- 1 Ocak 2022
- 5.522
- 20.686
- 298
Erkeğin de kadının da telefonu kurcalanmaz,merak etmek normal ama meraka yenik düşmek hata.Asıl sen kimsin ki benim aklımı sorguluyorsun? En güvenen sizsiniz evet mükemmelsiniz.
Meraktan bile bakılır diyorum, bir şey aramak amacı ile değil sadece meraktan. Bu güvensizlik vs değil. Çok büyük anlamlar yüklemenin manası yok. Konu sahibi merak etmiş bakmış bakabilir, bende bakıyorum, tamam en doğru sizsiniz evet ama benim gibi düşünen bir sürü insan var. Erkeğin telefonu kurcalanır.
Siz bakmamaya devam edin
Kadın teyzemi arayıp "Kocanla ilişkim var."dedi.Eniştem de "Yaptım bir hata.Çocuğumuz var,bir şans daha ver."dedi.Nasıl ortaya çıktı derken, hatalı yazımınızdan bahsetmiyordum.
Şu an evdeyim o benden sonra geliyor eve 8 buçuk gibi genelde . Yemek yapıyorum evi toparladımKafanızda boğa aslan bilmem ne diye konumlandirmayin inanın en dönmez burnundan kıl aldırmaz erkek bile çok güzel çark ediyor . Bir hata etmissiniz yalvarirsaniz iyice kendinizi düşürecek ve onu da kiskirtacaksiniz. Bir müddet susun ilişmeyin, konuşursa hataliydim sevgime kiskancligima yenik düştüm seni seviyorum ama kararına da saygı duyar bosanirim diyip mağrur kadını oynayın . Emin olun geri dönecek . Erkekler bu manipulasyonu güzel yiyor . Mağrur kadın manipülasyonu diyorum buna ben . Ama mutlaka susun ve ilişmeyin. Sessizleşin
Benim anlamadığım telefonu karıştırıyorsun diye boşanıyor mu:dKızlar selamlar , arada girip ilgimi çeken konuları okurdum . Böyle bir konuyla geleceğimi tahmin edemezdim . Eşimin de benim de 2. evliliklerimiz, ikimiz de çocuklar için katlandığımız zor evliliklerden çıkmış insanlarız . Aslında bu konuda birbirimizi anlayabilyoruz. Ben ilk eşim tarafından aldatıldım ve bitirdim. Şimdiki eşim ise sadakatinden süphe duymadığım biri ama son birkaç aydır gereksiz kıskançlık yapıyorum sanırım travmalarım yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha öncekilerde konuştuk hallettik falan ama ben en son çok kötü birşey yaptım. Nasıl güvenirken yaptım bilmiyorum ama birşey beni dürttü ve telefonunu karıştırdım. Telefonunda engelli ve silinmiş bir numara vardı mesajlar silinmemiiş herşey duruyor bir baktım ki eski sevgilisi ve arşive alınmış orda duruyo. Benimle tanışmadan önce engellemiş her yerden ve benden sonra hiç görüşmemiş. Aldatma söz konusu olmasa da ben kadın gururu ile acaba unutamadı mı diye düşündüm çünkü bana eski ilişkileri ile ilgili birşey anlatmamıştı.
Ben tabi birkaç gün kendimi tuttum zarfladım falan filan derken sonunda patladım ve açıklaması kadın takıntılı olduğu için herşeyi yapabilirmiş ve elinde kanıt olsun diye silmemiş.( Ablası ile konuşmuş o da bana aynı şeyi söyledi zor bıraktı kadını diye) Israrla seni aldatmış mıyım senden sonra görüşmüş müyüm diyor ve eski evliliğim de böyleydi devam etmeyelim diyor gidişat aynı diyor.
Ama şu an bütğn oklar bana döndü ve tek sorun benim telefonuna gizlice bakmam oldu ki normalde yapmam. Bititmek istediğini söylüyor . Ben hatamı kabul ediyorum ama o kabul etmiyor benden sonra görüşme yok diye aldatma yok dşye saklasam ne olacak diyor. Sana eski ilişkimimi anlatsaydım ne yapsaydım diyor. Bu arada 5-6 yıllık bekarlık hayatı var benden önce .
Kızlar ben hatalıyım evet ama o da hatalı. Yine de aldatma falan yok ortada aksine saatinde gelir gider herşeyi ortadadır, bir yere gitse haber eder. Ben bu adamı kaybetmek istemiyorum ama çok sinirli ve bitti diyor.
Bir de burcu boğa sildi mi tam siler .
Lütfen nasıl bir yol izlemeliyim bi akıl verin.
Hayır daha önceki esi bu konuda çok uclardaymis bunu o yanimda olmasa bile çoğu kişiden duydum boşandıktan sonra bile takip ediyormuş arabayla falanBenim anlamadığım telefonu karıştırıyorsun diye boşanıyor mu:d
E o zaman ilk eşin kadar değerli değilim demek ki diye burnundan getirmek gerek bunun gibilerin. Oh sefasını millet sürsün size kapı duvar , size de aşık falan değil her şeyi tüketip hayat yalnız geçmez kafasıyla evlenmiş biri aranızda böyle bir aşk durumu tutku görmedim ben.Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor
İftira atmayaydın iyiydi.Eşimi 3 yıldır tanıyorum Allah şahitYani biz kadınlar olarak tabi ki eşlerimizin telefonunu bazen gizli, bazen yanında kurcalayabiliriz. Ben bunu yanlış bulmuyorum. Bir erkek kadının telefonunu gizlice kurcalamamalı arkadaşlarından gelen özel mesajlar olabileceğinden dolayı. Ama kadın erkeğin kurcalar bence ya yapmıyorum diyen net yalan söylüyordur. Merak ettim baktım de yani bunun tek açıklaması bu. Böyle basit bir konuda bitirmeyi göze alabiliyorsa zaten bence hiç sevmemiştir.
Rabbimi şahit gösterdim yalan söyleyecek halim yokİftira atmayaydın iyiydi.Eşimi 3 yıldır tanıyorum Allah şahitbir kez bile telefonuna bakmadım .
Ya kizilacak bir durum ama açıkçası buyutulecek bir durum değil yani her kadında kocasının telefonunu karıştırma potansiyeli var şeytan dürtüp. Birde eskinin travmaları ile yeniyi bitirecekse güle güle yaniŞu an evdeyim o benden sonra geliyor eve 8 buçuk gibi genelde . Yemek yapıyorum evi toparladım
Sessiz sessiz durucam birsey dese de sakın cevaplar vericem tamam falan gibi
Sonra da akışıa bırakıp bakacağım be yapıyor
Ama muhakkak gelişmeleri burdab yazicam kızlar
Insallah böyle bir sebepten yuvam yıkılmaz
Yıkılırsa da demekki sevmemiş diycem yapacak bir şey yok
Şu an evdeyim o benden sonra geliyor eve 8 buçuk gibi genelde . Yemek yapıyorum evi toparladım
Sessiz sessiz durucam birsey dese de sakın cevaplar vericem tamam falan gibi
Sonra da akışıa bırakıp bakacağım be yapıyor
Ama muhakkak gelişmeleri burdab yazicam kızlar
Insallah böyle bir sebepten yuvam yıkılmaz
Yıkılırsa da demekki sevmemiş diycem yapacak bir şey yok
Yanlış düşünüyorsunuz, eşinizin bir hatası da yok ama siz hatalısınız çünkü sadakatinden şüphe duymadığınız adamı birkaç aydır kıskançlıklarınızla bunaltıyormuşsunuz, aynı şeyi eşiniz yapsa sizi gereksiz yere kıskansa kıskançlığın dozunu arttırıp telefonunuzu kurcalasa ve sanki onu aldatıyormuşsunuz veya geçmişteki ilişkinizi unutmamışsınız gibi üzerinize gelse ne hissedersiniz?Eşimin de benim de 2. evliliklerimiz, ikimiz de çocuklar için katlandığımız zor evliliklerden çıkmış insanlarız . Aslında bu konuda birbirimizi anlayabilyoruz. Ben ilk eşim tarafından aldatıldım ve bitirdim. Şimdiki eşim ise sadakatinden süphe duymadığım biri ama son birkaç aydır gereksiz kıskançlık yapıyorum sanırım travmalarım yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha öncekilerde konuştuk hallettik falan ama ben en son çok kötü birşey yaptım.
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz hiçbiriniz, herkes inanmak istediğine inanır o yüzden gerek yokRabbimi şahit gösterdim yalan söyleyecek halim yok
Bütün kadınlar eşinin telefonunu karıştırır karıştırmayan net yalan söylüyordur denildi.Benim gibi bunu yapmayan bir sürü kadın var bu yüzden kabul edilebikecek bir şey değilHanımlar hazır yeri gelmişken lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe de girmeyelim rica ediyorum.
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz hiçbiriniz, herkes inanmak istediğine inanır o yüzden gerek yok
Bütün kadınlar eşinin telefonunu karıştırır karıştırmayan net yalan söylüyordur denildi.Benim gibi bunu yapmayan bir sürü kadın var bu yüzden kabul edilebikecek bir şey değil
Aynen öyleVelev ki birimizin kocası aldattı, telefon kurcalamaya gerek dahi yok çünkü diğer kadın ben buradayım kocan benimle demek için sizi buluyor, sitede diğer kadınların açtığı kaç konu var, istemediğiniz kadar delili ayaklarınıza seriyorlar sağ olsunlar
Delil bulduğunda boşanmayacak kadınların telefon kurcalaması üzüntüden başka bir işe yaramaz.
Tamam da daha önceki eşi madem böyle bir travma yaşatmış mesajlarını delil olsun diye sakladığı takıntılı olduğunu söylediği eski sevgilisi ne ayak o zaman?Hayır daha önceki esi bu konuda çok uclardaymis bunu o yanimda olmasa bile çoğu kişiden duydum boşandıktan sonra bile takip ediyormuş arabayla falan
Adamda ciddi travma ben de böyle yapınca ben savaştan çıktım aynı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyor
Sen de unutmayacaksın bu konuyu surekli gündemde tutacaksın diyor mutsuz ve huzursuz olacağız diyor
Belki de beni hatamla yuzlestirmek için yapıyor göreceğiz ciddi mi yoksa geri adım atacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?