kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

Evet madem o kadar travması vardı ne diye yine gitti oyle birini seçti bir de travma olarak neden eski eşini söylüyor sadece onu da anlamadım. Mesajlarıni sakladığı kadın çok tehlikeliymis ya, görümce bile durumdan haberdar o derece tehlikeli, delil falan saklamışlar. Kadıncağız alt tarafı mesajı okumuş içine kurt düşmüş bakmış ne var yani çok üstüne gidilmiş adam çok normal sanki

Günaydın kızlar , akşam nasıl geçti ondan bahsedeyim kısaca . Eve bir geldi elinde poşetler eve birşeyler almış bi de kendine paket yemek yaptırmış . Yemek yapmıştım dedim sadece kendın ye dedi bana ( yaptığım cacığı yemiş ama afiyetle :)) valla dengesiz bu adam ) Neyse ben konuşmadım çamaşır bulaşık falan oyalandım. O oyalandı telefonla konuştu ailevi bir mevzu vardı sanırım bana anlatamayacağı için duyayım diye hoparlorü açtı .
Sonra gidip gelip laf soktu , al telefon burda bak falan , karıştır belki birşey bulursun deyip durdu tüm akşam . Ben sakinliğimi korudum ya cevap vermedim ya da kısa kısa geçiştiren cevaplar verdim.
Şimdilik böyle devam edicem bakalım birkaç güne belli olur tahminimce . Ben hatamı anladım ama yine de sen ne karar verirsen kararına uyarım modundayım .

Yeni bir konuşma yoksa ortada aldatma da yoktur. Zaten numarasını silip engellemiş. Mesajları arşive atması da kendini korumak, gerekirse ispatlamak içindir. O yüzden hâlâ onun hatası var demek doğru değil.
Hatanı anlamışsın, özür de dilemişsin. Bir dahakine dayanamayıp hemen söyleyerek kendini yakma, biraz sakin kalmayı öğren.

Evet haklısınız bunu öğrenmem lazım. Aslında ben sadece bu konuda değil her konuda böyle içimde tutabilen biri değilim zaten tutmaya söylememeye kendi kendimi dizginlemeye çalıştım konuşmamak için ama o anladı sende sıkıntı var birşeyler var deyip deyip durdu. ben de patladım işte bir anda bu mesajlar fotolar niye hala duruyor diye.

Mesajları arşive atması belki de unutamadığı için de olabilir ben olsam ben de ortalığı yıkardım hiç kendinizi suçlu bulmayın sizi manupile ediyor. Ben boşanmıyorum istiyorsan boşanmak mahkeme orada aç davanı diyin. Açsın ama siz boşanmıyorum deyince hakim boşamaz bilginiz olsun. Süründürün adamı hiç gurur yapmayın. Şuna bak ya zeytin yağı gibi üste çıkıyor

Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor
Hastalık boyutunda ya da farklı bir rahatsızlıktan dolayı sürekli şüphe ile yaşayan kadınları hariç tutuyorum.Kadınlar şüphe duyuorsa vardır bir sıkıntı.Şimdiye kadar hiç şüphe duyacağım bir durum olmadı.Aldatsa da ne telefon karıştırırım ne de ah vah ederim.Herkes kendine yakışanı yapıyormuş deyip mahkemenin yolunu tutarım.

Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor
Hastalık boyutunda ya da farklı bir rahatsızlıktan dolayı sürekli şüphe ile yaşayan kadınları hariç tutuyorum.Kadınlar şüphe duyuorsa vardır bir sıkıntı.Şimdiye kadar hiç şüphe duyacağım bir durum olmadı.Aldatsa da ne telefon karıştırırım ne de ah vah ederim.Herkes kendine yakışanı yapıyormuş deyip mahkemenin yolunu tutarım.

Bana da öyle geldi biraz ya.

Yapılan yanlış tabi ki hiç hoş bir durum olmamış ama adamın verdiği tepkiler de normal değil. Küser tavir yaparsin ciddi sekilde konusursun ama bu sebeple de bosanilmaz. Daha once de yazilmis nerede kıskanç takıntili kadin var bu adamı bulmuş nedense. Kıskançlıktan muzdaripsen ne isin var daha once aldatilmis kadinla. Evlenmeden konusulmadi mi bunlar. Boşanmaya falan da niyeti yok bence. Buyuk tepkiler gösteriyor ki bir daha konu sahibi göz ucuyla bile telefona bakamasin, herhangi bir durumu sorgulamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…