinden yorum yapma lütfen, asıl algıyı böyle yonlendirerek sen yapıyorsun. Ben bu hareketi kendim saygısızca bulur eşime yapmam dedim. Sen nasıl bulursan oradan devam et, hiç umurumda değil yani
yani aslında yok ama işteAdamda hata yok susup bırakacaktın orda kızım neyin kavgasını ettinKonuyu gelirsek evet bir halt yemişsin adam mutsuz olmakta hakli ama bosanacak bir durum da yok. Bunun icin bosanilir mi Allah aşkına
teşekkür ederim güzel yorumunuza. Çok haklsıınız geçmişin izleri sinlinmeden evlenmişiz. Ben normalde 2 yılda ilk kez yaptım bunu ve birkaç gün kendimi tuttum ama laf sokarak falan yaklaştım anladı tabi itiraf ettim ve olay kavgaya döndü ikimiz de gerildikSen eski kocan aldattığı için güvensizlik yaşıyorsun
O, eski karısı aşırı kıskanç olduğu için böyle basit bi olayda hemen boşanalım aynı şeyleri yaşayacağım diyor...
Yani keşke travmalarınızla başa çıkmayı öğrenip öyle bir yola girseymişsiniz.
Ne senin ona eski yaşantılarının faturasını kesmeye hakkın var ne de onun sana.
Konuya gelirsek, bana göre olay basit bir kıskançlık aslında. Ben de telefon kurcalarım ara sıra çaktırmadan. Evet, bu aslında saygısızlık ama insan merak ediyor çünkü 7/24 yan yana da olsak tanıyamayabiliyoruz birini.
Yani düşünüyorum da, arada telefon kurcalama huyum olmasaydı eski sevgilimin kumar oynadığını fark edemezdim, ya da eski eşim beni nerdeyse eski flörtüyle tanıştıracaktı vs. vs.
Karşılaştığımız şeye ne tepki verdik bu da önemli. Adama çok sert tepkiler mi verdin yoksa normal bi tonda mı konuştun?
Ben olsam akışına bırakırdım sanırım. Bu sebeple ayrılmak istiyorsa saygı duyarım ne yapabilirim.
Ben dozunda kıskançlık yapabileceğim bazı şeyleri sorgulayabileceğim bi ilişki yaşamak isterim şahsen. Kıskanılmaktan hiç hoşlanmayan biriyle yapamam.
Bence eski esini tetiklemis olay.Adamın hatası ne? Tüm hata sizin, adam bit özür dilesin, hatasını kabul etsin, adam ne yapmış ki.
Ama böyle bir şey için de ayrılınmaz, bence bunun öncesi de var da anlatmıyorsunuz. Kimse eşinden telefonuna baktın diye boşanmaz. Ya kavganız çok şiddetliydi, ağıza alınmayacak şeyler söylediniz ya da sürekli kavga çıkartan bir tipsiniz
Hiç sanmıyorum, tanışma aşamasında olsalar evet ama kimsenin eşinden ortada hiçbir şey yokken boşanacağını da düşünmüyorum. Yine de dediğiniz gibiyse adam zerre sevmiyordur yani, saçma geldi bana.Bence eski esini tetiklemis olay.
Cunku adamin eski karisi asiri kiskancmis. Bu yuzden huzursuzluk yasiyormus. Ayni seyi konu sahibi yapmaya baslayinca adam muhtemelen bu evlilik de oyle olacak, uzamadan bitsin madem kafasina girmis.
Bu sürekli kurcalayanlarda boşanmaz zaten ayrıca canım benim bi tane kadın biliyorum böyle kurcalıyor bir boklar buluyor 2 kavga sonra kocammlı storylerTamam.
Hiçte merak etmiyorum, ailesiyle, arkadaşlarıyla, müşterileriyle ne konuşmuş çokta derdim değil.
Ben sana akılsız demedim ayrıca, akli olana bir kere söylenir dedim.
Yiaaa sende mi bekarsın benim gibi tühhhh ne kadar üzüldüm anlatamamBu sürekli kurcalayanlarda boşanmaz zaten ayrıca canım benim bi tane kadın biliyorum böyle kurcalıyor bir boklar buluyor 2 kavga sonra kocammlı storylerdünde zaten instada kocamı paylaşmıyorum diye bekar olduğumu öğrendim buna biraz incindim ama napim taliplerimi bekliyorum
paylasmayinca bekar mi olunuyormus, bende bekarım o zamanBu sürekli kurcalayanlarda boşanmaz zaten ayrıca canım benim bi tane kadın biliyorum böyle kurcalıyor bir boklar buluyor 2 kavga sonra kocammlı storylerdünde zaten instada kocamı paylaşmıyorum diye bekar olduğumu öğrendim buna biraz incindim ama napim taliplerimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?