evet.yapacağı şeyleri benimle yapmak istiyo da. dedin buluşuyosun ama orda rahat veriyo mu
kendimi iyi ifade edememiş olabilirim.Doğrudur, anlamıyorum.
Anlamak için uğraşıyorum ama anlayamıyorum.
Peki siz kendinizi doğru antabildiğinize inanıyor musunuz?
Dediniz ki, eşim boğuyor, çok seviyor.
İlk düşündüm, ben de bunalırım dedim.
Sonra mesajlarınızı okumaya devam ettim.
Eşinizle ayrı zaman geçirmeye çalışsanız dahi, iki saat sonra sıkılıp geldiğini yazdınız.
Sonra konuşmaya devam ettiniz, ayrı planlar yapabildiğinizi, sizi kısıtlamadığını sadece hep beraber olmak olmak istediğini yazdınız.
O zaman sizi haksız buldum.
Çünkü istediğiniz şeye sahipsiniz, eşiniz sadece istiyor ama yine de ayrı zaman geçirebiliyor, kendi başınıza da bir şeyler yapabiliyorsunuz.
Eşiniz size çok bağlı, bunu kabul ediyorum.
Kendimi sizin yerinize koyduğumda, ya bu bağlılıktan mutlu olurdum ve aynı şekilde karşılık verirdim.
Ya da hiç cevap vermediğim için, eşimin ilgiye aç olduğunu ve bunu bastırmak adına daha da üzerime düştüğünü farkederdim...
arkadaşım kendi uyuyamadığı için saçımı oksuyor yüzümü oksuyor sarılıyor vs vs vstüm gece uyutmuyormu şimdi ben bunu anlamadımm..ne anlamda uyutmuyor..fan fin fon anlamında değil herhalde yoksa bir ohaaa çekicem arkadaşımm ve çok fazlalık var bu işte dicemmm..
enemmm benimki benim işe gelicek kız burdakiler kıskançlıktan çatlardı ayoll..canım bak düşün mizal ben senin eşinim gittiğin her yere gelmek istiyorum işteyken sürekli yanına geliyorum herşeyi beraber yapıyoruz yapışık ikiz gibi sürekli dipdibe dolaşıyoruz bu kadarı hoş değil bence de ama çözümsüz de değil tabiki evlilik terapistleri bunun için var
bacım sen eşinin boks eldiveni giy gece sok yorganın altına elleriniarkadaşım kendi uyuyamadığı için saçımı oksuyor yüzümü oksuyor sarılıyor vs vs vs
sevişmek maksatında yazmadım.
şekerim arkadaşın durumu işe bir kere gelmesi değil ki her kadın ister eşi işyerine gelsin falan da sürekli de bayar yani ne işi var ay hergün hergünenemmm benimki benim işe gelicek kız burdakiler kıskançlıktan çatlardı ayoll..
iyide niye uyumuyor bu adamm hadi uyumadı seni niye uyandırıyor ..benimki yapacak bana öyle yeminle eline vururdum..teee.. şimdi sinirlerim zıpladıı..arkadaşım kendi uyuyamadığı için saçımı oksuyor yüzümü oksuyor sarılıyor vs vs vs
sevişmek maksatında yazmadım.
şaka yaptım hayatımm konu sahibinin eşi aşırı bağımlı ve bu terapistle çözülecek bir durum..şekerim arkadaşın durumu işe bir kere gelmesi değil ki her kadın ister eşi işyerine gelsin falan da sürekli de bayar yani ne işi var ay hergün hergün
bana kitap okumaya bayılıyor ama bazen o kitabı tek başıma okumak istiyorum..
aynen bende onu diyorum tek çare terapist ama evlilik terapisti olmalı çisemle birlikte hallolmalı sorunşaka yaptım hayatımm konu sahibinin eşi aşırı bağımlı ve bu terapistle çözülecek bir durum..
Rica ederim, kimse özür dilemenizi beklemiyor.kendimi iyi ifade edememiş olabilirim.
öfkeli ve üzgünüm.
özür dilerim.
aynen öyle gözünün ortasına zumzuğu indirirdim..bacım sen eşinin boks eldiveni giy gece sok yorganın altına ellerini
gece başlayınca seni rahatsız etmeye çıkar elini çak suratına bi tane
sonra süprizzz de :)
psikolog bacım psikolog tek çare bu sen değil eşin için şart
aynen öyle gözünün ortasına zumzuğu indirirdim..
aynen öyle gözünün ortasına zumzuğu indirirdim..
kız yıkarmıyım yuvamıı ama konu sahibinin gibi bir herifim olsa çalışıyorum ve uyuyorum o beni uyandıracak yeminlen yerdi zumzuğu..keisnlikler binbir emekle kurduğunuz yuvaları böyle yıkmayın savaşın lütfen..
ona dört saatlik uyku yetiyor.iyide niye uyumuyor bu adamm hadi uyumadı seni niye uyandırıyor ..benimki yapacak bana öyle yeminle eline vururdum..teee.. şimdi sinirlerim zıpladıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?