kocama yaptığım hatayı nasıl affettirebilirim

Tamam da daha önceki eşi madem böyle bir travma yaşatmış mesajlarını delil olsun diye sakladığı takıntılı olduğunu söylediği eski sevgilisi ne ayak o zaman?

Hep mi bu adamı takıntilı, kıskanç, hasta ruhlu kadınlar buluyor yanibana kalırda hasta olan bu adam her kadına bu damgayı yapıştırıyor. Konu sahibesi şeytana uyup bir kez bakınca aşırı kıskanç olmuyor da adam buluttan nem kapıyor.

Sizin travmalarınizin geçmişimizin sonucuna kimse katlanmak zorunda değil .Koca adam onunla olsa o olurdu sizin esameniz okunmazdi.Durursa dursun yazışma resim ne olacak oradan çıkıp sofrada yaninizami oturacak .Ben geçmişe olmuşa takık olmayı anlamiyorum böyle huzurlu olmayan husursuzluk arayan insanlar onu buluyor er yada geç Değdimi şimdi iyi bir ilişkiyi sabote etmeye.Niye kendinize güvenmeyip bunu yaptınız.Madem aldatılma korkunuz üç boyutlarda onu tedavi edip evleneydiniz.Baya bıkmış bu ilk hareketiniz olamaz öncesi vardır başka kıskançlıklar da ufak ufak.Kendi haline bırakın bir süre susun.Telafi için yapacağınız hicbirsey samimi gelmez şu an .Öncesi de varmiydi ilk şüphe kıskançlık olayinizmi ?

Kıskançlık artık bana normal gelmiyor giden gider aldatan aldatır sevmeyen sevmiyordur .Kimse onu bunu karıştırıp görmekle olacak olanı engelleyemez .Çok kıskanç insanlar çok kıskanç insanlarla olsunlar birbirlerini yesinler .Huzur olmayan vermeyen ne kadın ne adam yani insan uzun süre tolere edilemez kızdıra kızdıra en sonunda yapayım da rahatlasin bari dersin .Güvenmek zorundayız hem kendimize hem karşıya yanılıyor olsak bile.Yoksa çok yorucu ya çok

Neden bu kadar boşanmaya gidecek kadar ağır tepkiler veriyor ki. Eşimin telefonunu karıştırmaman tabi ki normali ama es kaza da görebildin diyelim eş olarak sorman daha mantıklı onun cevabını önemsemişsin yargısız infaz yapıp aldattın sen beni diye bağır çağır yapmadıysan sen de çok hatalı sayılmazsın. Oda açıklamasını yapar yani işte kadın takıntılı elimde kanıt olması gerekli diye düşündüm aklına kötü bişey getirme deyip konuyu kapatabilirdi. Ya ya da senin sormana görmene fırsat bırakmadan bak hayatım canım neyse işte böyle bir durum var daha öncede kötü tecrübelerin olmuş aklına kötü bişey gelmesin diyebilirdi. İkinizde de yanlış bişey yok hayatın olağan akışında denk geliş arayış bulmaktan korkmak hepsi bu.

Barisirsaniz olayların bir daha farklı boyutta tekrar etmemesi için hal çaresine bakın bende kiskanabilirim fakat içimde hiç yansitmadan yormadan kavga edip sorguya çekmeden hallediyorum.Kiskanclik dozunu azaltin tüm hayatınız için.Bu berbat huyun kimsrye faydası yok zararı çok .Bu övünülecek bir huy değil aynı oburluk gibi kincilik gibi kendini beğenmişlik gibi buda kötü bir huy.Ben basardiysam isteyen her insan bunun dozunu azaltabilir.Bu huy ilişkiyi ele geçirmemeli insanı zivanadan cikarmamali. ilişkileri bozma kopma noktasina getirmemeli bu asla sevgi gostergesi değil Sevgiyi gösterecek binlerce güzel yol var .

Kadın olarak tahammül edemiyorum ben kıskançlığa erkek olsam bende evli kalamazdim bana guvenilmemesi aşırı sinir ediyor ve soğutuyor beni o insandan ben kendimden eminken.Her insan kaldıramaz.Birine göre ne var bunda birine göre sebepsiz itham aşağılama olarak algılanabilir.Esinizin karakterine göre davranın bundan sonra onu seviyor ve evlilik devam etsin istiyorsanız.Her insan çok seviyor kıskanıyor demez ben demem mesela .Fikrim değişti eskisi gibi değilim.Umarim barişırsınız

Onun hatası yok. Senin mesaj karıştırman hata bakmak istiyorsan bakmak istiyorum diyebilirdin. Ama olan olmuş nihayetinde bu yaptığın şey öyle çok da abartılı derecede kıskançlık krizleri adamın hayatını mahvedecek derecede takıntılı hastalıklı haller değil. Olabilir oluyor böyle şeyler. Eşin çok büyütüyor küsmeye trip atmaya hevesli alıngan erkek tiplerinden belli. Tamam ben hatamın ayrılık gerektirecek kadar büyük bi hata olduğunu düşünmüyorum yine de hataydı özür dilerim çocukluk ettim ama boşanmak istiyorsan da bu senin kararın de. Asla ne olursa olsun bi erkeğe yalvarılmamalı, hiçbi erkeğe değmez

Neyse artık adam sınırda barisirlarsa en küçük benzer bir olayda affetmez bu adam .Onun için inşallah bu huy törpülenir mesele barışmak değil bir daha böyle şeyler yaşamamak Esiniz için bu güven meselesi ve birine güvenmiyorum gibi bu tarz hareketler bazı insanları gemileri yakacak kadar sınıra getirir .Bizim gibiler de var yani .

Ayrıca bu adamı neden her kadın takıntı yapıyor? Saçma. Eşinin çevresi de eşin de konuları abartıyorlar. Maşallah eski eş eski sevgili herkes arabayla takip ediyor bi türlü kopamıyor falan. Hadi abi hadi ya saçma sapan hikayeler. Böyle manipülasyonlra gelme sakın konu sahibi
Kızlar eşimin savunması söyle ilk evlilik olsa bu boyutta kıskançlık benim için tolere edebilirdim ama bu konuda çok doluyum diyor
Ha bir de bu nedir? Kimse eski evliliğinin faturasını yenisinde kesemez. Benim dediğim gibi yap, boşanılacak bi şey yok ortada ben boşanmak istemiyorum ama sen istiyorsan bu kapı bu da sapı modunda ol

E konu sahibi de aynisini yapiyor ama?
Onceki evliligimde aldatildim, eski travmalarim yuzunden birkaç aydir gereksiz kıskançlık yapiyorum, bu yüzden kavgalar yasadik diyor.
Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin hesabı ..

Miss konu sahibinin eşi bir şeyler karıştırıyor mudur karıştırmıyor mudur bilemem, eski eşini aldatmış kadın da bu yüzden kıskançlık krizlerine girmiş de olabilir, belki adam konu sahibinin üzerine oynayarak suç bastırıyordur ama buluttan nem kapmıyor da olabilir takıntılı bir eski eşe eski sevgiliye de sahip olabilir.

Erkeklerin takıntılılarına inanıyoruz da kadınlarınkine niye inanmıyoruz, eski eşini, eski nişanlısını, eski sevgilisini takıntı yapan çok kadın var, bdvye konu açanları ve açılan konuları sıkı takip edenlere liste yapın desek en az 5 kişinin adının geçeceği liste yaparlar.
Bırak eski eşi takibini, 2 baktı bir merhabalaştı diye bu çocuk bana aşık moduna girip sosyal medya, eş dost ahbap didikleyen kadınların konuları var.

İnsan değişik bir canlı, alt tarafı 1 ay flört ettiği insandan bile intikam almak isteyecek kadar kinlenebiliyor, öfkeleniyor, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu çocuk sahibi olduğu adamı boşandıktan sonra da pekala takip edebilir, belki eski eş kocasının onu aldattığını düşünüyordu belki gerçekten aldatıldı da ama ispat edemedi, boşandıktan sonra takıntı yaptı aldatıldığını ispat etmek için takip etti, bilemeyiz

Hele de bizim gibi bir toplumda kadına dayak yesen de boşanma denildiğini düşünürsek, adamın eski karısı için kıskançlıkları yüzünden boşandım diye konuştuğunu eski eş de duymuştur suçlanan taraf olmak ağır gelir karşı atağa geçersin ister istemez.

Bırak eski eşi takibini, 2 baktı bir merhabalaştı diye bu çocuk bana aşık moduna girip sosyal medya, eş dost ahbap didikleyen kadınların konuları var.
Benim arkadasim kendi kendine aşık oldugu cocuk iki sohbet etti diye aylarca her gun cocuga yazdi, cocuk x bana yazma lütfen dedigi halde durmadi. En sonunda kizin durumu bilen baska arkadasi "x bu yaptığın tacize giriyor artik, birak yazma, İKya şikayet etse is yerinde sorun yasarsin" dedi. Ki bu çocukla kiz bir de is arkadasiydi. Ben arkadasima resmen tacizci sapik oldun, sal cocugu diyordum.

Bu kiz 35 yasinda, meslek sahibi, iyi eğitimli bir kiz ve sadece kendi kendini kaptırdığı için boyle davrandı.

Kadınlarda da takıntılılık var maalesef, eskiden bu kadar çok muydu bilmiyorum belki vardı da sosyal medya bu tip platformlar olmadığı için pek şahit olmuyorduk lakin şu an bakıyorum da çoğaldı gibi sanki.

Yanımdan geçerken imalı bakıyor aşık olmasa niye öyle baksın konuları bile açılıyor ve ne derseniz deyin adamın aşık olmadığına ikna edemiyorsunuz.
Sosyal medya da var artık, isim soyaddan yürüyüp adamların hesaplarına ulaşan, arkadaş listesini takibe alan, fake hesaplardan yazan kadınlar var.
Erkeklerin takıntılı halleri kadar ürkütücü geliyor bana.

Bir boğadan şüphe ettinse sonuçlarına katlanacak sin kendimden biliyorum Allah yardımcın olsun hiç unutmaz bak ben sana diyim tek yapman gereken alttan almak keşke okumasaydın okudun madem belli etmeseydin iletişim yok bişi yok ne diye adama konuyu açtın

Son düzenleme:
Bak şimdi sen naap biliyor musun. De ki "KK diye bir forum var, orada tüm kadınlar kocalarının telefonunu karıştırıyormuş, ben de etki altında kaldım, yaaa ben hiç kocamın telefonuna bakmadım bile dedim, telefon da o an tam önümde duruyordu, öylesine düşünmeden aldım elime baktım kötü bi niyetim yoktu billahi " de
Telefonunu karıştırmanıza kızmış olabilir de bence tek mesele bu değil, siz galiba o eski sevgilisinin mesajları yüzünden büyük olay çıkardınız gibime geliyor.
Zaten telefonundan bir şey silmeyen biriymiş. Bunu da belli bir sebeple silmemiş. Yani ben de telefonumdan mesaj silen biri değilimdir, fii tarihinden mesajlar durur hala. Yani çok şey yapmayın. Ha size daha önce bunu anlatsaydı siz de bilirdiniz başka şey düşünmezdiniz ama adam da anlatmak istememiş işte geçmiş ilişkisini, geçmiş geçmişte kalır boşver.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…