kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

Siz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.

Bence eşinin hatası büyük. Ne diye tutuyor eski mesajları? Çok saçma, konu sahibinin o mesajları görmesi de yaralayıcı olmuştur. Düşünsene eski sevgilisiyle cilveleşme mesajları vs.. Ayrıca böyle saçma konuda sende eski karım gibi kıskanç olacaksın beni bunaltacaksın vs diyip boşanmak istemesi de normal değil

Hatası arşivinde tutmak silmemesi konu sahibi için bence

işte tam olarak pişmalık duyduğumu nasıl gösteririm o da sanırım siniri geçince konuşursam anlayacktır ama bu arada nasıl bir yol izlemem lazım

Siz isterseniz her gün bakın ama mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur ne demek yahu ısrarla da yazıyorsunuz bu saçma cümleyi. Milleti yalancılıkla itham ediyorsunuz bol keseden.

Ben 22 senelik evliyim bir kez bile eşimin telefonunu karıştırmadım,Biri arasa bile kim arıyor diye bakmam anca meşgulse canım baksana kim arıyor der açmam bile sadece söylerim o da bir kez bile benim telefonuma bakmadı.Bu konuda ikimizinde sınırları net.Yalan yok arada merak ettiğim oluyor ama kendime yakıştıramıyorum ......Bakıyorsam güvenmiyorumdur ,güvenmiyorsam evli kalmanın manası yok.....

Bakmıyorum bacım niye yalan söyleyim derdime nolmuş yani Allah Allah sen bakarsın ben bakmam ne hakla yalan söyler diyorsunuz

Geçenki nazar konusu gibi evliliğimizde nazar var diye dua istiyordu ama adama etmediği kalmamıştı konu sahibinin ama tabi ki nazar saçmalama aşko
Ben de kaza yapıp yapıp üstümde göz var diyorum

Daha çok kedi beslemeye karar verdim
Üstümdeki nazar göz filan gitsin diye

Hatası arşivinde tutmak silmemesi konu sahibi için bence
Ya insanlar hasta cidden başıma gelen şeyleri yazsam şok olursunuz biri var yazdıklarını sildiğim için pişmanım mesela ben yıllardır kurtulamadım ama neyseki çok yakın arkadaşlarım şahit adamda o niyetle tutmuş olabilir 6 sene önceki kocamın oynaşmasını mı sorgulayacam ayrıca ne komik hareketler neyse gene yalancı olduk gidelim

işte tam olarak pişmalık duyduğumu nasıl gösteririm o da sanırım siniri geçince konuşursam anlayacktır ama bu arada nasıl bir yol izlemem lazım
Üstüne gitmeyin sürekli olayı deşmek sadece ortamı daha fazla gerer,bırakın sakinleşsin .Siz özrünüzü ettiyseniz cevabı bekleyin,ısrar etmeyin.Günlük yaşantınıza geri dönün. Uzun vadede ona güvenmeyi ve inanmayı seçin ve bunu gösterin....

Olan olmuş özür dilemişsiniz. Üstelemeyin artık zamana bırakın. Boşanacak birşey de yok abartmış. Ama bekleyin biraz zamanla toparlanır. Artık kapatın bu konuları da, eşinizle konuşup durmayin

Aynen öyle yani hiç işimiz gücümüz yok fik fik fik ne yazmış kimi aramış kime mesaj atmış onamı bakıcam ayrıca içinde varsa zaten her türlü yapan yapar ırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış

Mezara koymuşlar kürek kalsın demiş gibi galiba buda

bakmıyorum diyen yalan söylüyordur.
Akli olana laf bir kere söylenir, sen kimsin ki sana yalan söyleyelim, bakmıyoruz, bakacaksam bı şüphem varsa niye kocam ki zaten, bu saygisizligi kendime de eşime de yapmam, saygısizlik çünkü, bakmak şüphe gereği olur, ne demek açıp telefon karıştırmak. Benim şüphem yok ki eşimden, ha ola ki böyle birşey yaptı, insanogludur, beni salak yerine koymus olmaz, ben öğrendiğim dk basar giderim, yine açıp bakmam, o yapmaya devam etsin, zerre umurumda da olmaz.

Takıntılı ve sorunlu kadınları kendine çekmek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…