kocam'a.

Böyle abes hareketlerini sonlandırmak için çabanız yok mu gerçekten, yoksa o zamanlarda bile içinizden sus çisem ya sabır mı diyorsunuz?
hayır her zaman yapmıyorum bunu.
tartışıyoruz kavga ediyoruz.

galiba ben ona hayır diyemiyorum.
direk hayır demek yerine izzah etmeye çalışıyorum ve belki de yalnış yapıyorum..

Amannn evlerden ırak. Biraz okuyabildim konunuzu. Ama anladım. İnsan biraz yalnız kalmak, kafasını dinlemek ister. Tamam size ilgi göstermesi güzelde. Bu kadarda sevilmez ki. İlginç bi durum valla

hayır her zaman yapmıyorum bunu.
tartışıyoruz kavga ediyoruz.

Yalnız okumak istediğiniz zaman kitabınızı alıp bir köşeye geçmek de tepkidir, tartışmaktan kavga etmekten de iyidir.
Bu arada bir şey sorucam eşiniz supplement gibi şeyler kullanıyor mu, bu gereksiz enerjisi, uykusuzluk sorunu falan ondan mı ki?

hayır kullanmıyor.
küçük yaşta spora başladığı için ve sürekli aktif halde yaptığı için hep çok enerjik.

heh bacım gül şöylee sende
protein ağırlıklı beslen bari sanada enerji lazım
adamın hızına yetişemiyorsun
benim yemekle hiç aram yok.
ne zaman acıktığımı hissedersem o zaman yerim

eşimle sabah konuştuğumu yazdığımı yazmıştım..
sanırım es geçmişsiniz.

eşinizle sabah bosanma konusunda mı konustunuz?
eger öyle ise hakikaten atlamıs olmalıyım o bölümü, kusura bakmayın.
ben tartıstıgınızı, öyle ki eşinizin "ufak bir sey" olarak gordugunu, dolayısıyla bosanma düsüncenizden bihaber oldugunu sanıyordum...

Konu sahibi biz kadınlar klübü üyeleri sizinle birlikte yaşamıyoruz farkındasınız umarım bunun. Siz böyle anlatıyorsunuz iyi güzel hoş ama , sebep belirtmediğiniz için, çare aramadıgınızı düsünüyoruz, dolayısıyla konunuz dert olmaktan çıkıyor. İlk sayfadaki yorumlara baktım, insanlar resmen cımbızla laf aliyor ağzınızdan,konuşmak , anlatmak istemiyorsanız konu açmayın. Acıyorsanızda nezaket gösterin biraz olur mu?
Konunuza gelince hakkınızda hayırlısı olsun.

evet tartışırken ona söyledim..

öfkeli ve üzgün olduğum için kendimi doğru ifade edememiş olabilirim üzgünüm diye yazıp açıklamamı yapmıştım..
ilerleyen sayfalarda mevcuttu.

gün içerisinde arıyor muydu? bugün aradı mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…