kız yıkarmıyım yuvamıı ama konu sahibinin gibi bir herifim olsa çalışıyorum ve uyuyorum o beni uyandıracak yeminlen yerdi zumzuğu..
hayır her zaman yapmıyorum bunu.Böyle abes hareketlerini sonlandırmak için çabanız yok mu gerçekten, yoksa o zamanlarda bile içinizden sus çisem ya sabır mı diyorsunuz?
ne yap biliyormusun akşam içeceğine uyku ilacı koy yap kendine bir iyilik oda uyusun sende uyu bacımm ..ona dört saatlik uyku yetiyor.
benide bıraksan yirmi dört saat uyurum.
galiba ben ona hayır diyemiyorum.Rica ederim, kimse özür dilemenizi beklemiyor.
Yukarıdaki mesajınızda tam olarak sorunu anladım.
Ama boşanma sebebi değil, sakın böyle bir hata yapmayın.
Tek tek hepsinin çözümü var ama asıl sorun 'hayır' diyememeniz.
Hayır demeyi öğrenin konu sahibi, 'ben kendim yapmak istiyorum, sen gelmeyeceksin' demeyi öğrenin.
Uyumak istiyorum, bana dokunma demeyi öğrenin.
Fazla mı kibarsınız, ince düşünüyorsunuz bilmiyorum ama, hayatınıza sadece 'hayır' kelimesini katarak mutlu olabileceksiniz.
Deneyin lütfen...
bu fikir de iyine yap biliyormusun akşam içeceğine uyku ilacı koy yap kendine bir iyilik oda uyusun sende uyu bacımm ..
denemek gerekne yap biliyormusun akşam içeceğine uyku ilacı koy yap kendine bir iyilik oda uyusun sende uyu bacımm ..
hayır her zaman yapmıyorum bunu.
tartışıyoruz kavga ediyoruz.
hayır kullanmıyor.Yalnız okumak istediğiniz zaman kitabınızı alıp bir köşeye geçmek de tepkidir, tartışmaktan kavga etmekten de iyidir.
Bu arada bir şey sorucam eşiniz supplement gibi şeyler kullanıyor mu, bu gereksiz enerjisi, uykusuzluk sorunu falan ondan mı ki?
heh bacım gül şöylee sendedenemek gerek
ondan olabilir mibu fikir de iyi
bacım adam boksör kas fazlalığı var ne edersin
benim yemekle hiç aram yok.heh bacım gül şöylee sende
protein ağırlıklı beslen bari sanada enerji lazım
adamın hızına yetişemiyorsun
eşimle sabah konuştuğumu yazdığımı yazmıştım..
sanırım es geçmişsiniz.
bacım kas var adam da enerji fazlalığıondan olabilir mi
evet tartışırken ona söyledim..eşinizle sabah bosanma konusunda mı konustunuz?
eger öyle ise hakikaten atlamıs olmalıyım o bölümü, kusura bakmayın.
ben tartıstıgınızı, öyle ki eşinizin "ufak bir sey" olarak gordugunu, dolayısıyla bosanma düsüncenizden bihaber oldugunu sanıyordum...
öfkeli ve üzgün olduğum için kendimi doğru ifade edememiş olabilirim üzgünüm diye yazıp açıklamamı yapmıştım..Konu sahibi biz kadınlar klübü üyeleri sizinle birlikte yaşamıyoruz farkındasınız umarım bunun. Siz böyle anlatıyorsunuz iyi güzel hoş ama , sebep belirtmediğiniz için, çare aramadıgınızı düsünüyoruz, dolayısıyla konunuz dert olmaktan çıkıyor. İlk sayfadaki yorumlara baktım, insanlar resmen cımbızla laf aliyor ağzınızdan,konuşmak , anlatmak istemiyorsanız konu açmayın. Acıyorsanızda nezaket gösterin biraz olur mu?
Konunuza gelince hakkınızda hayırlısı olsun.
yapınca daha çok yoruluyorum benbacım kas var adam da enerji fazlalığı
sen uyku yapcak bişeyler yap yada sende spor yap başka türlü olmaz
Anlıyorum ama sayfalarca yorum okuyacak vakti yok herkesin. Keşke ilk sayfaya yazsaydınız.öfkeli ve üzgün olduğum için kendimi doğru ifade edememiş olabilirim üzgünüm diye yazıp açıklamamı yapmıştım..
ilerleyen sayfalarda mevcuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?