Geçenki nazar konusu gibi evliliğimizde nazar var diye dua istiyordu ama adama etmediği kalmamıştı konu sahibinin ama tabi ki nazar saçmalama aşkoYine bir burç mevzusu yapıp yapıp herseyi burca bağlamakta moda oldu
Aynen öyle ne gerek var ki yapmıyoruz diye suçluda çıkarız şimdiYapmıyorum, bir kere bile açıp bakmadım, okumadım özelini.
Kimseye de yalan borcum yok.
Siz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.Kim diyor bunu? Güvenmediğiniz adamla neden evleniyorsunuz ha bide bu zamanda yapan öyle yaparki ruhun duymaz ayrıca kadının özel konuşmaları olabiliyorsa erkeğinde olur yapmıyorum evet eşimin telini alıp hiç kurcalamam hatta sesini bile kıstırıyorum eve gelince ne mesaj geliyor kim arıyor bilmem bakmam
Konu sahibi eşinin hatasını ben okuyamadım okuyanınız var mı? adam her türlü haklı milyon yıl önceki engellenmiş kişi vay arkadaş benim engelli listemi görse kocam boşayacak o zaman beni
Hatası arşivinde tutmak silmemesi konu sahibi için benceAdamin hatasi nerede?
Dedigi gibi takintili bir kadinsa elinde eski yazismalar dursun istemistir. Ben de oyle durumlarda tutarım yazismalari.
Sizden once bekarlık hayati olan bir adam sonucta. Sizinle tanistiktsn sonra konuşmamış etmemis. Adamin hatasi ne?
işte tam olarak pişmalık duyduğumu nasıl gösteririm o da sanırım siniri geçince konuşursam anlayacktır ama bu arada nasıl bir yol izlemem lazımBu sert tepkim sizi uyandırmak için , ortamlarda ilk eşim aldattı o yüzden travmam var, baktım derseniz çok komik ve kötü duruma düşersiniz .Umarım bunu eşinize söylemediniz öyleyse tüy dikmiş olursunuz.Özür dileyin ama artık bir şeyler kırıldı ,her şeyi silip yeniden başlamak mümkün ama iki tarafta istemeli....
evet ve ilk görünce ne amaçla sakladı nerden bilebilirim hatta dedim ki bana deseydin böyle takıntılı biri var diye dedim ama nafileHatası arşivinde tutmak silmemesi konu sahibi için bence
Siz isterseniz her gün bakın ama mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur ne demek yahu ısrarla da yazıyorsunuz bu saçma cümleyi. Milleti yalancılıkla itham ediyorsunuz bol keseden.Siz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.
Bence eşinin hatası büyük. Ne diye tutuyor eski mesajları? Çok saçma, konu sahibinin o mesajları görmesi de yaralayıcı olmuştur. Düşünsene eski sevgilisiyle cilveleşme mesajları vs.. Ayrıca böyle saçma konuda sende eski karım gibi kıskanç olacaksın beni bunaltacaksın vs diyip boşanmak istemesi de normal değil
Ben 22 senelik evliyim bir kez bile eşimin telefonunu karıştırmadım,Biri arasa bile kim arıyor diye bakmam anca meşgulse canım baksana kim arıyor der açmam bile sadece söylerim o da bir kez bile benim telefonuma bakmadı.Bu konuda ikimizinde sınırları net.Yalan yok arada merak ettiğim oluyor ama kendime yakıştıramıyorum ......Bakıyorsam güvenmiyorumdur ,güvenmiyorsam evli kalmanın manası yok.....Yani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı. Ama kadın erkeğin kurcalar bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur. Merak ettim baktım de yani bunun tek açıklaması bu. Böyle basit bir konuda bitirmeyi göze alabiliyorsa zaten bence hiç sevmemiştir.
Bakmıyorum bacım niye yalan söyleyim derdime nolmuş yani Allah Allah sen bakarsın ben bakmam ne hakla yalan söyler diyorsunuzSiz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.
Bence eşinin hatası büyük. Ne diye tutuyor eski mesajları? Çok saçma, konu sahibinin o mesajları görmesi de yaralayıcı olmuştur. Düşünsene eski sevgilisiyle cilveleşme mesajları vs.. Ayrıca böyle saçma konuda sende eski karım gibi kıskanç olacaksın beni bunaltacaksın vs diyip boşanmak istemesi de normal değil
Ben de kaza yapıp yapıp üstümde göz var diyorumGeçenki nazar konusu gibi evliliğimizde nazar var diye dua istiyordu ama adama etmediği kalmamıştı konu sahibinin ama tabi ki nazar saçmalama aşko
Ya insanlar hasta cidden başıma gelen şeyleri yazsam şok olursunuz biri var yazdıklarını sildiğim için pişmanım mesela ben yıllardır kurtulamadım ama neyseki çok yakın arkadaşlarım şahit adamda o niyetle tutmuş olabilir 6 sene önceki kocamın oynaşmasını mı sorgulayacam ayrıca ne komik hareketler neyse gene yalancı olduk gidelimHatası arşivinde tutmak silmemesi konu sahibi için bence
İşte yanlış yapmışsınız hanımefendi evlide olsanız herkesin kendi alanı özeli vardırevet ve ilk görünce ne amaçla sakladı nerden bilebilirim hatta dedim ki bana deseydin böyle takıntılı biri var diye dedim ama nafile
Üstüne gitmeyin sürekli olayı deşmek sadece ortamı daha fazla gerer,bırakın sakinleşsin .Siz özrünüzü ettiyseniz cevabı bekleyin,ısrar etmeyin.Günlük yaşantınıza geri dönün. Uzun vadede ona güvenmeyi ve inanmayı seçin ve bunu gösterin....işte tam olarak pişmalık duyduğumu nasıl gösteririm o da sanırım siniri geçince konuşursam anlayacktır ama bu arada nasıl bir yol izlemem lazım
Olan olmuş özür dilemişsiniz. Üstelemeyin artık zamana bırakın. Boşanacak birşey de yok abartmış. Ama bekleyin biraz zamanla toparlanır. Artık kapatın bu konuları da, eşinizle konuşup durmayinKızlar selamlar , arada girip ilgimi çeken konuları okurdum . Böyle bir konuyla geleceğimi tahmin edemezdim . Eşimin de benim de 2. evliliklerimiz, ikimiz de çocuklar için katlandığımız zor evliliklerden çıkmış insanlarız . Aslında bu konuda birbirimizi anlayabilyoruz. Ben ilk eşim tarafından aldatıldım ve bitirdim. Şimdiki eşim ise sadakatinden süphe duymadığım biri ama son birkaç aydır gereksiz kıskançlık yapıyorum sanırım travmalarım yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha öncekilerde konuştuk hallettik falan ama ben en son çok kötü birşey yaptım. Nasıl güvenirken yaptım bilmiyorum ama birşey beni dürttü ve telefonunu karıştırdım. Telefonunda engelli ve silinmiş bir numara vardı mesajlar silinmemiiş herşey duruyor bir baktım ki eski sevgilisi ve arşive alınmış orda duruyo. Benimle tanışmadan önce engellemiş her yerden ve benden sonra hiç görüşmemiş. Aldatma söz konusu olmasa da ben kadın gururu ile acaba unutamadı mı diye düşündüm çünkü bana eski ilişkileri ile ilgili birşey anlatmamıştı.
Ben tabi birkaç gün kendimi tuttum zarfladım falan filan derken sonunda patladım ve açıklaması kadın takıntılı olduğu için herşeyi yapabilirmiş ve elinde kanıt olsun diye silmemiş.( Ablası ile konuşmuş o da bana aynı şeyi söyledi zor bıraktı kadını diye) Israrla seni aldatmış mıyım senden sonra görüşmüş müyüm diyor ve eski evliliğim de böyleydi devam etmeyelim diyor gidişat aynı diyor.
Ama şu an bütğn oklar bana döndü ve tek sorun benim telefonuna gizlice bakmam oldu ki normalde yapmam. Bititmek istediğini söylüyor . Ben hatamı kabul ediyorum ama o kabul etmiyor benden sonra görüşme yok diye aldatma yok dşye saklasam ne olacak diyor. Sana eski ilişkimimi anlatsaydım ne yapsaydım diyor. Bu arada 5-6 yıllık bekarlık hayatı var benden önce .
Kızlar ben hatalıyım evet ama o da hatalı. Yine de aldatma falan yok ortada aksine saatinde gelir gider herşeyi ortadadır, bir yere gitse haber eder. Ben bu adamı kaybetmek istemiyorum ama çok sinirli ve bitti diyor.
Bir de burcu boğa sildi mi tam siler .
Lütfen nasıl bir yol izlemeliyim bi akıl verin.
Aynen öyle yani hiç işimiz gücümüz yok fik fik fik ne yazmış kimi aramış kime mesaj atmış onamı bakıcam ayrıca içinde varsa zaten her türlü yapan yapar ırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmışYa insanlar hasta cidden başıma gelen şeyleri yazsam şok olursunuz biri var yazdıklarını sildiğim için pişmanım mesela ben yıllardır kurtulamadım ama neyseki çok yakın arkadaşlarım şahit adamda o niyetle tutmuş olabilir 6 sene önceki kocamın oynaşmasını mı sorgulayacam ayrıca ne komik hareketler neyse gene yalancı olduk gidelim
Mezara koymuşlar kürek kalsın demiş gibi galiba budaAynen öyle yani hiç işimiz gücümüz yok fik fik fik ne yazmış kimi aramış kime mesaj atmış onanı bakıcam ayrıca içinde varsa zaten her türlü yapan yapar ırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış
Akli olana laf bir kere söylenir, sen kimsin ki sana yalan söyleyelim, bakmıyoruz, bakacaksam bı şüphem varsa niye kocam ki zaten, bu saygisizligi kendime de eşime de yapmam, saygısizlik çünkü, bakmak şüphe gereği olur, ne demek açıp telefon karıştırmak. Benim şüphem yok ki eşimden, ha ola ki böyle birşey yaptı, insanogludur, beni salak yerine koymus olmaz, ben öğrendiğim dk basar giderim, yine açıp bakmam, o yapmaya devam etsin, zerre umurumda da olmaz.bakmıyorum diyen yalan söylüyordur.
Takıntılı ve sorunlu kadınları kendine çekmek ?Adamin hatasi nerede?
Dedigi gibi takintili bir kadinsa elinde eski yazismalar dursun istemistir. Ben de oyle durumlarda tutarım yazismalari.
Sizden once bekarlık hayati olan bir adam sonucta. Sizinle tanistiktsn sonra konuşmamış etmemis. Adamin hatasi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?