kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

Erkeğin de kadının da telefonu kurcalanmaz,merak etmek normal ama meraka yenik düşmek hata.

Şu an evdeyim o benden sonra geliyor eve 8 buçuk gibi genelde . Yemek yapıyorum evi toparladım
Sessiz sessiz durucam birsey dese de sakın cevaplar vericem tamam falan gibi
Sonra da akışıa bırakıp bakacağım be yapıyor
Ama muhakkak gelişmeleri burdab yazicam kızlar
Insallah böyle bir sebepten yuvam yıkılmaz
Yıkılırsa da demekki sevmemiş diycem yapacak bir şey yok

Benim anlamadığım telefonu karıştırıyorsun diye boşanıyor mu:d

Benim anlamadığım telefonu karıştırıyorsun diye boşanıyor mu:d
Hayır daha önceki esi bu konuda çok uclardaymis bunu o yanimda olmasa bile çoğu kişiden duydum boşandıktan sonra bile takip ediyormuş arabayla falan
Adamda ciddi travma ben de böyle yapınca ben savaştan çıktım aynı tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum diyor
Sen de unutmayacaksın bu konuyu surekli gündemde tutacaksın diyor mutsuz ve huzursuz olacağız diyor
Belki de beni hatamla yuzlestirmek için yapıyor göreceğiz ciddi mi yoksa geri adım atacak mı

Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor

Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor
E o zaman ilk eşin kadar değerli değilim demek ki diye burnundan getirmek gerek bunun gibilerin. Oh sefasını millet sürsün size kapı duvar , size de aşık falan değil her şeyi tüketip hayat yalnız geçmez kafasıyla evlenmiş biri aranızda böyle bir aşk durumu tutku görmedim ben.

İftira atmayaydın iyiydi.Eşimi 3 yıldır tanıyorum Allah şahit bir kez bile telefonuna bakmadım .

Ya kizilacak bir durum ama açıkçası buyutulecek bir durum değil yani her kadında kocasının telefonunu karıştırma potansiyeli var şeytan dürtüp. Birde eskinin travmaları ile yeniyi bitirecekse güle güle yani

Yanlış düşünüyorsunuz, eşinizin bir hatası da yok ama siz hatalısınız çünkü sadakatinden şüphe duymadığınız adamı birkaç aydır kıskançlıklarınızla bunaltıyormuşsunuz, aynı şeyi eşiniz yapsa sizi gereksiz yere kıskansa kıskançlığın dozunu arttırıp telefonunuzu kurcalasa ve sanki onu aldatıyormuşsunuz veya geçmişteki ilişkinizi unutmamışsınız gibi üzerinize gelse ne hissedersiniz?

Evliliğiniz boyunca ilk defa telefonunu kurcalamış olabilirsiniz ama kıskançlıklarınız ilk değil birkaç aydır süregelen bir durum, eşinizle kıskançlıklarınız hakkında konuşmuşsunuz o da bu konuyu hallettiğinizi düşünmüş ama siz telefonunu kurcalayarak level atlamışsınız, eşiniz de demek ki konuşmam yeterli gelmiyor bu sorunu aşamıyoruz yetmiyor telefonumu kurcalıyor kıskançlık giderek artıyor madem o zaman boşanalım diye düşünüyor, bunun sizi sevmemesiyle alakası yok, tamamen güvenle alakalı.

Siz ona güvenmiyorsunuz, yerli yersiz kıskançlıklarınızla telefonunu kurcalayarak vs güvenmediğinizi hissettiriyorsunuz, o da size güvenemeyecek artık çünkü arkasını döndüğü anda telefonunu mu kurcalayacaksınız internet geçmişine mi bakacaksınız bilemeyecek.

Güvenin olmadığı bir evlilikte sevginin değeri kalmıyor maalesef.

Adamın hatası yok
Gereksiz tartışmalar yapıp adamı kendinden uzaklaştırma

Hanımlar hazır yeri gelmişken lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe de girmeyelim rica ediyorum.

Rabbimi şahit gösterdim yalan söyleyecek halim yok
Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz hiçbiriniz, herkes inanmak istediğine inanır o yüzden gerek yok

Hanımlar hazır yeri gelmişken lütfen üsluplara dikkat edelim, polemiğe de girmeyelim rica ediyorum.

Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz hiçbiriniz, herkes inanmak istediğine inanır o yüzden gerek yok
Bütün kadınlar eşinin telefonunu karıştırır karıştırmayan net yalan söylüyordur denildi.Benim gibi bunu yapmayan bir sürü kadın var bu yüzden kabul edilebikecek bir şey değil

Bütün kadınlar eşinin telefonunu karıştırır karıştırmayan net yalan söylüyordur denildi.Benim gibi bunu yapmayan bir sürü kadın var bu yüzden kabul edilebikecek bir şey değil

Velev ki birimizin kocası aldattı, telefon kurcalamaya gerek dahi yok çünkü diğer kadın ben buradayım kocan benimle demek için sizi buluyor, sitede diğer kadınların açtığı kaç konu var, istemediğiniz kadar delili ayaklarınıza seriyorlar sağ olsunlar

Delil bulduğunda boşanmayacak kadınların telefon kurcalaması üzüntüden başka bir işe yaramaz.

Aynen öyle

İnanılmaz toksiklik yapmışsın

Ben de böyle şeylere hiç katlanamam, sevgilim yapsa direkt ayrılırım

Ama iş evliliğe gelince bu kadar kolay göze alması hiç normal değil.
Gözdağı mı vermeye çalışıyor ne yapıyor
Tamam boşanalım de geç
Bu yüzden bitecekse de yol yakınken bitsin

Tamam da daha önceki eşi madem böyle bir travma yaşatmış mesajlarını delil olsun diye sakladığı takıntılı olduğunu söylediği eski sevgilisi ne ayak o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…